17064
-
#5873 Egyébként megkérnék mindenkit olvasson vissza picit.Türelmesen olvassa el az irottakat-Te is Petko amit irtál!!!Te tényleg elhiszed azt amit irtál és érted is ???Komolyan. -
#5872 Petko:
Meg nem olvastam el az egesz kocsog krealmanyod de azon nem gondolokodtal meg el hogy a punkbuster egy fos ?
Miota mukodik egy meccsen 2-3 ember kiesik miatta.......
Az hogy kilepsz a ligabol nem valtoztatna semmit mert amugy is utolsok lennetek.
TANULJATOK MEG JATSZANI es ne masokat basztatni. -
#5871 Pampi Te kujon, mit csinál ott Wildcat? -
#5870 ha nem egyezik a bf verzió akkor hogy tudok jáccani a serveren? a másik : milyen módositó csinál sárga csikok? van tényleg olyan csalás ami nyomot hagy maga után és pláne ilyen látványosat? -
Unreal1942 #5869 Igen ez teljesen 1ertelmu!
Jol latod a dolgot! Miert nem mesz ugyesznek ?
lol ? :) -
Petko #5868 arra hogy nem egyezik a gépünkön a bf verzió => valami módosítás van benne -
Sonicue #5867 Javaslatom, Elküldeni THEGORO képét az összes nagyhatalomnak, és elnőknek a világon ahogy BB is megjegyezte Felháboritó!! Ja és zárják ki a ligából és a galaxisból -
#5866 Elöször mondmá elnekünk petko hogy az a sárgacsik mire bizonyiték??, -
Unreal1942 #5865 Nincs szuksegem bizonyitekra! Én ide kivegzesre jottem! :P -
Petko #5864 ott a kép, az nem vád hanem bizonyíték...
valaki mondja el hogy lehet olyat csinálni, vagy csináljon ilyen screenshotot... (nem photoshoppal).. akkor menten elfelejtjük a dolgot és elnzézést kérek -
#5863 lebuktam :(( -
Sonicue #5862 Jó a kép Gyanus voltál nekem THEGORO Ez valami túlerő "csit" ? -
Unreal1942 #5861 Még te vagy felháborodva! Nem téged vádolnak meg minden féle xarsággal!
U'42.:.WildCat -
Unreal1942 #5860 Ennyien szeretnek minket!
ez is baj ? -
Petko #5859 Azoknak is gratulálok akik telespammelik ilyenkor a fórumot...
Amiről meg szó van: http://dw.unisoftnet.hu/u42.htm -
#5858 te ez mi??Ebe nincs egy kicsit sok sárga fura dolog??? -
#5857 akkor a Petko a Morfy is ???
mert az ujbol jelentkező és eddig csak az u42-nél észrevehető sárga csik ügyében ma az első hozzászolás ez volt : Morfy ma 14:35 -
Unreal1942 #5856 Petko ez nem gyanus ? :P -
#5855 Tudtam!!! Csíter!!! Fogják meg! -
Petko #5854 én FIKÁZTAM? meg vagy te huzatva főnök? egy rossz sértő szót nemszóltam csak felháborodtam a hozzáállásotokra... ha valaki végignézi az elmult néhány hozzászólást akkor kiderül ki "fikázik" meg sérteget mint valami ovis hülyegyerek, meg ki az aki ha lehet "durván" is de legalább próbál az ügyről kommunikálni -
#5853 Tudod énis azokközöt voltam akitöl kikaptatok-U'42.:.BuTaBy,nekem is van sárgacsikom csak mindig lehuzom,nehogy le shootolják. -
#5852 Rohadt PB:
-
#5851 Jujj de jóóóó, olvasni valóóóó, máris kezdem :D -
Unreal1942 #5850 Petko! Ha bármi furcsát észlelsz egyből valami csit féleség lehet! Nincs jobb dolgod mint másokat fikázni?? Jah, és mindig csak az U'42-t kell csesztetni?
U'42.:.WildCat -
#5849 ja azt észrevettem hogy egyből ugrottak a Petkora holott nem is ő kérdezte meg hogy mi az
ezek szerint lehet hogy tényleg valami csunyaságnak a következménye az a sárga csik és csak nekik van olyan mivel eddig egyetlenegy más játékosrol készült képet nem láttam
-
Unreal1942 #5847 egyenes mert skillbol ilyen jon D -
Sonicue #5846 Ezt azért nem kéne !! -
#5845 hááát ahhoz szerintem tul egyenes
valami más magyarázat esetleg ? -
#5844 Hagyd, butácska (vagy mi) rá van állva Petkora és most így éli ki magát. Eddigi 13 hozzászólásából 5 szimpla fikázás volt + pár szmélyeskedés... -
Unreal1942 #5843 ez a sarga csikok hava :)
Belepisaltunk a hoba :D -
#5842 Jovan enyit rolatok ez az egész nemérdekel.levagytok sz.....-va. -
#5841 nem egyről beszélünk aszem mert ma mintha nem ő másolt volna be hanem a Morfy ma 14:35 -kor
éppen azért kérdeztem hogy még egy helyen látható a hires nevezetes u42-es sárgacsik ? -
Madmaxx #5840 Butaby=Covary Debrecenből? alias "törpe vagyok bammeg?" -
#5839 Petkonál.Képalapján elkésziti. -
Unreal1942 #5838 Sajnos ez csak U'42 es kivaltsag :D -
#5837 hol lehet ilyet szerezni ???
léciléciléci nekem is kéne olyan szép sárga csik -
Unreal1942 #5836 Igen -
#5835 jé még egy sárga csikos u42-es ??
ez az u 42-nél valami kötelező alapfelszerelés ?? -
#5834 Petko!!Nemszeretnél találkozni velünk személyesen is??Megbeszélhetjük!!!Tudod baráti csevely.:D
-
Petko #5833 http://dw.unisoftnet.hu/u42.htm