Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
origi?

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

JaSoN HuNTeR
Felraktam a Garry's mod 9et steamen+ hozzá felrakta magának a HL2õt de a garry modba mégse látok szervereket. Miért?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SZilaJMaGGoT
Nah igen... :)

Valószínûleg amit életben csinálsz apróságot arra nem figyel fel annyi ember :) Nincs közzétéve a neten mindenki elõtt hogy készülsz valamivel :)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

SZilaJMaGGoT
Hát jah, de nem értem miért olyan meglepõ ez bárki számára. A hétköznapi életbe is rengeteg példa van arra, hogy valaki elkezd magának csinálgatni valamit aztán egyszer csak idõ/pénz hiányában le kell mondania róla. :)

Látszik régen együtt "dolgoztunk" :P Képben vagy mindennel :)

SZilaJMaGGoT
A feléig sem szoktak eljutni... :) Egyébként meg az van, hogy folyamatosan hullanak ki az emberek a csapatból vagy válnak inaktívvá, jó esetben jön a helyükre más, de úgy sem haladnak, aztán megy a vergõdés még a project-vezetõ végképp bele nem fárad és hagyja az egészet a picsába. Nahmeg általában a kóddal szoktak elcsúszni.

Debrecenben laksz, nagyon elakarsz menni a balatonra strandolni egyet... elötte lemész kocsival egyedül balatonra felmérni hogy milyen az idõ illetve mennyire van telítve?

grebber
Nem ítélkezek!
Ha valaki belevág ilyen mod projecktbe akkor nehogymá a felénél kell elõjönnie annak hogy ja nincs is idõnk erre kukázzuk a francba.Akkor minek álltak neki?
Már az indulásnál fel kéne mérni a dolgokat.

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
Ameddig nem dolgoztál csapatban szabadidõs projekten addig ne itélkezz. Alapból megnehezíti az amúgy is gyenge managementet, hogy különbözõ emberek, különféle problémákkal, nem rendelkeznek pont ugyanannyi szabadidõvel. Aztán sok minden összefügg úgy, hogy egy ember miatt csúszik egy másik melója is.

FSpofon
nagyon sok modder már ennyi felmutatása után állást kap fejlesztõ cégeknél, amellett meg nem lesz idejük befejezni. a valve mellett az ubisoft és a crytek is rengeteg hl moddert vadászott le pl, de biztos mennek mindenhova. ugródeszka a modkészítésbe belefogni, olyan ez nekik mint egy önéletrajz.

Arab money

grebber
Én komolyan nem értem az ilyeneket!
Van egy csomó olyan project más játékoknál is ,amiben láthatóan rengeteg idõt beleöltek.
Akkor miért nem csinálják végig.
Bár igaz abbahagyna valami azt a legkönnyebb!

SZilaJMaGGoT
Valszeg sosem fog ahogy a legtöbb nagyszabású hobbiprojekt...:)

jól néz ki
grebber
Most találtam rá erre!Nem is ígérkezik rossznak.Remélem belátható idõn belül el is készül majd!

Dino-Mod Jurassic Life a Half-Life 2höz

JaSoN HuNTeR
detto!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Énis olvastam :) Akkoriban még rendszeresen hozta bátyám xD

hozzáteszem inkább csak az igények/elvárások változtak meg.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

megállt volna? nem hiszem.

SZilaJMaGGoT
<#eljen> Emlékszem anno megvettem azt a gamestart amibe külön kis füzet volt a HL2-rõl, csak úgy ámultam bámultam és zsongtam, hogy mikor játszhatok már vele... :D Akkor vettem 512 ramot az akkori pc-mbe, hogy fusson majd valahogy... :D

Nekem majdnem medium :) Textúrát nem bírta mediumon, egyszer megnéztem full grafikán, 3fps de csak úgy lestem :D

SZilaJMaGGoT
+1 Pedig elõször csak minimumon tudtam tolni... :)

Na ezt nagyon jól leírtam... Tátva maradt a szám, nem a szemem xD

+1 2004 ben szemem tátva maradt mikor megláttam a részletességet és grafikát, akkoriban nem nagyon tudták überelni.

SZilaJMaGGoT
Most ha az igényekre célzol... A HL2 egy 2004-es játék, akkor fasza volt, de ahogy utólag hozzányúlnak mások az már egy rakás szar. Egy játék eredeti formájában az igazi ahogy azt a fejlesztõk megálmodták és kivitelezték. Szerintem. Ettõl függetlenül ha neadjisten lesz harmadik része attól elvárom, hogy az aktuális grafikai színvonalat hozza és ne úgy nézzen ki mint a HL2.

grebber
Akkor már értem miért állt meg a grafikai fejlõdés...

én se értem miért kritizálják a hl2 grafikáját, maximum a pályák részletességébe(növények,hordók,egyéb tereptárgyak) lehet belekötni.

SZilaJMaGGoT
+1

artschi
egyetértek :)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

JaSoN HuNTeR
eredeti grafika sokkal jobb :)

grebber
Nem is olyan nagy a grafikai eltérés <#taps><#idiota><#banplz>

grebber
Most vettem csak észre hogy felváltva párhuzamosan játszok a Hl2-vel és cinematic modos verziójával,hogy eltér a single rész itt ott.
PL alap Hl2-ben van a 17-es úton egy rész ahol aksikat kell keresni ez nincs benne a CM modosban.És van még ilyen.

Üdv mindenkinek.

Nosztalgiából leszedtem Steamrõl a játékot (Deathmatch), de a következõ error-t tapasztalom: Mikor indítanám fekete képernyõ és kiírja hogy 1440x900 60 hz-be futtassam a játékot.
A probléma csupán az, hogy alapból így van a monitorom beállítva.

Szerintetek mi lehet a gond? (rendszerkövetelmény bõven megvan)

Választ elõre is köszi.
SZilaJMaGGoT
Kérdés, hogy elkészül e valaha? :D Nem ez lenne az elsõ és az utolsó mod sem a süllyesztõben... :D

grebber
RelakS
igazi nerd, akinek puskát kellett ragadnia? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SZilaJMaGGoT
XD

tonyr
bár Gordon a fél életét a black mesa-ban töltötte... :D

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SZilaJMaGGoT
Fél-élet-nek nincs értelme... :D

lolSL
mivel egy fizikai kutatóintézetrõl szól..

JaSoN HuNTeR
Half-Life = Felezési idõ vagy Fél élet?

Aquir
...néha internet szlenggel:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Atya ég, mit csináljon, micsodával?:)

Segítek:
Steam-et állítsd magyarRa.

Csak mert Magyarok vagyunk.

[merlinw.org]

wantonly
Ez a mod nagyon faja lesz. Nekem bejön a demo. :)
Ok! Így már jó!
Amikor a cinematic mod-t feltelepítettem a steam angol lett,itt volt a bibi,utána meg steam nélkül indítottam.
Köszönöm a segítségeket!<#eljen>
lolSL
steamot álliícsad magyara

Probáltam,de nem lett magyar.
MerlinW
Ugyanúgy, ahogy az alapjátékot. *hungarian könyvtárakat bemásolod a könyvtárába.

[merlinw.org]

Leírnád,hogy lehet magyarítani? Köszönöm
MerlinW
Lehet.

[merlinw.org]