Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw, nem értek egyet veled. Noha vannak aszimetrikus mapok is, mindenhol megvan mind2 csapat LEHETÕSÉGE a megfelelõ taktikával nyerni.
Olyanok legyenek, ahol mindkét fél összes zászlóját el lehet foglalni, vagy mindkét félnek van fix, el nem foglalható bázisa (pl. El Alamein).
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Úgyhogy lassan össze lehetne állítani a listát, hogy milyen mapokat is akartok látni a szavazásban!
szerintetek felrakjam ?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
mindkettõre a passz bf42hu
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Részletesen vázolva: 1 profi 1 emberrel van elfoglalva, tehát a másik (amatõr/haladó) csapatból a "szabad" ember nyugodtan gyilkolászhat, foglalhat.
Egy U'42 vs all meccs ok lenne, ha lenne TS... all részrõl értem persze. 😄
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tény, hogy engem is az idegesített fel, mikor egy oldalra álltak, de ha nekik ez tetszik, legfeljebb kilépek olyankor... (Az össz bajom akkor is az volt, hogy ez nem csak engem idegesít majd...)
Mindamellett jól játsszák a DC-t... mert õket ez érdekli... 1-2 embert leszámítva nem látni õket BFben talán ezért ismeretlenek számotokra.
De ha annyira érdekel ki is van 1-1 név mögött tessék megnézni a hp-jukat.
Yan: a bug tényleg létezik, tapasztaltam, és már rám is mondták (épp szombat este) hogy cheatelek mert nem is tárazok (3 tárat is cseréltem csak nem álltam az emberkék orra elé).
Fáj a fejem. 😞
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Megjott Thales, mert eztet mar nem lehet szo nelkul hagyatni. U`42 -rol lehet lekopni de iziben, ugyanis ismerem szinte az osszes tagot szemelyesen is, es baromira nem vennem a lelkemre, ha meg egy rossz szot hallanek roluk! Eszmeletlen, hogy mennyi hulyeseget hord itt ossze-vissza mindenki. Ha meg valakinek eros gyanuja van valakire, akkor irja is ki, hogy ki volt az, milyen szituban, legyen az "sejtes", szupi kis "csiter detektor", screenshot, vagy barmi mas. Szanalmas, hogy felhozzak a temat, hogy "en marpedig lattam, de nem mondom el, mert blablabla...." Tudod... csend -> bolcsesseg osszefugges...
Na csao!
u.i.: coral sea-n nalam a dogfight a lenyeg... nem az anyahajo elsullyesztes.. azt azok csinaljak, akik nem szeretnek repkedni, es palyat akarnak mar valtani.

még eddig sose hallottam, de hiszek Neked. 😉
Ha ez igaz akkor: U42
sry¥ xfire: kistekila
http://GOro.hu
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Megpróbáltam végigolvasni az elmúlt pár nap üzijeit, hogy aztán majd mindenkit leoltok, de látván helyzetem kautikus kilátástalanságát, az üzik egri csillagokra hajazó terjedelme miatt, így csak bele-bele olvasgattam.
1. KULTÚRÁRÓL: Valahogy már fel se tünik ha valaki káromkodik... Szóval kedves ismerõsömet idézve "Leeesz@róóóóm" és nem veszem tudomásul.
2. CSíTEKRÕL: Hát nagyon megdöbbentett a dolog, és el is keserített, Szóval elérkezett a punkbusterek és egyéb nyalánkságok ideje. Ezek után megpróbálok én is figyelni az ilyenekre, és megpróbálok informálódni a lehetõségekrõl...
http://GOro.hu
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
www.battlefield.hu
Bimbi kollega elol ne vigyetek el AH-t, mert nem komazza ha mas is hasznalja. Eloszeretettel kuldi meg nehezgeppuskaval es utana a head shotot nehezen viseli.
Csak azé mondtam, h tud mi volt /hisz Ti kérdeztétek/.
Felejtõs.
Flém off.
télleg jól jáccotok. 😉
¥ xfire: kistekila
Következtetéseket kérek.
Remélem csak fun-bol próbálta ki, és azóta nem használja.
Nem tom, h gondolod h ezt meg lehet látni?
És tuti k**va jó gámer vagyok.

Aztán mikor sokadszorra löttem le, levonta a következtetést, hogy ezentúl csak csíttel fog játtszani, mert anélkül nem megy neki. Nem szóltam neki, de megjegyeztem magamnak, hogy ezek szerint itt ilyenek is vannak. Ez az eset kb 3 hete volt.
Ami lentebb volt, hogy sok .... írogat, hogy TEAM (nem aakarom idézni az illetõt, neki jegyezném meg, hogy ÉN rendszerben szoktam szólni iylen esetekben, igaz ÉN akkor is ha az ellenfél van hátrányban.
Remélem vagyok annyira "törzs" tag itt a DC servereken hogy el lehessen hinni, nem kamuzok.
Bocs h szóvá tettem, csak azé' volt, h tudd.
Legy nyugodt ha igazad van akkor megerdemli ,hogy miattad tegyuk ki!
En meg szemelyesen koszonom meg neked!
U'42.:.Pampalini
Es bennem nem szokott ennyire felmenni a pumpa.
sorry
U'42.:.Pampalini
a tobbseg 4-5 eve tagja valamilíyen UT klannak.. Magyarorszag elit UT tarsadalmanak oszlopos tagjai is jatszanak nalunk!
Szoval rendesen benne vagyunk az online/klaneletbe mar evek ota!
Az Unreal1942 funbol jottossze ,hogy a szetszort Unrealos playerek akik toljak/toltak a BF et egyutt legyenek!
Kicsit UTana jarnal a dolgoknak biztos nem nyilatkoznal ilyeneket! 😊
Ennyit a divatklanrol!
Ja es megvalami UT ban osellensegek voltunk nem egy vitank adodott es lam megis az ertemes ember vallvetve is tud harcolni, remek hangulatban! 😊
A gránátvetõ célzója mire jó? 😊 Sztem semmire.
A scene-hez annyit, hogy épp ma lõttek le azért mert énis a helikopterre vártam. Persze csapattárs...
A nevét ideírom, hogyha esetleg ti is látnátok tudjátok kirõl van szó, és hogy el tudjátok kerülni a tk-t. /Senki Alfonzo/.