Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Jaja

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
Vihar elötti csend?

¥ xfire: kistekila

TheGOro
Az a kis fém darab valszeg utána került rá nem hiszem hogy az oroszok ennyire szigorúan betartják az ISO szabványt

http://GOro.hu

Danny
Igen ez valoszinuleg igy lehet. Ez a darab is ugye Kinabol van. You´re right!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Valszeg különbséget tesznek az exportra gyártottak között.
Danny
Ja vagom mit mondasz. Fingom sincs!

Danny
A masikra meg, hogy nem volt eleg feny.

Danny
Mi a kerdes?

Cobra.
Orosz fegyveren miért angolul van a ki/be ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TheGOro
Jelentkezz önkéntesnek! Itt a nagyszerû alkalom! Menj el Iraq-i békefentartónak, legalább nem látunk egy darabig 😊) Szerencsés esetben soha többet! CSínyján bánjá a vakuval me ez így nem szupa. Kapcsoltad volna ki a vakut és vittél volna állványt...

Hát segíteni nem tudok. Nekem is csak a katona évemben sikerült hozzájutnom. Esetleg vonulj be katonának

Danny
Jo neked! En is szivesen kiprobalnam 😊 Esetleg ha segitenel ebben... 😄DDD

Én meg lõttem is a Dragunov-al. Nálunk is rendszeresítve van mint mesterlövész puska.

Danny
Na mit lattam ma?

TheGOro
CAD nem csíter! Tényleg nagyon jól repül, és én kezeskedem érte, aki pedig továbbra is lecsíterezi, vagy csak gyanusítgatja, az egy faszláma, és tanuljon meg játszani, mielõtt elkezd itt vádaskodni

Szerintem CAD csíter.

Yan
www.battlefield.hu
ott találsz generátort, az átirja a regisztryben.

/Stoto most is beírod, hogy: lol???/

DonPapa
ez tényleg egy komoly leleplezõ kép

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

bobvagyok
ha a CD-key -re gondolsz, akkor pár nappal ezelõtt megtalálod a választ

MarkBlade
Hoi!
Lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni.. Hogyan lehet átírni a serial kódot a game uninstal nélkül?
TheGOro
Én nem kértem szavazást, és az elejétõl fogva nem tetszett a dolog, de a jelenlegi állás szerint nem is volt sok értelme ha 1 hónap múlva már úgyse lesz DW.

kz
Nálam aztán kevesen utálják jobban a csalókat, de komolyan nem értem mi a furcsa a képen. Mármint azon kívül, hogy a neveket kiretusáltad. Ez egyébként ugyanaz a kép, mint az #1540 -es hozzászólásodban nem? Csak ott nevek is vannak.
Legalább moderáltatnád ki a korábbit.

Én télleg próbálom megérteni, hogy mirõl beszélsz... de ez ezidáig nem sikerült.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

bobvagyok
Megpróbálom mégegyszer...
Elnézést kérek mindenkitõl, nem "valakinek" szántam a képet, ezentúl jobban odafigyelek...
"jó lenne valami anticheat, mert néha nehéz eldönteni, hogy valaki cheatel, vagy tényleg nagyon jól nyomja..."

bobvagyok
Elnézést kérek mindenkitõl, nem akartam "valakinek" szántam a képet, ezentúl jobban odafigyelek...
"jó lenne valami anticheat, mert néha nehéz eldönteni, hogy valaki cheatel, vagy tényleg nagyon jól nyomja..."

Cobra.
Késõ van már Lobster
Sajnos a DW is kezd már nagyon felhígulni, a nyáron még nem volt ennyi béna meg hülye ember, mint most. A DF-esek meg már nem nagyon jönnek játszani (legalábbis nem olyan sokan mint még néhány héttel ezelõtt)

Lobster
Ja látom Cobra koma már rutinból válaszolt...
Duplán láma vagyok ma... 😊
Más. Az igazság az, hogy én is inkább csak a "társaság" miatt járok a szerverre... 😊 Néha eszméletlen felb@sz agyilag ami ott zajlik, néha viszont nagyon buli. A legjobb amikor egy-két jófej arccal "magánháborút" tudok folytatni. Akár sniperként, akár levegõben... Sajna azt a fajta csapatharcot amiben ez a game nagyon kuul, csak klánwarként vagy LAN-on láttam viszont. Kevés a TS használó, minimális a csapatmunka, ha meg néhány összeszokott csóka jön be akkor aláznak. Mindenesetre jó lenne egy kicsit személyesebb kontaktot kialakítani a törzstagokkal, szerintem az sokat dobna a szerver további "karrierjén"...
Lehet hogy kicsit sokat dumáltam, de rámjött... 😊
Ciao!

Lobster
Goro!
Az rpg.hu az, csak nem akartam reklámozni... 😊
A jelek szerint jobban tettem volna... 😉

Cobra.
én most a második kör elején estem ki minden elõjel nélkül

Danny
Market Gardennel csak nekem vannak gondjaim? Ahanyszor betolti a palyat es spawnolni akarok, egyszeruen BF off engem meg levag a desktopra.

Danny
En csak azt nem ertem, hogy minek irtatok ki a szavazast a palyakrol, ha most meg itt nyilvanosan nyavajogtok! Minek kell megjatszani a demokraciat itt? Jo fejnek akartatok tunni vele vagy mi? En mar latom mi lesz a vege.

Cobra.
www.rpg.hu

TheGOro
Helló Lobster! Figy lehet hogy hüle vagyok (sõt eggyesek szerint biztos) de nem vágom hogy mi az a röpögö.hu. Szal nagyon örülnék ha felvilágosítanál

TheGOro
Az is igaz, de hát ilyen a társadalmunk, én már kedzek kiábrándulni a gémbõl, teljesen elrontja a hangulatát az Ohama beach meg a hasonló pályák, szal inkább fel sem megyek, nem tudom miért tetszik eggyeseknek hogy 1000x szarrájátszott BF-es pályákon DC-znek... Engem mindenesetre elszomorít a dolog, s nem szeretnék ehhez hozzájárulni...

Lobster
Hali!
Petko, az igazság az, hogy a röpögö.hu meg a dw amit érdemesnek találok, hogy támogassam, de így év vége felé esélyem sincs rá. Amint anyagi problémáim rendezõdnek, azonnal támogatlak... 😊) Bírd ki addig... Ja, télleg jó lenne ha kicsit képbe hoznád a potenciális szponzorokat, mit mennyiért hogyan... Engem érdekelne a fenttartás kõcsége.
Üdv:

sok, de nem az összeghatár a gond, hanem hogy abból a 60-100 playerbõl aki rendszeresen jatszik rajta csak 13 volt olyan rendes hogy adott bele, többi leszarta
TheGOro
Hát azért van 13 ember aki több mint 2000-et fizetett, az megvan legalább 30-40e szal nem kis pénz. De azért nem fizetek hogy BFes pályákon DC-zzek. Inkább megveszem eredetibe, vagy hagyom az egészet a francba, és felõlem megszünhet a DW, legalább 1el kevesebb helyen fognak BFes mappokon DC-zni!

Yan
mér ne?

Miért Petko mennyi a havi dij ?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Észnél vagy?
Ennel csak jobb shotjaim vannak!
Orulnek ha csitrol van szo akkor nem kevernel bele olyanokat akik tuti nem csalnak!
U'42 es tagot meg veletlenul sem!
Végre befelyezte a sok szerencsetlen a gyanusitgatast... ne kezdjuk ujra!

U'42.:.Pampalini

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

CAD
Lol bob, nem ezt kellet volna, hanem Kharkovot, ott azt hiszem 37 / 3 volt es csunyan anyaztak is a kedves elvtarsak 😊

Komolyra forditva a szot, azert kosz, hogy bevettel abba a csoportba akiket csiterseggel gyanusitasz, mivel en tisztaba vagyok vele, hogy soha egyik multis jatekba meg proba erejeig sem cheateltem, igy most ezt boknak veszem, hogy jol tudok repulni. Kosz 😊

Más: ismert anticheat program eddig a percig behatarolt ismereteik alapjan nem letezik, igy nem is lehet feltenni.

Petko sztem egy varhato osszeghatart ha kiirnal, ami segit a szerver fenmaradasaban, es egy deadline es beerkezett osszegek levonasaval lehet kicsit megvaltozna a keplet.

caddie

Danny
CAD jol repul es ha senki sem veszi a faradtsagot hogy stingerrel leszedje, akkor ebben semmi furcsa nincs.

Yan
itt mi a probléma?

bobvagyok
jó lenne valami anticheat, mert néha nehéz eldönteni, hogy valaki cheatel, vagy tényleg nagyon jól nyomja...

Yan
vidd be a gépedet, oszt csinyáld +.

én is utalom azt a néhány bf es mapot ami aztán kurvara nem illik bele, de mégis a szavazas miatt beraktam az omahat meg market gardent..berlint kifelejtettem de azt is majd berakom
viszont mostanában nagyon megcsappantak a szerverdij tamogatasok, ugyhogy mivel en meg ugyis ujra folytatom a planetsideozast, - ha igy halad evvegen megszuntetem a dwt
TheGOro
Hmm tegnap 3 szerverbõl 1 üzemelt a P.I.C. és azon is folyamatosan BF-es mappok mennek. Nevetséges hogy az emberek Ohama Beach-en és Stalingradon DC-zik. Már több mint 1 hete nem játszottam épp e miatt. Pedig 1 csomó jó DC-s pálya lenne, de mindenki csak ökörködni jár fel.

kz
Oszt nem tucc valami munkát?

kz

Cobra.
P.I.C.-esek, ACC-sek, nem akar valaki DC Extended-et felrakni ?

AnarchoiD
jokis csittol fosztanad meg a gyengebb klanos nepeket ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.