Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
hat en dest1ny -nel mocskosabb szajut meg nem lattam azon a szerveren 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
neha noi hadtest is bevetesre kerul ?

vagy csak valamejikotok alneveik ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
imadok repulni a DC -ben .. uber jo , egyszeru es kellemes ... de ezt a "no fly zone" -t ruhellem ... remelem majd valtozik a jovoben a cycle es kikerul.. 😉

pl. www.teamspeak.org on biztos van
Yan
Ja visszaolvastam,
bocs

¥ xfire: kistekila

LOL
Cobra.
Hogy ne kerüljön be több ilyen hülye kérdés

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yan
Le akarod zárni a fórumot?
Mé?

¥ xfire: kistekila

Nemtom mikor zárjam le... szerintem hétvégéig hagyom még...
Valen
Inkább repülõ, mint heli ha már választani kell ellenfelet 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

CAD
Meg repulok sem!! Nane 😊

caddie

TheGOro
már hogyha úgy érted hogy nincsennek mobil légvédelmi egységek, SAM, meg ...stb

http://GOro.hu

TheGOro
soha

a day2 -k mind ilyenek, csak szavazni kellett volna ra
Gugger
mikor lesz olyan map amin csak helik meg tankok vannak? 😄DD

Ma kissé ingerültebben játszottam -néhány balfasz spawnkempernek köszönhetõen - de a hab a tortán az volt, mikor az egyik a házon át kilõtt tankkal. Elbújtam a bmp2-vel a ház mögé, egyátalán nem láttam az ellenség tankját, meg neki sem volt szabad tûzvonala. Erre az egyet lõ, én meg csett :/
Igy igaz!
Heti rendszerességgel jatszhatnank!
Alakul ez ..talan hamarosan mar kulon DC bajnoksag is indulhat 😄

U'42.:.Pampalini

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TheGOro
Mi köszönjük, de úgy gondolom rendszeresíteni kéne az ilyen gyakwart, mert azt hiszem mind 2 klán számára hasznos.

Valen
Kérdés: Meddig tart a szavazás?

Jelentem én is elkezdem jegyzetelni a "gyanús, rendszerellenes" playereket.

Ha megfelelõ százalékban bizonyosodik be számomra, hogy õ az, akkor megosztom mindenkivel itt a fórumon!

ghost cb
honnan lehet letölteni a szavazólistán szereplõ nyú mapokat?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Eppen ezek miatt a dolgok miatt kellene ujra mennie az admin proginak!

U'42.:.Pampalini

ghost cb
hát asszem én is Lkezdem irni a listát...
Pifuderbi-t ti is írjátok föl.
Miközbe javitom a sivatagba a tankomat, odajön beszáll (mevárja amig megjavitom) és elmegy vele... És mikor kérem vissza (lehet, kicsit erõszakosan, 2-3 perc után) lelõ.
Pifuderbi:

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Tegnapi nap folyamán én is összeirtam magamnak pár nevet, akikre ezentúl odafigyelek... vannak furcsa játékosok.
Cobra.
akkor ok, talán már sikerül is adminolnom

az hogy rohadtul szeret(ett) sértegetni... nemtom mier, de mintha akarattal arra hajtott volna hogy kibasszam
Cobra.
idáig én viszonylag normális játékosnak láttam, mi a gond vele ?

vip adminok, ha corel nevû fazont elöbb látjátok meg mint én, bannoljátok lécci😊
sztem akkor nem lehet kilõni ha nincs ellenfél...

Grat U'42!

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Valen
A szavazás jelenlegi állása:

El Alamein
Market Garden
DC Basrah Nights
Bocage
DC Battle of 73 Easting
Midway
Gazala
Omaha Beach
Wake
DC Weapons Bunker
DC Al Kafji Dock
Berlin
DC Lost Jungle
Umm Quasr Harbor
DC Desert Shield
DC Basrahs Edge
Walk like an Egyiptian

Valen
és meddig kell lõni pl a obszervatóriumot, mert ha 100 bombát nem dobtam rájuk, akkor egyet sem 😊

2 hangár
1 repülésirányitási torony
1 obszervatórium
minden bázison.
Ja... U'42.:.Pampalini

Wake es Midway szerintem jok!

Valen
Kérdés mit lehet rajta lerombolni ????

Valen
Megnéztem a NFZ déj2-t király pálya így, csak még mindig sok rajta a repülõ 😊

Bár meg kell jegyezzem, ennek ellenére sem szavaztam rá én sem, mert nekem igy se jön be...
Külföldi szerverek közül 3-on is ment, amiken jáccottam.
Cobra.
Sp-ben nem megy, máshogy meg a legtöbben nem tudják megnézni (én is lusta vagyok saját szervert indítani és úgy megnézni) a NFZ day 2-t, de ha nem zászlós akkor már most bekerülhetne, legalább tesztelésre.

Valen
Akkor léci vedd úgy hogy +1 szavazat rá, bár nálam a sima pálya eszméletlenül szaggat.

Úgy nézem a No Fly Zone Day2-t sem látta még senki, és lusták is voltatok utánanézni milyen az...

Pedig a simánál jobb, kivették a légi zászlókat, és a cél az ellenség bázisának lerombolása. Szal Defend&Destroy, mint a bunkeres.
Na igen... élvezetes LEGYEN! 😄DD

Amúgy 3.9 Catalyst nekem csak ritkán hibázik...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Omaha, Wake, Midway eleve gáz sztem...

Úgy tûnik hogy ez a nagy szavazósdi nem azt hozza amit a hozzértõk (azaz mi) gondolunk. 😊

Lehet szavazott olyan is aki DCrõl még soha életében nem hallott...

Engem nem érdekel hol játszódik a harc... a lényeg, hogy élvezetes legyek... Berlin szûkebb mint többi infantry map, sokkal pörgõsebb... abból kéne day 3 és kész is a tökéletes infantry map.

Bashraból mind2 kell... "must have" kategória sztem mind2.
Épp megnéztük a Black Hawk Downt haverral (én 5.szörre...) miután elõször láttam Bashrat... az állam leesett... és mai napig nagynagy kedvencem...

Bunker isten map! Jó csapattal még annál is jobb!

Alamein szvsz nem tetszik... ok, lehet azért mert BFben is ez a favorit és már a könyökömön jön ki...

Easting ok... egyetlen baja, hogy eleve sok a roncs így sok embernél laggparti. 😊

na ezt így gyorsan... 😊

Cobra.
nem véletlenül Catalyst 3.8, 3.9 vagy Detonator 52.? van fent ?

Valen
Azok melyek 10-nél több voksot kaptak

Valen
Ja a jelenlegi állás:

El Alamein
DC Basrah Nights
Market Garden
DC Batlle of 73 Easting
Bocage
Midway
Gazala
Wake
Omaha

Valen
A legfontosabb a keigyenlített erõvisz a páylákon, ezért megprópáltam ÉN ez alapján szavazni, függetlenül attól, hogy sivatag vagy tél vagy erdõ a pálya környezete.

A "déj2" és "déj3" változatokat énis elfelejtettem megemlíteni, de ahogy PETKO és BORG is írta tényleg bele lehetne veni.

Hát ezen téptem a szám itt 2 napig a szavazás elõtt, hogy irjátok meg mik vannak.

Btw, szerintem ha a bocage úgy jön ki a szavazásból (márpedig úgy fog, úgynézki) akkor az összes deriváltját Day2-3 berakhatod, tuti jók lesznek azok is.

btw, szerintem nem kellene ennyire görcsösen venni az alap bf mapokat, nincs itt egy olyan ember, aki jártas a pályaszerkesztésben? Átirhatná berlint más névre, meg omahát is, aztán máris jó.
Szerintem nem kell annyira ragaszkodni a "Desert"-hez, sokkal inkább a modern harci körülmény ami döntõ.
dw.unisoftnet.hu n is van link
DonPapa
és hol lehet szavazni ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

ja még hozzáfûzném, hogy az elalamein és bocage day2 és day3 at sem szabadott volna kihagyni... aki nem tudná a day 2 azt jelenti hogy repülõk nélkül, szárazföld + heli vel kell nyomulni, a day3 meg csak szárazföld... ezeken nagyon jó kis tank csatákat lehetne nyomni.. a no fly zone day2 t pl mindenki leszavazta, pedig szerintem gõzük sem volt róla mi az