42676
-
Mindkettő megtörtént, de lehet, hogy olyan pályarészre tévedtem, ami nincs kidolgozva, dunno. -
78.01-es driver van fenn. Hát az elején a katonák lerobbantják a hegyre felfelé vezető falépcsős cuccot, szal gondoltam valahogy fel kéne menni a faluba,nem? -
FLeK0 #39020 a falu csak hatterelem, mit keresel te ott ? ...
-
Esetleg próbálj meg újabb drivert felrakni, vagy a grafikát visszavenni (dunno, a Gf4 egyáltalán támogatva van a Lost Coastban?). -
Merre kell menni a Lost Coast-ban? Csak mert nálam akkora bugok vannak, hogy csak na. Lehet a vga az oka. A falunak nincs alja, tök átlátszó, és nem látom, merre van az út. Van ott valami lerobbant hídszerűség, de mintha ott se lenne, átmegyek rajta. Merre van az út? -
Igen, az lesz, az mar nem ilyen ingyenes dolog lesz, hanem normal, megvasarolhato kiegeszito. Asszem kozvetlenul a HL2 jatek esemenyei utan folytatodik, es kb feleannyi jatekidot igernek, mint a HL2 alapjatek volt. -
Nezd, nem muszaly hasznalni. Attol meg szep, meg jo, meg megzabalja a videokartyat reggelire.
Es en asszem, hogy mar alkalmazzak is, amennyire tudom, van a DoD-ban is. -
Nolan Mito #39015 Egyébként ez a High Dynamic Range technológia nem nagy kunszt....kijössz egy sötét szobából, aztán fél percig nem látsz semmit, mert megvakulsz a naptól.Ez föleg a netes játékban fog visszaütni, ha alkalmazzák. Egyébként a technológia kezdetleges verzióit már régebben is alkalmazták, pl a Riddick-ben. -
Nolan Mito #39014 Nézd! Nem vagyok nagy játékos, nem érdekelnek az ezzel kapcsolatos hírek, szten erre te is rájöttél
.Egyébként több oldalon is felleltem, hogy húú kijött a HL2 kiegészítője, örüljetek gyerekek!!! Szóval akkoraz Aftermath lesz a kiegészítő vagy mi?
-
Akkor lehet, hogy a warez ezert ekkora? :) -
ööö, azt passz :) -
ráadásul okosan csinálták meg, 80%-át átkopizza a Hl2 csomagokból, csak 20át töltötte le liveba... -
megelőztél :) -
ha visszaolvastál volna, akkor láthatod, hogy a Lost Coast 1 pályából áll, a HDR-t akarja csak demonstrálni, azért lehet végigvinni 15 perc alatt. Tulajdonképpen egyfajta technológiai demó.
Nekem eredeti van, az 400 megát tesz ki, a warez részét nem tudom. -
LOL :)
Ez egy tech demo, ami az uj HDR technologiat kivanta bemutatni :) Szoval 15 perc jatekidot/gyonyorkodest rejt a Lost Coast. Es igen, nagy meretu, de sztem kozel sem egy giga.
Ugyhogy problema NINCS, es ezt megoldani nem lehet. Lesz hivatalos HL2 kiegeszito is, de EZ NEM AZ. Ez egy ingyenesen letoltheto HDR bemutato csak. -
Nolan Mito #39007 Nem arról van szó, nekem is megy, csak baromi rövidnek tűnik......... -
Nolan Mito #39006 Én speckó letöltöttem, de nekem sem nagyon sikerült összehozni semmit. A kicsomagolt cuccott bemásoltam a HL2 könyvtárába, mert anélkül el sem indul.
A Launcher.exe-t indítva futtatható külön a kieg. Elindítom, ki van írva, hogy "HL2 Lost Coast", boldog vagyok, New Game indításánál egyetlen egy Chapter van, na ez már furcsa. Elindítom, 15 perc alatt kiviszem a pályát, elsötétül a kép és kilép a főmenübe. Leszögezem, nem demót szedtem le, vagy lehet, csak nem tudok róla (egyébként torrentről van meg)! :) A másik dolog, hogy a Steam-en is erről a pályáról vannak csak képek. De akkor mi a franctól majdnem 1 gb a progi????? Vagy talán úgy kell kijátszani, hogy Előbb a HL2-t és onnantól automatikusan folytatódik a történet mindenfajta megszakítás nélkül? Mert nem hiszem , hogy a HDR technolgia miatt lett ekkora a játék! Ha valaki meg tudja oldani a problémát, írja meg, ha lehet!Kösz szépen -
En is letoltottem, es siman megy, minden gond nelkul! -
priluki #39004 hy,letöltötte valaki a Lost Coast-ot?? Én igen csak nemnagyon megy.. -
Ott fent van egy FAQ... -
ez a HL2 - Lost Coast mi a csocsom?! -
Sin Faq, Sin Episodes topic @ Sg.hu. -
Bocs a tudatlanságom miatt, de mi az a Sin röviden összefoglalva? -
Nem. A Sin Episodes-ből fognak kiadni egy-egy részt 3 hónaponként. -
Azt olvastam vagy 1 hónpja hogy 3 havonta fognak kiadni ilyen lost coast féle pájacsomagot. Ez igaz? Mert ha rzt ennyi ideig csinálták nemtudom hogy hogyan lesznek készen a többivel. -
Nekem is volt ilyen hogy nem sérűltem de win re telepítés volt és utána felraktam a steam-et és ment le rendesen az élet meg nem voltak bugok. -
Ehh most látom hogy csak 1 tizperces game szoval nem kérdeztem semmit... -
Szevasztok! Ebben a Lost Coastban ti sem sérültök ha eltalálnak titeket? Hihetetlen hogy csak akkor sebzödöm ha leesek valahonnan... Közelröl lövi a burámat a katona és csak állok mintha mi sem történne. Ha valakinek van tippje az mondja pls mert ez igy totál élvezhetetlen. -
én is így jártam :DD -
Én a borítást levettem és azt dobtam vissza egyből, és valami érdekes módon megállt és megszorult :DDDDDDD -
Fogod a gravigunt, és leszeded az ágyú külső borítását, majd beleraksz valamit, amitől megakad az ágyú (pl. egy doboz...). -
nekem is kilép valami cant find runtime image.... models blabla mittomén. mindenféle variációt kiprobáltam meg ami az infoban volt. van valakinek ötlete? -
hapi #38990 Nekem nem indul sajnos!
Van valami trükk?
Egyáltalán stand alone ez a cucc?
-
Jó, de mit kell csinálni a templomba? :DD -
2005-11-07 PC Game ISOs Half-Life 2: Lost Coast (c) Valve *FINAL* EMPORIO 23x15 MB -
Kaslerka #38987 Mármint a Lost Coast-ra gondoltam természetesen -
Kaslerka #38986 Van aki leszedte már torrentröl a crack-eltet? Most szedem. Remélem menni fog. -
Ez a hozzászólás érdekes: "akkor hajra, az is jo erzes"
Mintha most arra buzdítanál hogy cheateljek is ha már megtehetem, mert az is jó érzés.
Nem tudom, még nem próbáltam, talán majd egyszer valami német szerveren ahol úgysem ismernek.
Mayday: Fleko kifelytette helyettem. -
Most félreértés ne essék, nem flamewart akartam indítani (bár utólag visszaolvasva kicsit bunkó stílusban fogalmaztam, amiért megkövetem magam és elnézést kérek), de az online csítelést én iszonyatosan lenézem, és nem fogadok el vele kapcsolatban semmiféle pardont. -
Borg #38983 Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy Janos még az életben nem cheatelt a szerveren. Sőt, pont ő hívta fel mindig a többiek figyelmét is arra, hogyha olyan tört steam jött ki, ami lehetőséget adott erre. Ami jópárszor előfordult, még a VAC2 ellenére is.