Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze,mert ez a HALF LIFE 2,és a játékosok nagy részét nem érdekli hogy milyen áron,milyen körülmények mellett,csak játszhasson végre vele.Még akkor is,ha a boltban megvett dobozos példányával sem tehet azt magátol amit akar (szvsz undoritó megoldás).Próbálnák ilyen szarakodáshoz kötni egy névtelen,ismeretlen játék elinditását,hát azt hiszem ott rohadna rájuk a boltban mind az utolsó szálig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Törölt felhasználó
Azt tehetnek amit csak akarnak. Leírják, hogy hogyan lehet telepíteni, ha tetszik elfogadod, ha nem nem. Rohadtul nem fog érdekelni senkit.
Kipróbáltad Te ezt a linket?

steam, origin: ACE_hun

donneck
<#nevetes1>

Látva az avatar-od, nem csodálom hogy zavar, ha figyelnek... <#nyes>

TSL16b
Cseles. <#papakacsint>

Ilyet nem valószínû, hogy megtehet, mert mindenkinek szíve joga, hogy hányszor installálja újra a gépét, vagy hova viszi a laptop-ját, ha azt saját használatra teszi. Azt meg nehéz bebizonyítani, hogy nem.

Mr Manson
szintén

Köszönöm

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

TSL16b
De. De ami jobban zavar, az az, hogy valaki a drót másik végén eldönti, hogy én mit csinálhatok.

[NST]Cifu
Nem kötelezõ felrakni/használni a Steam-et, ugyanez igaz a többi ilyen dologra.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

TSL16b
Ühm, az utolsó mondatban kéretik egyeztetni az alanyt. <#lama>

Glpetyus

Ügyi vagy,de VOLT MÁR
(kb 15 hsz-el elöbb)

donneck
Talán van más lehetõség, ez bonyolultabb problémakör, mintsem ezzel el lehetne intézni.

[NST]Cifu
Húzd ki a neted a dugóból, ennél jobb megoldás nem létezik erre...

TSL16b
Aham. Minek Vivendi? Ja, hogy véletlenül annak volt erre lóvéja? Mindkettõt sajnálom majd, ha egy kicsit ráérek. Nem is volna gond az online eladással, ha nem akarnának egyúttal láncra verni. Ha tejet rendelsz online, akkor tesznek bele adó-vevõt (feltéve, hogy nem állok nemzetbiztonsági operatív intézkedés hatálya alatt)?

donneck
Nyilván érthetõ, hogy pénzt akarnak keresni, nekem az nem teccik, hogy egyre inkább ellenõrizgetnek, belémnéznek, adatokat gyüjtenek rólam. Nemcsak a Valve, hanem szinte mindenki. Még ez a fórum is.

Gordon Freeman
Aki tud linket a GameStar-os Half Life 2 teszthez....
PLÍZ küldjön pm-et !
elõre THX !

grebber
DVD boritó: LINK

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Attól tartok, véletlenül sem vagy tisztába az elõzményekkel...
A Valve a Steam-et elsõsorban az online eladásokra fejlesztette. Még 2002-ben nyilatkozta Gabe Newell, hogy amíg egy dobozos, bolti változat árából 7 dollár jut el hozzájuk, addig a Steam-en keresztül 30 dollárnál is több. Magyarul ha a Steam-en eladnak egy Bronz változatot, akkor több pénz kerül a zsebükbe, mintha a bolti alap változatból eladnak négyet. Márpedig a Half-Life 2 fejlesztése mintegy 40 millió $-ba került a Valve-nak, tehát létérdekük, hogy minél több pénzt tudjanak behozni a játékon.
Ez van a jelenlegi is folyamatban lévõ Valve vs. Vivendi perlekedés mögött, hiszen a Valve kiharcolta (kizsarolta), hogy megkapják a netes terjesztés jogait, ami persze most már nem tetszik a Vivendinek.

ha 1 ien értékes dologról lenne szó sztem midenki így tenne
mer ebbe rohatt sok zsetont bele öltek

donneck
Bizony, hogy igazad van.
Nem mellesleg ez a jövõ: Gatesék a Longhornnal valami hasonlót terveznek: megnézi a gépeden lévõ fájlokat és nem engedi futtatni, ha nem jogtiszta. Mondjuk ezt kb. egy éve olvastam és lehet rosszul emléxem, de valami ilyesmirõl volt szó.
Kiváncsi vagyok engedik-e nekik meglépni, hogy ennyire belenézzenek az életedbe. Egy nagy testvér díjat mindenesetre megérdemelne.

[NST]Cifu
De a haverodnak is kell net, amíg az õ gépén is aktiválod a HL2-õt...
Alternatív megoldás, hogy elviszi hozzád a gépét, rákötitek a netre, aktiváljátok, és õ utána nyugodtan tud offline játszani...

TSL16b
Persze, rövid távon biztos így marad. Egyedül az nem tetszik, hogy át kell adnom a kormányt, és folyamatosan ellenõriznek. Egyelõre csak installálásnál, legközelebb már játszani sem lehet kontroll nélkül. Multit már most sem, de az még valamennyire érthetõ. Mondjuk ott is van érdekesség, amikor a megvett kulcsot más is legenerálta, és pont a jogos tulajt nem engedi érvényesülni. 😊

HA igy lenne majd akkor en regelek a haveromnak neki nincs nete,odaadom neki a keyt o jatszik vele.nekem is megvan a game key nelkul de ha o pont nem hasznalja a gamet es nalam addig menne a key az lenne a jo,de ez nem lehetseges mivel neki nincs nete es nem tudjak elenorizni mikor hasznalja mikor nem a keyt.jol mondom?

Jimi Hendrix

[NST]Cifu
A Valve aligha fog viszakozni. A CS1.6-nál és a CS:CZ-nél már megvolt a fõpróba. Akinek eredeti játéka volt, azok döntõ többsége sikeresen elboldogult a Steam kezelésével...

Nem mondom, hogy tetszik a Steam féle megoldás, de a Valve részérõl érthetõ lépés.

TSL16b
Felhasználói szemszögbõl egyszerû: ha Valve-játékkal akarsz játszani, indítsd el a Steamet, és onnan a játékot. Majd õ és a Valve közösen eldöntik, hogy játszhatsz-e. Addig csinálják ezt az online-követelõzést, amíg van rá veréb, lásd Windows aktiválás és társai. Ha emiatt kevés eladás lenne, és egyfolytában panaszkodna rá mindenki, akkor visszakoznának.

[NST]Cifu
Ugyan azt kell megcsinálnia minden gépnél...

1. Feltelepíti a Steam klienst.
2. Létrehoz egy új accountot, és bejelentkezik vele.
3. Regisztrálja a HL2 CD-kulcsát. Preloadolja vagy dobozos változat esetén instalállja a .GCF file-okat.
4. Aktiválja a HL2-õt.
5. Játszik.

Annyi az egész, hogy a 2.-es és 3.-as pontoknál ugye másik gépnél már nem kell új account, ill. nem kell regisztrálni a kulcsot.

Az tény, hogy bonyolultabb, mint egy sima installshield, de nem sokkal...

edios
Szerintem meg az egész tök egyszerû lesz, csak vmirõl kell beszélgetni, hogy menjen az idõ! 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Smuge
Háát komolyan mondom ennyit nemér az egész játék mint amit ezek csinálnak. És a sima közönséges szg felhasználo ezt hogy fogja tudni megcsinálni? Szánalmas komolyan mondom

[NST]Cifu
Pontosan. Ha a Steam érzékeli, hogy nincs élõ internetkapcsolat, akkor automatikusan felajánlja, hogy Offline módban induljon el.

rezsofiz
És ez az offline mód azt jelenti gondolom hogy nem kapcsolódik a rendszerhez?

sazl : c

[NST]Cifu
A Valve lehetõvé teszi, hogy te több gépre is felrakd a játékot. A lényeg, hogy azonos Steam account-al kell aktiválni minden gépen - de értelemszerûen az account egyszerre csak egy gépen lehet aktív. Szóval A gépre felrakod, online aktiválod az accounttal, aztán B gépen és így tovább.

Bár biztos vagyok benne, hogy a Valve kitalál arra valamit, hogy ne végtelen számú gépen lehessen aktiválni. Amúgy a Steam-nek mindig futnia kell, csak max. offline módban.

rezsofiz
Jah, erre gondoltam én is, szóval azért kicsit erõs lenne hogyha elveszlik az azonosító akkor dobhatod ki a cuccot..

TSL16b
Nem hiszem, hogy a Valve ne gondolt volna mindenre. Az azonos kulcs több gépen való használatát pl. úgy lehet kizárni, hogy a Steam kliens felrakásakor generál egy véletlenszámot azonosítónak, esetleg megfûszerezve a gép paramétereivel. Aztán érvényesítéskor jelenti apukának, és ha annak megtetszik, akkor bólint. Gáz csak akkor van, ha ez a Steam-azonosító elveszik, és újra fel akarod rakni a gamét.

Glpetyus
sajna nem ilyen egyszerü

rezsofiz
Hát többféle eshetõség van, sztem az lesz hogy steamen be kell írni a cdkey-t és akkor kapsz egy számsort vagy valamit, amit majd be kell írni installkor pl... Ha ez a féle variáció lesz, akkor mind2en tudtok majd HL2-zni, csak a Steam-et nem kell elindítani. De mondom ez csak az én véleményem.

Glpetyus
Namindegy.kerdes:olyan letezik hogy a haverom megveszi a gamet en activalom nalam mert nincs nete es othon mukodik neki?(gondolom)
Es ha amikor o nem jatszik vele arra az idore nem lehetne hasznalni a keyet es en is tudnek othon gamelni?

Jimi Hendrix

Glpetyus
"Ne türelmetlenkedjetek"

Jó <#miaz><#whatever>

Krinyo
ha eddig kibirtuk 2 nap már nem sok.
Ne türelmetlenkedjetek <#ejnye1>

rezsofiz
Ezzel tisztában vagyok, de:
"a Valve már megkezdte volna az aktiválást ".

Glpetyus
Vótmá' <#banplz>

M@TriX
ez már akkor tiszta volt....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rezsofiz
Mán csak 2-t kell aludni.

rezsofiz
Vagyis szart sem értek vele hogy korábban eladták...

"Most vagy megvárják a 16-át, vagy mától elindul az aktiváció, ami azért is érdekes, mert akkor a Steamen letöltött játékosok is megvásárolhatják. Szóval lehet, hogy eljött a nagy nap" mondjuk ha igen en akkor sem erek vele semmit,nem lessz eredetim egy jo darabig.csak a warezba remenykedem.vagy hogy aruljanak eredeti lopott keyeket olcson.

Jimi Hendrix

Glpetyus
TSL16b
Miután a titok lekerül róla, lehet sokszorosítani, csak a kulcsérvényesítést és -ellenõrzést kell áthidalni valahogy. Nyilván géphez fogja kötni az online érvényesítés alkalmával, tehát az valószínûleg nem lesz átvihetõ máshova mûködõképesen. Ki nem adott kulcsot várhatóan nem lehet majd érvényesíteni Steamen keresztül.

M@TriX
nem rossz, úgy tûnik azért nem akarnak kötözködni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tatyla
Hát akkor valami elit tikos különitmény szerezze meg!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA