Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akartam elkezdeni elõször játszani a HL2vel (késõn kicsit :D).
Miután felraktam a játékot,rá mentem a Play-re beadta azt a kopasz fickót akinek a fejébõl valami piros izé kilóg utána nagy betûkkel valami Source.
Ezután elsötétült a kép az egér homokórává változott és kidob! :(
Valaki segítsen!!!Csak a Lost Coast indul el de az nem jó és szaggatok is :(
Lepd meg a májad,igyál vizet!
Hivatalos oldal és letöltés
Egyedül Alyx modellje nem tetszik annyira, lehet hogy aki csinálta bele van esve adriana lima-ba de én nem, igaz az eredeti Alyx is benne van de annyira nincs kidolgozva sajnos.Viszont elég nagy gép kell a módhoz prociból ugyan nem kell nagy sõt, nekem egy tízen egynéhány ezer ft-os procim van(amdx2 7750BE),de simán elviszi 1920-ba is röccenés nélkül amit megkövetel viszont az a memória és videókártya, ramból 4gb kell neki a HD felbontású textúrák miatt vga-ból pedig 512 minimum.De ez a legújabb verzióra a 10.94-re vonatkozik régebbiek elmennek kisebb gépen is.
De egy szó mint 100 a grafika megállja a helyét még ma is gyönyörûek benne a tájak és nem csak ilyen alapdolgokat cseréltek le hanem rengeteg olyan apróbb elem van ami hihetõbbé, életszerûbbé teszi az egészet.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
lenne egy kérdésem én vmi half lofe 2-vel jáccottam...
az lett a vége, hogy a Citadellai Nagyportált elpusztítottuk és nagy robbanás...
G-man megjelent, beszélt és vége(készítõk listája...)
és kiványcsi lennek, hogy ezek az "episodes" mik, mert olyan részek vannak benne, amivel nem találkoztam...
és az lenne a kérdésem, hogy ezek az "episodes"-ek mik?
A folytatása?
Ha valaki másnak is gondja van a fehér háttérrel akkor ezt töltse le és csomagolja ki a half life mappába
http://hotfile.com/dl/8977740/f4484cf/shaders.rar.html
Egyébként a játék intro bugja okozza
mikor elindítom a hl2 ep2-t fehér lesz az egész kép, egy ideig várok aztán hallom hogy bejön a menü de még mindig fehér az egész, ilyenkor mi van?
mi a fenének neked magyar nyelv a TF2be? nem tudod, mi az Options? vagy Find Server?
de furcsamód feltettem a magyarítást, kikapcsoltam a feliratokat, aztán vissza és most van... ki érti ezt :S
megnéztem a virágbolti verziót és azzal is ugyanez a helyzet :|
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Arab money
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- új Source motor
- Counter-Strike 2
Nekem egy a fontos: az egyik bejelentés az Ep3 legyen...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem biztos, mert MONDJUK hallhatott is a játékról a neve miatt, és érteni akarja, szóval más lehetõségek is vannak
"nem azért kell valakinek magyarítás, mert bejött neki az adott játék, hanem mert nem érti a szöveget"
ezzel az idézettel, õ arra is utalt hogy a történet megértését is elõsegíti a magyarítás, fõleg ha nem ért angolul
"ha valaki érteni akarja a szöveget, az végig is akarja tolni a játékot, ergo tetszik neki a játék"
mondom, az is lehet hogy nyilván tudja mi az a halflife 2, és most Elõször menne rajta végig, függetlenül mit fog mondani róla késõbb, vagyis ne dobálózzunk a szilárd kijelentésekkel, de az is lehet amit mondasz, ettõl függetlenül valószínûleg tetszeni fog neki a játék
abban igazad van hogy az az ember is feltenné a magyarítást, aki értené angolul is viszont otthonosabban érzi az egészet ha magyarul szól hozzá a játék, de az is igaz hogy aki nem ért angolul, annak nagyobb segítség
nem azoknak készülnek a magyarítások, akik csak keveset tudnak idegen nyelven, de tetszik nekik a játék és azzal szeretnék végig tolni, hanem elsõsorban azoknak, akik egyáltalán NEM értenek más nyelven a magyaron kívül és az egészet még kb. el se tudnák indítani nélküle
és burkoltan ne hülyézz már le