Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap énis elég zsírul lehenteltem katyusha-val az ellen fõbázisán spawnolo amikat. Ezúton köszönöm gore44-nek a tökéletes célokat. Thy
Akkor voltam gondba mikor a pályán elég eldugott helyen voltam, és odajött egy Baggy ami lazán kilõtt. Honnan tudta hogy ott vagyok? Nem, nem cheat-tel, hanem egyszerûen megnézte a spawnidõ közben free kamerával hol vagyok. Mert jójó meglehet nézni a cheatereket, de eddig tudomásom szerint csak 1-2 cb-s talált cheatert, akit banoltunk is.
Szerintetek legyen free cam?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
http://www.udpsoft.com/eye2/index.html
Probalj ezzel keresgelni!
U'42.:.Pampalini
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Lenne egy lamma kérésem
Én alapjáraton cod-ozok. csak Probálgattam a BF-et meg a DC-t
Tudtok Mondani Pár tört DC servert ??
Vagy linket ahol ezek Publikálva vannak, fõleg a magyarok.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Az ember pillanatok alatt szert tehet barátokra:
Tudásával egybõl rokonszenvet kelthet a játékban még járatlan társaiban:
És még meglepõ ígéreteket is tesznek neki :
Nem kell hozzá más csak megtanulni löveggel,illetve rakétavetõvel célozni és persze kell egy lövész aki még célt is ad ! 😊

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Vagy túlságosan túl van húzva, vagy melege van.
Esetleg mind 2õ.
Nekem ugyanezt csinálja a radeon, ha 306 fölé emelem a GPU frekit. Túlmelegszik szimplán, és hibázik. Ami az elsõ képen van, azon látszik a legjobban, hogy "keni" a poligonokat.
Darál a vinyó mint az õrült, még azután is, hogy spawnoltam. Ez gondolom a megalomán pályaszerkesztõk bûne, ráadaásul az alap bf se egy erõforráskímélõ program.
Mondjuk örömhír, hogy végre rendesen szólnak nálam a hangok, eddig ez tartott vissza a modtól. Viszont még mindig összerántja az ikonokat az asztalon kilépés után...
Erre nem tudtok megoldást?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
X:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\VideoDefault.con -ban a renderer.allowAllRefreshRates 0 -t ird át 1-re
nekem eddig bejött
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Nekem az Nvidiám csinált hasonló mókákat...

Tényleg nagyon megköszönném, ha jól értékelhetõ segítséget vágnátok hozzám! Köszi

Majd ha kiadnak egy nagyon pletykás játékot, ami már egy folytatás (remélem mindenki tudja, mire gondolok, nem kell beírnom, hogy HL2), akkor fog a bf "közepes" és "rossz" minõsítést kapni. A "rosszat" szerintem csak a quake4 után vagy hl3 után

Van egy kis gondom. A probléma az, hogy egy idõ után (sp1-es xp-n pár nap, esetleg egy hét), ha elindítom a b1942.exe-t, átvált a screen feketére, mint ha töltene. Aztán visszadob az asztalra egy "súlyos hibaüzenet" mély hangszignállal! És mivel nekem a DC a kedvenc gamém, nagyon szarul érzem magam.
Segítség!

cya
Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.