42676
  • tehen_m
    Semmilyen egetrengető újdonság sincsen a source engineben.
  • edios
    Tudom, a Lost Coast egy feltuningolt source.. A sourcét is jól eltalálták, de most csak mégjobb lett!

Egyébként a fényen kívül mintha részletesebbek lennének a tárgyak nem? Meg mintha a víz is egy kicsit fel lenne javítva!

A vizesen csillogó kőzet/talaj az egyébként a HDR része vagy vmi külön effekt? Mert úgy emléxem, h az se volt HL2ben!
  • Istencsászár
    ugyan az az engine mint a hl2őjé csak megvan bolonditva a hdr-el :P
  • edios
    Hell!

Csak azt szeretném mondani, h szerintem a Lost Coastot nagyon jól eltalálták (mármint az engine-t ami hajtja) hogyha ezzel a technikával csinálnak még a kiegben uolyan szép és 5letes pályákat, mint HL2ben, akkor nemigazán lesz 1ideig olyan más fps ami megközelítené látványban..

Szóval grat! Ráadásul sztem a gépigény sem lett olyan drámaian nagyobb!
  • GregSB
    Egész pontosan ezzel:

• GregSB
    Nektek is behalt a CueSteam? Már letöltöttem az 50%-át a Hl2-nek, erre ma indítanám hogy folytassam, de nem lép be, hanem egy hibaüzenettel kilép :(
  • geri15
    5-6 óra bőven jó. Csak ne 2x10 perc legyen, mert annyi lenne a lost coast kétszerese :)
  • FLeK0
    akkor miert 'tök gáz', hogy nincs kidolgozva?
  • kirol
    Tudom, én képben vagyok, de azért kíváncsiságból átmentem.
  • FLeK0
    A falu nem a palya resze, csak hatterelem ...
  • kirol
    Ti ármentetek már a faluba?
    Ha a part mentén mentek, akkor a vizi bigyók nem ölnek meg, mert ott nincsennek. Így át lehet menni a másik partra. Bár ott már tök gáz, hogy a falunak csak az egyik oldalát csinálták meg, amit előrről látni, a többi oldal meg nincs.
    A játék alatt nálam sem volt sebzés, csak a vízben.
  • FLeK0
    2500Ft-ert milyen hosszu jatekot varsz? Egyebkent 5-6 oras lesz ez az epizod.
  • geri15
    Azért remélem hogy nem csak 2x lesz hosszabb mint az LC, mert akkor felkötöm magam :|
  • M@TriX
    ja ;)
  • artschiatwork
    de jó lesz majd akkor negyedóra helyett félóra végigjátszani
  • FLeK0
    azert picit mas a ketto.
  • M@TriX
    2x ilyen hosszú lesz... :)
  • rage at work
    A Lost Coast akkor ütött volna igazán, ha mondjuk előtte nem adják ki a DoD-t, ugyanúgy HDR effektekkel megtűzdelve.
    Mert így túl sok újat nem tudott mutatni.
  • artschiatwork
    hát ja :)
    Kíváncsi leszek, hogy az Aftermath mit mutat majd...
  • [NST]Cifu
    Elég vicces, hogy mindenki arra várt, hogy a Lost Coast valami überkomoly kiegészítő lesz, holott előre megmondták, hogy csak egyetlen pálya, aminek a HDR technológia bemutatása a dolga.... :D
  • andriska
    Gondolhattuk volna...
  • artschi
    Késik a HL2: Aftermath

Na, ennek valóban nem örülök... Késik ugyanis a Half-Life 2 első igazi kiegészítése, ami nem csupán egy szimpla, öt perc alatt végigvihető epizód lesz (mint amilyen a Lost Coast volt). Az eredeti tervek szerint idén novemberben kellett volna debütálnia, de úgy fest, hogy csak valamikor 2006 február-március környékén jön meg. Azért a Valve elmehetne a fenébe, mert megint az utolsó pillanatokig nem mondott semmit, és most egy laza három hónapot dobtak a megjelenésére. Nem igaz, hogy két-három héttel ezelőtt nem voltak tisztában azzal, hogy csúszni fognak...

gamestar.hu
  • kirol
    Szép a Lost Coast és a gépigénye is jó, nekem 1024*768 ban 6x és 16x szűrőkkel minden maxon szépen ment, néha ugyan lement 20-ra, de amúgy mindig 25-30 körül volt.
  • Blekk Síp
    Egen, időre megy.
    Sajna ez már a vége...
  • Tizi
    Blekk Sip!
    nagyom köcc!
    és ez időre megy?
    Van még utána valami érdekes a játékba?
  • Blekk Síp
    Az energia gömbökkel lődd ki a középen lévő forgó cuccot :D
    Először robbantsd le a gömböt (?) védő kölső paneleket, majd lőjj a gömbbe. :]
  • Tizi
    LOL!!!
    Hát ez-az....nincs mire :(
    Aki tudja a választ lécci ossza meg velem
  • FLeK0
    Ahogy egy fps jatekban szokas, loj mindenre ami mozog
  • Tizi
    Szisztok!
    Help me!
    HELP ME!!
    Kicsit furcsán fogom leirni, de ha valaki érti lécci segitsen..
    A game végefelé, ahol abba a b*szott magas épületben liftekkel kell feljutni és a gravitációs fegyvered van csak, a tetejére érve lelöttem a két bálnaürhajót az energia gömbökkel. Utána mit kell csinálni?
    20-30 sec mulva közli, hogy lejárt az idöm, a küldetés failed.. :(
    Aki ebből rájön hogy mi a megoldás azelött le a kalappal ;-)
    Nesztek nektek kihívás.. :)))
    Elöre is köcc: Tizi
  • FLeK0
    Teljesen letoroltel minden regi filemaradvanyt? Probald a legfrissebb steam installert letolteni a steampowered.com-rol.
  • kraven81
    az már megvolt:/
  • FLeK0
    reinstall
  • kraven81
    moules=modules
  • kraven81
    Üdv! Lenne 1 problémám mikor inditom a Steam-et hibaüzeneter ir, hogy failed to load platform moules, pedig eddig jo volt. Tudnátok segíteni??? kösz
  • M@TriX
    ha jól tudom 400, de én nem néztem itt mondta valaki...
  • M@TriX
    jó lehet de valahonnan vette egy köteg fájlt, mert legalábbis nálam 10-20 perc alatt kész volt és amikor elkezdte letölteni egyből 80%-ra ugrott, és az én kis ADSL-emmel nemigen tudta volna lehúzni 400MB-ot ennyi idő alatt ;)
  • Munch
    ez a lost coast tényleg tíz perc volt. :(
  • FLeK0
    nem kell hozza semmi a hl2-bol.
  • Borg
    Nekem az az érdekes, hogy a HL2 fel is sincs téve steammel, csak a css.
    És mégis csak a lost coast filejait húzta le, és simán indult, hl2 nélkül.
  • FLeK0
    A faluba nem kell menni, az nem a palya resze. A szetlott lepcso alatt kell atugrani es tovabbmenni felfele.