Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az érdekes az, hogy eredetileg a Valve azt mondta, hogy nincs külsõ befolyásoló tényezõ a megjelenéssel kapcsolatban. A legutóbbi Valve news meg ugye azt tartalmazta, hogy a Lost Coast már gyakorlatilag kész, hamarosan ki lesz adva...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Aláírás
kb ott tartok hogy van egy kurva hosszú híd és áramtalanitani kell dolgokat.
megköszönném ha a tari.zoltan kukac gmail.com ra valaki elküldené
Thx
Aláírás
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
És most télleg kicsit, ott van a lapalján már 1x a kérdés és a válasz is.<#nezze>#nezze>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ja, mert eredeti<#eplus2>#eplus2>
A warez rossz<#falbav>#falbav>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
lenne egy problémám. cd-s HL2-m van, de telepítéskor 2.cd-nél ezt írja ki
Mit lehet ezzel kezdeni? Vkinek volt már ilyene?
A Jynghis egy életút, de mindig a nehezbb út. :P
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
(Shacknews) Azt hiszem megszületett a nap (hét? hónap?) legmeglepõbb híre, jelesül pedig az, hogy a Valve játékainak egy részét az Electronic Arts fogja terjeszteni. Egyelõre két pakkról van szó, egy Half-Life 2 GOTY kiadásról (HL2, HL: Source, HL2 Deathmatch, CS: Source), illetve a HL2 boxos változatáról. Meglepõ, hogy az Aftermath kiegészítõrõl egy szó sem esik, a jelek szerint egy másik kiadó is állhat a háttérben (Activision?), vagy csak nem érett meg az idõ a bejelentésre. Mindkét pakk még ez év végén megérkezik a boltokba.
Mindenesetre az Electronic Arts-nak pont jókor jött ez az üzlet, ugyanis a játékipar prosperálásának szimbólumaként számon tartott cég jó néhány hónapja megfeneklett. Nem tudtak stabil növekedést, és profitot felmutatni, míg a tapasztalt, veterán fejlesztõik sorban hagyták ott a céget. Ezt tetézte a tavaly téli bejelentés, melyben az amerikai cég közölte, hogy a gyengén teljesítõ frencsájzok miatt megvonják alkalmazottaiktól az éves prémiumot.
forras: hardwired
Ez automatikusan felteszi a Steam-et is a gepedre.
Aztan interneten frissiti magat, meg aktivalod a jatekot. Letolti az osszes eddigi frissitest.
Aztan siman kivalasztod a jatekot, elinditod, es jatszol.
Nekem meg SOHA nem blokkoltak le benne az emberek.
Jah, esetleg (ha ATI kartyad van) toltsd le a minap megjelent uj ATI drivert (5.7), javit a HL2-n is! 😊
hl2dm
<->-> June 01, 2005 (current release)
Changes/Additions
--------------------------------------------------------------------------------
Score in teamplay mode no longer wraps back to zero 0 when it goes past 127
Added cvar "cl_autowepswitch" to allow automatic weapon switching to be turned off
Flashlight no longer turns off when auxiliary power is drained
Bug fixes
--------------------------------------------------------------------------------
Fixed bug in player bounding boxes while crouching
Auxiliary power now resets when a player respawns after drowning
Fixed explosive barrels to allow burning after respawn
<->-> April 26, 2005
Bug fixes
Fixed an exploit in dm_runnoff where players could repeatedly call in airstrikes
<->-> April 25, 2005
Changes/Additions
Added new map, dm_runoff
<->-> April 13, 2005
Changes/Additions
Three Half-Life 2: Deathmatch maps are now available via Steam. The new maps are:
Winner: dm_underpass by Scott M Jordan, USA
1st Runner Up: dm_resistance* by Jonathan Linker, Germany
2nd Runner Up: dm_powerhouse by Michael Schulz, Germany
*Based upon "Bodies" from Blood.
<->-> February 24, 2005
Changes/Additions
Fixed model exploit that would allow players to select an invalid player model
Added weapon type to server log
<->-> February 17, 2005
Changes/Additions
Added SLAM, Stunstick and Crowbar
Added new map dm_steamlab
Fixed game_score entity not awarding points
Added team specific spawn points ( info_player_combine, info_player_rebel)
Optimized weapon firing effects bandwidth usage
<->-> December 10, 2004
Changes/Additions
Fixed players entering the game with a score of -1
Fixed combine ball tracking teammates
Fixed not being able to grab level designer placed combine balls with the physics cannon
Fixed players randomly spawning without physcannons
Fixed multishot pistol exploit
Fixed wrong footstep sounds while in team mode
Fixed last RPG shot not tracking
Added cl_defaultweapon -- defaults to weapon_physcannon but can be changed to any other weapon you spawn with
Added HUD string to print team name
Added model specific death sounds
Switching to the physcannon is now instantaneous
Toned down 357 damage
Updated dm_overwatch
<->-> December 02, 2004
Changes/Additions
Players now play grenade throw animation and RPG fire animation
Items and weapons punted from their original spawn position now return after x time has passed (sv_hl2mp_weapon_respawn_time, sv_hl2mp_item_respawn_time)
Improved player crouch animations
hl2
<->-> May 23, 2005 (current release)
Bug fixes
Fixed an intermittent crash ("failed to open models\gman_high.vvd") in Half-Life 2
<->-> May 12, 2005
Bug fixes
Fixed some NPC actions not being properly randomized
<->-> January 10, 2005
Changes/Additions
Weapon script files are preloaded at startup, instead of when they are accessed. This will reduce some hitches while playing Half-Life 2.
Improved the performance of writing out save games. This will reduce the pause when you pass over an autosave trigger in Half-Life 2, or when you press the quicksave button.
Improved the performance of writing out the thumbnail image for save games. This will also reduce the pause when passing over an autosave trigger or pressing the quicksave button.
Increased cache memory usage for machines that have greater than 512MB of physical memory. This will reduce hitching due to cache thrashing.
Optimized the sound cache manager, which will reduce hitching as a result of sound cache thrashing.
Minor optimization to the world renderer and world collision.
Minor optimization to the way that asynchronous sound files are loaded.
Optimization to the way that sounds were loaded that are trigged by acting sequences.
Optimization to reduced the number of times model sequences are iterated on per frame.
<->-> December 22, 2004
Changes/Additions
Fixed sound stuttering problems caused by thread contention in sound system
<->-> December 14, 2004
Changes/Additions
Optimization to the Steam filesystem to reduce game launch and level transition time
<->-> December 10, 2004
Changes/Additions
Solved disc in drive incompatibility error
<->-> November 30, 2004
Bug fixes
fixed graphics card crash caused by incorrect buffer allocations
igen, csak a steamen.
😞(((((((((((((((((((((((((((
Glory, Glory Man. United!
Van egy problémám. Nemrég letöltöttem az Eclipse nevû mod-ot (nem a Valve készítette) a HL2-höz, de nem tudom mûködésre bírni.
Tudna valaki segíteni?
A HL2:Aftermath és a DoD:Source esetén a HDR már kikapcsolható lesz, tehát nem kell hozzá X800 vagy Gf6x00...
Hat, Lost Coastrol nem tudok semmit, sztem az inkabb csak egy plusz palya, es inkabb a HDR (ha jol mondom), demonstracio miatt lesz.
Aftermath meg a HL2 befejezese utan jatszodik rovid idovel, Alyx elokerul, tehat el es virul, aztan folytatja a sztorit valamelyest, nehany elvarratlan szalat elvarr, nehany ujat meg "megnyit". A Combine katonak mar kevesebben vannak, es vezeto nelkul maradnak... neha meg harcolnak is mellettunk...
Valami ilyesmik remlenek, hogy olvastam, nem tudom pontosan.
Valaki,aki nagyon ért a Half Life 2-höz,az segítsen már.
Vegeance verzió van meg,és ezzel hogy lehet NETEN játszani?
pls help me!:<#confused>#confused>
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
átírtam a default indításnál a képernyõméretet, de semmi..
Vagy nagyon át kell írni vmit, vagy nem tudom..😞
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Please help, aki tud..!
Köszi!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Én elakadtam 😄
Valaki segítsen már.
Ott tartok hogy csónakkal,vagy ilyesmivel kell menni a radioaktív részen😊
És egy olyan pontra értem,hogy 1 fal van elõttem,az elõtt ilyen libikóka szerû valami,és 1*ûen nem tudok átjutni itt.Már megpróáltam mindent,de hiába.
Fogalmam sincs,hogy mit kellene csinálni.
Valaki pls help!
Kérdésem:
Nekem a ProVision-féle DVD-s Half-Life 2 van meg.., szépen az install-progival feltettem a játékot; elindítom, az 'intro' lemegy, és amikor betöltené a fõmenüt, kilép a Windows-ba egy ilyen felirattal:
'Video Mode Warning - Failed to Set Video Mode - resetting to defaults - Game will now restart with the new video settings - Ok v Mégse'
Itt 2x ha Ok-ot nyomok, ablakban és nagyfelbontásban indít, az intro szintén lemegy, de újból kivág a Desktop-ra, ezzel a felirattal:
'Video Mode Error - Failed to Set Video Mode - This game has a minimum requirement of DirectX 7.0 compatible hardware'
A legújabb Nvidia driver van fent, Directx 9c-vel..
A videókártyám: Leadtek GeForce 4 Ti4600 128Mb..
Régebben megvolt az Emporio-s HL2 törés, azzal simán tudtam játszani..
Mi lehet a gáz..?
Ha volt róla szó, bocsi elõre is..!
Köszönöm
Üdv..!