Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja evvel egyetértek, viszont az fáj hogy ilyen mapokkal (berlin, omaha, market garden) belecsúnyítunk, ami a maradék modern háborús hangolatot is elveszi belõle. Ezek nagyon nem illenek bele a sivatagi harcba, meg a modern amerikai fegyverek vs. iraki orosz cuccok csatájába. Arra is kiváncsi lennék mire gondoltak azok éppen amikor beikszelték pl. az omahat, mert ott teljesen érthetetlen mit csinálnánk, ugyanis hajó van rajta meg gyalogosok, elvétve néhány humvee, meg brdm, de gyakorlatilag ugyanaz mint a sima bfben csak dcs player skinekkel meg modellekkel.
Ha infanty kell szerzek dc be illõ infantry mapokat (a weapon bukers, al khajif és a 2 bashrah az mind pont ilyen), pl ott a custom bagdhad, de az isten szerelmére aki ikszel valamit gondolja már át hogy mi az és hogy tudunk ott dczni... meg ne ikszelje már be azokat a mapokat amikrõl még életében nem hallott
Az én preferált mapcyclem az össszes gyári DC s (ezeket igyis úgyis berakom), és a bf bõl a sivatagosak..
Cobra.
Tankcsatára ott az Eastings, vagy Bocage day 3, El Alamein day 3

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Engem például már kifejezetten irritálnak a helikopteres mapok, nincs egy jó map se, ahol pusztán tankcsata, vagy infantry csata lenne, mert a légierõ sokszor elront mindent...
Szóval szvsz igenis kell infantry map is...
Yan
Mi szeressük 😉

¥ xfire: kistekila

Cobra.
NEM SZERETEM AZ INFANTRY MAPOKAT !!

Nevezzük át baghdad-ra aztán kész😊
Berlint a népnek!!!

Én szeretem... igaz még jobban be lehet szorítani amikat, de ki lehet azér törni...

Guadal viszont nem tetszik... Gazalát unom, de azt is tudom mennyien szeretik.... Bocage ok... Bunker/Bashra stb mapok szépek és jók...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ha most megnézitek a szavazás eddigi állását, szépen kezd azért egy -nem is olyan sok tagú- mappack körvonalazódni, amit az emberek akarnak...
Szóval szerintem tudunk majd rangsorolni!
Danny
Hat nagykepusegre sincs sajnos 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
Mi bajotok a Guadalcanallal ?

Max csinálunk egy szûkített szavazást a mostani nyertes mapokból is.
Ez az elsõ válogatás mondjuk.
bf1942files-on van egy new berlin for desert combat nevû map, az nem lenne jó berlin helyett? Csak ezért raktam be.

+van guuadalcanal for desert combat nevû map is van.

De ezért irtam oda, hogy mindenki nézzen utána, mire szavaz.

Az emberi hülyeség ellen viszont nincs orvosság...😊
Danny
Irak na. Tudom hogy a Reistag elotte leegett mielott belekotne valaki 😛

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Egyebkent nem ertem mi bajotok Berlinnel? Azon kivul hogy semmi koze irkahoz, semmi baja. Nincs az utcan hogy Magnussen strasse vagy ilyesmi. Sot meg a Reistag (asszem igy irjak) sincs a palyan. Szoval csak a nevevel lehet bajotok. Valaki irja at a palya nevet azt csokolom. Egyik legjobb palya.

TheGOro
Én is szavaztam!
Szerény véleményem szerint csak az igényesebb DC-s mappokat kéne berakni, BF-es mappokat 1általán nem, vagy csak egy-kettõt. Én már Gazala-t és Bocage-t is túlzásnak tartom.

http://GOro.hu

Valen
Jó, mert ha jól emlékszem akkor nem szavasztam rá 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

régebben volt, de csomóan anyáztak miatta... ugyanez volt guadalcanal miatt is
most meg sztem csomoan csak mindent beikszelnek az oldalon annelkul is hogy jatszottak volna, vagy elkepzelnek milyen lenne dczni azon a palyan
Cobra.
Van helyette Lost Village meg Weapons Bunkers, ugyanolyan infantry map mindkettõ

Valen
Miért volt BErlin DC-ben????

nemtom még, majd eldõl
de visszatérve, most megnéztem, és az a gáz hogy csomóra ugyanannyit szavaztak, és ténleg csak azt lehet belõle kitalálni melyikek amik egyáltalán nem tetszenek.. de én nem akarok ennyi nyertest, csak 5-10 map legyen amire egyértelmûen többen szavaznak mint a többire.
Ja és vannak amiket egyszerüen nem értem miert szavaznak, és nem is fogom berakni. pl berlin micsoda ökörség már dcben.. egyszerüen nem hiszem el hogy ezt valójában ennyien akarják, mert annak idején is csomóan szapulták amikor bennvolt
Egyébként, ha a szavazás véget ér, az elsõ hány map kerülhet fel a szerverre?
A lényeg szerintem, hogy ami nem tetszik egy embernek, azt nem jelöli be, nem kap annyi szavazatot.
Tehát annyi mindenképpen kiderül, higy mely mapokat NEM akarják az emberek😊
frankó, de azért szeritnem le kellett volna korlátozni bizonyos számú jelölésre, mert így csomóan bejelölnek egy rakás mapot, néhányan meg csak a szerintük legfontosabbakat...
Ha nem ismertek valamilyen mapot, inkább nézzetek elõbb utána a neten, mielõtt leszavazzátok!
AirborneRanger
Énis

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Na szavaztam!

U'42.:.Pampalini

SZAVAZZATOK BANYEG 😊
(HUN):Fõoldal/Szavazás>

Megfontoltan elolvasni az infókat, majd átgondoltan szavazni.
Minden map benne van, mert lehet hogy jön ki kompatibilis verzió belõle, és akkor ez jelzi, hogy van igény rá.
Valen
Persze ha tusz mûködõröl és elérhetõséget a letöltéshez, azis járható út

Valen
Jelzem, hogy a Battle of Brittain map DC-s változata V1 és V2 nem mûködik, úgyhogy azt ne tedd be a leendõ listába.

DCM Quarry
DC Bora
DC Lost Jungle
Walk Like an Egyiptian
Baghdad intl Airport
Road to Basra
Umm Quasr Harbor

Ezeket tettem hozzá még eddig. Délig várok még map javaslatokra.
btw, probléma volt valamelyik mappal? (kompatibilitás?)

Amelyek problémásak azokat kivegyem, vagy benne hagyjam, hogy egy jövõbeli új release esetén tudd hogy van rá igény?
Ennyire nem akarom agyon bonyolítani a dolgot...
legfeljebb annyit kiköthetek, hogy min 5-öt meg kell jelölni, vagy hasonló.

Ezeket amiket irtatok berakom, meg még amik délutánig elõjönnek.
Aztán beinditjuk a szavazást.

Egyébként közben is lehet bõvíteni a szavazást, új opcióval, csak akkor ugye a kuki+ipban miatt aki már szavazott, az arra nem tud...

Inkább ha még elõjönnek custom mapok, akkor azokra lesz egy új szavazás is.
ja és szerintem mivel ennyi map közül kell választani, lehet hogy az jobb lenne, ha egyszerre mondjuk 5 öt kellene kiválasztani
hát már nem sokra emlékszem.. még ugye volt customban a DCM_Quarry, meg ugye a bf1942files.com on lehet még customokat találni amiket még én se láttam, pl DC_Bora stb.
Azt javaslom hogy rakhatnál pl egy egyéb formot is be, ahol lehet új szavazható tagokat berakni. (aki meg marhaságot ir bele, azt bannolom a rögzített hostjával a szerverrõl😊 )
Valen
Walk Like an Egyiptian
DC Lost Jungle

Továbi mappok a bf1942files.com-ról:

http://www.bf1942files.com/

Petko, majd lécci irj meg olyanokat, amik még szóba jöhetnek, esetleg voltak is már a DWn.
DC Operation Razor
DC Battle for Irbil
DC Operation SID II
DC_Weapon_Bunkers
El_Alamein
DC_DesertShield
DC_Battle_of_73_Easting
Wake
DC_No_Fly_Zone
DC_Basrah_Nights
Bocage
Battle_of_the_Bulge
DC_Oil_Fields
Midway
DC_LostVillage
Gazala
DC_Al_Khafji_Docks
Kharkov
Inshallah_Valley
DC_Basrahs_Edge
Tobruk
DC_Medina_Ridge
Battle of Brittain
Aberdeen
Market Garden
Battleaxe
Berlin
Coral Sea
Guadal Canal
Iwo Jima
Kursk
Omaha Beach
Stalingrad

Egyelõre ezeket a mapokat szedtem össze, jelezzétek ha hiányzik valami, óhaj sóhaj stb...
Valen
A Battle of Brittain-hez elméletileg létezik DC konverzió, csak azok nem tökéletesek (nem mûködnek jelenleg)

Akkor irj ilyent bakker!

Erre várok 😊

MINDEN MAPOT bele akarok tenni, amire igény lehet.
Gugger
Én pl. olyan mapotat szeretnék ahol nincsenek repcsik csak helik, meg sok sok tank, meg egyéb harci cucc, kivéve repcsik!!!

Valen
Csak a mostani pályákra, vagy pedig az össszes DC kompatibilis pályára lehet-e majd szavazni?
mert ha az elõbi, akkor külön kéne a plusz pályákra is kiírni egyett.
Mégegyszer a plusz pálya saját igényem:

Battle of Brittain
Aberdeen
Market Garden

jah, elfelejtettem:

Itt, a fõmenüben találjátok a szavazást.

Mindenki próbálja ki, egyelõre csak tesztelés szintjén megy, holnap belekerül a DC map lista!
olyan király vagyok bakker, még azt is megoldottam, hogy proxy mögé lásson a php😊
tehát egy proxyn át netezõk is szavazhatnak mind, mert nem a proxy ipjét tiltja le a szavazó, mint azt a php alapból tenné 😉
Danny
Mai gyongyszem 😄

Yan
Most nézem, tényleg az..
😊

Na kérem, a cookie+ipbannal fûszerezett szavazógép készen áll, és tesztelve is lett.

Úgyhogy pályák listáját ide, de gyorsan😉

Holnap inditom a szavazást, ha nincs ellenére senkinek. Majd irok linket hozzá.
AnarchoiD
ftp.vein.hu az "alig" besorolasu ? 😊 hat igaz, alig 10mega/sec el jon le onnan ... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Danny
Osama cheat 😊

Yan
Danny ez vmi iraki csít??
😊))