Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Köszi. Annyi legyen a mentsége, hogy soha nem használta ki, legalábbis nem vettük észre, és nem súgta meg nekünk. Mert én tényleg nem tudtam erröl a bugról. Loston ismerek 3-mat, de talán a lámaságom miatt csak az egyiket tudom megcsinálni, ám azt sem használom, mert a map pont másik oldalán szoktam lenni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SinClaiR
Ide nem írom le, nem kenyerem a szarkeverés. Privátban megkapod.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

DannyL
Csíter és kész! Megbeszéltük? 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

TS Zolly
Érdekes. Mi mutattuk meg? Mikor én sem ismerem? Már rég elmondták volna. Nevezd meg itt a fórumon, melyik BB-és volt!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SinClaiR
Tudod ha sokszor meghalsz egy helyen, és nem tudod mitõl, akkor is elõbb UTóbb kiderül miért 😊 Történetesen ti mutattátok meg, azt a bugot 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TheGOro
Nehuncutkodjunk!

http://GOro.hu

DannyL
Na ezt még megbeszéljük!

Adyy
Köszi 😊

DannyL
Necójjábeee kicsigyerek, van op-od heee...

Adyy
Remélem Danny elég nagyra hízott a májad, hogy beírtam . Most már legalább téged is lecsíterezett valaki . peace

DannyL
Elõször is ... 😉
1."vadászgéppel mindig megtalált" - ez a dolgom.
2."3* erõsebb a fegyvere mint másé" - ebben mi az új? 😄
3."ment a géppel és füstölt, a következõ pillanatba pedig már nem" - kimásztam a szárnyra megjavítani.

Adyy én eddig rendetlen gyereknek tartottalak, de most nagyot nõttél a szemembe. A béka fején ülsz és gratulálok!

BurnBaby
danikám te csíter 😊)))

(adyy nem tudom miért bókol neked, szerintem béna vagy)

www.battlefield.hu

Adyy
Szeretnék valamit mondani. Játszottam U'42.:.Danny-val és igen érdekes dolgokat csinált. Elõször is vadászgéppel minig megtalált. Másodszor kb 3* erõsebb volt a fegyvere mint másé. Harmadszor ment a géppel és füstölt, a következõ pillanatba pedig már nem... Na ezt akkor hogy nevezik hmmm??? Danny én eddig rendes embernek tartottalak, de most nagyot csökkentél a szemembe. A béka segge alatt vagy és szégyeldd magad!

TS Zolly
Nalátod a hordosat sem tudtam! De ugy látszik eléggé ismered a bugokat.

TheGOro
Khajif docks-os konténer glitch-re már rájöttem.
Az El-Al bunker aljára nem sikerült bejutnom, de falba igen.

http://GOro.hu

DannyL
Ma különösen kegyetlen vagy!

SinClaiR
Jah tudjuk te másról hallottál, mondjuk, hogy a déli ponton a hordókban lehet elbújni.. 😊
Csakmert közel vagy a tûzhöz, nem mert te csináltad!

TS Zolly
Na erröl a hibáról sem hallottam még.

Me0w
Tegnap jatszottam jo sokat, par aprosag:

Gazala, BB szerver, Iraki oldal:
Gangolok az also kozeptol az ami oldalon levo bazis fele, jon utanam 1 tars, BMPvel. Latom, hogy a hidon aknazar van, megallok. A tarsam hatulrol felmaszik az en BMPm tetejere, teljes erovel tol az aknak fele, mar csak kb 1 centi van hatra, kozben nyomom hogy negative!, mines, watch it!, semmi. Hatralovok raketaval, meghal, erre: "Fuckin noob..."

Berlin, BB szerver, Iraki oldal:
Gangolok hatra Tibaval az emeletes hazba, minden bazis az irakiake volt, Tiba meghalt, fordulok be a hazba, hallom hogy a SAW feltepi a falat mogottem, hasalok, maszok, toltok, pisztollyal lelovok valakit bent, erre jon a franko csapattars, es bebasz egy granatot a szobaba.

Valami ismeretlen szerver, El Al, Iraki oldal:
Kiugrok a hindbol, elsonek ertem a deli pontra. Kozel se tavol ellenseg, bunkerbe beallok, varok, eltelik 10 mp, eltelik 20 mp, mondom nem franko. Elkezdem keresni a csavot, sehol senki, akkor mar 4-en foglaltuk a zaszlot. Egyszer csak a semmi kozepen meghalok egy keselestol, es ahogy a Death Cam megy felfele, sehol egy ellenfel. A deli bazist sosem tudtuk befoglalni, a bunker alatt volt a csavo...

Heh, rock on 😊

Together we'll fly someday...

TS Zolly
😊

DannyL
Vagy leugrott a daruról ejtõernyõvel és a tetejérõl okoskodta be magát. Ált. az épületek és tereptárgyak tetejérõl lehet beesni ezekre a helyekre.

kz
Én már "estem" be a nagy kerek tartályokba többször is, de se kimánszni nem tudtam, se lelõni senkit.

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Zs0lt1
Néhanapján én is szoktam DC-zni és már én is láttam, hogy volt ott valaki, bár az a csapattársam volt. De hogy, hogy lehet oda bebújni, arra elképzelésem sincs.
Valahogy 'belaggol' oda az ember, mint pld a Wake-en a falon át? 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SinClaiR
Azt meg úgy: Buda 😄

DannyL
Degecen laksz?

SinClaiR
Azt úgy írják: nincs 😊

DannyL
Muhaha, dejó! Hogy kell oda bemenni?

DannyL
Több hónapja.

TS Zolly
Gyakorlon feltétlenül van tábla. Még nálunk is. A kinti névtábla asszem tüzállo is.

TS Zolly
Irtam én egy szóval, hogy amerikai? Csak annyit jegyeztem meg, hogy a nics se rangjelzés, állományjelzés, névtábla. A kabátján lévõ jobb zseb feletti hely aza névtábla helye. Nics. Ezért mondtam énis, hogy lehet csak egy barbibabát beöltözettek.

Me0w
Jokis VIP szerver :>

Neh megint széthúzta, pedig mindhárom kép 600*400-as

Jah a teherautó lökhrítóján lévõ kis zászló is Ausztriát támassza alá.

Ez mondattanilag helyes volt?

Most hagytuk(tam) abba a ctf dokkos pályát a VIP szerveren. Volt egy viszonylag eredményes ember ami oldalon. Amint kiléptünk a raktárkapun, rögvest lelõtt mindenkit, nem is láttuk honnan, aztán véletlen kiszúrtuk mitõl is volt annyira jó a srác:

Azt hiszem a képek magukért beszélnek.

Steyer az Ausztria, valszeg az egyenruha is.
Az osztrákiai határon gyakran lehet velük találkozni, fõként a zöld határon.

Cobra.

Nancsika egyébként mióta tRs-es?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

DannyL
Nancsika tRs avatarja lol...

AnarchoiD
ezis egy szep darab

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
gyakorlon sem feltetlenul van tabla 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

SinClaiR
Mögötte a kamion is steyr 😊

genRob
Talán azért mert ez nem amcsi hanem német cucc. Ahogy látom a kezében egy Styer Aug van. Azt pedig a németek használják asszem.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TS Zolly
Hm? Lehet. Se rendfokozat, állomány jelzõ, és névtábla.

DannyL
Na õt is csak beöltöztették egy fotó erejéig. 😊

AnarchoiD
Lattatok mar ilyen szepseget ? 😊

de azert a csaj se rossz 😉

TS Zolly
Ott vagyok 😊

DannyL
Az jó nekem! Köszi! +jó pakolászást! 😊

Ninja
Zolly, gyere TS-re

kz
megnéztem.
aki még nem látta nézze meg!
érdemes!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Me0w
Enis 😊 Megy haza a kedvesem, pakolunk es ilyenek. De holnap szivesen bepasszitom.

DannyL
Hallod Nyau! Segítesz nekem avataromat bepasszintani bf.hu-n? DonC azt mondta, hogy téged kérjelek meg, õ elég elfoglalt.

Cobra.
Parlagfû! Mostanában van a csúcs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !