42676
-
Ja, még én lapátoltam össze Paint Shop Pro, meg Animation Shop segítségével :D -
nem mondod?? tényleg krekkes? nem jöttünk volna rá-.-
mellesleg az anyázásáradat előtt rávezetlek a bannerra. nagy betűkkel rá van írva, hogy "Gyakran Ismételt Kérdések", meg ilyenek. -
zsozsousa #39830 Sziasztok!
Segitseg kellene sracok.
Most jatszom a HL2-ot,kb a felenel jarok...Adodott egy olyan problemam,hogy amikor elfogy az eletem es visszalepek,nem mukodik az MI,ha kilepek a jatekbol es visszajovok,akkor ujbol mukodik,de viszont elorol kezdi az adott palyat,nem pedig onnan folytatja ,ahonnan kileptem.
Tudja valaki ,hogy mi lehet a baj??(Crackelt valtozat..) -
hopppááá,sry
(kösz,hogy szóltál,észre sem vettem volna)
tehát
HL2 Ep.1 topik még1x -
lord nihilus #39828
én a revell-t jobban szeretem
-
nincs!
-
strebacom #39826 Húúúúúúúúúúúúúúúú.....az anyját..................hehe.......... 

Ja és van ennek külön topicja?::::?? -
ja, csütörtöktől lehet nyomni. -
strebacom #39824 Episode One még 2 nap,:..??? -
Steam elindít, és kétszer katt a CSS-re 

-
Először is nemtom ki mondta neked, hogy szabadság van benne, ráadásul az fps-ek közül csak most van kibontakozóban egy pár "szabad" pl ott volt a FARCRY.. Egy FPS lineárisan is élvezhető, meg ha egy játék sztoriorientált, akkor nem tudom hogy oldod meg a szabadságot... Pl. ebbe nagyon élveztem a történetet, de farcry-ból nem sokat értettem(ettől függetlenül nagyon is jó játék)... Egyébként HL1 is ilyen volt, nem tudom akkor miért vártál a HL2-re egy FC-t.. Egyébként nagyon jó engine-je van, és simán lehetne csinálni vele egy szabadabb gamet...(az ötleteimet most nem kezdem ecsetelgetni).. Hogy mért nem megy a CS?? Hát mértnem steammel próbálkozol?? Abba nem kell semmit paraméterezni.. -
n3whous3 #39821 Sztem egy rakás guánó a HL2.
Azt mondják, hogy "mekkora szabadság van benne". Hát egy nagy ***! Lineáris pályák egymás után, ez a HL2.
Ráadásul amióta a desktopomat "rendeztem", nem tudom a CS-t elindítani (letöröltem a p.ikont), mert nem tudom, hogy mi a lóf*** kell beírni paramétereknek, hogy azt indítsa el.
Ha valaki tudja, ezt elmondhatná. Kösz. -
rezgés nélkül még mehet :) bár nemtom nem vetemedtem gémpadra fps-nél -
1: szerintem nincs ilyen force feedback funkció a hl2-ben
2: az isten szerelméért, tagold már, hogy mit írsz, mert kétszer kellett elolvasnom, hogy egyszer felfogjam -
Balli #39818 Sziasztok,
Bár tudom nem ezzel kell egy ilyen játékot játszani, de adott egz nagy LCD TV, melyen 16:*-ben remekül nyomatja a játékot, s van egy Logitech vezeték nélküli rezgés gamepadom, mellyel a fotelból tudnám nyomatni a gamet /vagy legalábbis kipróbálni/ van vmi lehetőség arra, hogy beállitsam rá a gamepadot vagy nem támogatja, mert a beállitásoknál nem sikreült beállítani
-
lál :DD -
Én tegnap éltem meg ugyanaezt, mikor a source motoros Sin Episodes 1 ugyanígy halt meg nálam. -
Szereti a hogyt :) -
Kicsit csak beszélni magyartot? -
Valaki segítsen, láttam hogy régebben hogy lehet úgy tolni a gamet hogy már az elejétől fogva az erős gravity gunnal. -
mikor a csajszival beszélsz maqradj előtte és nézz végig a szemébe. Csak akkor lépj be a liftbe mikor ő is bent van. Egyébként szokott segíteni az ai_disabled 0 konzolparancs is.
Valamint felettünk van egy k*va nagy GYIK Banner is, ha az oldal alján levő kereső nem hoz ki 100-nál több megoldást a kérdésedre..
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd
istenem, de rég is volt :DDDDDD -
:FFFFFFFFFFFFF
Ez már történelem. :P -
:)))))))))))))))))))))))))))) -
Istenem, könnybe lábad a szemem, milyen rég is volt már ez a kérdés...ó kis nosztalgia
-
kicsirobi #39807 Sziasztok!Valaki tudna küldeni egy mentést.Legalább onnan,hogy a csajszi levisz a lifttel Eli-hez(motorcsónakos küldetések után.Mert a csajszi megáll a liftnél ,és nem megy sehova.Köszi.
[email protected] -
strebacom #39806 Ne is mond....
-
strebacom #39805 Még 2.... jaj...
-
Vegas #39804 jujdejo lesz -.- -
FLeK0 #39803 2 -
strebacom #39802 Mikor is fog megjelenni az aftermath(ep.one),talán még egy hét ha jól tudom?? 
-
Yo vagy ;)

...remélem nekem is menni fog!...habár tevezek erko-t venni, csak még kell zsé -
Desszert #39800 Megoldódott a problémám. Ha valakit esetleg érdekel, mert hasonló gondokkal küzd: a Lost Coast (EMPORIO-féle változat) telepítése után lehet futtatni SP modokat, mivel abban van egy launcher aminél választó modok indítása is, és el is inditja gond nélkül mindet. -
Desszert #39799 Légyszi légyszi légyszi azt a txt-t valahogy tedd elérhetővé nagyon jó lenne! -
CUCLI #39798 seemi. csak spam... -
Mivan?! -
Desszert #39795 Légyszi azt a txt-t valahogy tedd elérhetővé nagyon jó lenne! -
Tört steamel el lehet indítani az sp modokat udpadte kínlódás stb, de én már biztos nem írogatom le újra... Ha megtalálom a txt-met akkor berakatom a FAQ-ba, de nézz használt acc után, vannak egész olcsón, 3-4000..(prohardver, szoftver bolha) -
Desszert #39793 És nem tudtok rá valami megoldást, mondjuk egy cracket, hogy úgy tünjön mintha eredeti lenne? -
Az SP modok mennek, de az már megint tört steames kínlódás...