Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
info file <#nezze> , Launcher.exe marha bonyolult

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

asfa
hali all.megvan a lost coast tudja vki hogy hogy inditsam el mert nem cd képben van meg hanem igy mintha fel lenne rakva szoval azt hogy?és kell hozzá a hl2 hogy fent legyen a gépen?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

hl1-bol van 45 perces is.

Istencsászár
A Gamer's Hell csapata kedves kis meglepetéssel rukkolt elõ ezen a szombaton. Néhány videó került fel a csapat oldalára, amelyek rekordidõ alatt teljesített végigjátszásokat örökítettek meg. Extragyorsan vittek végig olyan címeket, mint a LucasArt's kalandjáték-csomaga, a Morrowind, a Doom 2, a Half-Life 2, a Quake, vagy a Half-life. A videók méretes nagysága ellenére érdemes lerángatni egy-két animációt tovább>>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

köszi a segítséget megprobálom amit mondtál.
termeszetesen, akar kinaban is bejelentkezhetsz es jatszhatsz a jatekaiddal, ha epp ott vagy.

lehet hogy hülyeséget kérdezek de az akkor is mûkõdik ha azóta újra telepitetem a gépet?
van accountemlekezteto a login kepernyon.

de az már nincs meg(jelszó,név)fellet valahova irva csak már fenne tudja hova.szóval akkor most beszoptam vagy van még megoldás?
Nem kell (es nem is lehet) ujra regisztralni a cd kulcsodat, azt az accountot kell hasznalni amibe eloszor megtetted ezt.

szevasztok kéne egy kis segítség megvettem ezt a hoki játékot tavaly december környékén addig még nincs is baj elisindult gondnélkül ment aztán most meg amikor felakarom rakni mindent jól feltelepitek létrehozom a steam fiókomat regisztrálom a cd-kulcsomat(amit csak 6-7re fogad el)pedig eredeti,azután nem enged tovább menni valami buziságot irki(a cdmnek semmi baja nincs) szerintem vagy valami gond van a steamel(bár ezt kétlem) vagy valamit megváltoztatak.fenne tudja esetleg ha már másnál is elõfordult ez a probléma és megtudta oldani az lenne olyan szíves írni ide a forumba.elõre is kösz
ja és szerintem half-life 1 jobb volt!
Igen. A steamen keresztûl kell letölteni a LC-t.
hellosztok a LOST COAST hoz kell a sima HALF-LIFE 2<#help><#help><#help>

janos666
Töltsd le a GCF-eket Steammel.
Sheke
elcseszõdött az a fájl biztos

Le Parkour

vagyis raknám...

felraktam azt is..

janos666
Rakd fel a CS:S-t is.
Sztetek ez miért irja ki? D:
Eddig simán jó volt...

janos666
Nemtudom, ez a Rapidhare. Tekerj a lap aljára és válaszd a Free gombot, majd ismét tekerj a lap aljára és nézd addig a visszaszámlálót amíg elõ nem tûnik a link. (kb fél perc)
én innen mét nemtoom letölteni? :S

[NST]Cifu
Hogy miért vették ki pontosan azt nem tudom, de elég hülye megoldással csinálták meg, mivel így a HK MP7 (a'la SMG) kapott egy gránátvetõtt, ami kegyetlenül nem illik oda (képzelj el egy mini-uzit gránátvetõvel...), ráadásul a modeljén nincs is ilyen. Mondjuk ilyen téren az alap HL sem volt jobb (50 lõszeres MP5 tár...), tehát "folytatták" a hagyományt.

Az XM29 OCIW azonban ugye megszüntetett program, pedig mindenféle játékba berakták persze, mivel hát olyan macsósan nagy és brutális a kinézete. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Istencsászár
omg az élet nagy gondjai 😄

geri15
lol

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

... use ?

R0sc0
lol nem fogjátok elhinni.. elakadtam a Lost Coastban. 😊

mikor veflmész a hegyen és bemész az udvarba, akkor ott elvileg a templomba kéne bemenned de engem valamiért nem enged. Az ajtó félig nyitva de nem nyilik tovább. Valami ötet?

Tudtok egy hl2 deatmatch szervert ahol törtet is felenged

janos666
Vayg emporioék oldaláról vagy a RIN-ek fórumából. Cs.RIN.ru
De inkább segítek: DarkSteam V3.1.1 UPDATE2 (ezt Maddox kókányolta össze nem a szerzõ, õ most pihizik valahol, szarul updatel)
janos666
Szerintem pedig elfért volna ez az egy félsniper a játékba. Pl. ezzel lõhettük volna ki a belvárosban a lepukkadt koromsötét szobákból távcsövezgetõ ellenségeket ahelyett hogy 6 gránátot odadobunk hogy essen ki végre mind.
és azt honnan lehet leszedni?

steam, origin: ACE_hun

geri15
Nem megy, meghalt, kampó, RIP.
Használd helyette a DarkSteam-ot, vagy az eredetit.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Rapid81
Sorry! Mostanában nem jutok odáig, hogy folyamatosan figyelemmel kísérjem a topicot.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rapid81
Mikor jön ki végre az Aftermath, vagy ez is a STALKER, vagy Duke Nukem Forever sorsára jut?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nektek megy a SteamDown?

steam, origin: ACE_hun

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egy kérdés!
Feltettem a HL2-t másodjára mert nagyon tetszik, de az lenne a gondom hogy a célkereszt helyén egy Q betû van Half-Life "2"-es szám helyett pedig egy aposztróf jel (Half-Life'). Ez nem tudjátok hogy mitõl van, mert nagyon idegesít.

A gamestar nem jatszott a hl2-vel a 'teszt' megirasakor, nagyreszt internetrol es a tarslapjaiktol szedett infok alapjan raktak ossze. Ilyen fegyver nincs a jatekban, 2003-mas videokban volt, de nem volt ra szukseg.

STREEX
Ez a gs hl2 leírása.Ez a xm-29 sabr rohamkarabély benne van a játékban?Mert eddig 2x vittem végig de sehol sem találkoztam vele.

http://www.kepfeltoltes.hu/051113/DSC00478_(kepfeltoltes.hu).jpg

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

de hát meg van a bronz HL2,és akkor mé nem jo még mindig?
[NST]Cifu
<#eplus2>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Persze, egy bolti HL2 pl.
unable to load filesystem_steam.dll A Lost Coast ezzel a hibával ellszáll inditásnál,valami megoldás van rá esetleg??
GregSB
Van update is az elõzõ cuesteamhez, tehát nem kell újraraknmi az egészet.

GregSB
Hoppá énkérek elnézést, valamit elnéztem a FAQban, mégis van link!

.CUE
presents
ÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä Ä
º±³ Steam ³
ÓÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄijķ
³ Supplied by....Valve Corporation Release type...........Crack / Full ³±º
³ Cracked by...................cue Protection.....................None ³±º
³ Packaged by.............your mom Release size.................6.24mb ³±º
³ Release date.........Nov 10 2005 Operating system.............Windoz ³±º
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄĽ

ßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßß
°°±±²²ÛÛÛÛÛ DeScRiPtIoN ÛÛÛÛÛÛ²²±±°°
Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü

Version:
. Steam Windows Client *Cracked
. Built: Nov 10 2005, at 15:41:42
. Steam API: v005
. Steam_14 / SteamUI_87

Features:
- Steam will not update
- Install and play steam games for free.
- No weird patchers / loaders etc

Notes:
- Crack was updated to support all languages.
- Please see Changelog.txt for Steam Platform update news.
- Ticket Expiration Problem *NOT Fixed !

°°±±²²ÛÛÛÛÛ InStAlLaTiOn ÛÛÛÛÛÛ²²±±°°

Extract files where you want and run Steam.exe.

See inside the file Steam.cfg for information
about playing steam games in Offline Mode.

°°±±²²ÛÛÛÛÛ GREETiNGS ÛÛÛÛÛÛ²²±±°°

To everyone in the non steam community,
you all know who you are..

Akinek fent van a Cuesteam a FAQ.txtben megtalálja a linket ahonnan letöltheti!

GregSB
Vlakai tud valamit egy új Steam-Cueról? A FAQjában azt írták hogy szokták frissíteni, de azt nem írják hogy hol kell csekkolni 😊

HDR már nem újdonság.
Lost coast: 10perces techdemo és tele van bugokkal.(Mióta is fejlesztik)
Aftermath is késsik pár hónapot. (Hl2 csak 1évet késett)

AdaKiller
gy=így

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
gy van, szintén behalt

amúgy ha nem jó a steamcue, akkor nem lehet vhogy elindítani a már letöltött hl2-t?

Steam Nick: adakiller

Evogordon
Hát csak annyi a lost coast hogy pl 1 karakter 3000 poly-ból áll meg sokkal részletesebbek a tárgyak is nameg a HDR.