Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stridert... Legalábbis én ezt szûrtem le az ezzel kapcsolatos hsz-okból... Nem használtam magyarítást..
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jesszus Mária. a hunositásban pókoknak fordították az Antlion-okat???<#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Én inkább Oroszlánhangyának fordítottam volna. De hogy pók???<#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Én inkább Oroszlánhangyának fordítottam volna. De hogy pók???<#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Lenyomod a q-t és ott lesz jobbra középtájt hogy Spawn NPC, vagy NPC menu,vagy valami npc-s dolog. Akkor megjelenik jobbra lent a kis ablakban hogy milyen fegyverrel és kit akarzs be spawn-olni a játékba, meg hogy be legyen kapcsolva az AI vagy ne. Aztán máris csinálhatsz totális háborút.(pajszeros kombájn szoldzsörszök, vs pajszeros citizenek(40-40). az nagyon lol)<#idiota>#idiota>
egy folytatása van és abban van strider harc.
Most már mindegy, mert már lassan 8 hónapja kijátszodtam a játékot.
A HL 2 folytatásokban is vannak pókok?(azért mondom pókok mert magyaritássasl játszodtam).
A HL 2 folytatásokban is vannak pókok?(azért mondom pókok mert magyaritássasl játszodtam).
Qwerty4
És azt az npc menût mivel lehet elérni, mert én csak egy menût találtam amit a Q betûvel nyitok meg.
Az igazán nehéz játékhoz meg ajánlom a csak pisztoly és pajszer használatát, striderhez azért megengedett a rakéta is <#whatever>#whatever>
szkriptekrõl nem hallottam(mármint hogy hol lehetne letölteni). de nálam kétféle menü van a témához: ragdol és npc. az npc az az "élõ", "lélegzõ" karakter, a ragdoll az meg a hulla. a physgunnal ugyebár rakosgatod a végtagjait a ragdoll-nak a bal gombal. ha megnyomod a jobb gombot akkor meg úgy marad. de ha ilyenkor lenyomod a "reload"-ot (alapból "R"), akkor az összes "ragasztást" a phys-gun visszavonja. Én a Gmod eight v3-at használom (bár csurog a CS:S és akkor már lehet a 9.x-eket is).
Remélem érthetõ voltam <#szomoru1>#szomoru1> Gmod-ban szivesen segítek (2 napja használom<#idiota>#idiota>)
Remélem érthetõ voltam <#szomoru1>#szomoru1> Gmod-ban szivesen segítek (2 napja használom<#idiota>#idiota>)
Csá!
A garry's mode-hoz hol lehet sricpteket leszedni amivel pl élõve lehet tenni a figurákat, de ha vki megmondja hogy kell egy embert uigyhagyni ahogy teszek a puskával ne omoljon mindig össze az is jó (huh remélem érthetõ volt 😄 )
A garry's mode-hoz hol lehet sricpteket leszedni amivel pl élõve lehet tenni a figurákat, de ha vki megmondja hogy kell egy embert uigyhagyni ahogy teszek a puskával ne omoljon mindig össze az is jó (huh remélem érthetõ volt 😄 )
Igaz, de nem szoktam easy-n játszani majdnem semelyik játékban, azért szeretem a kihivásokat és a HL 2 többi része nem is volt olyan nagyon megeröltetõ.
Qwerty4
optionsben az easy-t beXelni egyszerubb lett volna
Normál módon játszodtam, nekem sajnos nem ment az a hely, muszáj volt cheatet használjak, mert nem akartam magamot tovább idegelni, úgyhogy inkább beirtam.
Minden nem mehet, fõnleg már 1 órája szenvedtem a pókokkal és már minden kedvem elment a további harchoz.
Pedig nagyon utálok cheateket használni nagyon jó játékoknál.
Minden nem mehet, fõnleg már 1 órája szenvedtem a pókokkal és már minden kedvem elment a további harchoz.
Pedig nagyon utálok cheateket használni nagyon jó játékoknál.
Qwerty4
Hát a striderek kemény dió. ízin 3 rakéta normálon 6 hardon meg 8. Szóval kell bele anyag. Én egyzser egyszál pajszerral mentem neki és nyertem... egy újratöltést<#idiota>#idiota>
Garry's mod-al próbáltam nagyon lol volt. Kikötöttem a talajhoz a "puculóját" és nem tudott lõni az anti-matter gun-al<#taps>#taps> aztán meg hozzáragasztottam 1-2 autót és megvolt lõve. Ráragasztottam még vagy 20 dinamitot aztán KABOOOOM!!! tök ari volt. (bár egyzserübb a Remover gun-al rálõni és elpárolog)
Garry's mod-al próbáltam nagyon lol volt. Kikötöttem a talajhoz a "puculóját" és nem tudott lõni az anti-matter gun-al<#taps>#taps> aztán meg hozzáragasztottam 1-2 autót és megvolt lõve. Ráragasztottam még vagy 20 dinamitot aztán KABOOOOM!!! tök ari volt. (bár egyzserübb a Remover gun-al rálõni és elpárolog)
Nemá! A Striderekhez neked csít kellett?!? Milyen fokozaton nyomtad? Még Normal-on is leszedhetõk különösebb gond nélkül...
Az a parlament meg egy múzeumra vagy állomásra jobban hasonlít szvsz 😊
Az a parlament meg egy múzeumra vagy állomásra jobban hasonlít szvsz 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az még keményebb dió, majdnem kikészitett a városbana parlamet vagy valami ilyesmi épület elõtt .Azon az egy helyen be kellett irjak 2 cheatet.
A fegyvert és az életet.
Majd azután is lesznek pókok az utólsó elõtti és még az elõtti pályán de az könnyeben teljesithetõ.
Én nem várnám.
A fegyvert és az életet.
Majd azután is lesznek pókok az utólsó elõtti és még az elõtti pályán de az könnyeben teljesithetõ.
Én nem várnám.
Qwerty4
az auto turretekbõl márt igyis elegem van<#wilting>#wilting> azokat a bazinagy pókszerû izéket várom márt <#hehe>#hehe>
Trance&Friends nothing more..
igen😊 márt ott tartok h az a judit(ez nem biztos) nevû nõ a fõgönöszdoktorral dumált(ezt Allyx látta) és örök kinyirva megyek tovább,beérek eggy vizzel elárasztott terembe aminek az alján eggy zárlatos vezérlõpult van.. itt tartok😊
kikapcsolgatod a bogárvédelmeket, és masírozol a börtön felé. Közben a bogarakból tisztességes áldozatot mutatsz be a Combine oltárán 😄
Ime ezen a linken megtalálod a HL 2 teljes végigjátszását:
Végigjátszás
Végigjátszás
Qwerty4
benne a FAQ-ban a konzolelõhívás
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
udv,sajna megint elakadtam. ott tartok,hogy kaptam eggy bogárcsalogató lasztit és megyek eggy tengerparton jobbról tenger,balról meg lõnek rám mint az állat(tiszta Omaha Beach<#idiota>#idiota>) a borgarak miatt nem aggodom.. kinyirják sszeset 1 percen belül ugyis a nyomomban lesznek.. na szal itt merre kell mennem? ha a vizbe megyek valmi kis angolna szerû izék jól megharapdálnak..
Ui: a consol-t hogy lehet elõhívni? thx.
Ui: a consol-t hogy lehet elõhívni? thx.
Köszönöm<#worship>#worship>
ha esetleg sikerül valami aranyosat csinálnom belinkelem <#awink>#awink><#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
ha esetleg sikerül valami aranyosat csinálnom belinkelem <#awink>#awink><#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
ha minden igaz, akkor lua scripteket kell irni, az oldalan van par tutorial:
Weapon tutorial
Weapon tutorial
Akkor írom ide.<#rolleyes>#rolleyes>
Az volna a kérdésem hogy én most a 8.xy-t használom és szeretnék benne fegyvereket csinálni mint pl dinnyevetõ... hogy lehet ilyet csinálni? hogy mondjuk a rakétavetõ moddeljére megcsinálni hogy ne rakétát lõjjön hanem dinnyét. Meg ilyenek. A Lényeg hogy új fegyvereket, esetleg modokat csinálni benne mert ugyebár a hivatalos oldalán ott a reklám hogy "csinálj saját modokat a garry's mod-al".
Az volna a kérdésem hogy én most a 8.xy-t használom és szeretnék benne fegyvereket csinálni mint pl dinnyevetõ... hogy lehet ilyet csinálni? hogy mondjuk a rakétavetõ moddeljére megcsinálni hogy ne rakétát lõjjön hanem dinnyét. Meg ilyenek. A Lényeg hogy új fegyvereket, esetleg modokat csinálni benne mert ugyebár a hivatalos oldalán ott a reklám hogy "csinálj saját modokat a garry's mod-al".
egyszerubb leirni a kerdest ahova szeretned.
Kérdésem volna a Garry's Modal kapcsolatban. Ide írjam vagy a 100 éve kihalt Garry-s mod topikba?<#nemtudom>#nemtudom>
Azonnal le kell töltsem az Episode 1-t mert már régóta nem játszodtam,most ku***ra megjött a kedvem hozzá!!!!
Már november óta nem HL 2-ztem.
Már november óta nem HL 2-ztem.
Qwerty4
Ott csak a végtelen zombiszám idegesítõ, egyébként csak túl félelmetes a játék többi részéhez viszonyítva (nem ez a HL stílusa)
Egyébként érdekes, hogy a hangok annyira a helyükön vannak, hogy azok a rohadt scannerek is gyakorlatilag nem is furcsák, ahogy kattognak, meg miegymás
Egyébként érdekes, hogy a hangok annyira a helyükön vannak, hogy azok a rohadt scannerek is gyakorlatilag nem is furcsák, ahogy kattognak, meg miegymás
Ez az egyik kedvenc helyem a játékban.
A zene az alagútból kiérés után a legjobb.
De az egész Half-Life 2 zseniális.A világ legjobb játéka.
A zene az alagútból kiérés után a legjobb.
De az egész Half-Life 2 zseniális.A világ legjobb játéka.
Qwerty4
RAVENHOLM! 😛
Odamész, beb@52ol egy gránátot neki, mint az elõzõnek, azt mész tovább. Csak találd meg az útvonalat ahhoz, hogy be tudd dobni neki, de ne lõjön le
Odamész, beb@52ol egy gránátot neki, mint az elõzõnek, azt mész tovább. Csak találd meg az útvonalat ahhoz, hogy be tudd dobni neki, de ne lõjön le
hellotok. elekadtam a játékban.. a Don't go to Ravakármi küldetésnél mikor kiérek az alagutból(persze a szörnyvárosnak köszönhetõen alig van õszerem) és vonatvagonok vannak elöttem.. megyek elõre,sniper. gránát a buvóhelyére,bumm megyek tovább ott van mégegy sniper, azt az istenneksem tudom kinyírni.. azt hogy kell? vagy merre kell mennem?
Ui:köszi a válaszokat. 😊
Ui:köszi a válaszokat. 😊
Nem kell. Értem.
Azt kapod, ami oda van irva, ennel hogy lehetne egyertelmubb? irjak oda 30 masik jatek nevet ami nem jar vmi melle?
Megnéztem a steamnél.
Valaki meg tudja mondani, hogy ez a csomag http://storefront.steampowered.com/v2/index.php?area=package&SubId=80& tartalmazza-e azt a lehetõséget, hogy az idáig meglévõ játékokat is letöltsem, ha ezt megveszem, és ennek a kódjával regisztrálok accountot?
Kár, hogy nem szánják rá magukat egy kis magyarázatra az elfoglalt steames szerkesztõk...
Valaki meg tudja mondani, hogy ez a csomag http://storefront.steampowered.com/v2/index.php?area=package&SubId=80& tartalmazza-e azt a lehetõséget, hogy az idáig meglévõ játékokat is letöltsem, ha ezt megveszem, és ennek a kódjával regisztrálok accountot?
Kár, hogy nem szánják rá magukat egy kis magyarázatra az elfoglalt steames szerkesztõk...
Kulonbozo kiadasok es steames csomagok vannak, nezzed meg a boltok vagy a steam honlapjan, mindenhol fel van sorolva hogy mihez mi jar.
Tehát semmi értelme megvenni...
És ha a HL 2-t veszem meg eredetiben, akkor sem lehet hozzá tartozó dolgokat(pl Cs:S, DoD:S stb) ingyen letölteni?
A steames vásárlásnál viszont mintha olvastam volna, hogy pl: a Silver package után le lehet tölteni a Valve korábban kiadott játékait pl: Cs:Cz ingyen. Rosszul gondolom?
És ha a HL 2-t veszem meg eredetiben, akkor sem lehet hozzá tartozó dolgokat(pl Cs:S, DoD:S stb) ingyen letölteni?
A steames vásárlásnál viszont mintha olvastam volna, hogy pl: a Silver package után le lehet tölteni a Valve korábban kiadott játékait pl: Cs:Cz ingyen. Rosszul gondolom?
nem azzal csak az EP1-t illetve a hozzátartozo extrákat tod letölteni (gondolom hl2dm)
de hl2-t meg majd ep2-t biztos nem tudod letölteni...
viszont az alá az account alá be tudsz regelni hl2-t is pl csak ahoz meg kell vegyed a hl2-t ugye...
de hl2-t meg majd ep2-t biztos nem tudod letölteni...
viszont az alá az account alá be tudsz regelni hl2-t is pl csak ahoz meg kell vegyed a hl2-t ugye...
külön megkell venni a kiegeket
http://thenamelessphoto.com/
Valaki meg tudja mondani, hogy ha megveszek egy HL 2 kieget(most aktuálisan az Episode 1), akkor ugye kapok egy cd kulcsot, azzal nyitok egy accountot, és azzal a Steamen keresztül le lehet-e tölteni most mondjuk a HL 2-t ingyen, vagy majd késõbb az Episode 2-t?
Nekem a Garry's mod-al lenne egy problémám. Mikor el akarom indítani bejön a háttér(gravgun,festékesdobozok...) és utána kilép ezzel a szöveggel:
Engine Error
MountFilesSystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(296,241,0x1271fc7c=,0x1271fd7c) failed with error 5: No Steam Content Servers are available.
Rendesen feltettem a modot és a steam-bõl indítottam is. Mi a gondja?
Engine Error
MountFilesSystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(296,241,0x1271fc7c=,0x1271fd7c) failed with error 5: No Steam Content Servers are available.
Rendesen feltettem a modot és a steam-bõl indítottam is. Mi a gondja?
hy. a játék inditáskor ezt a hibát írja ki. mi lehet a probléma?[[ Unabel to get IFileSystem interface from filesystem factory. ]] plz help..