Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Steam -> My Games -> Half-Life 2 -> Start Preload <#whatever>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rezsofiz
Jah, igaz én megveszem, de remélem kijön warezra minél hamarabb : - )
Biztos hogy kijön, kérdés hogy mikor: )

sazl : c

[NST]Cifu
Fusson a Steam, és Klikk ide. A backup fileok a ...Steam\Backups könyvtárba kerülnek.

toMpEr
hat LFS-t kb 1 evvel megjelenes utan, de az ugyse mas...

Tatyla
Megadnád a pontos koordinátákat?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

az jo hir,bizok benned.remelem lessz crack is hamarosan.ha jol tudom nem ez az elso aktivlos game,ha valaki tudja meikrol van szo azt tudja hogy feltortek azt is egybol?

Jimi Hendrix

Törölt felhasználó
Na, most én kérdezek, mert nem találom azt a backup toolt, ami a letöltött állományokat kezeli.
Törölt felhasználó
A teljes tartalmat le tudod tölteni, ugyanabban a formában mint a bolti cdket, szóval lesz hozzá krekk.
[NST]Cifu
Itt van a HL2 FAQ v1.0-ás változata. Hamarosan bekerül a fejlécbe is.

Úgy látom idõszerû...

LYokat kerdezek nem hiszem hogy valakiis tudna ra a pontos valaszt.

Jimi Hendrix

AKkor innen ingyen lelehet szedni?ha ezt leszedem akkor az majd jo lessz ha felsikerulne tornijuk?vagy az valami kulnleges verzio lessz direkt hogy mukodjon majd?valaki tudja a jatek vedelmet?vagy csak ez az aktivalas lenne az?

Jimi Hendrix

toMpEr
inkabb realista 😊

Gondolod csak ezt akarta elérni? Nagyon optimista vagy...

steam, origin: ACE_hun

Törölt felhasználó
Illetve mégis! A www.steampowered.com ról le tudod tölteni, csak aktiválni kell majd, reménykedünk benne, hogy krekkel is meg lehet majd tenni.
toMpEr
interneten fent van mar!!!!

Tatyla
Ha már itt látod akkor kezdhetsz reménykedni!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Törölt felhasználó
Hülye kérdésed volt,de a válasz, nem 😊)
Thunderstorm
Hülye kérdésem van:még sehonnan se lehet leszedni?apocalypsen,meg showon nincs.egyeltalán fent van valahol?

artschi
2 kérdésem lenne:

1. ha a steam-es half-life szeretnék játszani, amit ugye már letöltöttem, nem lehetne megoldani azt, hogy ne kelljen a steam-re felcsatlakozni?

2. ha steam-es ezüst verziót akarok a hl2-bõl, akkor a megjelenés után is kifizethetem a különbözetet ugye?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

toMpEr
a valve azzal csak azt akarta elerni, hogy megjelnes elott ne legyen warezben, 16-a utan magatol dekodolja az adatfajlokat es nem fog mag gondondot okozni

[NST]Cifu
Nem unod még?

dr Kotász
Nemsokára bejelentik a forráskód ellopását...
solog=dolog

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát kérdés hogy tudják ezt az on-line aktiválást megoldani,vagy megkerülni.Én ugyan nem nagyon értek hozzá de ugy nézem ez a solog kulcsa...

Törölt felhasználó
Lesz -e? Hehh, szerinted van reális esélye, hogy ne legyen? Ne vicckelj...
tuti lesz 😊

De nem fog kijönni, ha egyáltalán lesz belõle warez 😄

Skiper
JÁÁÁÁÁÁ

gyuri http://gyur6.uw.hu

www.gamespy.com -on szavazzatok a HL2-re, mindjart beeri a HALO2-t.

artschi
😊)

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Törölt felhasználó
Ennek semmi akadálya nem lesz, ha kijön a warez ma este, vagy holnap 😊)
artschi
keddig el kellene érni a 20.000 hozzászólást, nem? 😊

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

toMpEr

Merre van ez a visszaszámlálós oldal?

barret
Majd utána nézek😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Törölt felhasználó
Elõször is a legfontosabb: Igen, a Dvd ma már ALAP. Képtelen vagyok megérteni, hogy miért nincs a gépében olyan embereknek, akiknek az egyéb alkatrészei alkalmasak mondjuk egy Half-Life 2 futtatására.
5,000 Ft -ért már vadonat újat lehet venni. Jelen esetben viszont neked nem jelent gondod, ugyanis cd-n fogod kapni, csak a Collectors Edition lesz Dvd -n, legalábbis egyenlõre.
M@TriX
MO-on csak CD van, meg a collector ha jóltom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
sajnos nem sajnos CD-n..., habár végülis mind1, úgy a gcf fileokat kell csak lemásolni róla...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

HellAll! Ha elõrendeltem, akkor azt CDn vagy DVDn küldik ki? Mert erre nem kellett válaszolnom. Ugyanis olvastam hogy 6CD vagy DVD! Namost nekem nincs DVDriveom és akkor beszoptizom... Szerintetek ez mi alapján megy? Vagy egy DVD ma már alap? Kinek? nekem nem.

neozed
Valmiért nem tudom leszedni a soundtracket 😞

Törölt felhasználó
Mindenesetre kihagyom 😊)
rezsofiz
Ja asszem mán csak 3at kell aludni

janos666
Örülnél te annak, valami hülyegyerek bekapcsolta a 2.0-s shadereket a 8500SE ATI kártyáján és mutogatja hogy mosódik G-man modellje.
rezsofiz
Nem foszt meg semmi különöstõl

Törölt felhasználó
Basszus, majdnem rányomtam, jó lenne, egy igen erõs felszólítás a Spoiler veszélyre... Nem tudom mi van rajta, de lehet, hogy egy élménytõl megfoszt.
ReTeK
van aki a "világos" napfényes játékokat szereti és van aki a depressziós sötét horror cuccokat (kinek a pap...) én úgy vettem észre hogy a HL2 nem az utóbbi lesz ezért tuti befutó nállam. Szerencsére vagyunk 1formák <#vigyor0>

M@TriX
szerintem is elég jól sikerült a Far Cry...

Nem tudom,nem kéne megvárni a százalékok osztogatásával hogy végre megjelenjen?
Ha a Doom 3 ennyi,akkor a HL2 annyi.Na de mi alapján?A Doom-ot már legalább láttuk,kinek kinek megvan róla a véleménye (szerintem jó volt,de ez csak az én véleményem).A HL2-bõl viszont néhány videón,fotón,és a bétán kivül (már aki leszedte) nem igen láttunk semmit.Ja,van még pár lelkendezõ ujságcikk.Szóval ebbõl szerintem nem kéne levonni hogy a 90% kevés,vagy 96% sok...