42676
  • edios
    Ja én pl azért nem cs-zek már egy ideje,mert nagyon idegesítenek a cheaterek! Egyszerűen mindenhol ott vannak! Mindig megtalálnak.. Figyelnek engem.. I'm Not Alone
  • [NST]Cifu
    Szánalmas az, hogy akár csak felvetés szintjén is előhozakodsz egy online játékban való csalás lehetőségével...
  • FLeK0
    a hatalom, hogy azt csinalhat masokkal amit akar, olcso accounttal.
  • Mayday
    Ebben mi a jo erzes, kifejted?
  • FLeK0
    akkor hajra, az is jo erzes
  • janos666 #38977
    Elolvastam ami írtatok róla. De tény hogy itt a Hl2-es accom és nem bírom eldobni a heckelt steamet. Egyszerűen jó érzés úgy CS:S-zni hogy tudom, hogy hamis VAC2 profilom van így AKÁR cheatelhetNÉk is ha akarnék, stb.
  • [NST]Cifu
    Végig? Ugye tudod, hogy 3 havonta fog jönni egy újabb epizód belőle... :)
  • janos666 #38975
    Ez a Sin tetszik, megtartom a crackelt Steamet amíg ezt végitolom.
    [apro](kaptam egy eredeti Hl2-t)
  • FLeK0
    Dark Messiah - might and magic, Twilight War
  • janos666 #38973
    Ez szerintem nem visszatartó erő. Ha nem direkt ezzel reklámozzák akkor az egyszerű vásárló nem az fogja nézni hogy ugyan milyen enginevel csinálták. Ha pedig ezzel az ürüggyel akarnak reklámot csinálni megint csak jó választás ez a motor. Amúgy ha jól tudom akkor a Vampire: The maskurade of bloodlines is ezzel az enginevel készült és hát se a grafikától se a játékélménytől nem ájultam mel mikor feltettem. A majd egy évvel korábbi Crayengine is kurva jó motor és azzal se láttam még sok játékot a FarCryon kívül. Sőtt, én személy szerint egyről se tudok.
  • [NST]Cifu
    Jönnek azok, csak a fejlesztés időbe tellik. Az első a Vampire: The Masquarde volt, még 2004-ben, de ezt már két és fél éve fejlesztették. A második a Sin Epizodes lesz, valamikor idén még a remények szerint. A harmadik They Hunger: Lost Souls, ami 75%-ban már készen áll egy évnyi fejlesztés után, illetve a Steamen keresztül lesz a Pirates Of The Burning Sea értékesítve - de ez nem Source engines játék.
  • Borg
    Szerintem szimplán nem akarnak szart kiadni.
    Legalábbis a HL2 elég magasra állított a mércét, a többi source motoros játék előtt.
  • andriska
    Gondolom olcsó
  • Csibe001
    Na igen, sztem a mostani legjobb engine a HL2 s nem értem miért nem jönnek még source engines gammák. Erről tud valaki valamit?
  • Maxtreme
    Megnéztem végre ezt a Loszt Kósztot. :)
    Hát nem gyenge, cak qrva rövid. :)
    1024x768, high, 4xAA, 4XAF, HDR on, 18-32 fps :D Nem 1 kapkodó idegbeteg :D

Csináltam is pár képet :)

• crazyclone
    tudom hogy nem szabadna itt ijesmirol beszelnem de nekem nem eredeti jatekom van es nem tom hogy lehetene felinstalalni! A read me-t elolvasom es ugy is teszek ahogy irja de hibauzenet az eredmenye. Ha vki tudna segiteni kerem irjon erre az email cimre: [email protected] vagy linkeljen be vmit ami esetleg segithet
    koszontem!!!!
  • Borg
    ezt láttátok már?

Érdekes lehet. A lényeg a bal felső sarokban van, állítólag ez a nintendo új gyro-s játékvezérlője. HL2-t nyomnak vele, pusztán kézmozdulatokkal irányítva :)
  • andriska
  • kirol
    "Te egy nagyon vicces emberke vagy!"

Örülök, hogy viccesnek találod!

Én ott a steamen letöltöttem, majd hazahoztam, mivel 56k val egy évig is tölthettem volna.
    Itthon újra steameztem, ott launch-ra kattintottam, de újra frissíteni akart, és az idő a befejezésig 826 perc volt kb.
  • Mayday
  • FLeK0
    vidd vissza a boltba, biztos hibasak a cd-k.
  • Zocsi
    Sziasztok!

Van egy hatalmas problémám a HL2-vel kapcs.. Mikor mentenék v. egyszerűen csak autosavel a gamez... szal' nem ér semmit az egész, mert ha betöltöm, akkor a ellenségek, és NPC-k (nevezzük botoknak) nem mozdulnak. Ugyanez van, ha pályán belül megyek vissza egy részben. Olyan, mintha kifagyna a scriptje a játéknak, ami az ellenfeleket mozgatja. Ha viszont egy epizódot töltök be , mint new game, akkor minden megy faszául. Ez elég idegesítő hosszú távon. Kissé lehangoló, mikor 15* kell nekirugaszkodni egy fejezetnek, mire minden sikerül elsőre. (jóvanna a 4. fejezet kicsit betett nekem). Másfelől ott a 6. fejezet (Ravenholm)! Van a templom előtti része a pályának (közvetlenül a felvonóka előtti). Ott a pályarendszer miatt visszatér önmagába, ezért megintcsak kifagy az egész "botok-mozgatása" cucc. Emiatt nem tudok átlibegni a felvonóval és itt vége is a történetnek. Summa-summarum: Nem tudom folytatni a játékot. mad_2.gif
    Szerintetek mi lehet a baj?

Előre is köszi!
  • vg
    "A suliban letöltöttem a Lost Coast -ot, mivel itthon nincs szélessávom.
    Két fájlt szedett le:
    ~ lostcoast content.gcf
    ~winui.gcf

Most bemásoltam a SteamApps mappába, de semmi.
    Hogyan tudom elindítani???"

Te egy nagyon vicces emberke vagy!
  • Evogordon
    Szerintem el se indúlna de hátha
  • FLeK0
    nem tul jol.
  • Neogan
    Hogy menne a játék ezen a konfigon?
    1 GHz, 640Mb RAM GeForce 2 MX
  • FLeK0
    miert ne lehetne?
  • Evogordon
    RÖVID MOZGÁS ELŐRE ÁLJ LE ÉS GUGOLJ AZTÁN UGRÁS. De az a baj hogy gugolásból nem lehet ugrani.
  • Evogordon
    Ezt olvastam ki:
  • FLeK0
    szotarazd ki a tutorialbol azt az egy mondatot.
  • Evogordon
    Na akkor valaki letudná írni hogy a hl1 ben milyen gombokt nyomjak meg ugrás közben hogy átbassza magát gordon az egyikhejről a másikra?
  • Scott21
    akkor lemaradtam :)
  • Newfronter
    Huh már egy páran ki is játszottuk :)
    Ez egy techdemo kieg a HL2-höz, a Steamen keresztül lehet letölteni.
  • Scott21
    sziasztok! találtam a gametrailers-en egy Half-Life 2: Lost Coast nevű videót! Ez kiegészítés lesz a játékhoz vagy mi? tudja valaki?
  • Evogordon
    De akármit csinálok nem ugrik át.
  • Evogordon
    tudom valami gown duck jump
  • FLeK0
    pedig ott elmondja, es ki is irja.
  • Evogordon
    Ki emlékszik még különben hogy a hl1ben hogyan lehet nagyot ugrani azzal a vacakkal amit a hátamra vettem? Mert az idegenek világában nem tudok sehova átugrani. A tutorialba se tudom megcsinálni.
  • Evogordon
    Lenne egy kérdésem. Az miért van hogy elindítottam a steamet és amikor belép akkor csak a codename gordon-al tudok játszani mintha a többi játék lese lenne tölteve?
  • FLeK0
    kattints kettot a lost coast feliratra a games menuben.