Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
csak a prealfabétagammában lagolt be szal összehasonlítani még szerintem fölösleges( bár ez elõremutathat pár dolgot)

*Posse*T.W.D*

dikki*yysw
Most arról beszélgettünk, hogy az egyik belaggol a másik nem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Egyébként a HAVOK fizikai motor módosított változatát, ha már mindenképpen pontosak akarunk lenni 😊

dikki*yysw
Igen, de ez most miért additív információ.

[NST]Cifu
Azért azt is tegyük hozzá, hogy a HL2 a HAVOK fizikai motort alkalmazza, míg a Doom 3 esetén az ID saját fizikai motort csinált. A HAVOk elég ismerõs lehet, ha az eddigi HAVOK licenc-es játékokat vesszük, pl. Max Payne 2, Painkiller, Thief: Deadly Shadows. Hogy a fejlesztés alatt állókról már ne is szóljunk... (F.E.A.R., Ghost Recon 2, MoH😛a vagy Tribes: Vengeance)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ahhoz képest elég gagyi lett az a híres doomos fizika...

[NST]Cifu
Szóval akkor még a végén meglehet, hogy mégis az 1%-nál egy picivel több a vertex shaderek kihasználtsága, nemde?

Minek patakvér és akciózó embertömeg, ha egy kissebb, rövidebb és egyszerûbb tesztben szerepeltetni lehet minden szükséges effektet (kivéve HDR)?

dikki*yysw
Erre mondták az id-nél, hogy rakj 100 dobozt egymásra, és lõjj belé; másik fizikájánál meghal a proci mire kiszámolja, a dúmé meg elboldogul vele.
Oké hogy abban néha nem jól esnek össze a modellek, de ez a verzió sem tetszik..

janos666
Ja, a játék azért fagyott le mert megölt (elütött vonaglás közben mintha lépkedne az alsó két hordóval) miután kétszer körbejárta térben (pattogott és lebegett, forgott a levegõben) a pályát.
janos666
Elég lenne pár robbanás is. Tudom az alpha nem mérvadó de az nem szerette túlzottan ha a techdemo pályán összeheggesztettél anyi hordót amennyit találtál, közédobáltad a sörösüvegeket, stb. és belelõttél egy rakétát (nekem ezzel ÉLETREKELT! Elkezdett járkálni körbe-körbe a pályán, függetlenül mozogtak a hordók és haladt elõre míg le nem fagyott a játék, tiszta beszarás volt), fõleg ha multiban valaki akkor lõtte mikor eldobtad, de már nem fogtad a psygunnal.
mint pl a vizhullamzast is.. De ez a hibaforrasok toredeket fedi le, akciozo embertomeg kene, patakzo ver effektekkel, stb.
valve PR managere, ergo az egyetlen ember Gabe utan akit sokat lehet latni, mivel ez a munkaja.

Adam5
nemtom

azt sem tudomhogy ki az a Doug Lombardi

o nem jatektervezo.

Jajj, minden játéktervezõ exhibícionista egoist buzi?

Adam5

janos666
Bárcsak most mindenki éhségsztrájkba kezdene. Legalább jól betiltanák a játékot mielõtt kiadhatnák.
AMD Norbee
😄 😄

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

gpm
up

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

rezsofiz
: )))))))))))

sazl : c

[NST]Cifu
Nagyon jó.

Hmuda
GUComics HL2 képe

- Mivan haver? Csak nem fogytál?
- De. Éhségsztrájkba kezdtem amíg a Valve nem ad ki hivatalos megjelenési dátumot a HL2-nek.
- Heh! Enyém lehet a HIFI-d?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Még egyszer megkérdezem miért?

(a HL2 engine alatt a dinamikus fényeket Vertex shaderekkel oldották meg, mint pl. a tûz a VST-ben....)

Mert a vertex shaderek 99%-a pihen alatta.
dikki*yysw
magus te olyan advanced ember lettél!
Áruld el, hogy lehetek én is ilyen khemény? Mindent fikázni, megjelenés elõtt hónapokkal, vagy utána két nappal.
Nem megy valami a 700-as gépeden meg az MX440-eden, akkor szar. Nem néz ki jól, akkor szar.
Minden szar. Te megmondod mindig a frankót, mert már most tudod hogy szar lesz a HL2.
Ez igen! Ha nagy leszek, magus akarok lenni. Khemény, mindent lefikázó arc.
Mi a titkod? A logó teszi? Megyek kérek én is!

[NST]Cifu
Khmm....
Egy videókártya 'stressz teszt' nem alkalmas a vertex shaderek tesztelésére?! Aha. Érdekes. Mond csak, miért is?

O sem jatszani akart vele, csak arra vilagitott ra, hogy bugkeresesre nem tul idealis, mert a vertex shaderek tesztelesere nem, vagy csak alig alkalmas.
[NST]Cifu
A VST egy videókártya teszt, mint már párszor le lett írva, pont az a lényege, hogy letesztelje, hogy milyen hardveren hogy fut, és milyen bugok keletkeznek.... Nem az a lényege, hogy játsz vele....

janos666
Ó, nem ezt mondtam.
mivel az egy video stress test, nem pedig deathmatch arena.

janos666
De a vertex utasítások száma egy pályán több mit amit a PS2 vagy akár az engine elbír.
Bár ez sem igazán mérvadó semmilyen téren, csak úgy beírtam mert errõl eszembejutott.
A VST-n meg elvileg nem lehetne lövöldözõsdit játszani, n em tudom, mert 1.0.0.6 repack óta nem foglalkozom vele de szerintem azon crack nélkül nem is lehet még mozogni sem.
[NST]Cifu
De a motor bugjait nem egy HL2 beta-n kéne keresni, hisz a sok dx9-es cuccot (ami újdonság és ami szerintem a leginstabilabb rész) nem is használja mert nincs hol.

Erre való a VST...

Nálam ki is fagy az alpha egy techdemo pályán...

Kéretik az Alfát kihagyni, az nincs, nem volt, nem lesz mérvadó semmiféle hiba esetén.

janos666
De a motor bugjait nem egy HL2 beta-n kéne keresni, hisz a sok dx9-es cuccot (ami újdonság és ami szerintem a leginstabilabb rész) nem is használja mert nincs hol. Most gondolok ezekre a szupicsillogó 'anyámkeljfelasírodból megnézni csodashaderekre', meg a rengeteg geometriai adatra amit a 2.0-as vertex shadereknek kell. Nálam ki is fagy az alpha egy techdemo pályán egy résznél hogy "too many vertex 4xxxy>4xxxxy" (már nem tudom pontosan mennyi) mikor az a kurvasok robot van lepakolva és noclipben röpködve átpillantok a többi szobára is (aljnövényzet). A pálya hibáin jobban bukik el hogy xx ponton beleragad a padlóba az ember ahol le vannak dobálva ilyen szarok hogy sörösdoboz, viszérkenõcs... minthogy rosszul tervezték az enginet.
[NST]Cifu
A Valve által korábban tett kijelentések értelmezése @ HL2.net

A lényege:
A VALVe elõre azt mondta, hogy az RC1 csak akkor lesz leadva, ha minden komolyabb bugot kiirtanak belõle. Ez viszont a CS:Source Bétától függ nagyban, amelynek fõ feladata a Source engine hibáinak felfedése (tehát inkább a béta alatt derüljenek ki a grafikai/fizikai engine esetleges hibái, hogy amikor a HL2 kijön, ezek már javítva legyenek). Az illetõ nem lenne meglepve, hogy Szeptember 15.-e körül szépen le is zárulna a CS:Source béta (elvégre is bugvadászatra nem lesz tovább szükség).

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDD

sazl : c

[NST]Cifu
Miután mindenki szépen eldöntötte, hogy itt nincs értelme a vitának, töröltem is lenti offtopic részeket.

azert hagytam abba a negyedenel 😊
Random_
Csak a játékmenet egyhangú és unalmas.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Krinyo
mivel qrvasötétben nem lehet semmitse látni

Adam5
hááát a Doom3 topicban nem ezt mondták amikor mondtam hogy annyit játszottam vele, de mind1.

hat a doom3 speciel tok szep 640 low -on is.
Adam5
hé haver!
vmit félre néztél!
Ez nem a Doom3 topic!

magus
hat ez szar lesz elore megmondom. 640*480, minden low, lofasz se fog latszodni ugy fog kinezni mint a hl1.

gotcha?

AMD Norbee
DE születhet nála jobb: a Hl3

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Shan
A nála az egy l...grrrrr
Kandurex
Hmm...ajánlom figyelmetekbe az atw, fw, uw és egyéb ingyenes szervereket.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Van ido.

Kandurex
Mi van már a CS.HU -val? Még mindig nem idul az a "fránya" Zzixpé?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nem vagyok biztos abban hogy a TF2-re lenne még nagy igény, a kaszt alapú multi eléggé telített, jövõ év elején jön ki pl. a Battlefield 2 stb.

Mas jellegu kiegeszitorol esett szo korabban, olyanrol amiben Alyx HL2 elotti tortenete derul ki.

Egyebkent a HL2 (es az osszes atportolt regi jatek megjelenese) utan a Team Fortress 2-t kezdik nyomni teljes erovel, sokan es sokat dolgoztak rajta eddig is.