42676
  • Neoncsoves
    télleg: és a HL2-ben hány server van?
  • Neoncsoves
    szevasztok! Valaki nem cserélne velem cd keyt? Egy HL2 CD key kéne, és cserébe tudnék adni egy DoD: Source-t!
  • FLeK0
    nfo-t szoktál-e olvasni?
  • bloodrayne2
    Igen de azt nem lehet kicsomagolni mert ahogy belépek az utolsó fájlába nem 1 db RAR vagy ISO van benne hanem egyből Bin és eposodic van benne azon belül meg minden féle és ha a Daemonal megnézem semmit nem lehet bemountolni..
  • Qwerty4
    akkor nem tud senki válaszolni vagy nem akar...
  • Qwerty4
    DAEMON Tools!!!progi
  • Wyn
    azert valaki mégéscsak segithetne

"valaki tudna segiteni hogy birjak törtjátékal garrymodot használni tudom hogy macerás de ha valaki irna hogy hogyan lehet megcsinálni "
  • bloodrayne2
    A Half-Life 2 Episode 1-PROVISION hogy kell felrakni mert azt nem lehet bemountolni?
  • Szega87
    Elindult az uj half life mod central
  • DanielT
    Na vajon mi miatt.. Mi lehet a gond... Egyszerűen ötletem sincs...
  • bloodrayne2
    Igazából meg van csak valami miatt nem indul el..
  • veri5
    Vedd meg a boltoban bogaram xD
  • SZilaJMaGGoT
    Azt csak te tudhatod, hogy szeretnél e játszani a HL2-vel.... :) Miért tőlünk kérdezed?? :D
  • DanielT
    A pócró' a bót'ba'.

Vagy www.steampowered.com
  • bloodrayne2
    Szasztok!
    Azt szeretném kérdezni h szeretnék játszani a HL2-vel..
    Honnan tudnám leszedni?
  • Qwerty4
    Pont most egy éve fogtam neki a HL2-nek kb. ebben az órában.
    Másnap már suliba is alig akartam menni, azt mentem, de már alig vártam hazaérjek.
  • Amigoss
    Leestetek most még a kocsiban vagytok akkor tőled balra menny!
  • Blint
    Valaki segitsen pliiz! :)
    HL2 - Episode One -t elkezdtem jatszani, de rogton az elejen elekadtam:(
    Amikor a Dog atdob minket az autoban, majd leesunk a melybe. Na onnet egyszeruen nem talalom merre lehet tovabb menni:( Valaki tudna segiteni?
  • Qwerty4
    játék reinstall majd a fejezetet kezd előlről!!!
    a citadella előtt vagy?
  • Joint696
    Valaki tud nekem segíteni Half Life 2 vel jáccok, betőltöttem a mentésem és nem mozdulnak az elenfelek meg sneki se és így nem tudok tovább jutni mert nincs aki kinyissa nekem az ajtótt. help"" most szedem a Seamel a kiegészítőtt hátha jó lesz ade azért mondjátok meg mitől lehet....:(
  • Wyn
    Valaki küldene pü hogy lehet garrymodal játszani törtjátékal please
  • w12
    Hello mindenkinek!

Van egy „kis” gondom a Half Life 2-vel kapcsolatban.
    Ugyanis a játék 5-10perc elteltével a következő hibaüzenettel kilép:

Microsoft Visual C++ Runtime Library
    Runtime Error!

Program: …ram Files/Valve/Steam/SteamApps/User/Half-Life 2/hl2.exe
    R6025
    -pure virtual function call

Már nagyon unom, és teljesen tanácstalan vagyok, szinte már mindent kipróbáltam.
    Ha valaki tud kérem, sőt könyörgöm segítsen!!!!!!

Üdv: W12
  • Qwerty4
    LOL
  • Nohab
    Szóval a második "szitakötőnél":)
  • Amigoss
    na akkor!
    Van az a rész mikor először jönnek ki a földből a bogarak!
    na és ez a rész utáni mikor az autó roncsok között kell elbújni hogy az a nagy repülőszerüség e löjjön le aminek a végén 1 propeller van ja és ez a rész elött van az is amikor 1 daruval kell a járművet átemelni!
  • Wyn
    pontosbban mert igy éppen nem ugrik be
  • Amigoss
    Császtok!
    Nekem a sima HL2 alapjátékhoz kéne mentés az a rész után mikor előszr találkozok bogarakkal és kell menni a hegyen szerpentínes utakon és jön 1 repülő is amit lekell lőni és autóroncsok között lehet elbújni!
    Ha valaki tud írjon!
    Kösz!
  • Wyn
    valaki tudna segiteni hogy birjak törtjátékal garrymodot használni tudom hogy macerás de ha valaki irna hogy hogyan lehet megcsinálni .
  • SZilaJMaGGoT
    Steamen keresztül megtudod vásárolni aztán letölteni és telepíteni...
  • Gebe7636
    És még azt hogy ti honnan szerzitek a CS:S-t meg a HL2 deathmatch-et?
  • Gebe7636
    Szevasztok!
    Lenne egy kérdésem. Hogyan tudom behozni a sima Half-Life 2-ben a konzol-t? Me nálam a sima hl2.exe-nél azt írja ki, hogy Unable to load filesystem_stdio.dll.
  • FLeK0
    azért látsz error feliratokat, mert a hl2 single playeréből is használ dolgokat, ami neked nincs meg.
  • Neoncsoves
    meg lehet oldani csak kúva nehéz legalábbis nekem
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Lenne egy kérdésem. Nah most nekem fent van a rendes garry's mod... felmentem egy serverre és volt olyan tárgy ami egy ERROR felirat volt. Pedig mások rendes tárgyat láttak. Vki tudja miért?

Én egy haveromnak hála meg tudtam csinálni hogy CSS-el meg HL2DM-el menjen a rendes garry's mod. Nem tudjátok miért error feliratot látok a tárgy helyén? És mellesleg, tárgyakat, meg ilyeneket honnan tudok letölteni?
  • Qwerty4
    azt hittem az Episodes topicba vagyok
  • Qwerty4
    hmmm...ilyesfajta probléma jelentkezett az egyik haveromnál, de nem az Episode One-ba, hanem az alap HL2-be, akkor amikor ott volt a téren a citadella mellett a lovas szobornál és a kutya fel kellett volna feszítsen ott egy részt, hogy át lehessen menni a következő fejezetre, de nem történt meg.Csak úgy tudott tovább menni ha újrainstalálta a játékot, sztem te is tedd ezt, valószínű használni fog.Ja és pont annak a fejezetnek az elejéről kezdjed!!!
  • Code92
    hahóó valaki help mee plíz!
  • Code92
    hy lenne a játékkal egy olyan problémám h. mikor mentek és kilépek és betöltöm a mentést akkor a mesterséges intelligencia megszűnik aka all at ember (nem a Gordon) és nem csinál semmit mikor az elején egy csávó ki kéne nyissa nekem az ajtót akkor a muki csak áll ott és az egész chaptert előről kell kezdeni h. normálisan működjön tudna v.ki v.mi megoldást erre a problémára?
  • mac83
    kösz a segítséget, ez a kereso eszembe se jutott
  • Qwerty4
    ha olvastad keress rá itt, csak létezik még az a lap!!!