Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Valve bekaphatja!
A marketing pedig megint bizonyította önnön mûködését!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nézegettem a képeket amit
Az hogy mi van a source-ban nem tudom, de egyértelmûen látszik a képrõl, hogy nincs HDR és mondom nyilatkoztak olyat, hogy mégse lesz benne akkor volt is errõl flém.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
jó, de semmi olyan extra, amirõl éveken át szó volt..
Láttam már karón varjút...
<#wow2>#wow2>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bezzeg a többiek azóta vissza se jöttek 😛
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Emlékeztek a Source engine-es múvira, ahol a tetõn mászkált az ember, és a HDR-t mutatta be?
Na nekem minden maxra állítva 6800GT-n így néz ki. És nem úgy csillog, mint abban a múviban.. Vagy nem is kell neki.. ?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-Skálázhatósága szerintem közepes, nem lehet külön a karaktereken és a tájon változtatni a textúrák minõségét, vagy a modellek részletességét, hasonlóan kevés a választási lehetõség minden téren (bár valószinüleg .CFG-bõl meg lehet oldani a finomhangolást...). Teljesen nullára levéve a grafikát akár 200 Fps is volt nálam, minden maxon meg 40-90 között (az elsõ pályán). Mondjuk a Vampire topicban ugye többen írták, hogy a skálázhatóság nem olyan jó, tehát lehet, hogy a megfelelõ videókártyával kell tesztelni.
-Amit már többen írtak, csak megerõsíthetem: ugyan nagyon szép és kidolgozott a grafika, de sajnos a "sallang" textúrák (nem fontos NPC-k ruhája, falak, stb.) minõsége inkább csak közepes sajnos. Ez kicsit csalódás számomra, bár a játék megitélésében nem hinném, hogy ez lenne a fõ szempont.
Csináltam képeket különféle beállításokkal, hogy lehessen látni a különbséget, Dx6-os kártyán minden minimum kb. olyan, mint az elsõ HL volt, ez várható is volt. Ahogy haladunk felfelé a beállításokkal, egyre jobb a dolog, de én úgy érzem van egy minõségi ugrás a Dx7 és a Dx8 között, (szerintem) a shaderek miatt sokkal szebb a padlók, a fénypásznák, stb. effektek Dx8-on. Dx9-en persze a legszebb, ez nem is vitás. A beállításokat nem korlátozták le, tehát akár Dx6-os kártyán is lehet max. textúra és modell részletességet berakni, max. diavetítés lesz belõle.
Akkor készített képek, illetve hogy milyen beállítások mellett készültek:
Dx6 - minden minimumon
Dx7 - közepes beállítás, árnyékok, shaderek low-on, AA és AF-et bekapcsoltam
Dx8 - minden maxra rakva, 4xAA és 8xAF
Dx9 - minden maxra rakva, 4xAA és 16xAF
Kép 1. - Dx6
Kép 1. - Dx7
Kép 1. - Dx8
Kép 1. - Dx9
Kép 2. - Dx6
Kép 2. - Dx7
Kép 2. - Dx8
Kép 2. - Dx9
Kép 3. - Dx6
Kép 3. - Dx7
Kép 3. - Dx8
Kép 3. - Dx9
Kép 4. - Dx6
Kép 4. - Dx7
Kép 4. - Dx8
Kép 4. - Dx9
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nagy problémám van:
egész este ment a gép hogy töltse a pre-load-ot azt most reggel lefuuladva találtam a gépet 48%-nál. Újraindítottam és nem kezdte újra tölteni, és ha újra elakarnám kezdeni már nincs ott a Steamen keresztül a HL2-n a pre-load választási lehetõség!
Akkor most hogyan tovább hozzá teszem nem kívánom megvásárolni csak letöltöm mert azt mondta a kolléga itt hogy "az nem árthat".
Kérlek valaki pls !!!
<#help>#help>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Mennyi ideig tart?