Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
Mindenki jatszik?
Irjatok mar velemenyeket, ertekelest, shotokat.😊
thx.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

tomsolo
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=half%20life%202&ts

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

xj700t
Azt én is vigigjátszom, ha lesz ware 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

M@TriX
nem lesz sajnos annyira nagy vaszisdas sajnos, új modellekkel kicsit tuningolva, mint mondjuka CS:S sokkal jobb muri lehetne

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

amúgy engem a half life elsõ részének a 2 motorjára való átültetése érdekel a legjobban, de akkor ez még senkinek nincs meg...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Glpetyus
Köszi az oldalakat!

vagy 6cd- bocs... a cd galaxison olvastam az 5 cd-t

M@TriX
na végre jó hírek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ja szerintem is áthúzom valakitõl, mert így non-stop 4 nap mire lejön...

M@TriX
6CDs ha jóltom

JohnnySmith
Cifu mindjárt tesz képeket különbözõ dx beállításokkal 😄
ja vissza szívom nem volt kikapcsolva 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

M@TriX
amúgy www.theisonews.com

aki most kapta amit megrendelt az az 5cd-s verzió? , most olvastam hogy a collectors az csak december 3-madikán lesz meg...

M@TriX
mindneki 1000l nézi azért...

amúgy nemtom miért vagytok annyira rákattanva ha valaki meglátja úgyis benyögi ide, sõt még több is 😊

Kandurex
izonews.com, br behalós 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ombika
Mennyi most itthon eredetiben ?

Glpetyus

Van-e még olyan oldal,mint az Nforce?
(merthogy az nem jó)

M@TriX
sztem jobban jársz ha egy havertól áthúzod racken vagy elkéred a CDjét ha van neki...
persze csak ha van olyan ismerõs...

nekem amúgy is max 16k 😄DD

M@TriX
valszeg, de nem lennék annyira biztos benne, most terhelve van ezerrel pár Kval jöhet max a cucc sztem... azzal meg a 4GB eltart egy ideig...

hát lehet,de azért annyira nem vagyok beleõrûlve, most a vampire bloodline-t nyomom, majd utána ezt, addik lecsurog a steamen...

BEAST
jaja 😊))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hmm engem tegnap 6 felé hivtak hogy ma mehetek érte ... sztem is hivd fel õket ^^ hmm ... pedig én csak vasárnap rendeltem meg 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

xj700t
A holnapi szép nap lesz 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

artschiatwork
mondjuk én még nem nyomom...

M@TriX
sztem rosszul tetted, de te tudod, nekem8

artschiatwork
4.11 vagy 4.12 bétát próbáld ki.

okok rendben van de azért annyira nem foglalkoztam vele, minek majd ha megjelenik, gondolom a sok õrült már 3 hete leszedte, én csak most szeretném kezdeni, már 1 napot kibírok...

Spenser
Skacok aki már nyomja úgy mint ÉN !<#ravasz1> mijjen driver van fent Atira gondolok mert nálam néha be pixelesedik 😞
nekem : 8.07

M@TriX
lehet hogy kukibeállítás avgy ilyesmi...

M@TriX
az elég gáz, kellett volna, szutem jobb ha felcsörrented õket, ma 10tõl már át lehet venni ott elméletileg...

Adam5
onnan rendeltem volna de vmiért nem ment, mert mindig rendelés közben vissza dobott a fõlapra... (2gépen próbáltam és ugyan az)

artschiatwork
http://hl2faq.uw.hu/

JohnnySmith
Postán kaptad vagy elmentél érte ? (mert én is megrendeltem már 1-2 hónapja bolti átvétellel de még nem éresítettek)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

M@TriX
ajjaj kezdik már... 😊
banner alá kukkants...

akinek van kuponja hogy lehet letölteni?

xj700t
Én is beszéltem egy operátorral eléggé fel volt pörögve 😊

artschiatwork
cdgalaxisból kellett volna kérned... 😊

toMpEr
miert ne ismernek, a steam megadta amikor kikodolta nekik

amugy lehet hogy kikodolt verzio lesz elobb, de az max emporio vagy egyeb "vicccsapat" muve lesz.

M@TriX
de a kikódolás a gépen folyik, szóval okos gyerek kiszedhetik a programból a kikódolót és kész..

M@TriX
jah, valszeg, amjd meglátjuk...

Adam5
na telefonált a kedves pcdome hogy csak holnap hozzák

nem is tudom hogy az érzéseimet hogy írjam le <#gonosz2>

De ha nem ismerik az algoritmust, ami alapján kik ell kódolni, akkor baszhatják, és kénytelenek a kikódoltatottat release-elni

steam, origin: ACE_hun

Ezt meg honnan veszed?

steam, origin: ACE_hun

toMpEr
nem ugy gondoltam.
csak ugy hivatalos a release, ha nem valtoztatnak a cd tartalman, csak crack fajlokat raknak hozza. Mivel a cd-n kodolt formaban van a cucc ezert ahoz lesz tores (unlocker majd crack).

M@TriX
te nem gémelsz?

LoCk
Ok semmi, megindult mint allat..😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

artschiatwork
mennyé haza, aktiváld, játssz, közölj képeket! 😊

M@TriX
nyugi ha el is cseszed, de magvan minden akor arhatsz a Valve-nak hogy vmi gáz van...

M@TriX
kb 10p