42676
  • Doom 4
    ja de ide az van irva hogy ez az episode one FAQ-ja ezért azt hittem hogy az episode one és ott nem Ravenholm van hanem lowlife
  • Code92
    az a demóban is volt sztem a leg kirább pálya főleg h. körfűrészekkel lehet dobálózni de elég idegesítőek voltak azok az "akrobata" zombik
  • Doom 4
    Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON én ezzel tidtam elindítani
  • Doom 4
    THX
  • sorrow

A játék melyik verziójával (Emporio,Provision,Vengance..stb.) tudom elindítani a single player modokat vagy map-eket? A FAQ csak azt írja, hogy az Emporió-s nem jó.
    Van valami third party games emuláló?

Köszönöm.
  • Qwerty4
    ne hülyéskedj...a Ravenholmnál fosol???az a pálya???az a sötét városi, temetős???
    Nekem ez a kedvenc részem, ha erről van szó,de én imádom a horrort
  • Neoncsoves
    www.dlh.net
    itt nézz körül
  • Neoncsoves
    nem kell félni csak ölj meg mindenkit
  • Doom 4
    hi van valami kód vagy valami akármi ami kinyitja at összes pályát mert fosok a 3. pályán
  • Neoncsoves
    tom csak gondoltam leirtam :)
  • Code92
    heh ez jó csak nem erről témáztunk na mind1
  • Neoncsoves
    [szín=red]THX FOR K ACE[/szín]
  • Neoncsoves
    Nah leírom hogyan kell megcsinálni a MOD-okat, hogyha csak HL2DM-ed van EREDETI
    NE MENJEN A STEAM A FOLYAMAT ALATT!

Nos, kezdjük az elején:
    1. Lépés: Letöltöd a modot, és feltelepíted, de nem a SourceMods mappába hanem simán SteamApps-ba pl.: SteamApps/Garrysmod igy néz ki.
    2. Lépés: A steam listán nem fog megjelenni a mod ezt felejtsétek el! Most kimentek az asztalra, jobb egér gomb, parancsikon létrehozása. Exe-nek megadjátok a steam.exe-t és a parancsikonnak célszerű a mod nevét megadni. MOst jön az a lépés hogy jobb egér gomb az ikonra, tulajdonságok.
    3. Lépés: Cél mezőben ez legyen (a saját paramétereiddel): "C:\Program Files\Steam\steam.exe" C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -applaunch 320 -game "C:\Program Files\Steam\SteamApps\modneve"

4. Lépés: Indítás helye mezőbe (szintén saját paraméterek) : "C:\Program Files\Steam\SteamApps\
    modneve"
    5. Lépés: Elindítod a steamet. És a mod parancsikonjára kattintva elindul ^^
  • Code92
    köszi próbálkozok.........próbálkozok bár egyszer már elvittem jó sokáig de úgy h. fejezetet kellett mindig előről kezdeni úgy nem volt jó de most újra elnyerte a half life a teccésem az episode 1 miatt mert az v.mi überfasza lett
  • Besz
    Próbáld meg a következő paraméterrel indítani a játékot: -stream
    Tehát ezzel egészítsd ki a parancsikon cél részét. Ez bizonyos verzió esetén teljesen megszünteti az ilyen jellegű összes hibát. Lehet, hogy nálad is működne.
  • Code92
    kössz magamtól is kitaláltam
  • Seth
    majd korrigálom neked, így akarta: B.O.L.T release ^^
  • Code92
    tnuld meg a H.E.L.Y.E.S.Í.R.Á.S-t
  • DanielT
    Szedd le a B.Ó.T release-t, azzal nincs ez a hiba.
  • DanielT
    LOÁL :DDD
  • Seth
    írd be alul keresőbe kulcsszónak mondjuk hogy ai disabled, mesterséges intel,kikapcsol stb...meg majd azt hogy lift, meg garbós csaj :D)
  • Code92
    aki tud jöhetne a topicba segíteni
  • Seth
  • Borg
    Nekem nem száll be a liftbe a csaj, mitke csináni?
  • Seth
    aki akar jöhet a topic-ba nosztalgiázni
  • Code92
    lenne egy fúrcsa problémám megvolt a hl2 de volt egy olyan gondom vele h. mentettem és kiléptem de mikor újra jáccani akartam és visszatöltöttem a mentést a mesterséges inteligenciának híre se hamva megyarán minden ember csak állt egyhelyben és semmi nem történt(az ellenfelek nem támadtak a velem lévők csak bámultak előre...)
    és most újra jáccani szeretnék vele és nem tudtok v.mi olyan half life 2 verziót mondani aminél nincs ez a probléma????(nem volt rajta semmi mod, és nem cheat-oltam)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem tudja senki, vagy nem akar senki segíteni, ha valaki, tudná és le is akarná írni, már megtette volna... Lécci fejezd be a spammelést, attól, hogy többször beírod, még nem fog segíteni senki... Próbálkozz máshol..
  • Wyn
    lécci segitsen valaki hogyan birok tört hl2 -vel GaRRYMOD-AL játszani
  • takraj
    HL2 képregény
  • Amiga
    Az mi?
  • mooo
    Akkor tölts egyet
  • ollie
    Vége a Concerned-nek...
  • bloodrayne2
    Képzeld nincs benne nfo fájl
  • Neoncsoves
    jah de megtudom oldani hogy a modok menjenek hl2dm-el szal :D
  • FLeK0
    Sok online modhoz kell a single player HL2 is, mivel abból építkeznek, de a valve-tól csak a hl2dm, igen.
  • Neoncsoves
    jah hogy HL2DM van csak neten? mert az benne van a source packomban, jóvan :D
  • FLeK0
    sztem nincs sok ilyen :)
    ha a HL2DM kell, azt 2500Ft körül megveheted a steamen, nem vészes.
  • Neoncsoves
    nekme van CS Source-m. csak hl2 kéne! Olyanra gondoltam aki steampowered-en vette meg és külön hl2je van
  • FLeK0
    www.game-monitor.com
  • FLeK0
    cdkeyeket nem lehet cserélni, mivel ha beregisztrálod többé nem jó semmire. accountot lehet cserélni, de sztem senki se fog egy dod-ért hl2t meg css-t adni, nem egy szint :).