Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Bocage szerintem a DC-ben is nagyon jó. Meg esetleg valami kis pálya utcai harcal. Az a tuti...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Valen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Többiek is nyilatkozzanak majd !
Valen
bocs El Alamein2 nem

Valen
Battle of Brittain 😊
Aberdeen
Market Garden
El Alamein 2

CAD
Anarchoid: ez nagyon nem szep dolog am...

A u42-s klan elleni harc engem is erdekelne, mondjuk pentek este meg is ejthetnenk... többnyire 😊.

Map: Coral Sea (for DC)

caddie

Nem huztam fel magam 😊
MB fontosabb? Nem is tudom ..ahogy a Hu.man es az U'42 all a bajnoksagban...😛
Mennyire lehet ez fontos 😄
Lassan a BF et teljesen lavaltja a DC! ( Nalunk )

U'42.:.Pampalini

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na emberek, jó lenne ha elkezdenétek azon gondolkozni inkább, hogy milyen mapokat akartok.

Mindenki CSAK olyan mapokat irjon ide, amelyek a DW mostani mapcycleben nincsenek benne!

Ezek mind bekerülnek majd a szavazóba, amely holnap vagy holnapután indul majd.
AirborneRanger
Na azé nehuzd má felmagad. Akko jólett volna 7v7-ben jáccani? Jó neked. Nekem fontosabb az MB mint a dc 😊 De dc a 2. very fasza 😄 Na szal ennek is 1 a vége: meglesz a meccs haigy ha uhy 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Meg Gazalán USA sherman. 😊

Azok vagy angolok, vagy a srác nem német és nem sherman a tank. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

TheGOro
Hmm nem is tudtam hogy van német oldal is.

http://GOro.hu

Ahogy vesszük... szerintem elég könnyû kiszedni az ilyen emberkéket, de ez már csak az a magánvéleményem. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Valen
mármint német oldalon nyomul

Valen
Adig is a lényeg a képrõl:

Srác /német/ a GAZALA pályán a USA fõhadiszállásán a gyár egyik garázsában egy shermanban ülve lövi az éppen újjászületõ embereket, akik nem tudják honnan lövik le õket.

Valen
Akkor hogyan tegyek fel screenshot-t???

Cobra.
csak másik url-rõl tudsz linkelni

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Valen
Sorry a képet nem tudom még feltölteni /nem tudom hogykell/

Valen
Ez basecamp-nek számít???

Valen
Ez is egy lehetõség

Már leinformálták mit kell látnia... tudja elõre... így megspórolja azt a kis energiát amivel leveszi a sapeszt a cuccról... Ezzel fejezi ki mennyire megbízik a népében.

Valen
Képet localból hogy lehet feltölteni????

AnarchoiD
/off

atnezegettem a screenshotjaimat (2giga volt mar 😉 es talaltam meg ezt a gyongyszemet...

off/

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Valen
Õ már tud valamit

Valen
Azért úgy látom, hogy BUSH még nálunk is jobban ért a felszerelésekhez

TheGOro
Jah azt hiszem én vagyok.

http://GOro.hu

Danny
Egy kis komolytalansag 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Valen
Én nem írtam 25 kill/3 halált
én 50 kill / 3 halált írtam

Valen
Nyugodt vagyok. NEM LÁTSZIK 😊

Yan
igy igy.

¥ xfire: kistekila

Nyugi.... 😊 Csak a 25 kill 3 halál kijelentésedre reagáltam. 😊

Valoban igy volt!
Azert az igazsaghoz hozza kell tenni ,hogy 2 db. U'42 es volt fent!
En es Tiba!
A lenyeg viszont ,hogy a mi oldalunkon 3 nalatok pedig 6 maki jatszott!
Igy is lehet vesziteni igazad van!
np. amugy ha jol emlexem egy szot se szoltunk erte!
Ezen kivul az ermek java resze igy is a mienk lett! 😄
Grat!

Valen
NEM MONDTAM HOGY MINDENKI AKI JÓ AZ CSÍTER !!!!

MERT TÉNYLEG VANNAK NÁLAM SOKKALTA JOBBAK, DE EGYÉBKÉNT LEHET LÁTNI A MOZGÁSUKON HOGY KI MILYEN SZINTEN ÛZI EZT A GAMMÁT.

ENGEM IS CSÍTEREZTEK MÁR LE GAZALÁN MIKOR 50 FRAGEM VOLT ÉS 3 HALÁLOM, MIG A KÖVETKEZÕNEK 10 KILL / 12 HALÁL

MELLESLEG AKI CSÍTEL AZ MAGÁVAL CSESZIK KI, HISZEN NEM TUDJA MEG MILYEN AZ IGAZI MULTIJÁTÉK HANGULATA.

Valamelyik balfék a múltkor azért csiterezett le engem gazalán, mert folyton lebombáztam SU25-el.
Szegényem azt hitte unlimited ammom van, mert mire feléledt mindig ujra bombát kapott, de arra nem gondolt, hogy amig õ a spawnra várt, én mindig visszaröppentem ammoért az elhagyatott airfieldre ...
Félreértettél... 😊
Nem mondtam, hogy én játszanék is azon a meccsen... DCben meglehetõs lami vagyok jópár téren. 😊

Csakcsupán azt mondottam vala, hogy ha tényleg összejönne egy ilyen "all"-os csapat akkor annak a taktika és a kommunikáció elengedhetetlen lesz a gyõzelemhez...

Persze csak ha vevõ rá a népesség... mert funból is lehet ezt tolni, akkor csak TS kell...

Tényleg ez a kulcskérdés: Mennyire lenne hajlandó komolyan venni ezt az "all"-os csapat... 😊

Valen: 21/17/0 inshallah valleyn... cheater vagyok? 😊
Én csupán nem rohantam mint az ökör egy shilkával meg bazookával.

Sztem a találatérzékelés amúgy bugos... direkt próbálkoztam ezzel saját lanon, hogy mit hol és hogyan szebez mondjuk a tank... nos kérem volt, hogy ugyanoda lövöm a 2. lövedéket mint az elsõt és semmi hatás... BMP2 rakettája egyszer 50%ra sebzi a tankot másik alkalommal csak 80%ra... ugyanoda küldve.

Valen
c0R3L :
pl.:
1. onnan, hogy mint lentebb is írtam TS-en fûltanúja voltam.
2. Ha már 6 lövést belelösz 1 M1A1-es tankkal a hummerbe hátulról és az nem akar felrobbanni, õ meg 1 (jóesetben rakétával) géppuska lövéssel kilõ
3. Ha folyamatosan lõ beléd, és nem cserél tárat, vagy 8 tárnál többet cserél lõszeresdoboz nélül.

Ez a U'42 vs ALL dolog ez mikor és hogyan zajlana???

Ugylegyen!
Remelem mostmar tullepunk a szajtepesen es valoban kialltok ha megbeszeljuk!

"azonkivül hogy a toppon van, és 25 perc alatt 2x halt meg "

Na látod, pont ezaz, amibõl marhára nem arra a következtetésre kellene jutni egybõl, hogy csiter. Dehát sajnos ha elterjed, hogy lehet csitelni (és ezekszerint elterjedt) akkor mindenki ezt fogja hinni majd...
AirborneRanger

AirborneRanger
Ja õ. De én meg a helyettese szal bökd ki mi kell 😄
www.desertforces.tk

AirborneRanger

Na majd mi elkenjük a szátokat

na sajna egy kis üzemkimaradás van a szerveren, ugylatszik hardware probléma miatt... rajta vagyok, de lehet nem lessz szerver egy darabig
Nagyszeru lenne egy ilyen war!
Ha megvagytok 10 en akkor jelezzetek es egyeztetunk idopontot!
Ezen kivul jo lenne ha mas mar eleve kesz klanok is jonnenek es gyaknank!
indenki elonyere valna az ilyesmi rendszeresitese!

erdos
Csatlakoznék Lemming kartácshoz az ALL (Star ) csapatba. Néminemû gyakorlatom van a téren. Nyagyon jó lenne nekünk is, és az U'42-nek is jó gyakorlás lenne. Viszont mindenen felül momentán a tisztességtelen játék nagyon zavar. Nagyon jó lenne valami a csíterek ellen. Egy tárat beleengedek a kollegába, erre rámnéz és lelõ. Hogy ebben mi a jó? (NEM KLÁNTAG A VITÁK ELKERÜLÉSE VÉGETT)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Valen
A lentebb említett x-getõs módszer remek lenne.

Csak példának említettem õket, mert legtöbször a TOBRUK pálya 2 menetébõl az elsõ kb. 2 percig sem tart 😊

CAD
Tobruk azert lett neccesebb, mert odarepulnek az mi8-al raszalnak pl a gyarra, vagy a dombok moge, es oda spawnolgatnak, roszabb esetben fel sem tunik, hogy odarepultek... de ezt egyszer lehet megcsinalni, utanna mar ugy is lesz legalabb 1 ember aki figyel.

Amugy tenyleg az a legnagyobb problema, hogy a sok lamer mindig atall az erosebb oldalra, vagy eleve oda joinol es szarik atalni, en elviselem csitet (mint szenvedo, nem mint szenvedteto - foleg mig nem tudom milyen mocskos szarokat hasznalnak!), anyazast stb. de ezt sajna nehezen turom, hogy emberbe ennyi "meltosag" nincs, de persze ezzel visszakanyarodtunk a kezdetekhez, egy 1x<16 evestol nem le7 elvarni, hogy ezt belassa 😞

caddie

AnarchoiD
aszittem valami uj paccs, de nem :

egy map 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Meg lehet oldani. De nem fogom😊

Listás szavazás lesz, be kell ikszelni amelyiket a szerveren akarod látni. Amelyikek a legtöbb szavazatot kapják, az elsõ X felkerül a szerverre. (valszeg)
Cobra.
Lehet, hogy késõn szólok meg nehéz megoldani, de nem lehetne úgy megcsinálni, hogy mindegyik pálya fel van sorolva és mindegyikre lehet osztályzatot adni, és azok, amik a legtöbb pontot kapják, kerülnek fel a szerverre _

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tobrukot meg lehet fogni USAként is... csak cselesnek kell lenni ^^