Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez mar tenleg elmegy 1-2 ezer metert es meg is uti a celt egy kisse
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Keresõben nagyon sok Magyarnyelvû leirás van róla, meg az urántöltetes lövedékérõl is.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

PT-6| Rodat
PT-6| Rodat
ez egy erdekes kep , milehet az a lobaszo nagy scope azon a .50 -es kaliberu gepagyun ? 😊
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

PT-6| Rodat
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az betesz neki, legrosszabb esetben a következõ respawn után biztos.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
hat osem a legugyesebb tankos 😉

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
mégsem köszöngetek fölöslegesen.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Azé viszont.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egyébként tankkal is fel lehet lõni oda, más kérdés, hogy onnan jönnek a repcsik, helik is, úgyhogy szerintem az is ugyanolyan, mintha az iraki bázist kempelné valaki a dombokról, egy abrams al.
PT-6| Rodat
A war az war. A leírt szabályok betartásával kell gyõzni. Más szabály nincs.
PT-6| Rodat
Erre meg mondjuk felhozom példának gazalát, ahol F5-ön fölállva tankkal a hegy tetejére a bázison kívül van, ám oda a bázisról nem tud fellõni az ellenséges mtb, csak az ifv (ez a 2 sztületik ott), vagy más tankelhárító, amit egy jó tankos könnyedén likvidál.
Nem kell egybõl El-Alameinre gondolni, hogy megállok 500 m-re a kopár sivatagban
, számos olyan kemphely van a bázisoktól nem messze, hogy elég nehéz onnan lelõni repülõ/helikopter nélkül a kempelõt.Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)