Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól emléxem a betában sem volt coop.
Viszon a single amolyan coopként volt megcsinálva és úgy csatlakoztunk be egymáshoz.
Persze cáfoljatok meg ha rosszul emléxem.
Azt tudom, hogy coopba nyomtuk.
Most vagy kiszedték teljesen belõle, vagy ól emléxem, és nagyon remélem, hogy jól emléxem 😉
rezsofiz
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

sazl : c

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

rezsofiz

Skiper
én kiskamasz vagyok és rinyáltam a doom3 topciba

gyuri http://gyur6.uw.hu

Random_
Bocsánat!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na ja szerintem követeljük, hogy a jövõben a program mellé tegyék oda a deviance könyvtárba a nocd crack-et mert ez felháborító, hogy külön kell leszedni minden játékhoz! Ez legalább úgy része a játéknak mint a directx 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Te most kötekszel?
Én egy elméleti szituációt, s annak számos variánsa közül néhány általam elképzelhetõ kifogását közöltem, s máris gyerekesen bele kell kapni egy mondatba?
Hát nem tudod elhinni egy mai 12-16 éves kamaszról, hogy ezért rinyáljon majd itt a topikban? Én el tudom képzelni...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú

honlap

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú

honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rezsofiz
Jah😊

rezsofiz
Így van, remélem a Half-Life 2 nem erre a sorsra jut.

Reméljük nem csalódunk a hl2-ben. (úgy mint a doom3ban...)

[NST]Cifu
Úgy, hogy már most kiderült jópár dolog róla, ami finoman szólva is érdekes? (pl. Co-op teljes hiánya)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
A neten nem tudok nyomulni mert nem enged fel, mert csak a tört verzióra volt pénzem

Ez aztán tényleg a játék hibája, pfúj, de undóritó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ikarus
Az elsõ részt is még van aki ma is játsza, pedig nem hónapja jött ki, a counterrõl meg nem is beszélve. Ha ezt az irányvonalat követik, nem hinném hogy nagy bukásokról kéne beszélnünk, de persze úgy is meglátjuk 1 hónap múlva

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

M@TriX
igazad lehet, de szerintem tökmind1. Úgyis hamarosan kiderül...
és sztem az SDKnak hála sztem sokáig élni fog, de ez is a jövõ zenéje...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
Szvsz ez túlzás,....így látatlanúl mondom...
Az más,hogy a STALKER látatlanúl is megér 100%-ot 😄

Glpetyus
Pontosan,...lásd doom3 topik

IMYke2.0.0.0
Ez a 97%-osdi engem kifejezetten idegesít, és emlékeztet a nagyon várt játékok bukása elõtti pillanatokra.
Tévedés ne essék, nem azt mondom, hogy a HL2 szar, hanem azt, hogy bizony eléggé érdekes fogadtatása lesz, miután megjelenik:

1-3. nap: Húúú, ez isten-király
3.-4. nap: Lehetett volna hosszabb is, meg hát ez meg az nem tetszett benne, de amúgy király.
5-10. nap: Hát õszintén szólva nem értem mit kellett 6 CD-re tenni ebbõl, amikor max 2-re felfért volna... Meg nem tudom miért dícsérték, amikor az AI egy fos. A neten nem tudok nyomulni mert nem enged fel, mert csak a tört verzióra volt pénzem etc. etc. Kijátszottam, de nekem ennyi volt - elõ se veszem.

Remélem, értitek.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ikarus
Igen, ezek a nagy százalékok nem lehetnek hiába, de azért nem szeretném, ha az ai-n csúszna el a játék. Bár hány olyan game van, amiben tök tulkok az ellenfelek, mégis kur*a jó a hangulatuk.
száz szónak is egy a vége:

!!!HL2 RULEZ!!!

toMpEr
gondolom a jatek tobbi resze ellensulyozta az AI gyengeseget,mert 97%-ot adtak ra

Ikarus
köszi, remélem azért nem lesz annyira nem meggyözõ az az ai

toMpEr
PCZONE-ban irtak

Ikarus
hol írták?
nem kötözködés, csak érdeklõdés

toMpEr
nem, irtak is negativumkent, hogy nem olyan meggyozo az ai...

Danecay
Arrol esett szó valamelyik újság értékelésében, hogy az egykor kis port felkavaró "scriptekkel akartuk bemutatni hogy milyen lesz az AI" mûsor után végeredményben milyen is lett? Tényleg hasonlóan viselkednek az AI által irányított karakterek mint azokon a bizonyos E3 videókon?

toMpEr
szerintem nem tehetnek meg, ha kikerulne netre...

Random_
Arany? Tényleg?
Mióta?

Honnan lehet letölteni?

😄

Na jó ma már nem lámázok.

Shodan
Csak most vettem észre hogy ARANY áhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Háhh énse!😄D

lehet, de én tutira nem anyáznék...

Abban az esetben nekik legalabb 5 percig tartana aktivalni a Steamen a jatekot. Ha elobb kikerul a netre vagy boltba, akkor megtehetik.

Asszem lenne is anyázás, ha már most megjelenne a neten Valve részérõl😄

csak elõtölteni lehet...

Tényleg már van warez?

Vagy csak ugratjátok?

az a jo, hogy mar mindkettore van normalis, es legalis valasz 😊

internetrõõ

http://thenamelessphoto.com/

Random_
mikor jelenik meg a HL2?

honnan lehet már letölteni?

rezsofiz
Sajnos.

Glpetyus
tudom 😊

Ikarus
teszerintedismertszerintemisastalkerakirály 😊

csináljunk nekije tápicot. vagy van már?
on

toMpEr
mmint ez #15406 -ra ment

Glpetyus
stalkerazisten

Glpetyus
Na már megint a Doom3 vs HL2

A gs celkozonsegenek ez kell.

toMpEr
nem lesz rajta vedelem, mivel csak steam-es verzio lesz

Szerintem semmi komoly.
CS:S-t 1 nap alatt feltörték. Ráadásul az multi
Szal ha multis részt ien könnyen ment akkor szinglivel csak nem lessz bai... 😊 (reméllem)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

és ráadásúl a d3 szvsz k*rvára monoton. hl2nél nem hinném hogy lesz majd ilyen(már a pályák mérete és kinézete is nagyon igéretes) nomeg majd a taktikázás a fizikával... d3ban nem volt ilyen, bár tény ,hogy egykét map nagyon jól volt megcsinálva de csak pár..

Sil3nt
lehet udni milyen védelem fog csörömpölni alatta?

rezsofiz
Aha ez igaz, de amit most ezzel a szavazással csináltak GameStar-on... Ez enyhe túlzás szerintem.