Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Half Life novella, megkeressem, feltegyem valahova? Sajna érdeklõsés hiánya miatt befejezetlen 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

janos666
Hö, vanHL könyv? Hú, ha elég hülyének érezném magam de elolvasnám.
janos666
Persze. De ne mond hogy nem lehetetlen. Miért ne baszhatná ez az öregedõ, világmegmentésben megfáradt ember ezt a fiatal, inteligens nõt? Az újságok szerint is "fura" a befejezés. (bár szerintem nem emiatt, de...)
RelakSfromhome
Már nem is emlékszem, hogy a regényben hogy is volt 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lehet, hogy ha vegigjatszod akkor mar nem fogod tudni ezt elkepzelni. csak 1 otlet.

janos666
De nekem ez így erõs, hogy elszaladtak a "Gordon szerelembe esik..." résznél hisz a HL2-bõl gond nélkül kinézném hogy Alyx (vagy hogy hívják ezt a csajt) rámászik majd Gordonra a hepiendben miután együtt megmentették a földet. Az alphaban is 'kedves' volt hozzánk ahogy néztem és talán nem véletlenül lett jócsajnak rajzolva és keveredett közéjük (fiatal nõ a szörnyhentelésben? Jócsaj mint tudós?...)....
Shaman
"A Homelan természetesen a Half-Life moziról is faggatózott; Lombardi elmondása szerint voltak már Hollywoodban tárgyalni a filmrõl, de mindahányszor azt hallották, hogy "És ekkor Gordon szerelembe esik..." sikítva menekültek vissza Seattle-be... 😊 "

Ezen még most is röhögök:-ppppppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

janos666
Hó, ne becsüld alá az isten nyáját.
feltehetoen egy steaminstaller lesz a cdn, ott meg egyszeruen nem fogjak tudni elrontani, annyira egyszeru.

A krekkesre értem.
Amúgy pl. a win ixpét is lehetett régen telefonon aktiválni.
Amúgy sztem nem fognak annyi emberrel (akinek ninsc nete)kibaszni.

Ra lesz a doboz elejere irva, hogy internet kapcsolat szukseges a jatekhoz.

janos666
NEm csak törés, szerintem nem kevesen hívják majd fel a boltot vagy egy telefonszámot amit a játék dobozán találnak, hogy "Hogy kell aktiválni?" mert hiába írják le lépésrõl lépésre, sokan akkor is elbasszák.
neozed
Ez rendben van, csak aki megvesz egy eredeti játékot, az nem biztos, hogy Crack-elni szeretné....
Meg szenvedni az ápdéttel, stb..
Szvsz

rezsofiz
Így van, teljesen egyetértek. Sõt, az illetõ sztem nem is értesül arról hogy neten aktiválni kell,aztán megy nagy lelkesen megvenni,hazaviszi,aztán...
Hát ez elég nagy kitolás....

sazl : c

dr Kotász
Ugyan már! A windóz xp-nek is volt aktiválós változata, fel is törték. De van biztatóbb példa : CS Source....

hát nem is mi vagyunk a célközönség...

IMYke2.0.0.0
Hát ez az!!! Azért közel sem állunk úgy itthon, mint az amcsik, németek és a nagy nyugatiak...!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

neozed
Csak kérdezem, és akinek nincs internete az kenje a hajára a stuffot?

Véletlenül nemtudja valaki hogyha pl:a mediamarkt-a beviszem a hl kupont és ráfizetek 2000FT akkor odaadják a silver packot?
rezsofiz
Half-Life 2 aktiválás

(kommentek: 8)

Elõkerült egy olyan híresztelés, miszerint a Half-Life 2-t nem elég kivárni (bár a megjelenés már itt a nyakunkon), megvétel után aktiválni kell a kicsikét! Méghozzá a Valve Steam rendszerén! Ez részben jó, részben nem. Elõre látom a bolti eladók arcát, amikor visszaviszi a lelkes vásárló, hogy nem megy a gáma 😊

GameStar

sazl : c

Glpetyus
80

Glpetyus
Én Eisenhoweren nevettem 😊

$?

http://thenamelessphoto.com/

Glpetyus
Jól néz ki

IMYke2.0.0.0
Azon a kis fütyin, aki a cikkhez szólt hozzá akképp, hogy 16-áig õ végig is nyomja már a HL2-õt...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Davidus
min kell röhögni?

V9ykn8_TZL0

Glpetyus
LOL 😄D

Eisenhower
lol^.^ ez lemaradt

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/6519.html

Davidus
Egy mmorpg is készül vele. Ne kérdezd melyik😛

V9ykn8_TZL0

Pont ma akartam kérdezni, hogy a DVD-s verzió lesz-e Magyarországon.
Egyébként a Source technológiát a Vampire Bloodlines-on kívül használja majd más játék? Vagy még nem tudni semmit?

janos666
Ó, köszönöm a szavazatokat. Az Unreal 3 lessz a legfaszább játék, a Team fortress kimaradt az életembõl ahogy a Duke nukem is és ahogy most megnéztem 1-2 screenshotot (a DN-rõl) nem is izgat túlzottan. De mivel a bizonytalan megjelenés a lényeg a stalker mellett döntöttem.
Skiper
akkor szívesen (válasz a 15520-re, bizt. kedvéért 😊 )

gyuri http://gyur6.uw.hu

Eisenhower
ez tiszta hülye én a 15518-ra írtam választ elõbb....

Eisenhower
köcc^.^

Skiper
kapcsódki a sztímt. menj a SteamApps könyvtáradba minden gfc fájlt tegyél át máshova (4giga). indics sztím és inditsd a preloadot. látod majd hogy 0% van kész, egy kis idõ eltelik mig ujra gfc fájlokat kreál. ha egy kicsit is töltött a preload (0,1%), kapcsód ki a sztímt. tedd vissza a régi gfc-ket a SteamApps könyvtáradba. inditsd sztím, folytatódni fog a preload, ott ahol abbahagytad.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Eisenhower
magyarul is lehetne? ^.^

Skiper
egyeLõre!

Shut down Steam. Go into your steamapps folder and move all the gcf files (that's right, all 4 gigs) somewhere else. Start Steam and tell it to preload HL2. You'll see 0% completed, and then it will spend some time creating the gcf files again. When the preload has downloaded something (it should say 0.1% complete at least), shut down Steam, move the old gcf files back into SteamApps folder. Start Steam again - it will continue the preload normally.

M@TriX
na mind1 én az alapjátéknál maradok, aztán végülis ha annyira kel tudok upgradelni, igaz nem sûrûn fûlik rá a fogam.
Valszeg az ingyenes MOD ok menni fognak, a DOD: Source-ot legfeljebb kihagyom... egyenlõre...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Eisenhower
mi a franc van már megint a rohadt steam-el? 88%-nál megált a letöltés és hiába nyomok a continue-ra baszik elindulni....

Collectorshoz jar a DoD:S, csak a DVD-n nincs rajta, egyreszt mert az Activision jateka es nem a Vivendie, masreszt meg nincsen kesz.

M@TriX
a Collectorba van DOD Source ha jól tudom...

Mayday
Nem jo ez igy sehogyse.
Fizetek 10-et vagy 20-at a boltba, de mondjuk DOD Source-om nem lesz?
Ahhoz meg fizessek kulon a Steam-en is?
vagy vegyek Steames arany verziot, es mire kinyogom az adot, postat, stb, 30-ban van a HL2-m?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Skiper
na király csak egy újabb preload volt, FÁKK!
de nekem iéyen unlocking game files-t ne shüssenek el csak úgy báááá....

Ezt nem tudom, szerintem a modok a simaval is menni fognak.
Bolti simat lehet frissiteni, collectorst nem.

Skiper
ja ok

Skiper
most meg preloadol, és 99,9% nál megállt 😊