Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Hat nem sok DC-s nevet latok a talalkozora jelentkezve!
http://www.battlefield.hu/talalkozok/signup3.php
Most meg lehet beszelni ki csiter es ki nem 😊
Illetve lathatod ki az akire atkokat szorsz idonkent!
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ha nem ez akkor sry!
UUUUUUUUnegyvenketöö.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Barthon 2500+@3200+ (2500+ -on is ezt csinálja)
Geforce4 Ti 4200 (nincs húzva)
2x512 Samsung ram
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Volna egy olyan gondom, hogy mióta feltettem a 0.5-ös verziójú DC-t a textúrák qrva szarok. Olyan, mintha nem is lenne textúra. A 0.6-os patch sem segített ezen sajnos.
Mi lehet ez? Van rá valami patch vagy valami?
Köszi elõre is.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az U'42.:.T!/3/-) = Tiba (UT-ben igy szoktam meg)
én ezt látom egy 22' monitoron full fényerõn és 90% kontraszton :
simán le lehet lõni bárkit a hajón...

hát gyerekek a nagy büdös helyzet az, hogy ha sokan egyszerre kis helyev voltak, akkor nálam is mindig megállt minden, de a hibát sikeült kijavítani
a megoldás: új vasat kell kérni a nagyitól karácsonyra
szóval amióta én is vettem alaplapot, procit, memóriát meg videokártyát, azóta full grafikával (csodák csodája) soha, sehol nem akad, nem áll meg az élet, legyen az bármelyik map, bárhány ellenféllel. tehát lehet, hogy nincs optimalizálva a dolog, de errõl nyilván nem a szerver tehet és a megoldás is megvan: még több hardvert a kliens oldalra!
ki tudja lehet, hogy valamelyik hardvergyártó támogatja a DC-t, de az is lehet, hogy csak az alacsony verziószám (v0.X) miatt kell erõmûveket felállítani a kliens oldalon.
egy biztos, a probléma megoldható, csak megfelelõ nagyit kell választani, aki tudja, hogy az unokájának mire van szüksége.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Alaplapi hangkártyát meg írdsd ki a gépbõl (legyen bármilyen)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
http://GOro.hu
2500? PIHA 😊 Nekem megy az 533 celkámon 256MB (SD)RAM-al, meg 14-es monitoron 640x480-ban 😊 Tök jó, már csak az 56K a hab a tortán, azt nem adnám semmiért 😊
Ja, a vidkártya is profi, MX440 😊
Csak érdekességképp írtam, nem flémnek 😊)
cyall
Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.
2500 barton huzas nelkul 512ram 4200 -as geforce
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mert én rakhatom 16X-re, ebben a játékban akkor sem lesz semmi. Csak a betûk félkövérek lesznek a hudon valamiért...
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
http://GOro.hu
vagy ki tudja, lehet a BF2 motorját teszteljük?
¥ xfire: kistekila
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Jöttem, láttam és hátbalőttek

Jöttem, láttam és hátbalőttek