Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Még egy fél év és akkor tényleg szép lett volna!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
Úgyértem,ha csak ilyen szintü képek lennének,azt mondanám,hogy nem vmi nagy szám...

IMYke2.0.0.0
Glpetyus, Zsoldos, mike369... biza' ez tényleg rondán el van cseszve - képek alapján tuti.
A Valve bekaphatja!
A marketing pedig megint bizonyította önnön mûködését!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Random_
Ezt én se értem hiszen csak egy szám a különbség a Directx8 és a Directx9 -ben számomra is teljesen logikátlan és sokkoló! <#idiota>

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Glpetyus
Ez fasság <#banplz>

Célkeresztet lehet váltani a játékban?
M@TriX
motor gyengeségeit? ááá, te szakember 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ott? Sztem nincs.
Hat a jateknak NAGYON jonak kell lennie, hogy feledtethesse a motor gyengesegeit. Jobban jartak volna, ha licenszelnek valamit..
Kandurex
DUST2 B sötét pl.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkJedi
Mi benne a ronda? 😄 Amúgy ahogy így nézem vissza a képeket, gameben élesebb a kép, gondolom a jpg miatt van..

toMpEr
erdekes, hogy DX8-ban gyengebbek a texturak, mint DX9-ben...mikoze van hozza?

😄
abban hol volt??
Glpetyus
Ez kifejezetten RONDA szvsz!

óóóóóó..minek az??

DarkJedi
Értem, köszi..

Engem az érdekelne,hogycélkeresztet lehet e cserélni a játékban?hányfajta célkereszt van?
jajj csak legyen holnap....
nézegettem a képeket amit Cifu rakott be és nem nagyon van külömbség 1-ik közt se....

Kandurex
cs

miben?
Random_
Hát errõl közöltek híreket egyszer.
Az hogy mi van a source-ban nem tudom, de egyértelmûen látszik a képrõl, hogy nincs HDR és mondom nyilatkoztak olyat, hogy mégse lesz benne akkor volt is errõl flém.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkJedi
Ahogy mondod.. 😊

artschiatwork
szvsz ennél a játéknál nem a grafika a húzóerõ, hanem a játékélmény. Az pedig tuti, hogy hatalmas.

Glpetyus
Tényleg,más mint a videókon,vagy a gyári képeken...

DarkJedi
Akkor nem nálam van a hiba, hanem mindenkinek így néz ki, igaz?

<#eljen>
jó, de semmi olyan extra, amirõl éveken át szó volt..

Hat ja nem tul szep. Parmillio hozzaszolassal ezelott raktam be egy sorozat kepet, ahol jol latszik, az ido mulasaval hogy tunnek el ugyanazokrol a dolgokrol az effektek szep sorban.
IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva engem nem vesz le a lábamról ez a grafika.
Láttam már karón varjút...

DarkJedi
Én szeretem bekapcsolni a feliratot, mert jobban értem a szöveget mintha csak hallanám 😊

Zsoltika 007
Bocs nem ide akartam. félrement
<#wow2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kandurex
Akkor nem játszottál a Sourcal mert benne van a HDR

DarkJedi
Ez biztos?

DEMIÉRTKELLENEKEZEKASZARXBOXOSMEGPS2ESHATALMASFELIRATOKBELEEEEEEE?

Glpetyus
VÁÓÓ!!

Glpetyus
Köszönjük,hogy megosztottad velünk az észrevételeket <#worship>
Bezzeg a többiek azóta vissza se jöttek 😛

Zsoltika 007
Az cumi. Most nem geciségbõl.<#csodalk>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Random_
Nem mert mégse tették be azt a cuccot sajna!

DarkJedi
Amúgy csináltam sok screenshotot:
http://darkjedi.mgj.hu/HL2/

Kicsit lehet hogy spoiler-esek!

Jóak!!!!

DarkJedi
Hi!
Emlékeztek a Source engine-es múvira, ahol a tetõn mászkált az ember, és a HDR-t mutatta be?
Na nekem minden maxra állítva 6800GT-n így néz ki. És nem úgy csillog, mint abban a múviban.. Vagy nem is kell neki.. ?

M@TriX
köszi, super, elég jól néz ki sztem mindegyik verzióbvan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Legyen má warez!!!!!!!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
NA eltökörésztem egy kicsit vele, pár észrevétel a grafikus motorral kapcsolatban:

-Skálázhatósága szerintem közepes, nem lehet külön a karaktereken és a tájon változtatni a textúrák minõségét, vagy a modellek részletességét, hasonlóan kevés a választási lehetõség minden téren (bár valószinüleg .CFG-bõl meg lehet oldani a finomhangolást...). Teljesen nullára levéve a grafikát akár 200 Fps is volt nálam, minden maxon meg 40-90 között (az elsõ pályán). Mondjuk a Vampire topicban ugye többen írták, hogy a skálázhatóság nem olyan jó, tehát lehet, hogy a megfelelõ videókártyával kell tesztelni.
-Amit már többen írtak, csak megerõsíthetem: ugyan nagyon szép és kidolgozott a grafika, de sajnos a "sallang" textúrák (nem fontos NPC-k ruhája, falak, stb.) minõsége inkább csak közepes sajnos. Ez kicsit csalódás számomra, bár a játék megitélésében nem hinném, hogy ez lenne a fõ szempont.

Csináltam képeket különféle beállításokkal, hogy lehessen látni a különbséget, Dx6-os kártyán minden minimum kb. olyan, mint az elsõ HL volt, ez várható is volt. Ahogy haladunk felfelé a beállításokkal, egyre jobb a dolog, de én úgy érzem van egy minõségi ugrás a Dx7 és a Dx8 között, (szerintem) a shaderek miatt sokkal szebb a padlók, a fénypásznák, stb. effektek Dx8-on. Dx9-en persze a legszebb, ez nem is vitás. A beállításokat nem korlátozták le, tehát akár Dx6-os kártyán is lehet max. textúra és modell részletességet berakni, max. diavetítés lesz belõle.

Akkor készített képek, illetve hogy milyen beállítások mellett készültek:

Dx6 - minden minimumon
Dx7 - közepes beállítás, árnyékok, shaderek low-on, AA és AF-et bekapcsoltam
Dx8 - minden maxra rakva, 4xAA és 8xAF
Dx9 - minden maxra rakva, 4xAA és 16xAF

Kép 1. - Dx6
Kép 1. - Dx7
Kép 1. - Dx8
Kép 1. - Dx9

Kép 2. - Dx6
Kép 2. - Dx7
Kép 2. - Dx8
Kép 2. - Dx9

Kép 3. - Dx6
Kép 3. - Dx7
Kép 3. - Dx8
Kép 3. - Dx9

Kép 4. - Dx6
Kép 4. - Dx7
Kép 4. - Dx8
Kép 4. - Dx9

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
LOL!

Wolwarine
Sziasztok !!

Nagy problémám van:

egész este ment a gép hogy töltse a pre-load-ot azt most reggel lefuuladva találtam a gépet 48%-nál. Újraindítottam és nem kezdte újra tölteni, és ha újra elakarnám kezdeni már nincs ott a Steamen keresztül a HL2-n a pre-load választási lehetõség!

Akkor most hogyan tovább hozzá teszem nem kívánom megvásárolni csak letöltöm mert azt mondta a kolléga itt hogy "az nem árthat".

Kérlek valaki pls !!!

<#help>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

gpm
thx😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Az aktiválás megy egy GPRS-es telcsivel?
Mennyi ideig tart?
Nézd meg Cifu-nak a galériáját...

még directx7 ben is milyen szép..