Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
én nem írtam én nem is töltömk, mondom a fórum bekattant 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Skiper
bazmeg ezt éna akrtma írni! és pont ugyanzezt írtam! LOPÓS !!!!

gyuri http://gyur6.uw.hu

M@TriX
és az mehet, hogy veszek itthon egy alapot és a Steamen felsilverezem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
szóval akkor az ingyenesen megjelenõ modokkal sem lehet nyomulni csak Silverrel?

M@TriX
kilükted a beírásomat is...

M@TriX
hééé a fórum meghülyült én nem írtam, hogy 80%nál tart...

CS:S frissiteshez kivesz par filet belole.

M@TriX
80%nál tart 😊

Milyen havidij? semmi sem lesz havidijas.

Skiper
az miaz hogy unlocking hl2 game files a steam-ben?

simat $12.50ert lehet silverre frissiteni.

Skiper
az mondjuk fair lenne, ha a havidíjas szemétkedés helyett, a GOLD edisönbe beletennének egy multit. vagy a silverbe, az még jobb

Skiper

M@TriX
20 rugót azért nem adok ki érte.
Az lenne a kérdés, hogy az alap verzióval akkor nem lehet a DOD Source-al és a többi majd Source-os MODal nyomulni?

Collector's Edition MO-n, info @ CSHU

[NST]Cifu
Már egyikhez sem (esetleg a régóta polcokon porosodó Radeon 9800XT-k dobozában lapulhat még kupon...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
Sztem termékkulcsot csak a termékhez(HL2)adnak 😛

Dacid
Melyik videokartyakhoz adnak HL2/CS:S termék kulcsot?

Bruce Campbell tök jó lenne Gordonnak 😊

dr Kotász
Stalker, ez nem is lehet kérdés.
RelakS

/--------\------\
 /          \   2 |
/   -\       \    /
|     \      |   /
|     /\     |  /
|    /  \    | /     ----+   ·····   ----+   +---+   --+-+   +---+   \···/   +----
|   /    \   |/      ···/·   ·····   ····|   |···|   ··|·|   |···|   ·\·/·   |····
\  /      \/ /       ··/··   -----   +---+   +---+   ··|·|   +---+   ··X ·   +---+
 \          /        ·/···   ·····   |····   |···|   ··|·|   |···|   ·/···   ····|
  \--------/         +----   ·····   +----   +---+   --+-+   |···|   /····   ----+

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

rezsofiz

sazl : c

"Arra a kérdésre, miszerint a HL2 után csak meghatározott idõvel adható-e ki a Troika Vampire játéka, Lombardi "nem"-mel felelt. Vagyis csak annyi a megkötés, hogy HL2 rilíz elõtt nem jöhet ki. (Ettõl függetlenül valószínûleg az Activision nem adja ki a HL2 nyakára a Vampire-t "

Már én is nagyon várom a Bloodlines-t. A Playware szerint nov. 26. án várható.Legyen igazuk.

"vessetek a mókusok közé" :)

[NST]Cifu
Értettem a finom célzást, ezentúl mellõzöm a latin idézeteket (pedig annyira a szivemhez nõtt már ez a három szavas, mennyivel magasztosabb, mint simán annyit írni, hogy bocs, belátom, tévedtem... )

Quake 4.

"vessetek a mókusok közé" :)

RelakSfromhome
Gordon szerelmi élete
Birdy, 10:37 - Játék: MOHA - (20 komment)

(Homelan) Barny: A Homelan Doug Lombardival készített egy nagyobb lélegzetvételû interjút, és mivel jó része már korábban tisztázott tényeket tartalmaz, ezért csak egy rövid összefoglalót nyújtunk át nektek:
Lombardi nem akart még nyilatkozni a CS:Source moddolásához szükséges SDK kiadási dátumáról, viszont mivel több Valve-os ember is dolgozik rajta, ezért "nagyon hamar" elérhetõ lesz az elsõ verzió.
CTF és DM mod egyelõre nem készül a H2-höz a Valve berkein belül.
Korábban Gabe Newell már beszélt egy havidíjas elõfizetési lehetõségrõl a HL2-höz. Ez a terv még él, de pillanatnyilag nem tudni róla többet.
Arra a kérdésre, miszerint a HL2 után csak meghatározott idõvel adható-e ki a Troika Vampire játéka, Lombardi "nem"-mel felelt. Vagyis csak annyi a megkötés, hogy HL2 rilíz elõtt nem jöhet ki. (Ettõl függetlenül valószínûleg az Activision nem adja ki a HL2 nyakára a Vampire-t - Barny)
A TF2-rõl több infó a HL2 kiadása után várható.
A Homelan természetesen a Half-Life moziról is faggatózott; Lombardi elmondása szerint voltak már Hollywoodban tárgyalni a filmrõl, de mindahányszor azt hallották, hogy "És ekkor Gordon szerelembe esik..." sikítva menekültek vissza Seattle-be... 😊

HARDWiRED

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Team Fortress 2.

Sil3nt
rendszerkövetelményeirõl hol találok leírást?

Sziasztok.Miért nem tudom tovább tölteni a preload verziót 69%-nál tovább tölteni?Help segitsetek?

Seth
DN:FOREVER.....

PSN ID.: Beegabor

Blekk Síp
Unreal 3? :] Az még nem jön úgy sem egy darabig...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

janos666
ÓÓÓ, mi van itt?
Mi lessz még itt?
De ha tényleg kiadják mi a faszt fogok reménytelennek tûnõen várni? A DDOM3-at is csak kiadták. Lehet ajánlagatni mit várjak.
okés ;-)
Kösz Flex!

IMYke2.0.0.0
ha már latinul írunk, akkor írjunk helyesen:
mea maxima culpa

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PCGamer HL2 revijev.
Biztos lattatok sokan de van aki nem. Eleg regi mar. De aze megis.

egy
ketto
harom
negy
ot
hat
het
nyolc
A cd galaxis a Dohany utcaban, a Blahanal.

mea culpa maxima = a(z én) legnagyobb vétkem

inkább így fordítsuk :-)
Hali!Tudtok nekem az 5. kerületben mondani egy boltot ahol majd meg tudom venni???Vagy a közelében is yo,csak ne ilyen hyper-eldugott helyen legyen.Köszi elõre is.

Igen, úgy viselkednek, sõt. Bár néha Gordon állítólag el tud bennük akadni... 😞

Hi!

Akinek van, vagy tud valakit akinek van HL2 kuponja Bács-Kiskun megyében, az pls írjon egy mail-t ide:
[email protected]

THX!

Ikarus
kihagytam a csakis-t 😊
senki sem tökéletes

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

IMYke2.0.0.0
maxima mea culpa = csakis az én bûnöm (latin)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rezsofiz
Értem. thx.

Ikarus
kb annyit tesz, hogy az én bûnöm

rezsofiz
maxima mea culpa
Ez mit jelent?

IMYke2.0.0.0
No problémo muchaho!

[NST]Cifu
A STALKER-rõl volt szó...

[NST]Cifu
A hozzászólásodból azt vettem ki, hogy ez a te véleményed.
Úgy tünik félreértettelek, maxima mea culpa...

Ikarus
😊))))))))))))))))