Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Fõleg a kigyokat.

Na ez csak vicc, ne vedd sértésnek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cobra.
A legtöbb ACC-s a kezdõket már könnyedén írtja

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Murry
Inkább gyakorolj sokat.

Murry

Adyy
Figyi Kálmán én nem akarok az ACC védelmébe kelni, de ha legalább játszottál volna annyit a DC-vel, mint mondjuk én, akkor tudnád, hogy ez a játék hemzseg a bug-tól. Mellesleg olyanokat lehet benne csinálni hogy még a lélekzeted is eláll. Ha majd egyszer nagy leszel megtudod milyen az a jól játszás . Errõl ennyit és szerintem semmi értelme ezt tovább nyújtani.

ui: Töci jól játszik.

Sziasztok!
Bocs a hatalmas offért, de most jutott eszembe, hogy esetleg írhatnék a fórumba. Már más emberekkel is beszéltem, akik Desert Combatoznak. Az lenne a kérdésem, hogy az a bizonyos -=Töci=- (remélem jól írtam) szerintetek „jól” játszik? Mert szerintünk néha vannak elég furcsa helyzetek, amikor úgy lõ ki, hogy nem is látom, és egyebek. Több emberrel együtt várnám a választ.
ghost cb
FB akartok komoly videókat csinálni? Mert ha igen akkor mondok pár (építõ jellegü) kritikát itt vagy privátban.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Adyy
Így tovább FRX ez már a kiút a hullámvölgybõl! Még pár ilyen meccs és ti lesztek a legjobbak.

Remélem a videó mindenkinek tetszik . Szerintem nagyon állat .

CG FRX!!!!!!!!!! Királyok vagytok!
Cobra.
És az FB-nek a videóért

Cobra.

Nagy grat az FRX-nek

genRob
Ady(y) Endre
Más az FRX tesók lenyomták a SISU-t, hivatalos meccsen! Gratula nekik, csak így tovább!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

agyhalál
Köszi a segítséget.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Adyy
Jó tudni hogy Endre vagyok Robi

genRob
Szívembõl szóltál Endre!

Adyy
Az ACC-rõl annyit, hogy megengedtük hogy megnézzék 1 meccsünket és azt mondták, hogy utána kihívnak valakit. Sajnos ez még mindig nem történt meg 😛. Azt nem tom mit szaroznak annyit, de tényleg bele kéne húzni skacok, mert amikor már mindenki játszott legalább 1 meccset, ti még akkor is ott fogtok ûlni az új klánok között.

ghost cb
Igaz...
agyhalál: Magyar szerverrõl nincs tudomásom, de klánháborúba semmiképp sem csöppensz, mivel akkor lejelszavazzák a szervert, amit valszeg neked nem adnak meg... ASE-val keress szervert.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

agyhalál
Szevasztok.
Létezik honi DC (ha csak eredetivel mûködik, akkor ez esetben tört) szerver, ahol magamfajta kezdõ is játszhat és nem csöppenek akaratlanul is klánháboruba?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

genRob
A KGW a 29. ACC-vel mi van? Mikor jönnek már be ladderbe? Ott töcskölnek az új klánok között. Hívjanak már ki valakit az ACC-sek!

Max Damage
lehet, de attól életbe nem nyered meg a meccset! 😊

DropTable
Ma este volt az vs KGW Clanbase barátságos meccs. Eredmény 390:239 lett az javára. ismét...
Sajna mindkét klán szervere laggolt a másiknak, ezért a KOD szerverén ment le a meccs! THX KOD!

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

ghost cb
Szerintem szorakoztató azzal a dömperrel lõni a fölrõl a repülõket a zászlóknál...

SinClaiR
Legfeljebb ha tudsz repülni😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Gratula FB!
Azért ne igyunk elõre a medve bõrére.Szépen menetelünk,de igazán komoly ellenfél U42 kivételével 😊, még csak barátságos mérkõzésen volt.Mindettõl függetlenül a No fly zone nagyon komoly!!!Igazán szórakoztató, amikor 9-10 vadász repked. 😄
Max Damage
ma este 20.00-tól volt DP (16. helyezett) & FB (10. helyezett) CB mérkõzés

* DC No Fly Zone
297-0 (FB win)
225-21 (FB win)

* DC Al Khaifji Docks
87-0 (FB win)
91-0 (FB win)

Összesítésben 699-21-re gyõzött, na ki????? Hát az FB!

nyugi mi még nem unjuk hogy gyõzünk... 😊

Max Damage
jó akkor most volt vs gyakorlás

* DC Battle Of 73 Easting
141-122 (ACC win)
156-150 (FB win)

* DC Al Khaifi Docks
157-0 (FB Win)
146-0 (FB Win)

Összesítésben 581-291-re gyõzött az FB!

danny: 😊

FactorG
Mit is mondjak? ... megvan

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Max Damage
FB (ClanBase 11. helyezett) vs KoD (ClanBase 7. helyezett) gyakorlás

* DC Al Khaifi Docks (Fb választotta a DP elleni mérlõzésre gyakorolva)
141-0 (KoD win)
153-0 (FB win)

DC Lost Village (KoD választotta az FRX elleni mérkõzésre gyakorolva)
97-0 (FB Win)
53-0 (FB Win)

Összesítésben 303-141-re gyõzött az FB

Cobra.
Ha Higher maga fordította, akkor
Én lusta voltam hozzá, de a lényeget azért én is leírtam

Jaja THX Cobra
es egy cikk highertol
Neki is THX

BurnBaby
köszönjük cobra 😊

www.battlefield.hu

Cobra.
Van angol verzió is, ha az valakinek szimpatikusabb ITT (most láttam meg a linket )

Cobra.
Na jó, de csak nagyon nagy vonalakban.
Szóval DC 0.8 biztosan lesz, de nem tudni, hogy mikor. 3 új és egy felújított pálya lesz benne. Az egyik új pálya El Al és Desertshield keveréke lesz (ezt nem értem, mivel a két pálya tök egyforma). Lesz egy városi pálya, ami "különleges" lesz. Erre azt adta magyarázatnak a Trauma Studios, hogy "nagy, de mégis kicsi, nem mint Urban Siege" (fogalmam sincs, hogy ezzel mit akarnak mondani, majd meglátjuk).
Új jármûvek az UAZ, új Humvee, Patriot, F117 és egy meg nem nevezett földi jármû.
Ezek után a cikkben taglalják, hgy mi köze lehet a DC-nek a BF2-höz. Ebbõl az a lényeg, hogy a Trauma Studios tulajának elég sok köze van egy grafikai fejlesztéssel foglalkozó céghez, ami egy DC-s jármûvön mutatta be az új shaderezést, amit ráadásul a BF2-nél ígérnek.
Szóval a DC-bõl valószínûleg a 0.8 lesz a végsõ verzió, mert már a BF2-n dolgoznak.
Aki részletesebben kíváncsi a dolgokra (igazából csak a DC - BF2 kapcsolatát taglalják bõvebben, a többit már leírtam), az tanuljon meg németül és olvassa el maga

Igy van olvassa el es kernem hogy irja le ide a lenyeget 😊
THX

Cobra.
Aki tud németül, az olvassa el EZT

genRob
Jó volt az

genRob
Na már látom a CB oldalán, hogy az ACC is jelentkezett a ladderbe. De eléggé üres a naptár fiúk, játszátok már le az elsõ meccset!

Max Damage
pampa, értelmes hozzászólás!!! GRACC! 😄

FactorG
Mosmivan?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

BurnBaby

www.battlefield.hu

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

FactorG
Köszi, de jelenleg örülök, hogy a tRs-re is egyáltalán van idõm. És asszem az FB több idõt érdemel mint ami nekem van. 😉

Max Damage
ez dannynak szót! 😊

Max Damage
nalátod, bezzeg ha jönnél FB-be, akkor mi gratulálnánk neked, hogy megint lelõtted blobby-t! 😊

csak mert egy korábbi kérdésemre azt a választ kaptam, hogy a dc végleges verziója a bf2 lesz. tehát téves!

Cobra.
Ha be akarják tartani az ígért effekteket, akkor ahhoz komoly fejlesztõcsapat szükséges. Persze kiindulási pontnak biztosan a DC-t veszik, de abból semmi konkrét megoldást nem tudnak átvenni.

én úgy tudtam hogy a desert combatot bf fanok saját kezûleg programozták és fejlesztgetik. a battlefield 2 hivatalos progi. akkor tekinthetõ a desert combat v1.0-ás verziójának a bf2? vagy tévedek ?

FactorG
Na jóvan mostmár akkor kérnénk a honlap üzemeltetõktõl egy "Gratulálok az FB-nek " gyors gombot!

Max Damage
akkor hogy fokozzam a kedélyeket, ma este játszott az FB a hatodik helyezettel a DDA-val Friendly mérkõzést. Magyarul pontot nem kaptunk értük, de azért a CB oldalára felkerülta ponteredményt...

Lost Village:
73-0 DDA win!
58-0 DDA win!

No Flying Zone:
131-0 FB win!
161-0 FB win!

Végeredményben 292-131 FB WIN!

TS Zolly
Csak igy tovább!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy