Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Mi a KoD-al eléggé jó barátságot tartunk fenn, együtt teszteljük egymás taktikáját, taktikot cserélünk, segítünk egymásnak ha valami gond van. Na most a KoD bármennyire nem hiszitek el ellenünk mindig teljes bedobással játszik, és vertük meg már õket nem is egyszer. Nem az a lényeg hogy kit versz meg Official-ban hanem hogy érzed magad meccs alatt, és hogy milyen tanulságot vonsz le a mérkõzésbõl. Mi levontuk a tanulságot ezekbõl a mennyekbõl. Arról nem beszélve hogy játszottunk a NID-el, DDA-val és még jópár vezetõ csapattal (ESL liga: AdF) és nyertünk. Szóval azért az hogy az elsõ erõs ellenfél nagyon TÚLZÁS, ugyanis az FB sokkal erõsebb mint a SaKs valaha is lesz, csak elbasztuk. S elárulom MI BASZTUL EL, nem õk voltak jók, SÕT NEM BOCAGEN basztuk el hanem a saját mapon, szóval errõl ennyit. Másrészrõl hamarosan jön a KoD vs SaKs rematch, és a Kodos barátaink hamarosan szarrá verik szegényeket.
Szóval belegondolva, lehet hogy csak training warokat nyomattunk velük, de akkor is sokkal többet játszottunk erõs ellenféllel, mintsem gyengékkel. Meg azokat a mérkõzéseket melyek felkerülnek a CB oldalra még akkor is élesen veszi az ember még ha csak friendly... S szerintem a DDA elleni gyõzelemmel bebizonyítottuk mi hogy nem csak gyenge csapatokat tudunk megverni.
Mondjuk kb. 30 fõs ACC-bõl, én szerintem fejbõl tudok 8 fõt aki tudna warra menni ha hétvégére rendezitek, de tudjátok mit, ez magánügy, én nem akarok beleszólni kit hívtok ki és miért s fõleg mikor...
serversettings.con és valami nametagviewdistance vagy hasonló, szerintem külön van firendly meg enemy 😊
www.battlefield.hu

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Fogalmad sincs semmirõl, mégis jár a szád.
Nem kellene.
Itt fõleg a #7035-re gondolok.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF.hun irjatok róluk légyszi. Megvan a megfelelõ topic hozzá.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf1942.php töltöttem le az összes Win32es verziót és az oldalon megadottak szerint mentettem el.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Hide and fear, Cobra Commander is here !

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyik magyar szerver 3, max. 4 perc játék után kidob arra hivatkozva, hogy nem frissítettem a PunkBuster-t.
BF-bõl fent van az összes kiegészítõ és a legújabb patch + DC 0.7.
Letöltöttem a http://www.evenbalance.com-ról az updateeket ahogy írja, de azóta is kivág.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Mint Te?Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Elég zsir lett a filmetek!
Két hibát említenék csak, ami engem zavart:
1) A hatalmas DEMO felirat a két oldalon. Van ingyenes fraps is miért pont a demóval kellett készíteni? Kicsit rontja a film látványvilágát
2) A másik is a látványra vonatkozik: aki kamerázik, az miért nem kapcsolja ki a HUD-ot? Elég "összetákoltnak" néz ki tõle a film.
A vágás és az effektek szerintem nagyon jók lettek. Összességében elsõ filmnek jó, de a következõt (ha lesz) kicsit gondosabban csináljátok meg.

ΕΛΛΑΣ !!!

.