Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deniboj
http://www.clanbase.com/ladderrules.php?lid=936

TS Zolly
Clanbaséba csak ajánlott szabály van. Ettõl el lehet térni megegyezés alapján. Ha a megegyezés tárgyát képezi a basecamp, akkor lehet.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Svindler
http://www.clanbase.com/news.php

valahol errefelé keresd

PT-6| Rodat

kz
hol is olvasható a CB szabályzat?
linkejje má be valaki lécci!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Svindler
Légyszin másold már át nekem a CB szabályzatból azt a részt ami a BC-t tiltja!!! Ezer köszi!!!

PT-6| Rodat

Deniboj

Deniboj
b*sztatnak 😊

DannyL
Ja egyébként nem tudom hol basztam el már megint, de újra kibannolták a "Danny" loginom. Végigtolom ezeket a buzikat má a körúton esküszöm.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Léggömbfújás víz alatt...

DannyL
gyetrek lol na megyek a faszba aludni bazmeg

DannyL
Ja az csak azért lehet, mert én tök jó gyetrek lettem azt má nem is értek má meg ilyeneket he!

CAD
Akkor mire valo vegulis a Scud vagy a tuzerseg? Tovabba hany lovestol szamit valami BC-nek, vagy hany talalattol, vagy a "harci cselekményt" végzo jarmu kilovese utan csak? Ajaj... rosszul hangzik.

caddie

seggrepacsi

U42MAD
Ja az elõbbi SINCLAIR üzenetére volt reagálás.

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

U42MAD
Õõõõõ....
Jól ki magyar fejezted magad !

Szóval nem értek egyet veled semmilyen szinten. Ha a bázison lelõnek ha respawnolok ( tökmindegy hogyan ) az BC. Teljesen felesleges bármilyen kiskaput meghagyni mert az már nem teszi egyértelmûvé az egészet. Az az egyértelmû ha NEM. CBben egyértelmû, hogy BC nincs ! Kész. Most az, hogy látható vagy nem látható a támadó teljesen mindegy. Az BC ! Razumes ?!
Tökmindegy hogy a térkép másik végébõl SCUDozol az is BC !
Kár ezt túl magyarázni mert annyira egyértelmû.
Ellenséges gépnek dolga nem befoglalható bázison csak akkor van dolga ha onnan harci cselekmény folyik. Ezt persze nem szabad összetéveszteni azzal, hogy respawn után épp a tank felé tartok és bele szeretnék ülni. Az még nem harci cselekmény. Számtalan esetben volt már ilyen, hogy ekkor lekempeltek. Ez BC !
Szerintem tudja ezt mindenki csak ha elkapja a hév olyan jól esik. Ugye ?

Toldimiklos - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 70 Human Warrior Atyauristen - WoW EU - DoomHammer (pve) - lvl 46 Dwarf Priest

CAD
Ez nekem mar tul tudomanyos ;>

caddie

SinClaiR
Ezzel azt az érzést lehetne kelteni, hogy van is, meg nincs is. Mondom ezt azért, mert ha egy játékos a játékért van a szerveren, akkor nincs az az ellenséges támadósortûz, ami alól ne lenne menekülési útvonal.
Van egy két pálya, ahol rendszeres az ellenséges bázis tankokkal való körülvétele, és a ghost által említett lekempelés. Véleményem szerint ez a szabály felmentené az õ általa felvetett nem megengedett magatartást az általa elõirányzott szabályzatmódosításból, mert a bázison elmaradó scud/mlrs tûz miatt rengeteg utánpótlás páncélozott harcjármû marad az épkézláb kezeslábasban rohangáló egyszemélyes terrorístaelhárító/terroristának látszó közkatonákra várva.
Asszem most más nem jut eszembe.
😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
"Viszont egy nem látható helyrõl, a be nem foglalható bázist lõni nagy hatótávolságú pusztító erejû rakétatámadással, és/vagy tûzérségi tûzzel folyamatosan és/vagy huzamosabb ideig szerintem Bázistámadásnak minõsül, ami viszont sokaknak elveszi a kedvét az adott pályától, szervertõl, esetleg a játék ízének további ízlelgetésétõl."
Javítva.
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet elejteni 1-2 scud ot, tüzérségi lövést, vagy mittomén.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Szerintem ha egy ellenséges tank látható helyrõl, de a bázis elképzelt "határain" kívülrõl pofozkodik, akkor az egy kemper, csak nem találja a céllövöldét, és könnyûszerrel likvidálható, akár egy sniper, okos helyezkedéssel a 2-3 dik belénkintegrált ólomadag után, tehát a be nem foglalható, vagy befoglalható bázisnál megjelenõ, vagy nem megjelenõ, de hordozható tankelhárító objektum(ok)al elpusztítható.
Ez szerintem megengedett kell, hogy legyen, hiszen a sikeres ellentámadás jó szájízt kölcsönöz számunkra, a következõ haláltusa eljöveteléig. És errõl szól a játék.
Viszont egy nem látható helyrõl, a be nem foglalható bázist lõni nagy hatótávolságú pusztító erejû rakétatámadással, szerintem Bázistámadásnak minõsül, ami viszont sokaknak elveszi a kedvét az adott pályától, szervertõl, esetleg a játék ízének további ízlelgetésétõl.
A repülõvel való behajtás lehetõségétõl sem tolnám el jeles pilótáinkat, mert a be nem foglalható bázison mindig akad néhány vállról indítható, rövid hatótávolságú légelhárítórakétával felszerelt közkatona, aki nem riad vissza egy ellenséges taktikai zuhanó bombázó támadás esetleges mellékhatásaitól, neadj isten pedig, ha a célnak megfelelõ nagy hatótávolságú föld-levegõ rakétasilóban dekkol, akkor isten veled pilóta koma.
Szóval szurkolok egy normális szerverszabályzathoz.

Yan
Be vagy lassulva 😊
alapból Te szoktál ilyeneket "beszólni", és nem érted??

¥ xfire: kistekila

CAD
Sztem ez nagyon rosz 5let, marmint egy ember kozossegi szinten flamelni 😞

caddie

CAD
Hat ha ugy hivjak - hivod - akkor ez van, ez egy logikus taktikai dontes. Felek, hogy rovid idon belul a basecampet is osztalyozni kellesz tobb fokozatban ;>>

caddie

TheGOro
papás mamás

http://GOro.hu

TS Zolly
Lego?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Valaki mondjon már valami normális játékot amivel érdemes lenne játszani!!!!!!!!
TS Zolly
Köszi!!!!

DropTable
Gyere csak Zolly! Bárkit szívessen látunk !!

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

DropTable

TS Zolly
Be szertnék lépni a FAN clubba. Hogyan lehet? Engem csak kirugott még anno w4l korában. Naaa! Lécciii! Drop! Vegyetek be! Igérem énis bannoltatom magam!

DropTable
Megalakítottuk a 'HF szerver és Unicorn' FAN Clubbot..
BF.hu fórum a témában...

Írjatok ha már titeket is megtiszteltek egy kick vagy ban erejéig !

Éljen Unicorn alias Hold Adminrális ...

TS Zolly
Szerintem vedd elõ minden bátorságod, látogasd meg a szerverén, és tisztelettudóan közeld véle jöttöd szándékád. Szerintem lesz oly kegyes végighalgat, és talán kivánságod ohaja szerint cselekszik az hold.

BB Public szerverre a jelszó bf42hu
TS Zolly

Akkor az volt a baj!

ghost cb
máskoris = máshol is

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

TheGOro
én is kérhetek bant tisztelettel holdmúkitól?

ghost cb
Igen tf. ha te egyedül ilyen helyzetben vársz és kilövöd a születõ embereket akkor ezt úgy hivják kempelsz.
Ha CSAK bevárni akarod azt megteheted máskoris, bár nekem nagyon mindegy, mert én pl szoktam kempelni, és azt se szoktam szóvátenni SOHA ha valaki lekempel. Legalább lesz egy kis feladatom!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

TheGOro
Naon rendes voltam mert nem is a bázisunkról lõttem, hanem tüzérségi hadgyakorlatra megfelelõ tereprõl. És csak is akkor amikor valaki az amcsi bázisról tüzérségivel kilõtt középre...

És én is láttam már Zolly-t bézkemperezni
gazalán amcsi bázis repterén tankkal forgolódni...

még rímel is, de nekem nem sírt a szám, fõleg mivel azonos oldalon voltunk, de gondolom az amcsik annyira nem örültek mivel pont a reptéren van 1 spawn pontjuk...

DropTable
Nem volt rá még idõm sem...

CAD
Mad:

Elrepulni felette? 😊 Es akkor hogy deritem fel, hogy pl hany repulo van / heli stb. van levegobe etc.

Felszallo gep pl minek szamit? 😊 Mert ha egy su-val vagyok, tuti nem fogom megvarni mig a felszalo f16 olyan helyzetbe kerul, hogy lelohessen, azert ezt nem gondolhatod komolyan.

Ghost:

"Továbbá az is basecamp, ha egy el nem foglalható, vagy akár egy elfoglalható bázis határán kívül (vagyis nem jelenik meg a zászló, miszerint foglalunk) álló helyzetben LÁTÓTÁOLSÁGON BELÜL várjuk az ellenséges egységeket és azokat a meglepetés elõnyével élve megsemmisítjük."

Tehat ha tf. egyedul vagyok es bevarom tarsaimat, mert hulye leszek egyedul betorni akkor nem tarthatom tuz alatt az ellenseges bazist? Ez hatalmas baromsag ;>

Zolly: az FRX az egy klan, nem egy szemely, ergo az hogy meow mit mond nem feltetlenul hatarozza meg, hogy goro mit csinal 3 nappal kesobb ;> Ha ezt ilyen markotányul képzelted el, akkor kicsit "aszitted".

Amugy naná, hogy lovi, ha pl. kozepet amcsi tuzerseg lovi, akkor amcsi fobazis kap 1-2 scudot es felszabadul a kozep - ez olyanyira esszeru, hogy jézusmária - nem gondolod?

caddie

TS Zolly
Na most én mondom ám, hogy elmentek a fenébe!!! Mindenkinek sir a szája ha a BB klán belövi a benem foglalható bázist, itt meg az ellenkezõét irjátok! Az isten sem tud rolatok eligazodni! Ha belöjjük az a baj. Ha nem akkor meg az.
Másik érdekes dolog az FRX. Bocagén spon helyérõl löttem az iraki katyusát, az amcsi bázishoz közelebbi befoglalható bázisra. Meow elmondott mindenféle szaros campelönek mert már egy csomoszor kiszedtem onnan. És mitlátok minap? Goro barátunk 73 isztingen lövi scuddal az amcsi fõbázist. Egyébként jól tette. Csak tényleg nem lehet mindenkinek a szája ize szeint irni a szabályzatot.
Kész én befejeztem veletek a bc vitát. Soha többé! Lásd bf.hu fórum Panzerboy.

Drop! Teis bizti lelötted holdot!

hi,

a definíció OK, esetleg még ki lehetne térni a bázist lövõ tüzérségre/sniperre, ezeket mindenképp engedni kellene. A gond az, hogy a szerver által be nem tartatható szabályoknak nem sok értelmük van. Publikon úgysem fogják betartani ezeket.

A másik gond a határokkal van. Hol a bázis vége? Repcsivel lehet jó messze körözni a bázistól, a felszálló gépeket pedig leszedni, mikor gyûjtik a magasságot. Ezt precízen nem tudod leszabályozni. Szerintem a BC nem egy hiba a játék designjában, és engedni kellene. Esetleg tank a javítón kizárva.

Cobra.
Mondjuk normális ember így játszik, mint ahogy leírtátok, ezért nem kellene, hogy le legyen ez írva egy szabályzatba. Csak hát kevés a normális játékos.
álló helyzetben LÁTÓTÁOLSÁGON BELÜL várjuk az ellenséges egységeket és azokat a meglepetés elõnyével élve megsemmisítjük
Ezt nem pontosan értem, hogy hogyan gondoltad, de szerintem ha pl El Al-on (vagy Kurskon) a domboldalról lövi valaki a kifelé jövõ jármûveket, az elfogadható, mivel viszonylag könnyen megtalálható és kilõhetõ az ellenség. Viszont túl közelrõl (pl pár méterre a kijárattól) már nem illendõ.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DropTable
Micsoda érdekes dolgok vannak.... Bemegyek HF szerverre mint DropTable erre kickel a szerver..
Bemegyek DropTable néven játszom 2 percet pályaváltás és 'kick from server' .

Nyitni kéne egy 'Ti is szeretitek Unicornt ?' klubbot.

ghost cb
Ez mondjuk jogos. Valóban meg kell (kellett volna már régen) fogalmazni mi az a basecamp, mielõtt megtiltanák.
Nos szerintem a következõbõl áll a basecamp, aminek végüli a lényege, hogy különösebb tudás és taktika nélkül gyilkoljuk a gyanútlan embereket a bázisán.

Ha el nem foglalható bázison megállunk és lõjük az ellenséges egységeket (gyalogos, páncélos, repülõ, stb.) az basecamp.
Szerintem az nem számít basecampnek, ha bemegyünk egy el nem foglalható ellenséges bázisra (általában meg van jelölve valamivel a határuk), és az utunkba álló, illetve ránk veszélyt jelentõ (!!!!!!!!!!) egységeket kilõjük, majd a meghatározott célt végrehajtjuk (szabotázs, ellenséges harcjármû ellopása, stb), hiszen nem az a célunk, hogy fraget szerezzünk.
Továbbá az is basecamp, ha egy el nem foglalható, vagy akár egy elfoglalható bázis határán kívül (vagyis nem jelenik meg a zászló, miszerint foglalunk) álló helyzetben LÁTÓTÁOLSÁGON BELÜL várjuk az ellenséges egységeket és azokat a meglepetés elõnyével élve megsemmisítjük.
Ha egy bázist (mindegy hogy elfoglalható-e vagy nem) látótávolságon kívülrõl tüzérségi tûz alá veszünk, nem számít basecpamp-nek, hiszen nem közvetlenül (direkt módon) a kiszemelt ellenséges egységre lövünk, hanem annak környékére, illetve az egész célterületre.
Továbbá a spawncamp is bc-nek számít, csak súlyosabb, mert figyelmünk 1 pontra terelõdik, amiben a születõ emberenek esélyük sincsen, hogy a kempelõ illetõt kiiktassák.

Danny
Kéne?

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

kz
Te télleg nem érted?

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

U42MAD
Na. Én leírom mit tartok BCnek:
"Ha a saját el nem foglalható bázison bármilyen nemû támadás ér respawnoló vagy nem harcoló embert, üres vagy támadó tevékenységet nem végzõ jármûvet.
Lehetséges el nem foglalható bázison minden olyan harci tevékenység amely az ott támadólag fellépõ egység megsemmisítésére vonatkozik pl. aktív rakétaüteg, tüzelõ harckocsi stb.
Bár nem BC, de tilos el nem foglalható bázisra ellenséges jármûvel bemenni, repülõvel felette elrepülni, arról kiugrani."

Na szerintem ez volna a lényeg.
Vélemény ?

Danny
Akkó meg lebuktá!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

CAD
Az kizart mert cad|aisten koztudottan en vagyok >😉

caddie

Danny
Az Isten!