Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
vagy csak valamejikotok alneveik ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Heti rendszerességgel jatszhatnank!
Alakul ez ..talan hamarosan mar kulon DC bajnoksag is indulhat 😄
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://GOro.hu
Jelentem én is elkezdem jegyzetelni a "gyanús, rendszerellenes" playereket.
Ha megfelelõ százalékban bizonyosodik be számomra, hogy õ az, akkor megosztom mindenkivel itt a fórumon!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
U'42.:.Pampalini
Pifuderbi-t ti is írjátok föl.
Miközbe javitom a sivatagba a tankomat, odajön beszáll (mevárja amig megjavitom) és elmegy vele... És mikor kérem vissza (lehet, kicsit erõszakosan, 2-3 perc után) lelõ.
Pifuderbi:

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Grat U'42!
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
El Alamein
Market Garden
DC Basrah Nights
Bocage
DC Battle of 73 Easting
Midway
Gazala
Omaha Beach
Wake
DC Weapons Bunker
DC Al Kafji Dock
Berlin
DC Lost Jungle
Umm Quasr Harbor
DC Desert Shield
DC Basrahs Edge
Walk like an Egyiptian
1 repülésirányitási torony
1 obszervatórium
minden bázison.
Pedig a simánál jobb, kivették a légi zászlókat, és a cél az ellenség bázisának lerombolása. Szal Defend&Destroy, mint a bunkeres.
Amúgy 3.9 Catalyst nekem csak ritkán hibázik...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Úgy tûnik hogy ez a nagy szavazósdi nem azt hozza amit a hozzértõk (azaz mi) gondolunk. 😊
Lehet szavazott olyan is aki DCrõl még soha életében nem hallott...
Engem nem érdekel hol játszódik a harc... a lényeg, hogy élvezetes legyek... Berlin szûkebb mint többi infantry map, sokkal pörgõsebb... abból kéne day 3 és kész is a tökéletes infantry map.
Bashraból mind2 kell... "must have" kategória sztem mind2.
Épp megnéztük a Black Hawk Downt haverral (én 5.szörre...) miután elõször láttam Bashrat... az állam leesett... és mai napig nagynagy kedvencem...
Bunker isten map! Jó csapattal még annál is jobb!
Alamein szvsz nem tetszik... ok, lehet azért mert BFben is ez a favorit és már a könyökömön jön ki...
Easting ok... egyetlen baja, hogy eleve sok a roncs így sok embernél laggparti. 😊
na ezt így gyorsan... 😊
El Alamein
DC Basrah Nights
Market Garden
DC Batlle of 73 Easting
Bocage
Midway
Gazala
Wake
Omaha
A "déj2" és "déj3" változatokat énis elfelejtettem megemlíteni, de ahogy PETKO és BORG is írta tényleg bele lehetne veni.
Btw, szerintem ha a bocage úgy jön ki a szavazásból (márpedig úgy fog, úgynézki) akkor az összes deriváltját Day2-3 berakhatod, tuti jók lesznek azok is.
btw, szerintem nem kellene ennyire görcsösen venni az alap bf mapokat, nincs itt egy olyan ember, aki jártas a pályaszerkesztésben? Átirhatná berlint más névre, meg omahát is, aztán máris jó.
Szerintem nem kell annyira ragaszkodni a "Desert"-hez, sokkal inkább a modern harci körülmény ami döntõ.
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza