42676
  • RelakS
    Ja, még én lapátoltam össze Paint Shop Pro, meg Animation Shop segítségével :D
  • 12346
    nem mondod?? tényleg krekkes? nem jöttünk volna rá-.-
    mellesleg az anyázásáradat előtt rávezetlek a bannerra. nagy betűkkel rá van írva, hogy "Gyakran Ismételt Kérdések", meg ilyenek.
  • zsozsousa
    Sziasztok!
    Segitseg kellene sracok.
    Most jatszom a HL2-ot,kb a felenel jarok...Adodott egy olyan problemam,hogy amikor elfogy az eletem es visszalepek,nem mukodik az MI,ha kilepek a jatekbol es visszajovok,akkor ujbol mukodik,de viszont elorol kezdi az adott palyat,nem pedig onnan folytatja ,ahonnan kileptem.
    Tudja valaki ,hogy mi lehet a baj??(Crackelt valtozat..)
  • DJ Skyline
    hopppááá,sry (kösz,hogy szóltál,észre sem vettem volna)

tehát

HL2 Ep.1 topik még1x
  • lord nihilus
    én a revell-t jobban szeretem
  • DJ Skyline
    nincs!
  • strebacom
    Húúúúúúúúúúúúúúúú.....az anyját..................hehe..........
    Ja és van ennek külön topicja?::::??
  • artschiatwork
    ja, csütörtöktől lehet nyomni.
  • strebacom
    Episode One még 2 nap,:..???
  • BiG G
    Steam elindít, és kétszer katt a CSS-re
  • SZilaJMaGGoT
    Először is nemtom ki mondta neked, hogy szabadság van benne, ráadásul az fps-ek közül csak most van kibontakozóban egy pár "szabad" pl ott volt a FARCRY.. Egy FPS lineárisan is élvezhető, meg ha egy játék sztoriorientált, akkor nem tudom hogy oldod meg a szabadságot... Pl. ebbe nagyon élveztem a történetet, de farcry-ból nem sokat értettem(ettől függetlenül nagyon is jó játék)... Egyébként HL1 is ilyen volt, nem tudom akkor miért vártál a HL2-re egy FC-t.. Egyébként nagyon jó engine-je van, és simán lehetne csinálni vele egy szabadabb gamet...(az ötleteimet most nem kezdem ecsetelgetni).. Hogy mért nem megy a CS?? Hát mértnem steammel próbálkozol?? Abba nem kell semmit paraméterezni..
  • n3whous3
    Sztem egy rakás guánó a HL2. Azt mondják, hogy "mekkora szabadság van benne". Hát egy nagy ***! Lineáris pályák egymás után, ez a HL2.

Ráadásul amióta a desktopomat "rendeztem", nem tudom a CS-t elindítani (letöröltem a p.ikont), mert nem tudom, hogy mi a lóf*** kell beírni paramétereknek, hogy azt indítsa el.

Ha valaki tudja, ezt elmondhatná. Kösz.
  • reaper4
    rezgés nélkül még mehet :) bár nemtom nem vetemedtem gémpadra fps-nél
  • RelakS
    1: szerintem nincs ilyen force feedback funkció a hl2-ben
    2: az isten szerelméért, tagold már, hogy mit írsz, mert kétszer kellett elolvasnom, hogy egyszer felfogjam
  • Balli
    Sziasztok,
    Bár tudom nem ezzel kell egy ilyen játékot játszani, de adott egz nagy LCD TV, melyen 16:*-ben remekül nyomatja a játékot, s van egy Logitech vezeték nélküli rezgés gamepadom, mellyel a fotelból tudnám nyomatni a gamet /vagy legalábbis kipróbálni/ van vmi lehetőség arra, hogy beállitsam rá a gamepadot vagy nem támogatja, mert a beállitásoknál nem sikreült beállítani
  • artschi
    lál :DD
  • janos666 #39816
    Én tegnap éltem meg ugyanaezt, mikor a source motoros Sin Episodes 1 ugyanígy halt meg nálam.
  • Mayday
    Szereti a hogyt :)
  • Blekk Síp
    Kicsit csak beszélni magyartot?
  • Cápafogxy
    Valaki segítsen, láttam hogy régebben hogy lehet úgy tolni a gamet hogy már az elejétől fogva az erős gravity gunnal.
  • MerlinW
    mikor a csajszival beszélsz maqradj előtte és nézz végig a szemébe. Csak akkor lépj be a liftbe mikor ő is bent van. Egyébként szokott segíteni az ai_disabled 0 konzolparancs is.

Valamint felettünk van egy k*va nagy GYIK Banner is, ha az oldal alján levő kereső nem hoz ki 100-nál több megoldást a kérdésedre..
  • BiG G
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd

istenem, de rég is volt :DDDDDD
  • NeoMaN
    :FFFFFFFFFFFFF
    Ez már történelem. :P
  • Mayday
    :))))))))))))))))))))))))))))
  • Seth
    Istenem, könnybe lábad a szemem, milyen rég is volt már ez a kérdés...ó kis nosztalgia
  • kicsirobi
    Sziasztok!Valaki tudna küldeni egy mentést.Legalább onnan,hogy a csajszi levisz a lifttel Eli-hez(motorcsónakos küldetések után.Mert a csajszi megáll a liftnél ,és nem megy sehova.Köszi.
    [email protected]
  • strebacom
    Ne is mond....
  • strebacom
    Még 2.... jaj...
  • Vegas
    jujdejo lesz -.-
  • FLeK0
    2
  • strebacom
    Mikor is fog megjelenni az aftermath(ep.one),talán még egy hét ha jól tudom??
  • TommyC
    Yo vagy ;)

...remélem nekem is menni fog!...habár tevezek erko-t venni, csak még kell zsé
  • Desszert
    Megoldódott a problémám. Ha valakit esetleg érdekel, mert hasonló gondokkal küzd: a Lost Coast (EMPORIO-féle változat) telepítése után lehet futtatni SP modokat, mivel abban van egy launcher aminél választó modok indítása is, és el is inditja gond nélkül mindet.
  • Desszert
    Légyszi légyszi légyszi azt a txt-t valahogy tedd elérhetővé nagyon jó lenne!
  • CUCLI
    seemi. csak spam...
  • SZilaJMaGGoT
    Mivan?!
  • Desszert
    Légyszi azt a txt-t valahogy tedd elérhetővé nagyon jó lenne!
  • SZilaJMaGGoT
    Tört steamel el lehet indítani az sp modokat udpadte kínlódás stb, de én már biztos nem írogatom le újra... Ha megtalálom a txt-met akkor berakatom a FAQ-ba, de nézz használt acc után, vannak egész olcsón, 3-4000..(prohardver, szoftver bolha)
  • Desszert
    És nem tudtok rá valami megoldást, mondjuk egy cracket, hogy úgy tünjön mintha eredeti lenne?
  • SZilaJMaGGoT
    Az SP modok mennek, de az már megint tört steames kínlódás...