Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blue Shift2

bar ez nem annyira effekt mint 'trukk' szeru dolog, de megis egyedulallo, es remek hatast kelt, nem egy korulhatarolt arenaban erzi magat az ember.
+jo beallitasokkal menj be a sotet reszbe a kupola ala, es nezz fel picit, az a szallongo poron atszurodo napfeny sem rossz.
Ps3 ID: Gascoigne74
A tobbi dologban meg a #13775-ben ott kulcsszo:"igerkezik"
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
CS2-rol meg nem tudni semmit, de egyszer biztos lesz, talan a TF2 utan.
Most összeállt a kép!
A CS:S - nevébõl is ítélve - a CS1 csak a source motorra építve, mint ahogy készül majd a HL:S (Half-Life Source) is! Akkor ne várjunk túl sok újítást a CS:S-tõl, mert ugyebár ez tiszta 1 lesz - már ami a fegyvereket és a pályákat illeti. Azért az ak-nak lecserélhetnék a hangját ...
Akkor én ezekszerint a CS2-t várom, de már k*rvára - gondolom ti is. Nem baj, a CS2 megjelenesééig elhúzzuk az addigra agyonpecselt CSSsel is 😊
gyuri http://gyur6.uw.hu
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

"Low poly", meg "Low texture környezet"... Hihi, banyek, fogadok, hogy te csukott szemmel nézed a monitorod 😊))
Ofkoz a fergetes fizikáról meg persze nem is szólsz...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a hivatalos honlapjaikon mindig csak tenyeket kozoltek, szeretik a fanokra bizni a tobbit, szerintem ez igy jo, meg mindig tobb mint a legtobb fejlesztotol kapott info.
azert mondtak nyarat, mert akkor azt felteteleztek, hogy el tudnak keszulni vele - hasonloan tavaly szept 30-hoz, bar az kicsit kemenyebb feltetelezes lehetett, vagy csak reklam, es akkor ez is az, es be is jott, itt beszelunk rola.)
Én is igyekszem pozitívan hozzáálni, reménykedem abban, hogy az RC1-bõl rögtön arany lesz, és ez esetben még akár a Szeptember 30. sem lenne elképzelhetettlen. De ez túl szép így...
BTW engem továbbra is az irritál, hogy nincs normális kommunkációjuk a fanok felé. Ott as HL2.com, legalább pár mondatban heti két-három alkalommal kifejthetnék, hogy mi a helyzet, mégis mire számítsunk. Ha egy MOD készítõ csapat képes erre, akkor miért lenne lehetettlen egy profi gárdának.
Nem, mi kuksizhatjuk a rajongó oldalak fórumait (már azon sem lepõdöm meg, hogy a STEAMPOWERED-en sem aktívak), ahol viszont egy tényre jut tízezer találgatás és feltételezés. Hurrá....
Na mind1... Tessék, addig egy kis FLASH játék a'la HL2, hogy levezesse mindenki a feszültséget... 😊))
@Kandurex: CSHU 1 napon belul menni fog, nincs semmi nagyobb problema, csak ido kell, varjal nyugodtan, addig CS-Nation-on meg gotFragen megtalalsz mindent ami fontos.
Hány éves vagy? :o ha itt nem akarod akkor provoben pls írd már meg thx üdv all
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

"vessetek a mókusok közé" :)
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
Valahol olvastam, hogy STEAM-en keresztul le lehet tolteni a HF2-ot(preload-okbol osszerakva) es ezt majd jatszhatova lehet tenni, ebbol mi az igaz?
Ha ez igaz, akkor az azt jelenti hogy nem is kell megvennem a HF2 eredetiben es siman tom majd neten nyomni?
mielott megkerdezned: torolni se lehet regisztraciot, es cdkulcsot se lehet masik accountba attenni (csak ha elkuldod a cdkeyresetes amerikai cimre az egesz pakkot, de az dragabb mint egy uj game).
Van arra mod, hogy STEAM-en megvaltoztassam az account name-et?
Mert en eddig ilyet nem talaltam, pedig le szeretnem cserelni...
thx
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
."vessetek a mókusok közé" :)

mondjuk szerintem senki sem lepõdött meg hogy újra késik.
by Chris_D @ 7:08am Saturday 4th September, 2004
In Gamespot's latest "rumor control" article it is reported that Half-Life 2 is expected for a November release, with the release candidate only being shipped to Vivendi on September 15th. Here's a quote:
Before asking Vivendi for confirmation, we went to marketing rep Doug Lombardi at Valve. "We're currently planning to send release candidates to Vivendi by September 15th," he told us. The timing's right. "However," he adds before we can get our hopes up, "VUG hasn't given us a ship date yet. Might be best for you to ask them directly. Let me know what you hear."
Whereas this all sounds authentic enough, I still can't help but doubt that quote from Doug Lombardi. If you replaced "release candidates" with "gold masters" I'd have a better time believing the whole thing, especially considering the game was thought to be in RC stage since this time last month.
Our PR guru, Icarus, has e-mailed Doug Lombardi for a statement on this and we'll update you all as soon as we have any new information.
However, if all of this does pan out to be true, and the game is indeed released in November, there still isn't much longer to wait. And it's not as if this was out of the realms of possibility all along, as Doug Lombardi had recently stated that we would see the game in Summer/Autumn (Fall).
You can read the full Rumor Control article here.
Amúgy ha tényleg 6800GT-d van hagy kérdezzem már meg mikor és mennyiért vetted?
Hûtõgép is jó lesz, ha lehet Zan.ssi, es 200 literes😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A preload cache filejai titkositottak, de ha hasznalni tudnad se mennel sokra a texturakkal meg mindennel a palyak nelkul -- a hangfileok meghallgatasa meg csak tonkretenne a jatekelmenyt.