Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszon a single amolyan coopként volt megcsinálva és úgy csatlakoztunk be egymáshoz.
Persze cáfoljatok meg ha rosszul emléxem.
Azt tudom, hogy coopba nyomtuk.
Most vagy kiszedték teljesen belõle, vagy ól emléxem, és nagyon remélem, hogy jól emléxem 😉

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én egy elméleti szituációt, s annak számos variánsa közül néhány általam elképzelhetõ kifogását közöltem, s máris gyerekesen bele kell kapni egy mondatba?
Hát nem tudod elhinni egy mai 12-16 éves kamaszról, hogy ezért rinyáljon majd itt a topikban? Én el tudom képzelni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú
honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú
honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez aztán tényleg a játék hibája, pfúj, de undóritó...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
és sztem az SDKnak hála sztem sokáig élni fog, de ez is a jövõ zenéje...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az más,hogy a STALKER látatlanúl is megér 100%-ot 😄

Tévedés ne essék, nem azt mondom, hogy a HL2 szar, hanem azt, hogy bizony eléggé érdekes fogadtatása lesz, miután megjelenik:
1-3. nap: Húúú, ez isten-király
3.-4. nap: Lehetett volna hosszabb is, meg hát ez meg az nem tetszett benne, de amúgy király.
5-10. nap: Hát õszintén szólva nem értem mit kellett 6 CD-re tenni ebbõl, amikor max 2-re felfért volna... Meg nem tudom miért dícsérték, amikor az AI egy fos. A neten nem tudok nyomulni mert nem enged fel, mert csak a tört verzióra volt pénzem etc. etc. Kijátszottam, de nekem ennyi volt - elõ se veszem.
Remélem, értitek.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
száz szónak is egy a vége:
!!!HL2 RULEZ!!!
Mióta?
Honnan lehet letölteni?
😄
Na jó ma már nem lámázok.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Vagy csak ugratjátok?

http://thenamelessphoto.com/
honnan lehet már letölteni?

on
CS:S-t 1 nap alatt feltörték. Ráadásul az multi
Szal ha multis részt ien könnyen ment akkor szinglivel csak nem lessz bai... 😊 (reméllem)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...