Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Tudom,meg kell várni amig aktiválni lehet...,hát várunk <#miaz>

TSL16b
Titkosítatlan verzió egyelõre csak a Valve-tõl kerülhet ki, így vagy úgy.

Glpetyus
😄
Elvileg akár jöhetne is,hiszen volt aki már vett belõle 😊
Sztem még egy max egy hét(rossz esetben) és.... 😊

Tatyla

Warezt akarok! Warezt akarok!Warezt akarok!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

[NST]Cifu
Nocsak, nocsak...

Doug Lombardi szólt:
If you have purchased a copy of Half-Life 2, we are sorry you are still waiting to play. This is not Valve's choice. Vivendi is insisting that the game has not yet been released, and has threatened that Valve would be in violation of its contract if we activate the Half-Life 2 Steam authentication servers at this time.

Thanks for your patience and we will update you when we have more news to share.

Vagyis a korai bolti árusítás miatt a Valve már megkezdte volna az aktiválást (ugye korábban ezt igérték), de a Vivendi ezt megtiltotta, és továbbra is a Nov.16-os megjelenésre kötelezi a Valve-t.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
<#idiota>
Azért annyira nem tartom számon,de kössz 😊

es 2 ora.

Glpetyus

2 nap(?) 😊

"Half-Life 2 For Sale?
November 13, 2004, 4:57 pm · valve

If you have purchased a copy of Half-Life 2, we are sorry you are still waiting to play. This is not Valve's choice. Vivendi is insisting that the game has not yet been released, and has threatened that Valve would be in violation of its contract if we activate the Half-Life 2 Steam authentication servers at this time.

Thanks for your patience and we will update you when we have more news to share."
donneck
Kár. Azt hittem lesz bátorsága <#banplz>-t mondani. Na majd biztos a 3. részben.

toMpEr
mindenhol tartjak magukat a megjelenesi datumhoz...
1.
2.

rezsofiz
Ezért is írtam hogy "még".

sazl : c

rezsofiz
"Régi"
Tisztában vagyok vele. De legalább magyar.

toMpEr
regi

rezsofiz
Aki esetleg akar még olvasni arról, hogy egyes amerikai boltokban hamarabb kezdték eladni a game-t, azt látogasson ide....(HardWired)

Ja pontosan.99szazaleknal fog lealni.amugy nem erdekel csak legyen warez.max 16.-an

Jimi Hendrix

En is,mondjuk van par tippem pl:unreal 3

Jimi Hendrix

raziel.
lol erre én is gondoltam😊)))) de tényleg mekkkora lesz megint najo látom elõre😄D 3 napig, naponta 5 bocsánatot kérõ kamu levelet irnak hogy winyo csere megfrissitik szekciókat najo😄😄

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

rezsofiz
Alap 😊

Ha lesz belõle warez akkor egy Wanadoo összeomlás garantált...<#vigyor2>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát én nekem meg házhoz hozzák😛 csak várnikell +1 napot😞

grebber
16-án ha már fennt lesz a neten pff szegény warez oldalak hogy le lesznek terhelve és jól meg lesznek fizetve.
Bár én nem fizetek mert torrent powa.
Kiváncsi leszek mikor lesz olyan game majd ami ezt übereli.

Next PC upgrade: 2022

BEAST
áh thx ^^ bocsi még1x , nem tünt fel 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

toMpEr
Gyakran feltett kerdes.

Mr Manson
FAQ

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BEAST
nem nagyon foglalkoztam a témával de lenne 1 kérdésem ... a cdgalaxisban néztem 2 változat van az alap hl2 és a collectors e. a kérdés ... az "alapcsomagban" csak a hl2 single van vagy pontosan mi is ez a cs: source amit a külön csak a collectorsnál irtak ... tudom alma kérdés , bocsi ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

toMpEr
vagy 2 hete

donneck
donneck
Ez volt már?

Csuhai G
jah, ok

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Már csak azért sem mert onnan nem lehet letölteni semmit,csak információs oldal...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csuhai G
www.nforce.nl-rõl ugye nem ingyenes a letöltés?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Noninnyó
Doom 2 örökélet kód :-)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

link01
ööö most nem esküszöm meg rá, de mintha valamelyik õs fps ben lett volna valami cheat.... asszem doom-ban

\"adjatok egy pc-t, egy rakat kaját piá és egy jó csajt, utánna már más asszem nem kell :]\" /l!nk/

2.5+2.5ora.

Aquli
3 nap...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

rezsofiz
A net csak a HL2 aktiválásához kell utána már nincs szükség rá.

fitutufi
akkor most mi van ?<#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

[NST]Cifu
Nem'tom, nekem a Doom 1-2 idején még Amigám volt... <#bohoc>

Igen, meg meg annyit lehet hogy Steames letoltes eseten meg kell varni amig 100%-ig lejon, utana lehet csak offline modban inditani.

[NST]Cifu
Oks, akkor bõvítettem így:

Kérdés: Tényleg kell Internet kapcsolat ahhoz, hogy játszhassak vele?
Válasz: A játékot a STEAM-en keresztül lehet aktiválni, még akkor is, ha dobozos változatról van szó.
Az aktiválás után már nincs szükség internetre a Half-Life 2-nek, egyszerûen csak Offline módban kell elindítani a Steam klienst. Késõbb azonban várhatóak még olyan extra dolgok, amiket a STEAM-en keresztül lehet majd letölteni, illetve a javitópatchek is így lesznek csak elérhetõek.

Erre gondoltál?

Törölt felhasználó
November 16. Reggel 9:01

Valve kiad egy 22 kbyte os exe filet, amibe be kell írni, hogy IDDQD Enter.

Play! <#bohoc>

ui: Mijisaza IDDQD? 😊
Az offline modrol is irjal bele valamit

[NST]Cifu
Épp elég volt a webszerkesztõvel megküzdeni, és különben sem a Kazincy-díjra hajtok vele... <#whatever>

Ez teny.

IMYke2.0.0.0
Helyesírás!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Egyébként nem engedi backupolni magát a kis szarhalmaz. Azt írja, hogy csak a full cuccokat lehet.
Törölt felhasználó
Jah, valóban, csak arra gondoltam, hogy van egy olyan cucc, ami a meglévõ fileok felhasználásával egy majdhogynem autorunos cuccot csinál csillivilli installképernyõvel, stb 😊
[NST]Cifu
Nem igazán vágom mi a répát akarsz... <#nemtudom>
El akarod menteni a preload file-okat? Ehez minek backup tools, egyszerûen átmásolod máshova, és kész.
Vagy CD-re akarod kiírni? Fogsz egy WinZip-et, WinRaR-t, vagy akármilyen tömörítõprogramot, és szépen 640 vagy 700 megás file-okra vágva betömöríted.

Törölt felhasználó
Hmm, na ezt én is megtaláltam, csak átugrottam, mondom milyen fapados 😊) Feleslegesen nem csinálom meg, mi fog történni? Most van 8 nagy fileom.