Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
De mivel nem voltál ott a meccsen így igazából konkrét véleményt nem tudsz mondani a meccsrõl, hogy mit mi követett. Csak annyit a te 'haverjaidról', hogy van néhány kb. 14 krémsotom a káromkodásaikról és mocskolódásairól amit csak azért csináltak a 'pudingfejûek' mert rohadt módon nem teccett nekik az, hogy nem a saját szerverükön játszottak.
Jól jáccottak ezt nem vitatom. Az hogy ide-oda elment 1-1 basecamp leszarom. De akkor ne ugassanak ha õk is csinálják.
Lényeg, kapnak még a pofájukra ha minden rendben lesz.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

, de azé Robi se kutyafasza). A KoD jó, ti meg nem voltatok rá felkészülve. Ennyi.
Elkurtuk LV-t..szép szoros gama volt!
Sajnos tényleg siros banda!
Legközelebb nem usszák + ennyivel 😊
Nem ök nyertek hanem mi veszitettük el nekik szerintem😞
Azért jó lenn tisztázni velük a BC fogalmát is...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Sírásról meg annyit, hogy láttam már rosszabbat is. Ezeket legalább lehetett békíteni. Ettõl függetlenül nem voltak szimpatikusak. Ennyi!
Legközelebb dara!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest
Egyébként egy megjegyzés: A herrier nem megy mainbase-re, csak ha légvédelmiben ülsz és lõsz vagy katyusázol, egyébként békében hagy... 😊
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Egyébként nem sírós köcsögök, attól függ mit vált ki belõlük az ellenfél! Velünk soha nem veszekedtünk semmirõl, de tényleg nem... Szóval ne szídjátok õket!
Nem durranok szét a kárörömtõl, csak az érdekelt hogy hogy lehetet LV-t elkúrni. Csakmert amikor láttam az eredményt hogy egyik LV az övéké eléggé nagyot néztem hogy ez hogy lehet. Én azt vártam hogy ti fogtok nyerni, ugyanis nem tudnak annyit szedni rajtatok Bocage-n mint ti LV-n. Szóval rohadtul érdekesen jött ki, bár láttam hogy második körben LV-n szépen odakentétek õket 105-0-ra! 😊 Szóval azért GraC! 😊
Gondolom nem véletlenül vagytok ekkora haverok.

Ennyi
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Jó ez a Vietnam?
Ellen véleményeket és mellette szólóakat is szívesen meghalgatnék. Kicsit drága, hogy csak úgy megvegyem.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
de azé' be szoktunk nézni egy kis DC-re
¥ xfire: kistekila
ftp://194.117.158.28/store2/blueyondergames/battlefield1942/modifications/desertcombat/patches/win32/DesertCombat_0.7_Full_Install.exe
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ivanson
Cobra köszönöm.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem tudná vki megmondani honnan tudom egyszerüen letölteni (az anyám leánykori nevének megadása nélkül) letölteni a Desertcombat 7.0 Full Install.exe-t??
Ha ftp az se gond csak akkor server adress, jelszót is mondjatok.
Lassan megõrülök a ku* élõsködõ file cserélõ szerverektõl!
Elõre is köszi
Régi jó Ivanson

!DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Viszlát!
Na persze ez csak 1 rosszizü tréfa!
Tényleg sajnáljuk...!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

(SYN-ACK DC .8 DC DEV Server) Most is megy, de üres.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egy hirrel zavarlak benneteket s azt hiszem, nekem kell hivatalosan bejelenteni! ACC a mai naptól megszünik!
Természetesen minden hivatalos helyen a bejelentést megtesszük! Okairól itt nem kivánok irni. Viszont szeretném az álhireket és esetleges pletykákat elkerülni! Megszünés oka nem személyes ellentétek ill. problémák voltak!
Mindenkinek további jó és sikeres játékot!!
Ninja

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

.