Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha infanty kell szerzek dc be illõ infantry mapokat (a weapon bukers, al khajif és a 2 bashrah az mind pont ilyen), pl ott a custom bagdhad, de az isten szerelmére aki ikszel valamit gondolja már át hogy mi az és hogy tudunk ott dczni... meg ne ikszelje már be azokat a mapokat amikrõl még életében nem hallott
Az én preferált mapcyclem az össszes gyári DC s (ezeket igyis úgyis berakom), és a bf bõl a sivatagosak..
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Szóval szvsz igenis kell infantry map is...
Én szeretem... igaz még jobban be lehet szorítani amikat, de ki lehet azér törni...
Guadal viszont nem tetszik... Gazalát unom, de azt is tudom mennyien szeretik.... Bocage ok... Bunker/Bashra stb mapok szépek és jók...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Szóval szerintem tudunk majd rangsorolni!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ez az elsõ válogatás mondjuk.
+van guuadalcanal for desert combat nevû map is van.
De ezért irtam oda, hogy mindenki nézzen utána, mire szavaz.
Az emberi hülyeség ellen viszont nincs orvosság...😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Szerény véleményem szerint csak az igényesebb DC-s mappokat kéne berakni, BF-es mappokat 1általán nem, vagy csak egy-kettõt. Én már Gazala-t és Bocage-t is túlzásnak tartom.
http://GOro.hu
most meg sztem csomoan csak mindent beikszelnek az oldalon annelkul is hogy jatszottak volna, vagy elkepzelnek milyen lenne dczni azon a palyan
Hide and fear, Cobra Commander is here !
de visszatérve, most megnéztem, és az a gáz hogy csomóra ugyanannyit szavaztak, és ténleg csak azt lehet belõle kitalálni melyikek amik egyáltalán nem tetszenek.. de én nem akarok ennyi nyertest, csak 5-10 map legyen amire egyértelmûen többen szavaznak mint a többire.
Ja és vannak amiket egyszerüen nem értem miert szavaznak, és nem is fogom berakni. pl berlin micsoda ökörség már dcben.. egyszerüen nem hiszem el hogy ezt valójában ennyien akarják, mert annak idején is csomóan szapulták amikor bennvolt
Tehát annyi mindenképpen kiderül, higy mely mapokat NEM akarják az emberek😊
U'42.:.Pampalini
(HUN):Fõoldal/Szavazás>
Megfontoltan elolvasni az infókat, majd átgondoltan szavazni.
Minden map benne van, mert lehet hogy jön ki kompatibilis verzió belõle, és akkor ez jelzi, hogy van igény rá.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
DC Bora
DC Lost Jungle
Walk Like an Egyiptian
Baghdad intl Airport
Road to Basra
Umm Quasr Harbor
Ezeket tettem hozzá még eddig. Délig várok még map javaslatokra.
Amelyek problémásak azokat kivegyem, vagy benne hagyjam, hogy egy jövõbeli új release esetén tudd hogy van rá igény?
legfeljebb annyit kiköthetek, hogy min 5-öt meg kell jelölni, vagy hasonló.
Ezeket amiket irtatok berakom, meg még amik délutánig elõjönnek.
Aztán beinditjuk a szavazást.
Egyébként közben is lehet bõvíteni a szavazást, új opcióval, csak akkor ugye a kuki+ipban miatt aki már szavazott, az arra nem tud...
Inkább ha még elõjönnek custom mapok, akkor azokra lesz egy új szavazás is.
Azt javaslom hogy rakhatnál pl egy egyéb formot is be, ahol lehet új szavazható tagokat berakni. (aki meg marhaságot ir bele, azt bannolom a rögzített hostjával a szerverrõl😊 )
DC Lost Jungle
Továbi mappok a bf1942files.com-ról:
http://www.bf1942files.com/
DC Battle for Irbil
DC Operation SID II
El_Alamein
DC_DesertShield
DC_Battle_of_73_Easting
Wake
DC_No_Fly_Zone
DC_Basrah_Nights
Bocage
Battle_of_the_Bulge
DC_Oil_Fields
Midway
DC_LostVillage
Gazala
DC_Al_Khafji_Docks
Kharkov
Inshallah_Valley
DC_Basrahs_Edge
Tobruk
DC_Medina_Ridge
Battle of Brittain
Aberdeen
Market Garden
Battleaxe
Berlin
Coral Sea
Guadal Canal
Iwo Jima
Kursk
Omaha Beach
Stalingrad
Egyelõre ezeket a mapokat szedtem össze, jelezzétek ha hiányzik valami, óhaj sóhaj stb...
Erre várok 😊
MINDEN MAPOT bele akarok tenni, amire igény lehet.
mert ha az elõbi, akkor külön kéne a plusz pályákra is kiírni egyett.
Mégegyszer a plusz pálya saját igényem:
Battle of Brittain
Aberdeen
Market Garden
Itt, a fõmenüben találjátok a szavazást.
Mindenki próbálja ki, egyelõre csak tesztelés szintjén megy, holnap belekerül a DC map lista!
tehát egy proxyn át netezõk is szavazhatnak mind, mert nem a proxy ipjét tiltja le a szavazó, mint azt a php alapból tenné 😉

Úgyhogy pályák listáját ide, de gyorsan😉
Holnap inditom a szavazást, ha nincs ellenére senkinek. Majd irok linket hozzá.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.