Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
Dehogy. Csak ha korrekt adatokat közölsz akkor nem tudnak beéldkötni. Ezért tettem meg helyetted. Nehogy beléd kössenek

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Max Damage
nana... akkor egy kis infó!

Mi a KoD-al eléggé jó barátságot tartunk fenn, együtt teszteljük egymás taktikáját, taktikot cserélünk, segítünk egymásnak ha valami gond van. Na most a KoD bármennyire nem hiszitek el ellenünk mindig teljes bedobással játszik, és vertük meg már õket nem is egyszer. Nem az a lényeg hogy kit versz meg Official-ban hanem hogy érzed magad meccs alatt, és hogy milyen tanulságot vonsz le a mérkõzésbõl. Mi levontuk a tanulságot ezekbõl a mennyekbõl. Arról nem beszélve hogy játszottunk a NID-el, DDA-val és még jópár vezetõ csapattal (ESL liga: AdF) és nyertünk. Szóval azért az hogy az elsõ erõs ellenfél nagyon TÚLZÁS, ugyanis az FB sokkal erõsebb mint a SaKs valaha is lesz, csak elbasztuk. S elárulom MI BASZTUL EL, nem õk voltak jók, SÕT NEM BOCAGEN basztuk el hanem a saját mapon, szóval errõl ennyit. Másrészrõl hamarosan jön a KoD vs SaKs rematch, és a Kodos barátaink hamarosan szarrá verik szegényeket.

Szóval belegondolva, lehet hogy csak training warokat nyomattunk velük, de akkor is sokkal többet játszottunk erõs ellenféllel, mintsem gyengékkel. Meg azokat a mérkõzéseket melyek felkerülnek a CB oldalra még akkor is élesen veszi az ember még ha csak friendly... S szerintem a DDA elleni gyõzelemmel bebizonyítottuk mi hogy nem csak gyenge csapatokat tudunk megverni.

Mondjuk kb. 30 fõs ACC-bõl, én szerintem fejbõl tudok 8 fõt aki tudna warra menni ha hétvégére rendezitek, de tudjátok mit, ez magánügy, én nem akarok beleszólni kit hívtok ki és miért s fõleg mikor...

Adyy
Jóvan Robi te is csak azt keresed hogy hogy tudjál ellent mondani nekem

Mas-Thief
Köszi szépen! utánanézek.

genRob
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az említett klánokat funon vertétek meg. Ezt a teljesség kedvéért el kell mondani. Na meg azt is, hogy a SaKs az viszont Official volt.

BurnBaby
friendly

www.battlefield.hu

BurnBaby
szerver oldali beállítás
serversettings.con és valami nametagviewdistance vagy hasonló, szerintem külön van firendly meg enemy 😊

www.battlefield.hu

Mas-Thief
Dc-ben hogy lehet eltûntetni a játékosok feje feletti neveket? Elõre is köszi!

Adyy
OK legyen igazatok. De akkor sem hiszem el hogy 30(vagy mennyi) emberbõl nem tudtok minimum 8-at összeszedni, de ez nem az én dolgom. Mellesleg, ha nem lettél volna gyakwarokon (ami tuti) , akkor elmondanám neked, hogy vertük már meg a DDA-t, a NID-et és a KoD-ot is. A SaKs kereztbe tett nekünk a szar pályájukkal, de az élet nem csak gyõzelmekbõl áll. Most hibáztunk, de majd legközelebb.

TS Zolly
Na egy értelmes ember!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Higher
Biztos fog jatszani az ACC is... Masfelol pedig az FB most jatszott eloszor komolyabb ellenfellel.

Murry
Adyy fogd vissza magad!
Fogalmad sincs semmirõl, mégis jár a szád.
Nem kellene.

Itt fõleg a #7035-re gondolok.

TS Zolly
Na néd mán! Adyy sokkal jobban tudja miért nem hívtunk ki már valamilyen klánt! Elárulom neked halkan. Eggyelõre pár társamnak az élet más területén kell megvivniuk az életüket eldöntõ nagy csatát. Dc csak utánna.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Adyy
Az OK, hogy mi játsznunk meg fel is írjuk a végeredményt a bf.hu-ra, de a rohadt életbe már játszon egyet az ACC, mert, ha csak azért jöttek a CB-be, hogy elmondhassák magukról, hogy itt vannak, akkor semmi keresnivalójuk nincs az európai ligában. Vannak gyengébb csapatok kezdjétek velük, ha nem megy a game!!!

TS Zolly
Akkoris! Hajrá Magyarok!!!

BF.hun irjatok róluk légyszi. Megvan a megfelelõ topic hozzá.

Jah. Kikaptunk. Valami 307-206. Nagyon jól tolták Bocage-n, ami látható is az FB szerveren most jászható pályákból. 😊 Majd legközelebb.
U42MAD
Tud valaki valamit a szombati FB vs SAKS CB meccsrõl ?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Cobra.
www.punkbuster.com, ott keresd meg a BF1942 client update-et

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Smuggler
Hali! Honnan lehet frissiteni PB-t? Állandoan kikickel a server 2 percre azzal, hogy frissitsem ezt az anticheat szart!! Help!

FactorG
Utalj át kezdésnek 1 millát és majd meglátom mit tehetek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
Neked kell frissitened a pb manuálisan. Hogy honnan tudud letötikézni azt sajnos nem tudom megmondani. Ám néha csak egy teljes formázás segít csak. Nekem is NAV-om van, a 2003-nál sem és a 2004-nél sem okozott eddig gondot soha.

agyhalál
Norton Internet Securityt használok, minden nap frissítem és eddig gond nélkül átengedte PB-t, bár a programok listájában nem találtam meg.
Innen: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf1942.php töltöttem le az összes Win32es verziót és az oldalon megadottak szerint mentettem el.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Cobra.
Ha jót töltöttél le, akkor nem kellene szólnia. Esetleg ellenõrízd le, hogy a víruskeresõd nem-e blokkolja a PB-t, régebbi NAV-nál elõfordult, de updattel (NAV program update) megoldódott a gond.

Éppen ezért több tiszteletet!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

agyhalál
Kellene még egy kis segítség...
Egyik magyar szerver 3, max. 4 perc játék után kidob arra hivatkozva, hogy nem frissítettem a PunkBuster-t.
BF-bõl fent van az összes kiegészítõ és a legújabb patch + DC 0.7.
Letöltöttem a http://www.evenbalance.com-ról az updateeket ahogy írja, de azóta is kivág.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

FactorG
Mit nem értesz? Segítek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

FactorG
Mint Te?

régi

FactorG
Tudmonyáosan beibzonytiották, hogy ha egy modnatban a szvaak bteûit, összekverjük, úgy, hogy az eslõ, és az utlosó stimmel, a helyes olavsást nem akdaályozza. :-)

Adyy
Robi az ACC-nek megvan az oka arra hogy nem játszik, de ezt majd privibe elmondom mi .

TS Zolly
Ok.

genRob
Az U'42 kilépett a Sonic multi klánból. Mielõtt rosszindulatú találgatások lennének csekk hírek itt: U'42 hp

TS Zolly
Állitólag már lehet kapni 3000 körül is.

U42MAD
Nem vicc ez. 4.000Ft-t talán ki lehet bírni ha játszani akarsz ?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

TS Zolly
Igen. Kálmánka után amikor meglátta Töcit. De inkább nem is sárga hanem olyan barnás volt.

V1
Sárga csík volt ?

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Cobra.
Én úgy tudom ,hogy az ACC1 visszaállt crackeltre

Lacc
Ugye most viccelsz?
Eredetit kell venni!Más nem történt! 😊

Lacc
Srácok most jönnék vissza dc-zni egy kis szünet után, de itt lentebb olvasom, hogy servert keres valaki. Történt valami a magyar public cracked serverekkel? Remélem még megvannak 😊
ACCToM
Hi FB!
Elég zsir lett a filmetek!
Két hibát említenék csak, ami engem zavart:
1) A hatalmas DEMO felirat a két oldalon. Van ingyenes fraps is miért pont a demóval kellett készíteni? Kicsit rontja a film látványvilágát
2) A másik is a látványra vonatkozik: aki kamerázik, az miért nem kapcsolja ki a HUD-ot? Elég "összetákoltnak" néz ki tõle a film.
A vágás és az effektek szerintem nagyon jók lettek. Összességében elsõ filmnek jó, de a következõt (ha lesz) kicsit gondosabban csináljátok meg.

ΕΛΛΑΣ !!!

TS Zolly
Az is meglesz.

V1

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

genRob
ACC, ahelyett hogy zsebre basszátok az egeret inkább nyomjatok egy gamát CB-ben.

Cobra.
Még szerencse, hogy én már nem vagyok kezdõ

ki az a szerintünk??? ne beszéljünk rébuszokban
-a +l
Ninja
Válaszom egyszerü! Töci, ha a billentyüt s az egeret is a zsbébe teszi,s onnan játszik, akkor is jobb lesz nálad

ameg Zolly nem meri eírni,hogy fõleg a kobrákra gondolt mint kígyó...