Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murry
Ne

ghost cb
A nevet pont hogy nem kell kivágni.
Tegnap énis elég zsírul lehenteltem katyusha-val az ellen fõbázisán spawnolo amikat. Ezúton köszönöm gore44-nek a tökéletes célokat. Thy
Akkor voltam gondba mikor a pályán elég eldugott helyen voltam, és odajött egy Baggy ami lazán kilõtt. Honnan tudta hogy ott vagyok? Nem, nem cheat-tel, hanem egyszerûen megnézte a spawnidõ közben free kamerával hol vagyok. Mert jójó meglehet nézni a cheatereket, de eddig tudomásom szerint csak 1-2 cb-s talált cheatert, akit banoltunk is.
Szerintetek legyen free cam?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

All Seeing Eye!
http://www.udpsoft.com/eye2/index.html
Probalj ezzel keresgelni!

U'42.:.Pampalini

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szisztok.

Lenne egy lamma kérésem

Én alapjáraton cod-ozok. csak Probálgattam a BF-et meg a DC-t

Tudtok Mondani Pár tört DC servert ??
Vagy linket ahol ezek Publikálva vannak, fõleg a magyarok.

Nem3sis
Nice.

Minden csak nézőpont kérdése.

AirborneRanger
traxi ez igy jó maradjon csak a neve

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

traXion
Azért a nevét nyugodtan kivághattad volna...

U42Versus
Hogy miért szeretek én ezzel a játékkal játszani ?
Az ember pillanatok alatt szert tehet barátokra:

Tudásával egybõl rokonszenvet kelthet a játékban még járatlan társaiban:

És még meglepõ ígéreteket is tesznek neki :

Nem kell hozzá más csak megtanulni löveggel,illetve rakétavetõvel célozni és persze kell egy lövész aki még célt is ad ! 😊

ghost cb
Az irakiak szájába, a csendes óceánon min?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Lacc
Pff lol 😄 Azért érdekes lenne, ha az amcsik tényleg beparkolnának egy hadmûvelet alatt az irakiak szájába egy ilyen döggel...
ghost cb
Hát sajnos igen. Én komolyan mondom hogy néhány ember rosszab mind sp-be a BOT.

Cobra.
Azért el kell ismerni, elég szépen beparkolt az illetõ a hajóval.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

U42Versus
A ma esti korrekt játékért járó kitüntetést nekik ajánlom :

ghost cb
nekem is dualchannelbe, de nem szokott akadozni, csak lagolni.

Cobra.
512Mb ram a minimum DC-hez

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Danny
Nekem is annyi van duál módban és még egyszer sem akadt meg.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
sok lesz

¥ xfire: kistekila

traXion
Annyi sem lesz elég, nekem is Samsung 2*256 DDR van, és néha akadozik...

AirborneRanger
Na meguntam ezta diavetítést veszek memóriát most megin nem lesz pénzem

Danny
Na jóvan megbeszélhetünk egy 25%-ot. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Yan
10-15%-nál többet ne húz!

Zs0lt1
Ami késik nem múlik 😊)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Danny
Helytelen 😛

Danny
Kösz a mai játékot DW-n. DC Oil Fields és Midway király volt. Jóccakát!

Zs0lt1
Egyébként a furcsa az az egészben, hogy semmilyen másik játékban nem volt ilyen gond, még a sima BF1942-ben sem. Csak a DC-ben.

Zs0lt1
A kártya nem volt húzva.

Zs0lt1
Valszeg mégiscsak Detonátor hiba lehetett, mert felraktam a 45.23-ast és azzal már semmi gond nincs. Köszi még1x mindenkinek.

Danny
Vagy a túlhúzástól van melege.

[DCF]SkipeR
KHOOOFFF asszem megoldotta (kopkopkop) most muxik jobban mitn régen KÖSÖZÖNM!

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

Yan
nekem is, a bf is eltolja.

Murry
Ez video kártya hiba!

Vagy túlságosan túl van húzva, vagy melege van.
Esetleg mind 2õ.

-=Murry=-

TheGOro
Hát ez nem szép miazhogymégmindig nincs 1.6

http://GOro.hu

PS: persze a GPU hibázhat drivertõl is, de ez a kevésbé valószinû gondja...
Ez nem detonator gond!

Nekem ugyanezt csinálja a radeon, ha 306 fölé emelem a GPU frekit. Túlmelegszik szimplán, és hibázik. Ami az elsõ képen van, azon látszik a legjobban, hogy "keni" a poligonokat.
traXion
Nekem a winamp ugrik el csak.

Hamed
Tegnap kipróbáltam én is a 0.6-ot, detto ugyanez, ha nem is tart 2-3 percig.

Darál a vinyó mint az õrült, még azután is, hogy spawnoltam. Ez gondolom a megalomán pályaszerkesztõk bûne, ráadaásul az alap bf se egy erõforráskímélõ program.

Mondjuk örömhír, hogy végre rendesen szólnak nálam a hangok, eddig ez tartott vissza a modtól. Viszont még mindig összerántja az ikonokat az asztalon kilépés után...
Erre nem tudtok megoldást?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Yan
30.82-es driverrel nekem nem csinálja. /nvidia/

DonPapa
probáld ki
X:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\bf1942\Settings\VideoDefault.con -ban a renderer.allowAllRefreshRates 0 -t ird át 1-re
nekem eddig bejött

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

AirborneRanger
Hát nekem is ugyanezt csinálja de nekem csak 256 ramom van :/

Ha például, azt csinálod, hogy az asztal felbontását leveszed 640x480-ra, és úgy indítod el a játékot, akkor is ezt produkálja?

Nekem az Nvidiám csinált hasonló mókákat...

[DCF]SkipeR
Ja, és egy kb. 5cm×5cm-es négyzetben hibaüzi jelenik meg 0,05 másodpercre, de nincs benne semmi, az is fekete. Ilyen kis explorer ablakocska, semmivel a közepén, a fejlécen valami Error van írva. Na detovább nem tudom elolvasni, mert ez csak egy pillanat. Egy havernak is volt ez, õ leírta a cuccot: Error version és vmi nagyongázos szám. A lényeg, hogy a szám em a bf.15-re vonatkozik. Egy havernak még most is van ez a gáz, pedig nála még nem volt DC!
Tényleg nagyon megköszönném, ha jól értékelhetõ segítséget vágnátok hozzám! Köszi

[DCF]SkipeR
Nekem gyorsan vált felbontást, és szerintem még megkapjaa grafika a "jó" minõsítést!
Majd ha kiadnak egy nagyon pletykás játékot, ami már egy folytatás (remélem mindenki tudja, mire gondolok, nem kell beírnom, hogy HL2), akkor fog a bf "közepes" és "rossz" minõsítést kapni. A "rosszat" szerintem csak a quake4 után vagy hl3 után

[DCF]SkipeR
Hello!
Van egy kis gondom. A probléma az, hogy egy idõ után (sp1-es xp-n pár nap, esetleg egy hét), ha elindítom a b1942.exe-t, átvált a screen feketére, mint ha töltene. Aztán visszadob az asztalra egy "súlyos hibaüzenet" mély hangszignállal! És mivel nekem a DC a kedvenc gamém, nagyon szarul érzem magam.
Segítség!

U42Versus
Nézd ,legyünk õszinték a BF úgy általában egy rémes nagy bugsz@r. Az UT2003 használ idõnként 60 megás textúrákat is és pillanatok alatt tölt be ,ráadásul képes szaggatás nélkül futni. Én pl attól kapok hülyét minden EA Games-nél hogy egy 19-es monitoron 800X600-ban kell bámulnom a konzolt akármit állítok be ,aztán rengeteg idõ megy el azzal hogy felbontást vált a game. Az egyetlen olyan program ami képes figyelmeztetés nélkül elszállni nálam ,kb úgy mint némely ócska videószerkesztõ program. Ez egy ócska program közepesen korszerûtlen grafikával,viszont jó hangulattal ,ez van ezt kell szeretni !

U42Versus
Az 52.16-os Forceware readme-jeben bennt van hogy ezt csinálja vele a BF. Frissíts az 53.03 whql-re és megoldódik a probléma.

Danny
NVidia guruk!!! Melyik Detonátort rakja fel ZsOlt1? Nekem ez van fenn, de nem olyan kártyám van mint neked. (53.03_winxp2k_international_whql.exe)

Danny
Ja mondjuk az nekem is feltünt, hogy elvileg ha 512Mb Ram-od van, akkor már nem is kéne lapozófile, de ha kikapcsolom akkor a DC és csak az nem tölt be rendesen hanem lebasz desktopra. Érdekes. Kiváncsi lennék azért rá, hogy mi neki az optimális.

Zs0lt1
Felraktam IDE néhány ilyen sz@r textúrás képet. Érdemes megnézni, mert némelyik eléggé 'poénos'.

Silent HUNter
hi. biztos hogy a memóriával minden rendben? Vidkártyádon mennyi van? mer ami oda nem fér, azt swapba teszi, és az gáz. Ezt akkor tapasztaltam (a külömbséget), amikor 256 MB ram mellett lecseréltem a vidkártyát MX 200(32M😎 ról MX 440(64M😎ra. Szinte semmi javulás nem volt, csak most, hogy beletettem még 256 RAMot. Már nem is csinálja azt nekem, amit említesz, pedig ijyen volt itt is. A SWAPfile méretét automatára hagytad, vagy fix méret általad? asse mindegy. Jameg minden szar progit ki kell irtani mellõle pluszba. Nekem most 533 celkán (+amit leírrtam) szalad, és tûrhetõ. Ja. Meg vedd vissza a textúraminõséget a felbontással karöltve. az zabálja a ramot.
cya

Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.

Zs0lt1
Ja még azt hadd kérdezzem már meg, hogy melyik detonátort tegyem fel?
Kösz.