Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adtak már ki valami modot, amivel coop-ban lehet végignyomni a HL2-t?
Megvettem a HL 2-t, de a telepítésnél elakad ennél a folyamatnál:
"base source shared materials.gcf" már 2 órája itt tart a telepítés.
Várjak türelemmel, vagy valami más nem stimmel?
Légyszíves segítsetek! köszönöm
StephenKing
Kösz!! Beírtam és beszélnek mint a vizfolyás<#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

artschiatwork
ha legális verziód van, akkor beszélnek, és mehetsz tovább. Ha nem, akkor marad az ai_disabled 0 verzió a konzolban szvsz.

StephenKing
Sikerült egész hamar megakadnom a route canal résznél. A végigjátszásban azt irják hogy itt majd a szörny meg az ember odajön hozzám és õk nyitják ki az ajtót.Beugrok hozzájuka vasúti kocsiba és bármit is csinálok ezek csak mozdulatlanul állnak.Valakinek van vmi ötlete???probléma

StephenKing
Kösz szépen!!! Mostmár megy! <#worship><#worship><#taps>

Frissits videokartya drivert.

StephenKing
Letöltöttem a játékot feltelepitettem és mindig ezt a hibaüzenet adja ki bármit is álligattam. Valakinek valami ötlet??

nem tudom, sose neztem, a steam 3.0 megjelenese utan irtak hogy nem mukodik, lehet van frissebb ami jo.

hinar
Ez a új steam miatt van? Az alábbi verziót találtam hl2. Ez az utolsó frissités.Ez nem jó?

nincs, az regi verziohoz keszult.

hinar
Letöltöttem a legújabb magyarosítást a Hl2 és a steamhez. De nem müködödik. Valakinek sikerült a magyarosítás eredeti játékhoz, mert ha a leírás szerint felrakom hibát ír ki. Van rá megoldás?

hinar
Ha csak a HL2 intalállod akkor is szerintem ezt csinálja, mert úgye a Counter-Striket is fel kell rakni. Szerintem most a steamel van gondja. Tölds le a steampower oldalró egy steamat rakd fel, állítsd be a tûzfalat, hogy engedje ki a steamet és utána rakd fel a cd tartalmát.

Evogordon
De tudod még mi a kúrva jó hogy már másodszor vetted meg ezt a kúrva játékot <#zavart2><#nevetes1>

És miva ha aktiválom a cd key-t és letõtöm? :SSSSSSSssssssssssss

ez kurvajó..veszek 10k-ért egy kurva játékot és szar.......<#levele><#levele>

Lepj ki a hl2 installbol es inditsd el a steamet, frissitsd, lepj ki, es utana probald ujra a hl2 installt. ha nem jo akkor valoszinuleg serult a cd.

xerinted értem?

Hi!
Ez sztetek mitõl van? 😞 Ma vettem meg, és raktam ujból a winfost 😞((((((

Ha nem menne a kép megtudjátok nézni:egér a képikonra jobbklik és megnyitás!<#taps>

A lost-coastban tényleg átlehet menni a faluba, ime:

Guer
vidd csak a vinyot

gaalgergely
remek 😞
most cipelhetek mindent a felora gyalogturara lako
ismikhez, nekik van csak netjuk. kosz a segitseget.

Net nelkul nem fog menni, legalabb egy regisztracio es frissites erejeig neten kell lennie annak a vinyonak amin jatszani akarsz.

gaalgergely
hi. megvettem a hl2 dvd-s valtozatat, s szeretnem elinditani a gepemen, de
nincs netem. nem is kell, hogy legyen, a single player modot akarom vegigjatszani....a faqban olvastam, hogy van valami ilyesmi steam progi,
de hiaba guglizok ra, nem talalom....ha valakinek megvan, legyen szives
elkuldeni nekem mailben, orok hala: [email protected]

Valaki megmondaná nekem mi az a black mesa source? Csak nem a hlf-life 1 source engines felújíított változata????

Fékezzük meg aqz inflációt...lopjunk

killer123
ird be a konzolba hogy AI_DISABLED 0.
Ennyi.

Jó konfig.

hella. néztem a faq ot de nem naon találtam hasonlót. most újra játszanék ezzel a játékkal, de ha jól tudom akkor ebben a játékban valami féle inteligenciával áldották meg a karaktereket, de a feltört verzió hibája volt hogy elsõ játék után ahogy kiléptél, ujra akartál játszani akkor a pályán sem az ellenségek, senki nem mozogott, csak ott állt, mint egy kõoszlop. ha jól emlékszem 3 megoldás volt, én az eggyiket használtam. vissza kellett állítani a rendszeridõt a telepítés idõpontjára és akkor ez orvosolta.NOS ERRE A PROBLÉMÁRA SZERETNÉK RÁKÉRDEZNI,HOGY VAN E AZÓTA VALMI FÉLE MEGOLDÁS? ha vki tudja, akkor válaszoljon légyszives PRIVÁTBAN , vagy szúrjon be egy linket.elõre is köszi
Hali. Letöltöttem a kiegészítõt, elkezdem kibontani winrarral, és fél óra múlva is csak 1%-nál tart. Miért van ez?

bocs hogy ide írom, de biztos tudtok segíteni. Half-Life 1 Source *Addon*-t szedtem le, kicsomziva 800 mega, nfo szerint az exe telepíti, de nekem csak felvillan egy DOS ablak, más nem történik. kell az alap HL1-is? de akkor miért nem sír érte? vagy mi lehet a gond?
nos akkor a fáradtság lehet rám nyomta rám a bélyegét és én értettem félre a dolgot. nekem tökéletesen megfelelne a hf1 és a két kiegje az új megszépített változatban is, vagyis számomra egyértelmû,- és azért fogalmaztam úgy ahogy fogalmaztam,- hogy akkor nem kellene a régi eredeti változata sem külön cd-vel, sem a dvd-re felírva, csak végig lehessen újra játszani a sztorit. sõt, annál jobb ha mindhárom régi részt átültették. de ha jól értem csak a hf1 alapjátékot csinálták meg az új enginnel

igen, de játékban kiváló fegyver, öröm elsütni 😊 a torkolattûz effekt már benne van a második részben?

[NST]Cifu
Szerepel a .357-es Magnum a HL2-ben is, de szvsz kiváltani a valóságban más sem válthatná ki, a Desert Eagle-nek csak a filmekben olyan jó a renoméja, egyébként egy elégé megbízhatattlan konstrukció, ráadásul az .50AE lõszer már nem igazán pisztolyba való (a filmekben könnyen lövöldöznek vele - vaktölténnyel). Amúgy a Magnumnál is berakhatnának egy-két realista dolgot, utána rögtön nem szeretnék annyira az emberek. Az egyik a hangja, mert lõsz vele hatot, és utána fél óráig sípol a füled és nem hallasz semmit (nyílt lõtéren! Na persze, aki olyan hülye, hogy fülvédõ nélkül lõ... 😊)). A másik az, hogy lövés közben a torkolattûz miatt olyan "effektben" lesz részed, mintha valaki a szemedbe vakuzna. "Kellemes". 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
Ebben az esetben (is) FLeK0-nak kell igazat adnom, abszolut minden allitasa helytallo. Es azt is el kell mondanom, hogy magyarorszagon velemenyem szerint O az egyik, aki errol az egesz Steam/HL/CS temarol a legjobban kepben van.

Ha HL1-et megveszed, akkor jar Neked a ket emlitett kiegeszito. Ha HL2 GOTY-ot veszel, akkor nem jar HL1 es kiegeszitoi, azonban jar a HL1 Source motorra atultetett valtozata. Ez ujabb, kapott fizikat, meg mittudomen, de attol meg nem az eredeti HL1. Sztem ez teljesen ertheto.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

"tartalmazza nemcsak a hf 1-et hanem annak kiegészítéseit, pl: opposing forces és blue shift-et is?"

Ez volt a kerdes, emiatt irtam, hogy nem jar melle hl1 (nem source), es igy nem jar melle semelyik kiegeszito, ami egy sima hl1 melle jarna. Azoknak nincs 'uj' valtozata.

nem tudom a késõi (korai?) idõpont teszi vagy te egy kicsit nehéz eset vagy, de azt hiszem ezentúl nem fogom túlzottam komolyan venni a hozzászlásaidat, ebbõl kifolyólag:

39172 - Az a hl1-et sem tartalmazza, de a steamen meg lehet venni 20 dollarert az osszes kiegeszitojevel egyutt.

39174 - a half life 1 source az nem a half life 1.

39176 - igen, az ''atirata``, de nem jar hozza semmi mas jatek ami a hl1 melle jarna

remélem te el tudsz igazodni saját magadon, mert én kívülállóként kissé nehezen. és szted nekem kellene egy külön hl1-es cédé? elég ha rajta van a dvd-n, arra lettem volna kíváncsi hogy vajon a két kieget is tartalmazza az átdolgozás vagy sem. ha nem megpróbálom õket az eredeti (régi cd-s verzió) megszerezni vhogy

Igen, az ''atirata``, de nem jar hozza semmi mas jatek ami a hl1 melle jarna.

a borítón ez áll:

"játszd végig az eredeti, díjnyertes szóló akciójáték Source motorral felturbózott változatát"

de mintha mástól is hallottam volna itt a fórumon hogy a hl source az eredeti játék új engines átirata. akkor most ki téved?

ui: napokon belül magam gyõzödök meg róla, csak legyen összerakva az új gépem

a half life 1 source az nem a half life 1.

hmm. ott van rajta a borítóján a hátoldalon, counter strike source, deathmatch, half life 1 source. csak arra lennék kíváncsi hogy az utolsó vajon a két kieget is magába foglalja vagy csak az alapjátékot

egyébként a 357.-es magnum revolver a kedvencem, nyugtassatok meg hogy a második részben is szerepet kap. pontos, erõs, és a visszarúgását a célkeresz elugrása szimulálja. a hangja is az eredetié. egyetlen dologgal lehetne sztem kiváltani, a .45 vagy .50-es desert eagle ae-vel. a max paynben egyik nagy kedvencem volt

Az a hl1-et sem tartalmazza, de a steamen meg lehet venni 20 dollarert az osszes kiegeszitojevel egyutt.

ja, egyébként akinek megvan az opposing forces azt szivesen megvenném utánvéttel. részleteket priviben

valyon az év kiadás:
http://www.galaxisnet.hu/lista.php?kategoria=11PCG&tipus=H&jel=1
tartalmazza nemcsak a hf 1-et hanem annak kiegészítéseit, pl: opposing forces és blue shift-et is? mert akkor megveszem

egyébként a két legismertebb kiege, de fõleg az opposing forces hiányzik az életembõl. egyrész felpeccselné az alap 1.0-át, másrészt már van három gépem amin vidáman elmennek a legújabb játékok is, és elhívnám egy haveromat (+tesóm)akivel annak idején óriási half-life 1 multiplayer csatákat nyomtunk anno, és újra lehetne élni az élményt közösen!

Mayday
FLeK0: Te mar nem birod ki buntetopont nelkul?
Meglep, hogy mindig begyujtod a 3-at!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

megszépítette? most is azzal játszom, és tök jó, nem megszépülésrõl van szó. persze azért a második rész gondolom ütõsebb lesz, de nem akartam úgy belevágni hogy szaggat. érdekes hogy a doom3-hoz képest a quake4 mennyivel jobban fut. pedig a doom3-at megbütyköltem a leírásoknak megfelelõen hogy jól fusson

[NST]Cifu
Szerintem nézz szét a HL2 fansite-okon, vannak érdekes cuccok, melyek tényleg megszépíthetik a játékot. Ajánlom a Half-Life 2 Files weboldalt, és szerintem mindenképpen rakd fel a Fakefactory féle MOD-ot, az valami hatalmas.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Az ido ennyire megszepitene az emlekeket?

még ki sem próbáltam azért hogy teljes pomtájában játszhassam elõször végig a gamét. és most hogy megvan az új gépem, hétvégén erre sor is kerül. addig is bemelegítésképpen az elsõ rész ütöm újra végig hogy a hangulat meglegyen addigra. hihetetlen hogy mennyire jó volt már ennek az ai-ja akkoriban is, a többi játék csak próbálja utolérni azóta kevés sikerrel. ha elbújsz megy a gránát, ha letámadod vagy gránátozol megpróbálnak menekülni, csapatosan támadnak stb. remélem a második rész is ilyen

Duddits
Köszi!

geri15
gigás méretû GCF-eket keress
egyébként meg elindítod a Steamet, és "delete local content"

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.