Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Az egy másik topik.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

AnarchoiD

Na ez mar tenleg elmegy 1-2 ezer metert es meg is uti a celt egy kisse

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

TS Zolly
M'A' leirása Magyarul.

Keresõben nagyon sok Magyarnyelvû leirás van róla, meg az urántöltetes lövedékérõl is.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

AnarchoiD
jo a link

PzKpfw VI Tiger 2

kedvenc tankom

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
tobb ezer meter ? 😊 persze olyan szorassal amivel egy hazat se talalnal el 😉

Kicsit hosszú a leírás, de sok mindent meg lehet tudni belõle.

M1A1/2

kz
na én is pont így tippeltem

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Svindler
Az elég szívás hk-nak.

PT-6| Rodat

genRob
Nincs. Vannak ún. pálcás aknák amik csak késleltetve robbannak, az ajtó gyenge pnt lenne. Én ültem T-72ben mikor katona voltam de annak sem volt. Lehet, hogy a régen volt de ma tuti nincs.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Nos mivel ahogy látjátok rajta van a védõkupak a Ghostnak lehet igaza. Éjjellátó.

jo nagy lencse, hogy szurkuletkor is lehessen hasznalni. esetleg infras. vagy csak a gyerek szemuveget kell kompenzalni benne

ghost cb
Nightvision.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Svindler
Én ikább arra lennék kíváncsi, hogy a legények ezt a kis bukfencet ,hogy írták le!? A pk.-k tuti nem dicsérték meg õket!

PT-6| Rodat

Svindler
Gépágyúnak akár 3-4 de lehet mát több ezer méterre is a hatótávja! Te ellátsz adig?

PT-6| Rodat

AnarchoiD

ez egy erdekes kep , milehet az a lobaszo nagy scope azon a .50 -es kaliberu gepagyun ? 😊

DannyL
Taníts mester!

kz
A zsepi azért van, mert a tank elsírta magát.

kz
Persze, tuti, hogy legalább kettõ, én csak azt nem hiszem, hogy az egyik lefelé van.

DannyL
Szerintem meg ki akarják nyírni õket, beheggesztették az összes kijáratot és a csõ végére is zsepit raktak nehogy ott ki tudjanak mászni.

Svindler
Szerintem tuti van 2 nyílása! Ha találatot kap és nem tud az egyiken kijönni miatta akkor elég nagy szarban lenne a hk.

PT-6| Rodat

kz
Vagy régen legalábbis volt. Biztos, hogy ma is van?

Bucser
az alján van minden tanknak egy vészelhagyó nyílás...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DannyL
Jó éjszakát!

SinClaiR
Valóban nem, de a hegyre pikk-pakk fel lehet lõni egy anti-armor al, 2 tow, meg ki tudja hány elsõdleges után😊
Az betesz neki, legrosszabb esetben a következõ respawn után biztos.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

hiba
Ezek utan hogy tudtak ebbol kiszallni??
Vagy meg benne vannak? cinkos lehet

AnarchoiD
tul gyorsan vagatatott at a godron es atesett... en inkabb azt a cuccert neznem meg amivel visszabillentik 😉

ghost cb
Na de még a legjobb tankos sem szedi ki 2 TOW-val szembõl az MTB-t.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Fekete lacit kérdezd!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Cobra.
Ezt hogy sikerült összehozni?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AnarchoiD

hat osem a legugyesebb tankos 😉

SinClaiR
Én nem mondtam, hogy jó tankos vagyok.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

kz
Mint te a #8232-ben?

genRob
Egy jó tankos egy lövéssel kilövi a Bradley-t

Danny
Csak fölöslegesen hozzászólsz, ugye?!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

kz
Én is dolgozom, sõtt néha el is fáradok....
mégsem köszöngetek fölöslegesen.

Danny
Én is dolgozom, csak épp akkor fáradtam el jah.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

TS Zolly
8:51-kor??? Addigra a dolgozók 3x elfáradnak.

Azé viszont.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

nah az megvan, de ennel jobbbat is el tudnek kepzelni 😊

Danny
Borostás jóreggelt! 😊

SinClaiR
Egy jó tankos bradley vel is kikészít 2 tow al, amíg a dombon álló ipse egyet lõ a páncélozott harci egységgel.
Egyébként tankkal is fel lehet lõni oda, más kérdés, hogy onnan jönnek a repcsik, helik is, úgyhogy szerintem az is ugyanolyan, mintha az iraki bázist kempelné valaki a dombokról, egy abrams al.

DannyL
Persze, vagy nem játszanak egymással. De én ilyennel még DC-ben nem találkoztam.

Svindler
Persze de ha valaki kiköti, hogy Õ csak BC-vel játszik akkor a kihívó kénytelen azt elfogadni!

PT-6| Rodat

DannyL
Mondta valaki hogy ez nem így van? 😉 Én csak azt jegyeztem meg, hogy egy DC CB waron ezt senki sem vállalja be és mindig kikötésként szerepel hogy nincs main base attack. Olvass! Nem tudhattad...

kz
Má bocsi, de az a csapat, amelyik egy waron beszorítja az ellent egyetlen bázisra, majd nem gyilkolja halálra az elfoglalhatatlan bázison, az nagyon lovagias, de leginkább hülye.
A war az war. A leírt szabályok betartásával kell gyõzni. Más szabály nincs.

Svindler
😄 de lehet!

PT-6| Rodat

DannyL
Ne keverd a BF-et a DC-vel. Én amikor U42-s lettem nem egyszer lettem lebaszva amiatt, hogy CB waron rárepültem a fõbázisra. Ugyanis a tRs-ben mint BF klánban megszoktam hogy az természetes egy CB waron. BF-ben nem lehet olyan szinten ellehetetleníteni a másikat mint DC-ben.

Svindler
És a de team? Igaz õk BF-t nyomnak! EA lanon szépen rommá gyalázták a népet! Simán beválalták a BC-t és senki nem szólt érte semmit! Ennyi! Aki játszani akar az így is tud!

PT-6| Rodat

ghost cb
Szerintem ha egy ellenséges tank látható helyrõl, de a bázis elképzelt "határain" kívülrõl pofozkodik, akkor az egy kemper, csak nem találja a céllövöldét, és könnyûszerrel likvidálható, akár egy sniper, okos helyezkedéssel a 2-3 dik belénkintegrált ólomadag után, tehát a be nem foglalható, vagy befoglalható bázisnál megjelenõ, vagy nem megjelenõ, de hordozható tankelhárító objektum(ok)al elpusztítható.

Erre meg mondjuk felhozom példának gazalát, ahol F5-ön fölállva tankkal a hegy tetejére a bázison kívül van, ám oda a bázisról nem tud fellõni az ellenséges mtb, csak az ifv (ez a 2 sztületik ott), vagy más tankelhárító, amit egy jó tankos könnyedén likvidál.

Nem kell egybõl El-Alameinre gondolni, hogy megállok 500 m-re a kopár sivatagban , számos olyan kemphely van a bázisoktól nem messze, hogy elég nehéz onnan lelõni repülõ/helikopter nélkül a kempelõt.

DannyL
Az igaz hogy nem tiltja a CB a BC-t, viszont senki sem él vele. Még nem találkoztam olyan csapattal aki bevállalta volna official meccsen annak a kockázatát hogy esetleg berapelik õket mert megengedték. Szóval ez íratlan szabály, mert mindenki így csinálja.