Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez csak vicc, ne vedd sértésnek.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
. Errõl ennyit és szerintem semmi értelme ezt tovább nyújtani.
ui: Töci jól játszik.
Bocs a hatalmas offért, de most jutott eszembe, hogy esetleg írhatnék a fórumba. Már más emberekkel is beszéltem, akik Desert Combatoznak. Az lenne a kérdésem, hogy az a bizonyos
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Remélem a videó mindenkinek tetszik
. Szerintem nagyon állat
.
Más az FRX tesók lenyomták a SISU-t, hivatalos meccsen! Gratula nekik, csak így tovább!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
agyhalál: Magyar szerverrõl nincs tudomásom, de klánháborúba semmiképp sem csöppensz, mivel akkor lejelszavazzák a szervert, amit valszeg neked nem adnak meg... ASE-val keress szervert.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Létezik honi DC (ha csak eredetivel mûködik, akkor ez esetben tört) szerver, ahol magamfajta kezdõ is játszhat és nem csöppenek akaratlanul is klánháboruba?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ismét...
Sajna mindkét klán szervere laggolt a másiknak, ezért a KOD szerverén ment le a meccs! THX KOD!

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Azért ne igyunk elõre a medve bõrére.Szépen menetelünk,de igazán komoly ellenfél U42 kivételével 😊, még csak barátságos mérkõzésen volt.Mindettõl függetlenül a No fly zone nagyon komoly!!!Igazán szórakoztató, amikor 9-10 vadász repked. 😄
* DC No Fly Zone
297-0 (FB win)
225-21 (FB win)
* DC Al Khaifji Docks
87-0 (FB win)
91-0 (FB win)
Összesítésben 699-21-re gyõzött, na ki????? Hát az FB!
nyugi mi még nem unjuk hogy gyõzünk... 😊
* DC Battle Of 73 Easting
141-122 (ACC win)
156-150 (FB win)
* DC Al Khaifi Docks
157-0 (FB Win)
146-0 (FB Win)
Összesítésben 581-291-re gyõzött az FB!
danny: 😊
... megvan 
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
* DC Al Khaifi Docks (Fb választotta a DP elleni mérlõzésre gyakorolva)
141-0 (KoD win)
153-0 (FB win)
DC Lost Village (KoD választotta az FRX elleni mérkõzésre gyakorolva)
97-0 (FB Win)
53-0 (FB Win)
Összesítésben 303-141-re gyõzött az FB

Én lusta voltam hozzá, de a lényeget azért én is leírtam

Hide and fear, Cobra Commander is here !
)Hide and fear, Cobra Commander is here !
Szóval DC 0.8 biztosan lesz, de nem tudni, hogy mikor. 3 új és egy felújított pálya lesz benne. Az egyik új pálya El Al és Desertshield keveréke lesz (ezt nem értem, mivel a két pálya tök egyforma). Lesz egy városi pálya, ami "különleges" lesz. Erre azt adta magyarázatnak a Trauma Studios, hogy "nagy, de mégis kicsi, nem mint Urban Siege" (fogalmam sincs, hogy ezzel mit akarnak mondani, majd meglátjuk).
Új jármûvek az UAZ, új Humvee, Patriot, F117 és egy meg nem nevezett földi jármû.
Ezek után a cikkben taglalják, hgy mi köze lehet a DC-nek a BF2-höz. Ebbõl az a lényeg, hogy a Trauma Studios tulajának elég sok köze van egy grafikai fejlesztéssel foglalkozó céghez, ami egy DC-s jármûvön mutatta be az új shaderezést, amit ráadásul a BF2-nél ígérnek.
Szóval a DC-bõl valószínûleg a 0.8 lesz a végsõ verzió, mert már a BF2-n dolgoznak.
Aki részletesebben kíváncsi a dolgokra (igazából csak a DC - BF2 kapcsolatát taglalják bõvebben, a többit már leírtam), az tanuljon meg németül és olvassa el maga

THX

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
" gyors gombot! 
Lost Village:
73-0 DDA win!
58-0 DDA win!
No Flying Zone:
131-0 FB win!
161-0 FB win!
Végeredményben 292-131 FB WIN!