Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Hol tudom letörölni a játékot?

Duddits
És?

De hát már játszottam vele tegnap! Most meg ezt írja...

Köszi!

nem eredeti.

SteamApps\user\Half-Life 2\hl2\SAVE

Duddits
Jah, és ezt mit jelent?

Duddits
Hol találtam a save-kat?

Alexease
Ket havonta egyszer fel orat😊)
lac coo
Te játszol FPS-t ?<#nyes><#guluszem1><#taps>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Koszi!!
A Steam-et kellett ujra letolteni😊
[NST]Cifu
Vagy a .gcf fileok környékén nem stimmel valami, vagy a Steam-nél van valami kavarás. Ilyen problémám nekem még nem volt, de ötletek: ha megoldható, telepísd fel újra, elõröl, úgy, hogy a régit teljesen eltávolítottad. De lehet, hogy az is elég, ha letöltöd a Steam klienst a Steampowered.com-ról, és felrakod külön azt, hátha.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Keresztkerdes😊
Nem vagyok egy nagy HL2-os, de azert meg van eredetiben😊 Altalaban csak akkor megyek vele, ha kijon valami update😉) Feltettem a mostanit - vagyis feltette a Steam😊 - es uta nem indul el😞

Failed to load platform modules.

Visszaolvastam, de nem talaltam megoldast. A Validate nem tudom hogy mi, a magyaritast meg elvileg toroltem.

THX!
Nahát igen ezzel én is így vagyok.<#vigyor2>
Habár én azért játszottam a CS:S-el, itt csücsül origiba, a HL2 mellé kaptam ugye.
De viszont a CS idõtálló játék és elõvehetem akár 1-2 év múlva is, fõleg hogy már HDR pálya is van és lesznek is.
grebber
Multi miatt vettem meg de hát film meg új game sajna mindig van és a torrent világában nem állhat meg a feltöltés 😄

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
Hû haver...... :S Ha warezossal tolod akkor mi az istennek veted meg az orig játékot??lehet megveszem majd hlt, csak jólenne még megtuningolni a pc-t. Mondjuk az õsziszünetbe megyek melózni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Nem is igazan jatszanak azzal, par100 ember az egesz vilagon.

grebber
Hát megtenném de itt a FEAR megvettem és a full gamet ki se vettem a tokból mert a warez verzival tolom multizni meg nincs sávszélem mert egyfolytában meg a letöltés 😞

SZilaJMaGGoT
Próbáld a fire steamet is. Hátha. Vagy próbáld elhatározni magad mint én. Nekem még nem sikerült ... 😄DDDDDDDDD

grebber
Ja 3.5.1-et regeltem accot kb 40 perc után dobott egy hibaüzit de accom lett és utánnan kiirta amikor beakartam lépni hogy connection server failed 😞

fel tudná sorolni vki hogy eddig milyen nagyobb modok jelentek meg és hogy mire kell vigyázni a telepítésnél?

SZilaJMaGGoT
A firesteam az elvileg mûködik. A gamestaron is írták hogy frissítették a steamet, meg a hivatalos oldalon is. Hát nekem ezek a dolgok(pl hogy nem indul el valamii geciségér a warezos cs source), nagyon felbasszák az agyam. Van most egy tizesem, és azon gondolkodom hogy megkénne venni az eredeti HL2-t CS:Source-al. Még nem tudom, mert sajnálok elbaszni ennyi pénzt, de sokkal kényelmesebb lenne, mert nem kéne kínlódani...

kirol
Én nem nagyon értek ezekhez, de most olvastam, hogy steam frissítés volt.

SZilaJMaGGoT
Melyiket használod??? 3.51??? Annak mûködnie kell! Pontosan mitcsinál?? Vagy simán tölt és ennyi??

grebber
Na fasza már ez sem müködik pedig jó lett volna 😞

grebber
Mi van ezzel a Dark Steamel már 30 perce csinálja az accountot 😞 ?

SZilaJMaGGoT
Én leginkább a két resident modot várom a HL-hez... De Aftermath az elõbb meg lesz... 😄 Biztos frankó lesz. Bevallom nem vagyok egy pro gamer, de eddig a HL fogott meg a legjobban.

gordonmail
nyeee, Half Life, CoD, Swat Rulez!!

(O_o)

jovore

Rapid81
Mikor lesz már Aftermath?????

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

hinar
Nekem a régi steam mellett sem ment a magyarosítás.Így felhagytam vele. Az nem értem, hogy a forgalmazó mért nem csinál magyarosítást. Elég lenne ha a terjesztõknek adna jogot.

szerintem az uj steam mellett nem mukodnek a regi magyarositasok, de nem probaltam.

Ok, köszi, már rájöttem. Nyomtam egy "Validate" - t és mindjárt jó lett. Most meg a magyarítással voltak problémáim. Ha felraktam, nem indult el a Steam. Pontosabban nem találta a Platform File - okat. De nem gáz, mert tudok angolul, csak úgy könnyebb lett volna. THX a Segítséget!!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

ellenorizd le a cache fileokat, gamesben jobbklikk propertiesnel lehet vhol, ha nem jo akkor torold le oket a steamapps mappabol es toltsd le ujra.

A HL2 - õt vettem meg, bocs. 😊 A 2 - es lemaradt. Azért ennyire nem vagyok szerencsétlen, hogy megveszem az 1 - et és a 2 - õvel akarok játszani. 😊 Tudom, sok ilyen ember van itt, de szerencsére idáig még nem süllyedtem. Szóval? Megoldás?

hát mét a hl-t veszed meg mikor a hl2-vel akarsz játszani? <#wilting>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Bocs, itt a kép.

Hi!

PLZ valaki segítsen nékem! Tegnap megvettem a HL - t, felraktam, letöltöttem a frissítéseket, minden mûködik, kivéve a HL2 és a HL2 Deathmatch. Elindítom, bejön a töltöképernyõ, majd kilép.
Ezt a hibaüzenetet kapom:

http://www.kepfeltoltes.hu/051126/HibaUz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valaki esetleg tudna segíteni? Elég idegesítõ a dolog, hogy itt van, mégsem tudom használni.

geri15
milyen ügyes gyerek vagy, egybõl ráéreztél a lényegre!

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nekem is lenne egy problémám, jelesül az hogy, hol lehet a multiban player modelt választani? Mert az optionsban nem jelez ki a player modelsnél semmit. Raktam fel új modelleket, de így sem jó.

BF3: csucsorr

grebber
Pl azt hogy egy zéárt helyrõl kimész a fényes napra akkor kicsit "megvakulsz" a fénytõl és csak kis idõ mire hozzászokik a szemed a fényhez.

kirol
Kinyitod a templomajtót és bemész!
(Használ billt- megnyomod!)

Amúgy maxon van minden (6xos AA és 16xos AF 1280ban). De most tulajdonképpen mit is kell nézni, ami HDR technológiát rejt?😊 Tárgyak lehet részletesebbek azér 😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

A Lost Coast-hoz lenne kérdésem. Természetesen elakadtam, én már csak ilyen vagyok, egy negyed órás pályán is simán el tok akadni 😊) Amikor felértem abba az épületeggyüttesbe, aminek a belsõ udvarán van egy kút, ott hova a szarba kell menni? Probáltam jobbra, de csak egy résnyire van kinyitva vmi templomajtó szerûség. Pls help...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Mármint mire célzól? Vegyem meg?
lehet, hogy az eredeti verziot is meg kene.

Nem tom mi lehet a gáz, mert megprobáltam a dvd verziot és a CD-s verziót is.
grebber
Hibás a fájl nem tudja olvasni vagy nem találja az adot fájlt ami kell neki.

Sziasztok
Van egy kis problémám. Amikor telepítem a Half Life 2 öt ezt írja ki:

Már 2 verziot is megprobáltam, de mindig ezt írja ki. Mi lehet a probléma?
artschiatwork
még mindig azt a nyomorult faq-t kellene elolvasni odafent...

sziasztok!
plz help!a collectors edition azt mondja második indításra hogy AI disabled
ugy hallottam ezt vmi cfg fájl készítésével orvosolni lehet.elmondaná vki hogy hogyan???

help plz!!!!!!!!!!

köszi
asfa
köszönöm istencsászár <#mf1>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress