Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan

¥ xfire: kistekila

szerintem nem fut. talán azért mer nem létezik
kz
Az egyik szerveren (talán acc) tegnap (vasárnap) azt olvastam az üdvözlõképernyõn, hogy anticheat program fut.
Van ehez valami leírás, vagy bármi konkrétum?
A többi szerveren nem fut? (Ha nem, miért nem?)
Amennyiben ez nemkívánatos téma, akkor kérem az érintettek privátban válaszoljanak! Köszönöm.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

ha a maplistre gondolsz, azt nemsokára
CAD
Kosz 😊 - radar amugy erdekesen mukodik, ha tul magasan van az ellen, vagy tul kozel stb. akkor egyszeruen lathatatlan, van nehany vakfoltja a radarnak, dehat ezert hall az ember, azzal nagyabol lokalizalni lehet az ellent (fejhalgatoba legalabbis).

Szegeny zloty-ot az oruletben kergettem tegnap, allandoan lelottem, nem sokat volt levegoben 😞

caddie

[HUN]Crassus
CAD! Jol nyomtad a repulest bar a G ruhad veled es a repulovel egyutt mar reg szetrobbant volna a manovereid utan........😊
Basszus a radart meg nem ertem sosem lattam hogy mogottem van valaki csak mar amikor szetlott.
LOL volt ahogy Zloty mindig felajanlotta a repulojet!😊Meg hogy beult mellem gunnernek😊Valamit csak elertem.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Petko, mikor csinálod meg a DW-t?
CAD
Yan
Próbáld itt:
http://www.desertcombat.com/?page=downloads

Yan
öö..melyik nyusziét?
😄

Danny
Oke oroszlan, de a nyuszika fejet kikophetned mikozben beszelsz 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
Nem harapunk

Danny
Kivaloan pofan lehet loni vele a repulot ha szembol jon. A hatulrol joves mas teszta 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Reszemrol ilyenkor egy F1F1 azert belefer 😉

Danny
Jeeeezusooom, te nekimentel egy CB-snek es o aszonta no problem? Tegnap meccset nyert a CB? 😊

Danny
Alairom! 😊

Valen
Azért vicces a dolog, mert a dologról közös véleményetek van, csak nem tudjátok jól megfogalmazni a másik számára

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

CAD
bfhelp.try.hu -n asszem van cd key generator, az automatikusan kicsereli a regeditbe.

Heli: joyyal nekem az a recept, hogy felszalason kivul nem full gazzal hanem mondjuk 2/3 3/4 gazzal megyek, akkor nem orul meg... es kell az "ellen oldalazas" fordulaskor, illetve igy lehet korrigalni is.

Heliben biztos nem fogsz latni, mert egyelore meg repulni sem tudok vele nem hogy harcolni, es nem elvezem, mert repulonek pont annyira ellenfel mint egy granatbol kifogyott assault egy tanknak.

caddie

CAD
Valoban, atadom a helyem egy terhes nonek minden korulmeny kozott. Egy oreg mamanak/faternak is, kiveve egy esetben, ha o ezt termeszetesnek, es jogaban allonak erezteti (ertsd csak kora miatt, de betegsege / allapota nem indokolja ezt). Ilyenkor ha "eroszakoskodik" megkerdem, hogy ugyan mondja mar meg, hogy van-e hely jegye 😊 - persze altalaba nincs 😊, innentol kezdve nincs mirol beszelni.

Itt jon a masodik eset, senki nem tuhatja, hogy te 4 spawnhullam, vagy 1 hullam ota varsz-e ott, igy nem tudja felmerni, hogy te milyen idegi szinten alsz 😊 - itt visszakanyarodtunk a lenyeghez, pont ezert amig nem kered el a gepet, addig csak a ket szep szemedert (mert te ugy erzed jogod van hozza) nem fogod megkapni, mert ahogy irtam, az erosebb kutya baszik --- vagy az ugyesebb.

caddie

[HUN]Crassus
amugy helit az istennek sem tudok vezetni azt viheted!Hiaba gyakorlok orakat egyszeruen nem megy csag porog meg bukfencezik pedig qrva sok heliszimulatorral jatszottam mar es a joy-om sem szar(Saitek Cyborg3d),de a helizes nem megy.Pedig latom foldi celpontok ellen iszonyat durva a helikopter.......

[HUN]Crassus
Mondtam mar elmeletileg nincs hozza tobb jogom,de ha mar varok ra akkor engedtessek mar meg ,hogy en vigyem el.....A buszon is ugyanannyi jogod van az ulohelyhez mint a terhes nonek 2 szatyorral,de gondolom te megis atadod a helyed ha nekd jut......Es igen ezt alairom,hogy nem csinaltam akkor semmi hasznosat meg stravinsky baratom is megjegyezte jo lenne mar ha hagynam azt a repulot es mennek neki segiteni,de addigra mar K.O. voltam az idegtol es csakazert is elakartam menni a repulovel!

CAD
Nem szivattalak, csak kifejtettem, hogy szerintem nincs semmivel sem tobb jogod ahoz a gephez mint zoty-nak (bar zotyot is meglehetne fedni, mert repulot sztem nem sokkal az elott lathatott, es tanulni repulni otthon, tanulni harcolni pedig publicon kell 😊). A szivatas az volt mikor nem kaptal gepet, es ahelyett, hogy modositottal volna celodon, csak alltal es vartal, ekozbe a csapat szempontjabol nem csinaltal semmi pozitivat - ez mondjuk alltalanos problema, foleg helikopter korul kharkovon.

caddie

[HUN]Crassus
Nem nem ez alapjan dontom el ,hogy ki jobb vagy roszabb nalam.Ez csak poen volt a forumot olvaso kedves embereknek!Bar ettol fuggetlen "megmerkozhetunk"jah persze ha egyaltalan eljutok egy legi eszkozig annelkul,hogy valaki elkezdene megleckeztetni................😊

Csak tudod nem ertem miert kaptam a leckeztetest mikor en eloszor higgadtan viselkedtem ,de te mar akkor elkezdted a szivatast.
Az okosabb enged pedig nem minden esteben celravezeto ha mindig engednek mar reg a hulyek uralnak a foldet!😊

CAD
Kerlek, johetsz barmikor szivesen kiallok ellened, ha neked egy gyozelem vagy veszteseg alapjan, jobb vagy erosebb ember leszel, vagy epp ellenkezoleg, akkor en megadom a lehetoseget.

De en nem is irtam, hogy rohogtel volna rajtam mikor leszedtek. Egy public es egy lan kozott mi a kulonbseg? - most mondjam azt, hogy minden?!

caddie

CAD
Ámen, tudod kicsit hasonlitasz egy ismerosomhoz, aki a film cime alapjan donti el, hogy megnezi-e vagy sem. Meg jo, hogy a Keresztapa trillogiara nem gondolta azt, hogy egy rozsaszin csaladregeny, ahol a legnagyobb gond az, hogy ki kit vegyen el felesegul.

Es meg1 dolog, ha ilyen idos vagy, es tapasztalt, es ennyivel alsz folottem stb., akkor neked kellene legjobban tudni, hogy az okosabb enged, de te pont ellenkezoleg cselekedtel, es a forumon sem akarod / birod leszurni a lenyeget, ez szandekos "leckeztetes volt" - azt hiszem, nem talalnal olyan embert akivel hasonlot tettem volna, sott ha ker en is szivesen atadom neki, csak te nem kertel senkit, csak leugattad (latom az anyazas szot nagyon nem kedveled).

caddie

[HUN]Crassus
Igen nincs tobb jogom csak itt jon elo az Etika ami valakinek van valakinek meg nincs........
Oke akkor valaki arulja mar el mi a kulonbseg etikaban egy LAN es egy Public szerver kozt???

[HUN]Crassus
ja es en sem rohogtem rajtad mikor fel perc utan leszedtek!
Amugy meg Dog Fight-ban tegedet fel kezzel ,bekotott szemmel a monitornak hattal ulve kozben telefonalva-kajalva is barmikor leszedlek!

CAD
Hat azert volt ott mas is mint, hogy anyad nem tanitott meg jomodorra, meg itt is irtal nehany degradalo dolgot.

Latom nem akarod leszurni a lenyeget, jo sajnalom, en amit lehet megtettem, tobbszor leirtam a konkluziot: nincs tobb jogod semmifajta gephez mint barki masnak, meg akkor sem ha ott varsz stb, ilyenkor ketott tehetsz: vagy konfliktust keresed es ugy viselkedsz mint te, vagy nem alsz ott a repteren mint egy darab **** hanem elmesz mas jarmuhoz, netan masik repulobe, netan masik repterre.

Nezd, ha te egy public szerveren tortenteket akarsz osszehasonlitani war-hoz, vagy lan-hoz, akkor vagy eloismereteid hianyosak, vagy csak nagyot akartal mondani.

caddie

[HUN]Crassus
na mindegy en lezarom magamban az ugyet elkonyveltelek olyannak amilyen vagy PONT

[HUN]Crassus
"de itt anyazni azert, netan beleloni gepbe mert elvittek eloled nem epp normalis."Megegyszer mondom nem anyaztam csupan ez "hangzott el tolem":"Anyad nem tanitott meg a jomodorra"Ha ez anyazas akkor vedd annak!Meg soha nem lottem bele senkibe meg akkor sem amikor olyan szemet modon viselkedett mint -te tegnap!HA jol emlekszem teged sem lottelek le 1x sem pedig megtehettem volna ,de nem tettem!
Zloty pedig pontosan azt csinalta mit te!persze hogy beragtam ra de sem ot semmegegyszer mondom teged sem anyaztalak!
Ja es teljesen mas spawnolas utan futni8 egy jarmuhoz es gyorsabban elvinni mint a masik es mas az amikor direklt arra varsz es elviszi eloled valaki!En ez utobbit nem csinaltam es ha te is beismerted nem ertem mi a francert vitatkozol velem ezen.
"es nem is celom felvenni azt a stilust amit kepviseltel ellenem, bent es forumon is."gratulalok a stilusodhoz!

Erre miert nem irtal semmit?:Kivancsi lennek ,hogy hasonlo jatekstilussal egy "ELO" Lan partyn hanyadik perc utan zavarnanak haza a jatekostarsaid!"-talan ,mert tenyleg hazavagnanak!

Igen felkapom a vizet ha igy szandekosan csesztetnek,de a lelkebe senkinek nem tiporok bele!

CAD
Ize, a nem jatszol kerdesre az a valasz, hogy de, de ha van repcsi akkor sokkal jobban elvezem a dolgot!

caddie

CAD
Nem, ha van repcsi akkor repulok, kiveve ha sokan repulnek es nagyon szopunk, akkor lehetoseg szerint beulok egy t72-sbe vayg m1a1-be, vagy a kisebb pancelos cspatszallitokba.

De sokkal nagyobb kedvel jatszok azon palyakon ahol van repulo... ez. u.a. mint, hogy valaki tankozik, helizik, vagy snipel (ne adja isten barrettezik... brr hideg kiraz attol a gyilkostol).

caddie

Ha nincs repcsi nem is játszol?

CAD
En tavaly nyaron 1-2 honap erejeig DC-ztem, de akkor meg olyan kevesen voltunk, hogy nem lattam ertelmet... viszont, hogy ezen a nyaron ujrakezdtem, rogton repules fele mentem, erre tobb okom volt:
- az egesz palya az "enyem", pillanatok alatt elerek barhova
- terep kavzi nem szamit
- ha kell gyorsan, es hatekonyan el tudok menekulni
- a legi harcok eszmeletlen izgalmasak, foleg mert ami a tanknak a gyalogos, az a repulonek (ertsd legivadaz) a helikpoter: ingyen preda 😊
- es keves elvezetesebb dolgot tudok elkepzelni, mint egy hoszabb dogfightingot

Tegnap pl. pic szerveren, lakemasterrel nyomtunk egy perceken at tarto rohamot - illetve nem is egyet. Elotte pedig egy masik emberrel volt, olyan, hogy a telitar utan az utolso bombammal sikerult csak kilonom, ez is percekig eltarthatott, persze az idoerzek teljesen mas ilyen esetben.

Osszeutkozessel kapcsolatban, sztem igen keves esetben szandekos, es a jobb jatekos altalaban eszerveszi ha ilyen keszul ellene elorol mielott az ellenseges gep tulhalad rajta, mar megkezdi a kitero / mogekerulo manovert... legalabbis en igy latom ertelmesnek, ha nem mar nem becelozhato szembol, mert szembol azert altalaban csak a szerencsenek koszonhetoen tudunk valakit leloni a hatalmas sebessegkulonbseg, a viszonylag kis lovofelulet es a pontatlan raketak miatt.

caddie

CAD
Map packot udvozlom, nagyabol azok a mappok lettek, amiket tobsegeben kerni szoktak, es megtelik tolle a szerver, egy-egy gyengebb menet utan.

Szegeny nofly zone-t jol leertekeltek, mondjuk jogos, egyszeruen tul sok a repulo... es akad is.

Lost village-t nem sajnalom 😊

caddie

CAD
A szemelyes jellegu dolgokra, amiket itt es a szerveren irtal semmit nem irok. Leirtam, hogy teljesen egyet ertek azzal amit mondtal, es ami tortent azert tortent, mer elotte egy masik jatekost is ezert basztattal, hogy ne vigye el elolled a gepet, de ezt is leirtam mar, csak mint latom figyelmen kivul hagytad.

Tetszik vagy nem, mindenki tud szep dolgokat felhozni, pl en is elmondhatnam, hogy esetek 90%-ban ellenseg bazisan levo nem hasznalt jarmure (ertsd repulo / heli) nem lovok, mert minek? Vagy, hogy ha valaki szol, hogy enemy helo / aircraft spoted vagy need air defense akkor biztos lehet benne, hogy ha epp nem egy dogfighting kozepen vagyok ottermek --- es ezekkel vagy ezek nelkul sem jobb, vagy tisztesegesebb az ember.

Nezd ha te sose viszel el senki elol jarmuvet, akkor de igen sokat gyalogolhatsz, mert mindenki palyazik jarmure, szal max nem veszed eszre, hogy elvitted.

Irtam, hogy jogos, es most is ezt irom, nem beszelek magam ellen, csak le kellene szurni a lenyeget.

Nagyon orulok, hogy igy megy neked a AA. De! En pl. ezelott CS-ztem, es teljesen furcsa volt, hogy senki nem anyaz senkit, senki nem bannol kickel senkit csak nagyon jogos esetben stb. Nem gondolod, hogy lehet, hogy a jatek jellegebol kicsit mas kovetkezik...

Amugy, ha tenyleg becsuletrendes vagy, akkor pl Zloty(hun) eseteben a 2 v 3 esetben mar miret kaptad fel a vizet, es keztel el say all-ba anyazni, ahelyett, hogy elmentel volna masik repterre, es szolidarisan a szabad geppel nyomtad volna? Ha ennyitol felkapod a vizet, es mint egy lo, akinek szemellenzoje van csak elorefele mesz, akkor biztos sok konfliktusod lesz meg a jatekban, mert rengetek "lagy talaj" halmozodott fel, amelyet egyik fel taktikusnak, masik fel pedig csak egyszeruen gecinek tart - helyzettol, poziciotol fugg.

"mert ilzen vagok NORMALISAn es FAIR-ul jatszom" - lehet, hogy AA-ba ez normalis, de itt anyazni azert, netan beleloni gepbe mert elvittek eloled nem epp normalis.

"Csak en es a COD-os srachoz hasonlok kozt van nemi kulonbseg a jellemunkben" - Valoban, en soha nem anyazok, ha mas elviszi a gepem, hanem megyek masikkal, vagy atmegyek masik repterre - mert hiaba alsz ott x perce, ninsc tobb jogod hozza, mert akkor en azt mondom, hogy nekem jobb a gepem, vagy hogy eszakabra lakok, vagy ahogy elobb emlitettem, en azt allitom, hogy jobban repulok vele.

"Igaz mivel en ilyen "ugyetlen ficsur"vagyok belem is kell rugni es jot rohogni rajtam amint varom a soromat a jarmuhoz........" - nem rohoghtem rajtad, ertelmesen el mondtam, mit kellene tenned, de te csak nyomtad magadet. Meg amikor felszaltal volna es lelottek sem rohogtem (mert ott voltam melletted), hanem egy alapveto szabalyt mondtam: mielott beszalsz gepbe, nezz korul!

"nagyon jo napom volt a DC-n nagyon elveztem,de sajnos azota parszor mar elegge lehangolo jatekostarsakkal sikerult osszefutnom😞" - sajnaljuk, hogy nem tudtad felvenni a ritmust. Volt sajnos mar par gyerek aki nem tudta, o peldaul allando jelleggel, minden velt vagy valos sertesert anyazott mindenkit, mar 1 ideje nem is lattam, le7 perban-t kapott? (es most nem fenyegeteskeppen irtam, nehogy felreertsd, hogy barmivel vissza akarok elni, eszembe sincs).

"Ja amugy meg ha fustol is a gep en megprobalok leszallni-visszamenni a bazishoz vele es megjavitani.Nem kamikazezok az enemy-be.Szerintem jol nez ki ha fustol a gep😊Es klassz Landolas+feltankolas utan ujra harcba szallni ugyanazzal a geppel-jarmuvel." - de ez abszolut normalis dolog, en meg nem talalkoztam olan emberrel aki nem igy tett volna (vagy legalabbis ne probalta volna meg) - persze lehet, hogy mar nem volt ra lehetosege 😊)

FLAME-be nem fogok reszt venni, abbol mar kinottem par eve, sem bent, sem itt nem anyaztam, es nem is celom felvenni azt a stilust amit kepviseltel ellenem, bent es forumon is.

caddie

ghost cb
Éssss mikóóó? Indulnak az uj pályák? Mikor változik a sorrend??????
Mer néhány mapot mán kikõne próbázni!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Gugger
link?

[HUN]Crassus
A spawnkempel kapcsolatban:mi az etikus ha mar nincs az enemy-nek tobb bazisa csak az alap amit nem lehet elfoglalni?
Van erre valami bevett szokasotok?Nem akarok olyat csinalni,hogy nagyon utaljanak erte!😊
En jo par szaz meterre megszoktam allni es ha jarmu indul vagy enemy-k rohangasznak oket mar lovom.
Sajnos ez egy eleg kritikus hibaja a DC,BF-nek marmint ha elfogy a bazis mit csinaljunk,mert ugye a basecamp nem okes viszont malmozni meg senki nem szeret.Raadasul a megszerzett elonyt is gazos feladni ha nagyon hagyjuk az ellent ujra feltamadni.......hiszen azert van mar csak 1 bazisa,mert rosszul jatszott ugye.Szoval bevalt 5 let?

Na, lezárult az elsõ DW Mapcycle szavazás!

45 ember adta le összesen a szavazatát. A 15 szavazat alatti mapok kiestek, így a gyõztesek, sorrendben:

El_Alamein 29
Market Garden 28
Gazala 27
Bocage 25
Midway 24
DC_Basrah_Nights 23
Wake 22
Omaha Beach 22
DC_Battle_of_73_Easting 21
Coral Sea 19
Umm Quasr Harbor 19
DC_Weapon_Bunkers 18
DC_DesertShield 18
DC Lost Jungle 18
DC_Basrahs_Edge 17
Berlin 17
DC_Al_Khafji_Docks 16
Tobruk 16
Walk Like an Egyiptian 16
DC_No_Fly_Zone 15
DC_LostVillage 15
Battle of Brittain 15

Ezt a szavazást lezártam, indult helyette más, akit érdekel nézze meg!
[HUN]Crassus
En naggyabol egykoru vagyok a CAD sraccal,de ugylatszik vnnak itt is kulonbsegek...LOL

[HUN]Crassus
Hat azert ha felcseszik az agyam arra azert reagalok!!Amugy meg nem volt az a sertegetes annyira frocsogos!Ennyi meg meg belefer nem vagyok teljesen a "ha megdobnak kovel,dobd vissza kenyerrel"elv hive!

[HUN]Crassus
Hat igen az LOL!

belerepülni repülõbe elég könnyû, bár ez ténleg relativ, viszont sok értelme nincs, és csak felbosszantja a másik felet hogy megin várhat repülõér... szerintem magától értetõdik hogy kamikazzézni 1 személyes repülõk között minkét fél részérõl unalmas és bosszantó, szal akarattal szerintem senki se fogja eröltetni. Ugyanigy a spawn kemplrõl is irnék amit sokan nehezményeznek. Ezzel sajna nem lehet semmit csinálni, mert a játék megengedi... de egyébként nem is kell, mivel totál egyszerû a megoldás. Ha nem elfoglalható bázist kempel valaki, akkor egyszerûen a masik ponton kell születni és szépen elfoglalni a bázisokat, és a spawn kempelõ örülhet mint a hülyegyerek annak hogy egy üres bázison vesztegel miközben mindent elfoglaltak körülötte. Ha meg ugye nem tudunk máshova spawnolni mert mindent elfoglaltak, akkor persze hogy spawnkempel a csávó, hisz mi mást tehetne...?
Az itt zajló kommunikációrol annyit, hogy próbáljuk már visszafogni magunk, és ne sértegessük a másikat. Fõleg az életkorral való fitymálást nehezményezem, mert én már láttam 40 éves játékost aki nagyo primkó volt, és ismerek 14 éves havert, aki pedig nagyon jó arc a játékban.
Repcsivel meg lehet csinálni, tankkal már nehezebb egyszerûbb ha engi-vel tankolsz.

[HUN]Crassus
Ja amugy meg ha fustol is a gep en megprobalok leszallni-visszamenni a bazishoz vele es megjavitani.Nem kamikazezok az enemy-be.Szerintem jol nez ki ha fustol a gep😊Es klassz Landolas+feltankolas utan ujra harcba szallni ugyanazzal a geppel-jarmuvel.

Persze az már egy másik történet mikor egy lámát javitasz gõzerõvel, de bár csak ne tetted volna, mert õ senkit nem talál el, õt viszont folyamatosan kapja a gránátokat.

[HUN]Crassus
Jokat irtal!Vannak itt rendes sracok latom am.En sem a halaert gyogyitok-javitok hisz ez a kuldetesem!😊

Jó akkor irok én is. Belerepülni egy másik repülõbe nem is olyan könnyû, szerintem ez belefér. Lopásról csak annyit hogy tegnap bf-en beálltam hajóval a sziget mellé hogy tudjanak partra szálni a deszantosok. Kiszállok hogy javítsam a hajót mert erõsen bombáztak, de mire vissza szeretnék szállni, már nem tudok, mert valamelyek ökör beurott. Nem szoktam lassítani, ha valaki szaladgál csak ha a mozgásából úgy itélem meg hogy felém szaladgál. Hát a harc hevében én sem mindíg szoktam megköszönni ha meggyógyítanak, de én sem várom el ezt mástól, nem azért havítom/gyógyitom meg hogy hálálkodjon, hanem hogy túléljük az adott szituációt.

[HUN]Crassus
Ha mar nagyon GÁZ vagyok bannoljatok nyugodtan.........
Delutan hazamegyek melobol es megtesztelem a game-et hatha lehet egy jot jatszani ma.Addig meg FLAME 1000-el ,mert qrvara raerek😊