Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FactorG
Tüttyölt ratyli!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

U42MAD
Biztos úgy van ahogy mondod Endre. De mivel nem voltál ott a meccsen így igazából konkrét véleményt nem tudsz mondani a meccsrõl, hogy mit mi követett. Csak annyit a te 'haverjaidról', hogy van néhány kb. 14 krémsotom a káromkodásaikról és mocskolódásairól amit csak azért csináltak a 'pudingfejûek' mert rohadt módon nem teccett nekik az, hogy nem a saját szerverükön játszottak.
Jól jáccottak ezt nem vitatom. Az hogy ide-oda elment 1-1 basecamp leszarom. De akkor ne ugassanak ha õk is csinálják.
Lényeg, kapnak még a pofájukra ha minden rendben lesz.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Adyy
Lenne pár véleményem, ha érdekel, ha meg nem akkor ne olvasd el. Az én saját véleményem az hogy az U'42 és a KoD két kipszott jó csapat. Namost lehet, hogy kempelnek, de valószínü, hogy ti is (szívem szerint szarok a kempbe). A KoD a világ egyik legtisztességesebb csapata. Õk pont olyanok, mint a darázs, csak akkor bánt, ha te is õt. Az U'42-rõl annyit, hogy a legjobb fej Pampalini, mert õ nem kezdi el egybõl szídni az egész társaságot és a barátaikat (a barátainál MAD-re gondolok , de azé Robi se kutyafasza). A KoD jó, ti meg nem voltatok rá felkészülve. Ennyi.

nem volt itt semmi gond!
Elkurtuk LV-t..szép szoros gama volt!
Sajnos tényleg siros banda!
Legközelebb nem usszák + ennyivel 😊
Nem ök nyertek hanem mi veszitettük el nekik szerintem😞
Azért jó lenn tisztázni velük a BC fogalmát is...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Max Damage
úgy legyen Danny, legközelebb dara! 😊

FactorG
Olyan nincs hogy csak otthon akarnak játszani. Egyébként sajnos Bocage nem tartozik a kedvenc pályáim közé, ez erõsen meg is látszott. Evvan. LV-n meg elkurrantottuk amcsit.

Sírásról meg annyit, hogy láttam már rosszabbat is. Ezeket legalább lehetett békíteni. Ettõl függetlenül nem voltak szimpatikusak. Ennyi!

Legközelebb dara!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

genRob
Akkor nem kell elfogadni a kihívást.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Max Damage
egyébként ebben teljesen igazad van, errõl tudok hogy nem akartak nálatok játszani, bár õk sohasem akarnak senkinél játszani csak sajáton... 😊

U42MAD
Szóval az a baj velük, hogy faszán basecampeltek eccer-kéccer. Mi nem szóltunk. Na véletlen nálunk is eldurrant egy erre ordítottak mint egy hülye. Utána a kihívás szerint megyünk a saját szerverre. Õk nem jönnek mert basecampeltünk. Mindent bedobtak, hogy ne kelljen nálunk jáccani. Paráztak de nem tudom miért. Egyfolytában káromkodtak és szidtak a 'pudingfejûek'. Van egy halom krémsotom ezekrõl a köcsögökrõl ahogy ugattak. Most kezdjünk el az adminnál rinyálni, hogy mennyire szemetek ? Ugyan már.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

Max Damage
Én nem szólok, gondolj amit akarsz róluk. Nekem ugyanúgy a haverjaim mint ez elõtt voltak, s nekem a véleményem róluk ugyanaz mint régen.

Egyébként egy megjegyzés: A herrier nem megy mainbase-re, csak ha légvédelmiben ülsz és lõsz vagy katyusázol, egyébként békében hagy... 😊

genRob
Max ne te mond már meg, hogy kiröl mi a véleményem. Vagy befenyítesz? Sírós kis köcsögök és kész.

Max Damage
jah azt szépen blobby is kifejezte hogy szépen bekempeltek titeket... De egyébként a Herrierjük ilyen, hányszor basztuk mi már el ellenük e miatt. Nem kell repzis csak mindenkinek stringer, az már nekik sem teccet! 😄

Egyébként nem sírós köcsögök, attól függ mit vált ki belõlük az ellenfél! Velünk soha nem veszekedtünk semmirõl, de tényleg nem... Szóval ne szídjátok õket!

Nem durranok szét a kárörömtõl, csak az érdekelt hogy hogy lehetet LV-t elkúrni. Csakmert amikor láttam az eredményt hogy egyik LV az övéké eléggé nagyot néztem hogy ez hogy lehet. Én azt vártam hogy ti fogtok nyerni, ugyanis nem tudnak annyit szedni rajtatok Bocage-n mint ti LV-n. Szóval rohadtul érdekesen jött ki, bár láttam hogy második körben LV-n szépen odakentétek õket 105-0-ra! 😊 Szóval azért GraC! 😊

U42MAD
Sajnos igen. De látom a kárörömtõl majd szétdurransz. Sajnos ma nem ment. De egyébként angol barátaitok ritka nagy köcsögök.
Gondolom nem véletlenül vagytok ekkora haverok.

genRob
Ja. De fasza füled van!:-) Sajnos elbasztuk LV-n az amcsi oldalt. Egyébként egy kibaszott sírós banda. Elfogadták a challenge rules-t és nem akartak átjönni a szerverünkre. olyan 15 percet ment a vita. Bocage-en a Harrier folyamtosan kúrta a bázisunkat. Madarat tolláról...
Ennyi

Max Damage
hallom U'42 a KoD ugyan kicsivel de megvert titeket... 😊 Blobby barátom mondta hogy szép meccs volt, és nagyon szoros végig, bár az utolsó kört szépen bebukták õk! 😊 Az viszont érdekelne skacok, hogy LV-n is kikaptatok tõlük egyik körben 19-0-ra (márha jól saccoltam a végeredmények közül hogy az volt LV, de az tünt a leglogikusabbnak)???

TS Zolly
Nem tudom megmondani, hogy miért nem fogott meg engem, de szerintem a felejthetõ játékok közé tartozik. Anno még az ACC üzemeltetett egy ilyen szervert, egyszer kétcer felmentem rá, de hamar abba hagytam. Szépnek szép az igaz. Ha találsz tört szervert akkor ne vedd meg. Fölösleges.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Thx Zolly

Jó ez a Vietnam?
Ellen véleményeket és mellette szólóakat is szívesen meghalgatnék. Kicsit drága, hogy csak úgy megvegyem.
Yan
jó rendben

¥ xfire: kistekila

Beers
Hát a vietnam nekem valahogy nem igazán jön be!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Yan
mostanában vietnamot nyomjuk /bocs az off-ért 😉 /
de azé' be szoktunk nézni egy kis DC-re

Cobra.
A Mirror 3 nekem mûködik.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TS Zolly
Tessék:
ftp://194.117.158.28/store2/blueyondergames/battlefield1942/modifications/desertcombat/patches/win32/DesertCombat_0.7_Full_Install.exe

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cobra: Megnéztem de itt nem találtam free servert de inkább csak béna vagyok. Mielött a kérdést feltettem volna már megnéztem az általad megadott helyet...
Ivanson
Szia Yan de rég nem hallottam felõletek.
Cobra köszönöm.
Yan
csak nem a csatában eltünt CB Ivanson?

Cobra.
ITT a lap alján találsz néhány lehetõséget, van közte free szerver is.

Sziasztok
Nem tudná vki megmondani honnan tudom egyszerüen letölteni (az anyám leánykori nevének megadása nélkül) letölteni a Desertcombat 7.0 Full Install.exe-t??
Ha ftp az se gond csak akkor server adress, jelszót is mondjatok.
Lassan megõrülök a ku* élõsködõ file cserélõ szerverektõl!

Elõre is köszi
Régi jó Ivanson
Valen
de azért mockos kis irakiak is hullotak ott 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

FactorG
Ja mókás volt kb 4x küldtem el 3-4 embert 1 gránáttal Berlinen amcsiként. Útközepén futás rox!

Beers
Jó kis derby volt az esti !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly

genRob
Ez Pampalini magánvéleménye volt a sajnálatról. Ti tudjátok.
Viszlát!

Aki ugy érzi ,hogy mostantol hajlandó "csitet" használni ...Azt az U'42ööö szivesen látja 😛
Na persze ez csak 1 rosszizü tréfa!
Tényleg sajnáljuk...!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

FactorG
Ejj ejj!

TS Zolly
Keresd ugy, hogy Noclan.

Akkor most az ACC1 is megszûnik? Tegnap mintha nem láttam volna az ASE-ban

TS Zolly
Igen tovább visszük más néven, de ez még szervezés alatt áll. Szerverekrõl a jól imert emberek nem tünnek el. Hisz a DC az a játék, amit szeretünk.

Cobra.
ASE-ben a modoknál az Other-t kell bejelölni, és ha megy a szerver, akkor látni fogod, egy angol szerver az.
(SYN-ACK DC .8 DC DEV Server) Most is megy, de üres.

Adyy
Ez nem jó hír. Azt hiszem a kissebb ellentétek ellenére mi mindig barátságba megfértünk egymás mellett, gyakoroltunk, waroztunk. Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok mindenhol eredményeket elérni és csak ilyen rövid ideig tartott a klán. Ha továbbviszi pár ember (csak más néven vagy nemtom), akkor ahhoz sok sikert, de, ha nem, akkor meg köszi mindent.

Ninja
Szevasztok!

Egy hirrel zavarlak benneteket s azt hiszem, nekem kell hivatalosan bejelenteni! ACC a mai naptól megszünik!
Természetesen minden hivatalos helyen a bejelentést megtesszük! Okairól itt nem kivánok irni. Viszont szeretném az álhireket és esetleges pletykákat elkerülni! Megszünés oka nem személyes ellentétek ill. problémák voltak!

Mindenkinek további jó és sikeres játékot!!

Ninja

Adyy
Ghost asszem mi még találkozunk. (nem is olyan soká, ha érted mire gondolok)

TS Zolly
Hmmm.....???? Hune?

BurnBaby
Aki még esetleg... most péntek 😊

www.battlefield.hu

Cobra.
Megy a DC .8 tesztszerver és vannak rajta!!!!!!!

ghost cb
Adyy-nak kevés a hozzászólása azért irogat hülyeségeket, hogy ezt korrigálja.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

FactorG
Komolyak vagytok... Ennyi kis kakas nem is értem hogy fér el egy szemétdombon.

genRob
Ez a beszéd mini!

Igazad van Rob! Gyúrunk rá.
genRob
Miröl beszélsz MAX? Hagyjuk az ACC-t ha nekik így jó akkor jó. Viszont ne a KoD-al veressétek el a SaKs-ot hanem ti basszátok meg õket egy revanson ez a minimum ha csorba esett rajtatok!

Adyy
Jóvan. Gondoltam, hogy nem akarsz cseszegetni. Csak jól esett írni .