42676
-
FLeK0 #39872 A hl1 vegen is valaszthattal vegtelen harcot az idegenekkel, neha kenyszerulnek egy kis valtoztatasra a keszitok, hogy ott folytatodjon ahol szeretnek.
A 'vonat' mar valoszinuleg masik dimenzioban van, de itt pont a robbanasnal jottek meg a barataink, es kaptak el g-mant, igy oda se kerultunk valojaban, vagy visszarantottak onnan.
Az erdos reszektol meg nem kell tartani, nem hiszem hogy a source olyan hatalmas zoldovezeteket produkalna, de egy par kellemes kulso/vilagos resz nem fog artani szerintem, foleg ha lesznek jarmuvek is kozben ahogy terveztek regen. -
FLeK0 #39871 ha nem adjak oda magat a csomagolast, a szamlat es mindent amit vettek vele, akkor akarmikor visszaszerezhetik maguknak az accountot akik igy aruljak. de egyebkent sem erdemes ilyet venni, mert lehet bannolva VAC-os serverekrol, vagy csak 1-2 helyrol, vagy akarmi mas gond lehet vele. -
Szolnokboy #39870 Eredeti HL2-t szeretnék CSvel meg mindennel a vatera.hu-n, szerintetek érdemes megvenni használtan ? Ugy értem, hogy a eredeti serial-lal visszaélhetnek és használhatják tovább ? -
Tudom nem engem kérdeztél, de azért adok én is egy véleményt.
Ez a rész fasza volt, egyedül ott untam meg mikor lelkes zebraőr szerűen már a 4. csoport menekültet kellett átkísérnek a veszélyes terepen a vonat felé. PEdig mindíg hagytam hogy ők szedjék le a katinákat így alig élte túl ember csoportonként :) De amúgy egyhuzamba le lehetett nyomni 4 óra alatt egy kis pihenővel, mert lekötött.
Viszont a következő rész trailerje elszomorító. Erdőbe kell majd barangolni? Ugyanmár, ez nem a Vietcong episode 2
Nameg a másik hogy megint betöltöttem az utólsó fejezetet a Hl2 végén és érdekes hogy ott bevagoníroz G-man hogy aludj csak míg ő álmodik a bonyolultabb világról, ehhez képest itt az Episode 1-ben meg rögtön a citadella tetejéről kerülünk a nővel együtt a Citadella mellé. Legalább egy kocsiban ébredhetne a gyerek, vagy egy út szélére sodródott vonat kocsiban. (ami kitudja hogy került oda a sötét energia ingadozásai közepette...) -
strebacom #39868 Neked hogy tetszik az episode1??
-
nem is csoda, az Ep. 1 is szvsz bolondbiztos, mégis mennyien elakadnak benne... -
BTW ez kétségkívűl a HL2 egyik legsikerültebb része, mármint a bolondbiztosság. Aztán mindig kiderül, hogy még így sem sikerült elég jól felkészülniük mindenre... :D -
Ebben a játékban minden logikus. A HL2-be se kellett az a training pálya a gravity gunhoz. Mikor megjelenés előtt játszogattam a kilopott alpha buildel és először láttam akkor is olyan volt mintha már használtam volna valami más játékba, mert olyan egyértemű volt hogy kell kezelni...
Ugyanakkor vannak benne szokatlan, új dolgok (ami jó mert többek közt ezért jó játék) amit nem nehéz elhinni hogy valakinek nem sikerül rájönnie elsőre, és ha nem sikerül elsőre akkor vagy csak sokadjára fog össejönni vagy segítség kell hozzá, hogy utánna azt mondhassa hogy: hát persze! -
ACE #39864 Ez szerintem nem spoiler, vagy igen? Akkor bocsi :D -
ACE #39863 Egyebkent ehhez mekkora agy kell? Szerintem tok logikus, hogy mivel a folyamatosan jovo bogarak miatt nem lehet tovabbjutni, ezert meg kell probalni eltorlaszolni az utjukat, erre vannak a gyanusan ott levo jarmuvek... Es valahogy altalaban mindig pont annyi van, ahany lyuk... -
Sztem ezzel a kérdéssel nézz be az episode one topikba. :)
Egyébként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gravity gunnal lökdösd rá a lyukakra az autóroncsokat. -
riddick3 #39861 sziasztok! segitseget szeretnek kerni a half life2 episode one elakadtam a egy garazsepületnel folyamatosan jönnek a bogarak a lyukakbol es igy nem tudom soha kinyitni az ajtot egy csapot kell tekerni de mindig megölnek a bogarak -
Nembaj, angol gyakorlásnak jó lesz, de most lerohadt az oldal :( -
többnyire csak technikai jellegű szöveg, hogyan csinálta ezt meg azt, hogy volt ez-az a jelenet az eredeti játékban, ritkán van hogy van még 1 kép. De én azért elolvastam őket, van benne 1-2 érdekesség is -
Fxom, akkor majd kezdhetem előlről ^^ -
a hide/show notes-ot se felejtsd el megnézni néha,azon is lehet derülni -
ÁÁÁÁÁUÁÁÁÁÁUÁÁÁÁÁÁJÁÁÁÁJ! XDXDaSDAasdasd :d:d:d :D:DXDDXDXD -
lámabiztos :( -
Vegas #39854 eredeti mellé fel lehet rakni? s -
Kár hogy a mai világba hiába írná be a futtatásba hogy Format C:, azt mondaná nem lehet formázni a win partíciót.
-
ACE #39852 Olvasd el még egyszer a FAQ-t, figyelmesebben! -
nah aki vágja az légyszi irjon hogy miért áll meg a lift elött a csaj:S -
Az hülyeség lenne -
Bisztos hogy nem -
Format C? -
És hogy tudom installálni benne a kiválasztott játékot? -
format c: -
liftelött valaki pls irjon hogy kell megcsinálni!
-
lol megakatd a csaj a liften hogy oldajam meg a FAQba nem találom:S -
Ma konkrétan ezt tudom ajánlani, ez menni fog: PacSteam -
JObban jársz egy Steam hackel, abban minden file meglesz az azóta kiadott bugfixekkel együtt, frissített enginevel... -
tudtok mondani valamilyen oldalt, ahonnan még beszerezhető a Proper Emporios változat? -
biztos rengeteg jelentkező lesz msn-en-.- -
Mentési problémáim vannak a HL2őbe aki tudd segiteni az vegyen fel [email protected] -
Volna egy kérdésem amit lehet, hogy már 1000x feltették, de a FAQ-ban nem találtam róla semmit. Szóval:
Amikor először felraktam a játékot akkor a kezdőképernyőn mozgó animáció volt, most meg csak egy elmosódott kép. Ez mitől van? Valami hiba? Legfrissebb verzió, legalisan steamen keresztül peccselve. (HL2 is originál) -
és ha az lenne kiírva, hogy ingyen Half-Life 2?
-
lál, legalább kiderült, hogy azér nincs olyan madár, aki csak azért rányomna..:) -
Borg #39835 Ezt már megjátszották más topikban, nem ért semmit... -
lord nihilus #39834 lol :D -
jó is, nagy is, mégse látják^^ írd rá a közepére villogó rózsaszín betűkkel, hogy FREE SEX, talán akkor hamarabb odatalálnak:D