Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, ez 1 vélemény, ezért lesz a szavazás😊

Btw, nem értek egyet veled. Noha vannak aszimetrikus mapok is, mindenhol megvan mind2 csapat LEHETÕSÉGE a megfelelõ taktikával nyerni.
Valen
olyan pályákat ne, ahol az egyik felet könnyû kicsinálni, könnyû elvágni a kiinduló pontoktól (tehát el lehet az összes bázispontját foglalni pl. TOBRUK (USA hátrányban) (személyes vélemény))
Olyanok legyenek, ahol mindkét fél összes zászlóját el lehet foglalni, vagy mindkét félnek van fix, el nem foglalható bázisa (pl. El Alamein).

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Jelentem a szavazógép teszt verziója már fut, szóltam is Petkonak hogy tesztelje õ is.

Úgyhogy lassan össze lehetne állítani a listát, hogy milyen mapokat is akartok látni a szavazásban!
Valen
Miért, nem az alapgame megy a dw-n vagy a PIC-en?

AnarchoiD

szerintetek felrakjam ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AirborneRanger
1ik a dw ip-jén másik pedig: 195.70.50.24
mindkettõre a passz bf42hu

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Van TS... 2 is... de senki nem használja szal...

Valen
Nem arra gondolok, aki több tíz pontal áll át, hanem arra, aki -1, 0-2 ponttal, amit eddig nagy nehezen összevadászott. Azthiszi szegény, hogyha átáll, akkor õ is jobb eséjt kap a fragvadászatra.

AnarchoiD
ad levan maradva ? 😊 ti mar fejlodtetek ? 😊)))

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Valen
Bocs U'42 klán, csak magyaron nem találtam aposztrófot

Valen
Alalpvetõen NEM az U42 klánnal van a baj, mert õk kb. azonos szinten nyomják velem (NEM lenézés). Azzal van a probléma, ahogy már lejebb is említették, hogy a gyengébb játékosok az állástól függõen átálnak a nyerõ oldalra. Mivel az eddig nyerõ oldalon harcoló JÓ játékosok NEM fognak átálni a vesztes oldalra, hiszen örülnek hogy kiviíták a nyertes hejzetet, és az átállók meg szellemileg nincsenek azon a szinvonalon, amin kéne hogy legyenek. A megoldás az autó team ballance lenne, mert lehet egy klán erõs, ebben a játékban a létszám egyensúly sokat számít, tehát 5 profi nemfog tudni leverni 8 haladót vagy 12 amatõrt, mivel lélekszámilag kevesebben vanak és így nem tudnak minden zászlót megtartani, védeni, ergõ a többség felülkerekedik rajtuk.
Részletesen vázolva: 1 profi 1 emberrel van elfoglalva, tehát a másik (amatõr/haladó) csapatból a "szabad" ember nyugodtan gyilkolászhat, foglalhat.

Ez sajnos nem igaz... van bennük annyi pontenciál, hogy ha nincs a másik oldalon legalább azonos számû JÓ játékos akkor az akkora zakó lesz mint a ház... említhetném itt azt mikor kedves csapatomból leállnak 4en sniperezni mert úgyse jutnak ki a zászlókhoz a BC miatt.

Egy U'42 vs all meccs ok lenne, ha lenne TS... all részrõl értem persze. 😄

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Személy szerint szarok rá, ha egy oldalra áll minen U42, mert úgy sem billentik semerre a játék mérlegét, vegyétek már észre 😉)
Gugger
Én is, én is!

AirborneRanger
Meg általában sose vagyonk együtt u42-esekkel mindig ellenük vagyunk és akkor elég kiegyensúlyozott szokot lennia játék és úgy jó!!

AirborneRanger
Pl nekünk sincs serverünk, mi is együtt jáccunk, gyalázunk is 😄 de eddig senkit nem zavart. Nem tom mé jött ez ugy fel h most huha U'42 igy meg ugy...

AirborneRanger
Ha túl erõsek szóljatok nekünk (-==-) mi majd rendet rakunk 😛

AirborneRanger
Látom nem meri felválalni a nevét...

Gugger
Egy kis teret szeretnénk, hogy mi is élvezhessük a játékot! Legyetek együtt, akkor ha az ellenfél is olyan emberekbõl áll akik vágják a témát, de ha úgy látjátok, hogy túl gyenge az ellen akkor kicsit szóródjatok szét! Köszi!

Gugger
szó sincs flémelésrõl, #1218 ez is igaz!

Gugger
Én tudok veszíteni egy egyenlõ esélyekkel induló csatában, de ne kérd, hogy asszisztáljak egy U42 vs az összes láma csatában. Én sem akkor szólok, amikor úgy látom, hogy kiegyenlített a küzdelem, hanem akkor amikor a map elindulása után 5 perccel már vége is az elsõ csatának, és a második menetben már a 3. percben 30-300 az állás!

Gugger
hát ez az ami nem szokott megtörténni...

Cobra.
Attól még, hogy 4-5 U42-es beáll egy oldalra, még nem lesznek verhetetlenek, fõleg ha a többi jó játékos odafigyel és a másik oldalra áll.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Gugger
Hát nem tetszik!!! Mi meg már 1000* leírtuk, hogy így elb.sszátok mindenkinek a JÁTÉKÁT! Hiszen ez tulajdonképpen egy játék ugye, sokan esetleg azért járnak fel DC-zni, hogy jól érezzék magukat és önfeledten mosollyal az arcukon egy kicsit feledtessék magukkal a gondokat, kicsit oldják a magukban a feszültséget, félretegyék a munkát, stb... Ha ez nem megy, és azért mert Ti együtt tényleg olyan jók vagytok, hogy pikk-pakk ledaráljátok a másik oldalon igencsak szedett vedettnek mondható társaságot, akkor ezek az emberek szépen lelépnek, mert ilyenkor nem lehet élvezni a játékot! Tehát azt csináltok amit akartok, de el fogjátok érni, hogy magatokra maradtok mert ilyenkor mindenki szépen lelép és megvárja amíg eltûntök a szerverrõl. Szerencsére most még akadnak elegen akik játszanak, de szép lassan talán miattatok elpártolnak az emberek a DC-tõl, s ez gondolom azért érthetõ is.

U'42-rõl le lehet szállni... Ismerem mind, 3 évig nap mint nap együt toltam velük UT-t... kizártnak tartom hogy cheateljen bármelyik is...

Tény, hogy engem is az idegesített fel, mikor egy oldalra álltak, de ha nekik ez tetszik, legfeljebb kilépek olyankor... (Az össz bajom akkor is az volt, hogy ez nem csak engem idegesít majd...)
Mindamellett jól játsszák a DC-t... mert õket ez érdekli... 1-2 embert leszámítva nem látni õket BFben talán ezért ismeretlenek számotokra.

De ha annyira érdekel ki is van 1-1 név mögött tessék megnézni a hp-jukat.

Yan: a bug tényleg létezik, tapasztaltam, és már rám is mondták (épp szombat este) hogy cheatelek mert nem is tárazok (3 tárat is cseréltem csak nem álltam az emberkék orra elé).

Fáj a fejem. 😞

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Cobra.
Hi, jó a logod !

Thales
Halo emberek...
Megjott Thales, mert eztet mar nem lehet szo nelkul hagyatni. U`42 -rol lehet lekopni de iziben, ugyanis ismerem szinte az osszes tagot szemelyesen is, es baromira nem vennem a lelkemre, ha meg egy rossz szot hallanek roluk! Eszmeletlen, hogy mennyi hulyeseget hord itt ossze-vissza mindenki. Ha meg valakinek eros gyanuja van valakire, akkor irja is ki, hogy ki volt az, milyen szituban, legyen az "sejtes", szupi kis "csiter detektor", screenshot, vagy barmi mas. Szanalmas, hogy felhozzak a temat, hogy "en marpedig lattam, de nem mondom el, mert blablabla...." Tudod... csend -> bolcsesseg osszefugges...
Na csao!

u.i.: coral sea-n nalam a dogfight a lenyeg... nem az anyahajo elsullyesztes.. azt azok csinaljak, akik nem szeretnek repkedni, es palyat akarnak mar valtani.

Cobra.
Csak sajnos egyre kevesebben vannak azok, akik játszani jönnek a szerverre.

Cobra.
Egyetértek! Én már sokkal több U42-est öltem meg, mint Six-est vagy PT-st, ezért nem is lehetnek olyan jó játékosok

Yan
Nem flémel itt senki 😊
még eddig sose hallottam, de hiszek Neked. 😉
Ha ez igaz akkor: U42 sry

¥ xfire: kistekila

TheGOro
Jah és hogy a publicon mé nincs csapatmunka??? Hiú remény azt várni clanless emberektõl hogy õk most hú de kemény taktikákat fognak itt nyomni jobbra meg balra. Följönnek pár órácskára gyattolni, fragat gyüjteni, mint cs-be. Legtöbbjük (Tisztelet a kivételnek) célja hogy õk legyenek a TOP-on, és az teljesen érdektelen hogy a csapat az vesztett. Azok akikre ez nem érvényes, azok sem tudják összehangolni saját ötleteiket, másokéval, ez leredukálható a kommunikáció nehézségeire is...

http://GOro.hu

Danny
Itt egyenlore csak jatszani tanulunk 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TheGOro
Csókolom!
Megpróbáltam végigolvasni az elmúlt pár nap üzijeit, hogy aztán majd mindenkit leoltok, de látván helyzetem kautikus kilátástalanságát, az üzik egri csillagokra hajazó terjedelme miatt, így csak bele-bele olvasgattam.

1. KULTÚRÁRÓL: Valahogy már fel se tünik ha valaki káromkodik... Szóval kedves ismerõsömet idézve "Leeesz@róóóóm" és nem veszem tudomásul.

2. CSíTEKRÕL: Hát nagyon megdöbbentett a dolog, és el is keserített, Szóval elérkezett a punkbusterek és egyéb nyalánkságok ideje. Ezek után megpróbálok én is figyelni az ilyenekre, és megpróbálok informálódni a lehetõségekrõl...

http://GOro.hu

BurnBaby
nem direkt aszonták itt is flém van ,) de nincs is 😞

www.battlefield.hu

Danny
Nahat Te ezt is olvasod? 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby
ha csak hallottad az bug. addig hallod amíg az illetõ meg nem hal. akár csapattárs, akár ellenfél.

www.battlefield.hu

Danny
Na akkor en nevesiteni fogok ezek utan mert tele a ...

Bimbi kollega elol ne vigyetek el AH-t, mert nem komazza ha mas is hasznalja. Eloszeretettel kuldi meg nehezgeppuskaval es utana a head shotot nehezen viseli.

Yan
"Súlyos vádak". Haggyámán 😊 Ne dramatizáld túl.
Csak azé mondtam, h tud mi volt /hisz Ti kérdeztétek/.
Felejtõs.
Flém off.

télleg jól jáccotok. 😉

Valen
Tobruk pálya ma 20:55 gyerek sniperrel 1 lövéssel lelõ futás közben, miközben én beleeresztek 2 tárat az M16-ból kb 10 m rõl. A találat jelzõ folyamatosan villog a fazonon, tehát eltaláltam.

Következtetéseket kérek.

Yan
No flém. Hallottam, h huzza percekig. Rákérdeztem, de csak 1 vigyor volt a válasz.
Remélem csak fun-bol próbálta ki, és azóta nem használja.
Nem tom, h gondolod h ezt meg lehet látni?
És tuti k**va jó gámer vagyok.

ja bocs, minjárt válaszolok, csak még nem volt idõm ma
Valen
Elézést hogy beleszólok, de én fültanúja voltam, mikor valaki a DW teamspeak serverén azt felytegette, hogy milyen jó ez a térkép csít, hogy mindenkit lát a térképen.
Aztán mikor sokadszorra löttem le, levonta a következtetést, hogy ezentúl csak csíttel fog játtszani, mert anélkül nem megy neki. Nem szóltam neki, de megjegyeztem magamnak, hogy ezek szerint itt ilyenek is vannak. Ez az eset kb 3 hete volt.
Ami lentebb volt, hogy sok .... írogat, hogy TEAM (nem aakarom idézni az illetõt, neki jegyezném meg, hogy ÉN rendszerben szoktam szólni iylen esetekben, igaz ÉN akkor is ha az ellenfél van hátrányban.
Remélem vagyok annyira "törzs" tag itt a DC servereken hogy el lehessen hinni, nem kamuzok.

Yan
Ha kiváncsi vagy esetleg, de nincs értelme. Az ilyen ember ugyis távozik magátol. Kár idöt pazarolni rá.
Bocs h szóvá tettem, csak azé' volt, h tudd.

Sajon hiaba irunk neveket ...ugy valtogatjak mint mi a gatyankat!

Hat ez erdekes... legyszives ezt tamaszd ala valamivel!
Legy nyugodt ha igazad van akkor megerdemli ,hogy miattad tegyuk ki!
En meg szemelyesen koszonom meg neked!

U'42.:.Pampalini

Danny
#1146 "Es ez nem csak neked szol."

Es bennem nem szokott ennyire felmenni a pumpa.

Jaa..

sorry

U'42.:.Pampalini

Divatbol? LOL😊
a tobbseg 4-5 eve tagja valamilíyen UT klannak.. Magyarorszag elit UT tarsadalmanak oszlopos tagjai is jatszanak nalunk!
Szoval rendesen benne vagyunk az online/klaneletbe mar evek ota!
Az Unreal1942 funbol jottossze ,hogy a szetszort Unrealos playerek akik toljak/toltak a BF et egyutt legyenek!
Kicsit UTana jarnal a dolgoknak biztos nem nyilatkoznal ilyeneket! 😊
Ennyit a divatklanrol!
Ja es megvalami UT ban osellensegek voltunk nem egy vitank adodott es lam megis az ertemes ember vallvetve is tud harcolni, remek hangulatban! 😊

A Lost Village map sztem nagyon jó. Igazi háborús pálya. Nagyon tetszik.
A gránátvetõ célzója mire jó? 😊 Sztem semmire.
A scene-hez annyit, hogy épp ma lõttek le azért mert énis a helikopterre vártam. Persze csapattárs...
A nevét ideírom, hogyha esetleg ti is látnátok tudjátok kirõl van szó, és hogy el tudjátok kerülni a tk-t. /Senki Alfonzo/.

Danny
Ez hogy mukodik?