Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Aberdeen
Market Garden
El Alamein 2
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A u42-s klan elleni harc engem is erdekelne, mondjuk pentek este meg is ejthetnenk... többnyire 😊.
Map: Coral Sea (for DC)
caddie
MB fontosabb? Nem is tudom ..ahogy a Hu.man es az U'42 all a bajnoksagban...😛
Mennyire lehet ez fontos 😄
Lassan a BF et teljesen lavaltja a DC! ( Nalunk )
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mindenki CSAK olyan mapokat irjon ide, amelyek a DW mostani mapcycleben nincsenek benne!
Ezek mind bekerülnek majd a szavazóba, amely holnap vagy holnapután indul majd.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Azok vagy angolok, vagy a srác nem német és nem sherman a tank. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Srác /német/ a GAZALA pályán a USA fõhadiszállásán a gyár egyik garázsában egy shermanban ülve lövi az éppen újjászületõ embereket, akik nem tudják honnan lövik le õket.
atnezegettem a screenshotjaimat (2giga volt mar 😉 es talaltam meg ezt a gyongyszemet...
off/
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
én 50 kill / 3 halált írtam
Azert az igazsaghoz hozza kell tenni ,hogy 2 db. U'42 es volt fent!
En es Tiba!
A lenyeg viszont ,hogy a mi oldalunkon 3 nalatok pedig 6 maki jatszott!
Igy is lehet vesziteni igazad van!
np. amugy ha jol emlexem egy szot se szoltunk erte!
Ezen kivul az ermek java resze igy is a mienk lett! 😄
Grat!
MERT TÉNYLEG VANNAK NÁLAM SOKKALTA JOBBAK, DE EGYÉBKÉNT LEHET LÁTNI A MOZGÁSUKON HOGY KI MILYEN SZINTEN ÛZI EZT A GAMMÁT.
ENGEM IS CSÍTEREZTEK MÁR LE GAZALÁN MIKOR 50 FRAGEM VOLT ÉS 3 HALÁLOM, MIG A KÖVETKEZÕNEK 10 KILL / 12 HALÁL
MELLESLEG AKI CSÍTEL AZ MAGÁVAL CSESZIK KI, HISZEN NEM TUDJA MEG MILYEN AZ IGAZI MULTIJÁTÉK HANGULATA.
Szegényem azt hitte unlimited ammom van, mert mire feléledt mindig ujra bombát kapott, de arra nem gondolt, hogy amig õ a spawnra várt, én mindig visszaröppentem ammoért az elhagyatott airfieldre ...
Nem mondtam, hogy én játszanék is azon a meccsen... DCben meglehetõs lami vagyok jópár téren. 😊
Csakcsupán azt mondottam vala, hogy ha tényleg összejönne egy ilyen "all"-os csapat akkor annak a taktika és a kommunikáció elengedhetetlen lesz a gyõzelemhez...
Persze csak ha vevõ rá a népesség... mert funból is lehet ezt tolni, akkor csak TS kell...
Tényleg ez a kulcskérdés: Mennyire lenne hajlandó komolyan venni ezt az "all"-os csapat... 😊
Valen: 21/17/0 inshallah valleyn... cheater vagyok? 😊
Én csupán nem rohantam mint az ökör egy shilkával meg bazookával.
Sztem a találatérzékelés amúgy bugos... direkt próbálkoztam ezzel saját lanon, hogy mit hol és hogyan szebez mondjuk a tank... nos kérem volt, hogy ugyanoda lövöm a 2. lövedéket mint az elsõt és semmi hatás... BMP2 rakettája egyszer 50%ra sebzi a tankot másik alkalommal csak 80%ra... ugyanoda küldve.
pl.:
1. onnan, hogy mint lentebb is írtam TS-en fûltanúja voltam.
2. Ha már 6 lövést belelösz 1 M1A1-es tankkal a hummerbe hátulról és az nem akar felrobbanni, õ meg 1 (jóesetben rakétával) géppuska lövéssel kilõ
3. Ha folyamatosan lõ beléd, és nem cserél tárat, vagy 8 tárnál többet cserél lõszeresdoboz nélül.
Ez a U'42 vs ALL dolog ez mikor és hogyan zajlana???
Remelem mostmar tullepunk a szajtepesen es valoban kialltok ha megbeszeljuk!
Na látod, pont ezaz, amibõl marhára nem arra a következtetésre kellene jutni egybõl, hogy csiter. Dehát sajnos ha elterjed, hogy lehet csitelni (és ezekszerint elterjedt) akkor mindenki ezt fogja hinni majd...
www.desertforces.tk

Na majd mi elkenjük a szátokat

Ha megvagytok 10 en akkor jelezzetek es egyeztetunk idopontot!
Ezen kivul jo lenne ha mas mar eleve kesz klanok is jonnenek es gyaknank!
indenki elonyere valna az ilyesmi rendszeresitese!
) csapatba. Néminemû gyakorlatom van a téren. Nyagyon jó lenne nekünk is, és az U'42-nek is jó gyakorlás lenne. Viszont mindenen felül momentán a tisztességtelen játék nagyon zavar. Nagyon jó lenne valami a csíterek ellen. Egy tárat beleengedek a kollegába, erre rámnéz és lelõ. Hogy ebben mi a jó? (NEM KLÁNTAG A VITÁK ELKERÜLÉSE VÉGETT)\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Csak példának említettem õket, mert legtöbször a TOBRUK pálya 2 menetébõl az elsõ kb. 2 percig sem tart 😊
Amugy tenyleg az a legnagyobb problema, hogy a sok lamer mindig atall az erosebb oldalra, vagy eleve oda joinol es szarik atalni, en elviselem csitet (mint szenvedo, nem mint szenvedteto - foleg mig nem tudom milyen mocskos szarokat hasznalnak!), anyazast stb. de ezt sajna nehezen turom, hogy emberbe ennyi "meltosag" nincs, de persze ezzel visszakanyarodtunk a kezdetekhez, egy 1x<16 evestol nem le7 elvarni, hogy ezt belassa 😞
caddie
egy map 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Listás szavazás lesz, be kell ikszelni amelyiket a szerveren akarod látni. Amelyikek a legtöbb szavazatot kapják, az elsõ X felkerül a szerverre. (valszeg)
Hide and fear, Cobra Commander is here !