42676
  • artschiatwork
    lol :D
    asszem újra végignyomom a gammát... :)
  • RelakS
    Fan-art-ban is vannak marhaságok :)
  • FLeK0
    Az a platinum kiadás nem igazán fog megjelenni mostanában, ne számíts rá, vedd meg a game of the year-t.
  • SZilaJMaGGoT
    Nyugi értettem én... :)
  • Magiszter
    A biztonsági másolatot azért tettem cicakarom közé mert ironizáltam. Ez azt jelenti hogy a nem boltban megvett, steam-éknél nem beregisztrált, nem legális verzió. De végülis mindegy. Majd ha kijön a Platinum Collection megveszem és remélem normálisan muzsikál majd.

Annak mi is a pontos dátuma: júni. 26?
  • SZilaJMaGGoT
    A biztonsági másolat is lehet eredeti.... :S Accountól függ.. Ha az accountod tartalmazza eredeti cd kulcsal akkor nem gáz..
  • Magiszter
    Lenne egy csúnya kérdésem:
    A HL2 "biztonsági másolatához" fellehet valahogy erőszakolni a Garry's Mod-ot? Annyira nem fontos mert 2 hét múlva megveszem az eredetit (Platinum Collection???), csak érdekelne hogy ehhez a "speciális verzióhoz" lehetséges-e? (me a FAQ-ban azt mondja hogy nem). Van valakinek valami infója róla?

A képregényről: Végignéztem. Hát nagyon LOL. Aki ezt kitalálta nem volt 100. De volt fantáziája és türelme az ziher.

• BiG G
    ami utána jön se semmi :DDDDD
    ezek mind nagyon betegek ×DD
  • RelakS
    Ez akkora szar, hogy be kell szúrnom :D

[url=http://www.hlcomic.com/index.php?date=2005-10-21]Concerned - Issue #68[/url]
  • SZilaJMaGGoT
    Ha nem eredeti akkor sehogy... Viszont steamen meg tudod venni külön csak azt, ha csak az kell...
  • heyho21
    Köszi szépen
  • ACE
    Felveszed a Gravity Gun-al, és közel viszed a csajhoz, és az átprogramozza hogy az ellent támadja.
  • BiG G
    nem.

ték
  • JaSoN HuNTeR #39899
    Half-life2 deathmachel hogy tudok játszani neten?(Nem eredeti a HL2őm)
  • heyho21
    Hello!
    A Gravity gun-os résznél vagyok, de van 1 rész ahol se elöre se hátra csak két kis gömb folyamat lebeg, támad és nem tom mit kell velük csinálni, hogy kell kinyíni???
    Aki tudja miről beszélek, kérem segítsen! THX
  • BiG G
    szar ügy :DD
    amúgy kell hogy legyen autosave, vagy végigviszed mégecce Ravenholmot, úgyis az a legjobb pálya :DDD
  • Magiszter
    Mit ne mondjak az ep1 nagyon bejött. Nekem sokkal jobban visszaadta a HL érzést. (Bár tény régen játszottam már vele) Az egész játék egy pozitív csalódás volt. A grafika egyszerűen gyönyörűbb mint a HL2-ben volt. Gyakran kaptam magam azon hogy elképedve nézem a fények játékát a falon, padlón... És a "kimegyek a napra elvakít egy percre" hatás is nagyon jól megvan csinálva(bloom?). Alyx meg tényleg nagyon életszerűre sikeredett. A beszólásai(Zombine rulezz), meg az egész karaktere, arcvinásai... Barney nekem egy kicsit borostásabbnak tűnt most. És a finálé... nagyon nagyon jóra siekrűlt. Már rugdostam is a gépet, hogy "csak ennyi?!" tudják a Valve-s skacok hogyan kell fenttartani az izgalmat, egy befejezetlen befejezéssel. Várom az Ep2-t. Addig meg marad a játék 20 féle képen történő végigjátszássa
    Hátrányai:Rövid, lineáris (bár azért lehet kóborolni is benne), nincs benne annyi újítás (fegyverek, textúrák, ellenségek a régiek), és 4-5 óra játékért elkérnek 4890Ft.- Azért ez egy fontos szempont. Remélem majd kiadnak egy Episodes Pack-ot amiben benne lesz mindehárom rész.
  • Zetorg
    hihetetlen :D
  • Tojesz
    Sziasztok, tudnátok adni egy Ravenholm utáni mentést?
    Mert ahol megtalálom a csapatot (akik mondják hogy Alyx apját elrabolták), ott ha mennék be, a pasas megáll az ajtóban úgy, hogy ne bírjak bemenni.....
    Köszi
  • strebacom
    Hát igen, igazad van, én is játszottam és játszom a Hitman-el és nagyon tetszik benne hogy egy dolgot többféleképpen is megoldhatsz, de azért az EP1-et és végig vittem már 3-szor, a HL2 meg vagy 6-szor, egyszerüen szeretem és kész!!
  • [NST]Cifu
    Őszintén szólva nekem nagyon tetszett. Jó volt, hogy végre nem magányosan mászkálunk a játék 95%-ban, hanem van egy társunk is, mégha egy kissé passzív is az esetek többségében. Nagyon bejöttek Alyx beszólásai (Zombine... :D), az, hogy reagált arra pl. ha a szemébe világított az ember, az, hogy a sötétben a lámpával megvilágott ellent lőtte.

Bejött a történet menete, a sok apró jelenet a háttérben és az előtérben (pl. amikor Alyx a rázuhant Stalkerrel 'harcol', majd utána megrémülve lekuporodik, vagy Dr. Kleiner szövege a városban). Jók voltak a gondolkodást követelő részek (az Antlion-horda támadás, annak megszakítása, a zombi-rohamok, a menekülés előlük a vak sötétben, stb...). Szóval szórakoztató játék volt, én azt mondom, hogy megérte a pénzét.

Persze vannak apróságok, amik nem jöttek be. Az, hogy ordít a pályákról, hogy vezetve vagy, és csak egy előre meghatározott útvonalon haladhatsz. A "ha-ide-lépek-ez-történik" illetve a csak egyféleképpen megoldható akadályokkal tűzdelt játékmenet béklyói. Elötte játszottam végig a Hitman: Blood Money-t. Hát azután ez azért elég komoly arculcsapás...

Én kiváncsian várom az Episode Two-t...
  • mooo
    Half - Life 2
  • HitKaszaMan
    Léccí valaki adjon egy torrent címet ahonnan leszedhetném a half-life 2-őt vagy az epidose 1-et!Kösz szépen
  • TSL16b
    Ennek őszintén örülök, szívesen.
  • Mayday
    Feltettem, tokeletesen szuperal!

Koszi meg1x!
  • Doki17
    Hát ez az nem tudok azért érdekltöttem hogy van egy magyar :D
  • Mayday
    Akkor teszek egy probat, aztan majd irok, hogy ment vagy nem!

Es koszonom a segitseget! :)
  • TSL16b
    Legnagyobb eséllyel az 1.02-es változat működhet még, a Magyarítások Portálról. Ha nem megy, szólj, és megpróbáljuk újra működőképes állapotba hozni. Ezek a Steames fiúk mindig kitalálnak valamit.
  • Szolnokboy
    nektek müködik a steam ?
  • Mayday
    Figyusszatok mar:

A simaHL2-t jelenlegi (legfrissebb) steames allapotaban lehet meg magyarositani? Mukodik ra a "regi" magyaritas, vagy van update-elve az is? Elovennem ujra, ha van ra mod, magyarul, ha nem megy, angolul. Probalta esetleg mostanaban valaki?
  • reaper4
    ez állat :)
  • TommyC
    Köszi
  • RelakS
    Tudsz jól angolul?
    158 db Concerned képregény
  • Doki17
    Van ebből még mert ez tök jó:D
  • RelakS
    képállat imageshacks-ről

thread

(úgynézem, hogy St rendesen kigolyózta az is-t... Ha az img-s tag-ek között ott az imageshacks, akkor minden kép eltűnik O_O )
  • Seth
    Van már elérhető belőle? Csak kivi vagyok hozza e a szintet ^^
  • RelakS
    Egy srác elkezdte fordtani a Concerned képregényt. Szegényt jól meg is kritizáltam
  • FLeK0
    A hl2-t gyakorlatilag csak steam accountkent lehet eladni, hiszen ahogy felrakod a gepre regisztralni kell ha hasznalni akarod. Meg lehet bankkartyaval, steamen vasarolt jatek is, ott meg egyszerubben tudja igazolni magat a banki kivonatokkal ha esetleg vissza szeretne szerezni.

Milyen jatekokkal szeretnel jatszani? ha csak a multiplayeresek fontosak, akkor annyira nem dragak mar a csomagok amik csak ezeket tartalmazzak, es biztos nem lesz veluk gond.
  • Szolnokboy
    mégegy kérdés most jutott eszembe : árulnak steam accountot is, azokkal is ugyanez a helyzet ?
  • Szolnokboy
    kár :( azért köszi a választ