Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beers
Gratula FB!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DropTable
Clanbase vs DCFR meccs volt ma este.
Eredmény : 245:479 FB WIN

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

SinC! Nem rajtad mult! Se joy od se repülni nem tudsz 😄
Na meg a P..a mostanaban rátapad az arcodra😊))
és nem jössz gamálni!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SinClaiR
Lassan jönnünk kell, mert úgy látom nélkülünk nics is U'42... már egy FB tõl is kikaptok😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

CAD
Szomoru ami tortent Sisu mecsen... hat pedig tesok 😞

caddie

Thx mi is ,de ez a noflyzona 😊 nem valo sehova ..csak funnak..
GG all

DropTable
vs U42 gyakorlás volt ma este az U42 szerverén.
Eredmények:

1. pálya: DC NO FLY ZONE
89 : 14 FB WIN
98 : 0 FB WIN

2. pálya: LOST VILLAGE
42 : 11 FB WIN
0 : 86 U42 WIN

Végeredmény:
229 : 112 FB WIN

Jó kis gama volt ! Köszi U42 !

nah egy kis izelito a kov battlefieldbol...
BF 2 kepek

sztem iszonyat jol neznek ki, marmost nagyon varom a cumedlit

Az ACC 1-es szerver újra a régi,elfogad ezt is meg azt is! Aki gondolja jöjjön játszani, a BC továbbra is tilos a szabályzatban rögzítettek szerint!
"kis" módosításokkal? Azért egyelõre nem ez a legkiegyenlítettebb játék amit leddig láttam

Ha minden jól megy a BF2 nem a DC 1.0 lesz, hiszen a DC fegyverzetét korlátozza, hogy csak az öböl-háború alatt már létezõk szerepelhetnek benne

TS Zolly
Jövöre lesz az 1.0. A neve már ismert. Battlefield 2.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

lesz valaha 1.0 végleges verziója? egyébként a mostani kis módosításokkal már tökéletes lenne(néhány fegyver sebzése, roncsok eltûnési ideje)

TS Zolly
Gratulálok FB! A következõknek is adjatok rendesen!!!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cobra.
Grat
Remélem ennél problémásabb elenfeleitek nem lesznek

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gra !

DropTable
vs Z Clan Clanbase meccs

75 : 112
64 : 112 Kharkov Day 2

144 : 74 El Alamein
144 : 63

Összessen: 427 : 361 az javára !

A SZENT
ügyes vagy ennek iszonyat sok köze van a dc-hez

Öööö, nos igen, Finnország érdekes hely lehet...
Viszont legalább a vodkájuk világelsõ

Ja,
"...started to speak hungarian in our channel and threat us."
na de FRX megfélemlíteni a finn tesókak , ejnye-bejnye

A SZENT
A SZENT
Aki akar egy jót röhögni az nézze meg inkább a sisu reportját:

A SZENT
A TA-sok normálisak, azért írnak ilyeneket, de ettõl függetlenül hidd el csúnya szopás volt, többnyire 1 pontot tudtunk csak tartani, ahogy a c4et dobálják azt meg nem is részletezem.

"I second that, FRX is just about the nices clan out there. Do not let the score fool you, they are much more skilled then it seems"

Azért nem volt ez akkora szopás...

A SZENT
ÁU!
TA meccs nagy szopás volt brutálisan lenyomtak 2db LV-n szinte azonos pingekkel, jól szervezetten, jó skillel, mondhatni esély nem volt ellenük.

A SZENT
1. nem voltak annyira jók BOCAGEn
2. simán hozható 180 pont
3. Match: clan SISU versus Force-X eSport Division
Date: Thursday 13 May 19:15 (20:15 , 19:15 )
Levels: DC LostVillage/DC LostVillage
Players: 8 x 8
4. ez nem visszavágó mivel nem vertek el
5. u42 javaslom tise fogadjatok el challenget, csak saját szerveren, vagy olyanon amin közel egyenlõek a pingek, nem kötelezõ ekkora pinggel nyomni

Azé nekik pl a mi serverünkre , ilyen 60-80 as pingjük volt, nekünk az övékre meg 150 alapból...

BurnBaby
persze
pl játsz Magyarországról finn szerveren és vice versa. egyik oldalnak garantáltan mindig xar ,)

www.battlefield.hu

TS Zolly
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy mondjuk az egyik oldalnak szar legyen a pingje?

BurnBaby
sajnos a finn klánok híresek arról, h sok velük a macera szerver ügyben 😊
az admin azért nem tett semmit, mert a cb-n el volt fogadva, h mindkét kört náluk játsszák és az az info a hivatalos. többször leírták, h örülnek, ha a klánok egymás közt megállapodnak bizonyos szabályokban, és ezeket be is tartják (gentlemen's agreement, ugye) de a be nem tartását õk nem szankcionálják...

www.battlefield.hu

Yan
sajnos jó eredményt csak igy érhettek el ti is, ha ue csináljátok 😞
már ha van hozzá gusztusotok.

¥ xfire: kistekila

jah meg az jutott eszembe, hogy elso kor utan (bocage vegen) irom a sracnak hogy azert ezt o is tudja hogy nem fair ... ERRE irja, hogy arrol o nem tehet hogy en 56 k modemmel probalkozok hozzajuk, nah ekkor lettem olyan ideges hogy kileptem, mind1 a vereseg nem gaz ha jobb az ellen, de probaljanak mar ok megverni minket forditott esetben (es a vicc az hogy mindenki jo csapatnak tartja oket, en nem azt mondom hogy verhetetlenek vagyunk, de egy jobb csapattol tobbet vartam ovlna ...)

nah majd igyexunk a visszavagon es (ilyet meg sose kertem), de remelem nekik is olyan szar korulmenyek kozott kel majd kuzdeni mint nekunk kellett... ennyi

Yan
ámen 😊
+grat

¥ xfire: kistekila

TS Zolly
Északi hideg sarkörön túl? Akkor azért szar a szerverük mert folyton lefagy!

U42MAD

Ehhez nincs mit hozzáfûzni. Rohadék volt a SISU és non fair play. Egyébként a szerverük egy tetû laggos szar az Északi sarkkörön túl egy jégkunyhóban valószínû, amit rénszarvas szarral hajtanak.
Mi is játszottunk ellenük és hasonló volt a pingünk.
Másik az, hogy ennek ellenére jól nyomják Bocaget. Lószt vilidzsen megfoghatók de ekkora ticket különbséget nem tudtok behozni rajtuk. Szóval figyelni kell nagyon rájuk. Sok repülõssel kell nagy pályán ellenük és akkor sikerülhet.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

TS Zolly
Azért ki lehet olvasni mit akartál irni.

Ha le volt beszélve a szerver váltás, akkor az admin miért nem tett semmit? Korropcio? 😊
Azt mindenki tudja, hogy akár 10 ping külöbség is elég lehet ahoz, hogy egy párbajbol a kevesebb pinü jöjjön ki gyöztesnek. Pláne majdnem 100 külömbségnél. Ez megint az admin hibája, hogy engedte a küzdelmet. Be lehetne panaszolni a cb szervezöinél. De ha már DonC jováhagyta, akkor semmit nem lehet tenni. Meccs után kellett volna ovást irni. Ilyen szarrágok ellen meg csak azzal lehet védekezni, Magyar klán nem áll ki ellenük, vagy egy igazságosabb admint kérnek. Tényleg azt lehet tudni ki volt ott a cb-töl?
Visszavágón szerintem minden Magyar DC-és ezerrel fog nektek szurkolni. Ezt az igazságtalan gyalázatot meg kell nektek torolni!!! Keressétek meg Ninját, egy gyakorlásra.!!!

Különben a szarrágok mivel védekeznek?

TS Zolly tomoren legyen annyi eleg, hogy meccs elott meg lett egyezve veluk hogy 1 menet az o szerverukon, egy az FRX en ... Kezdunk naluk Bocagen es nem az volt a gond hogy nalunk kivetel nelkul mindenkinek 100-110 a pingje hanem az hogy naluk atlag 25 es azt hiszem ez igy nem fair... Juzdottunk es 180 tickettel buktuk, akkor mondtuk hogy jojjenek a mi szerverunkre es erre ok hogy meggondoltak megukat inkabb jaccuk le ott a visszavagot is ... Ilyen ping kulonbseggel semmi ertelme nem lett volna, tanulsag levonva tobbet ilyen n em fordul elo, de azert meglepo volt hogy "nagy" SISU ennyire kepes ... vicc az eegsz es meg igy is nagyon idegesito hogy aludtam ra egyet, direkt arra vartak hogy kilepjunk a serverukrol (hama csinaltak szkrinsutot, hogy nem vagyunk ott, mi vartuk oket FRX serveren) Mind1 DonC jovahagyta a gyozelmuket az egy lejaccott map utan (a csapat vegulis ezt beszelte meg, meg igazabol nem is lehetett mit tenni) Tenyleg trogerekvoltak legyen ennyi eleg (megneztem volna oket forditot esetben a pingekkel, lefaragtuk volna azt a 180 ticketet LV-n biztos vagyok benne)

U42 nek GRAT meg tegnap ejel megneztem az eredmenyt 😊

sziasztok
u.i. : meg1szer at se olvasom lehet zagyvasagnak tunik, de higgyetek el iszonyat bosszanto a dolog...

TS Zolly
Éljen u42! Gatulálok! Csak én most az Frx meccsére vagyok kiváncsi, mert a bf.hu-n csak keveset irtak róla.

Hamed
Szép munka, adjatok az összes csigazabáló klánnak😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

grat U'42

genRob
Ja Trianon... azt mondták érvénytelenítik mert megvertük õket:-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Na ez a GG 😊
326:305
U'42 vs DC-FR
Gall csapat... Mondanom se kell, h Trianonért harcoltunk

grat

TS Zolly
Vége. Gratula FB! Battlefield.hu-n irjatok a klánról.

DropTable
Az éppen most játsza az aktuális Clanbase meccsét. Eddig 3 : 0 -ra verték a G klánt. A 4. menet sem néz ki túl nehéznek.

Most töltöttem le a clippet, az is iszonyatosan király
itt a link:
http://www.mellesleg.hu/zene/clip.php?art=152

ghost cb
Thx

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

FatBoySlim: Right here, right now

SinClaiR
hülyeséget mondani😊)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
nem akarok mondani, de asszem ez fat boy slim

ghost cb
Szép kis vidio, a rendezésen, és a vágáson mult az egésznek az élvezhetõsége, nagy jelenetek nincsenek benne amugy. De élvezetes.

Nemtudja valaki a szám címét vagy/és elõadóját ami a video alatt megy?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)