Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

par perc amig regisztralsz meg elinditod 1x.

M@TriX
igen? a simához? az jó 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

LoCk
Mennyi ido az unlocking?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

IMYke2.0.0.0
Basszus, mi már dolgozunk [<#hehe>] és te csak most kelsz fel... 😊))))

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

M@TriX
sztem is logikus így nem kell majd nagy cuccokat letölteniuk, hanem csak a cracket amivel eluindítható lesz az ingyenes letölthetõ preload...

persze amíg észre nem veszik a Valve-nál és máshogy nem kódolják 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

TC
Hi!

Holnap kapom postán, a kérdésem a köv: otthon dial-up van, sokáig tart az aktíválás? Mi van, ha közben esetleg megszakad a kapcsolat? <#confused>

PSN ID: TCr64EU

IMYke2.0.0.0
Bízzunk benne. Bár, félek, az inkább - szószerint - fejlesztõi környezet, semmint a meglévõ editálási lehetõségét nyújtó eszköz.
De látatlanban elég nehéz a nyilatkozás 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jó reggelt!

Tudom az elméletet, de valaki próbálta már?

mikisanzi
Megvan a kicsi + adtak hozzá egy posztert is a cdg-ben!

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

toMpEr
mivel valoszinu proper release lesz ezert valoszinu a kodolt valtozathoz lesz tores, igy akar kezdheted is szedni steam-rol

LoCk
Upsz most ebredtem.. bealudtam😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

IMYke2.0.0.0
Ezzel még várni kéne... Azért közel 5 GB-ot nem könnyû ám feltölteni!

M@TriX
az sdkval csak hozzá lehet majd férni nem?

xj700t
<#worship><#worship><#worship>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

M@TriX
ne kezd te is, kukk a banner alá vazz

janos666
Na, valaki repackolta már legalább a kikódolt fileokat és falpakolta egy FTP-re hogy el lehessen kezdeni tölteni és csak a crackre kelljen várni?
RelakS
THX-bõl jöhet 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Ezt nem Tõlünk kell kérdezni, közülünk eddig csak Mike rendelkezik a Játékkal.
A játék magyarításos topikjában kellene érdeklõdni, de annyit mondhatok - a magyarítás felesleges volt, mert nincs olyan fájl a véglegesben, mint aminek a feldolgozásával foglalkoztak a HL2-magyarítók...
Persze, reméljük, a szövegek nem vesznek el, csakátalakulnak és valamilyen módszerrel beinvertálhatók lesznek a Játékba.

Szerintem, meg kellene vennie mindegyikünknek a HL2-õt...
Fizetésig én tuti nem jövök számításba, egy vasam sincs ilyesmire... 😞

artschiatwork
😊
biztos nyomnak még majd többet is.

fõmenü képe, csak neked:
http://www.sg.hu/galeria/10356591011100593034.jpg

😊

xj700t
Azon hasít szerintem.

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Imremagdi
mikó jön má ki a warez verzió ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Akkor két különbözõ gépre hogy lehet feltenni, hogy mindkettõn lehessen használni egyszerre? Egy keyem van...

xj700t
Ez kevés ! 😊

artschiatwork

JohnnySmith
Cifu DOBODEL !!! telefon kikapcsolva (rendõny lehúzva gondolom)
Telefont nem kéne kikapcsoni azé ha hívlak 😄DD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

torrenten már van valami
es pedig micsoda?????
de a másik csapat se járt jobban (kukk: Játékmagyarításokról... topic)

Ombika
3 Ghz 😊

Ombika
+ Ghz P4,1 giga ram ,9700 proval jol fog menni vagy vki probalta mar hasonloval?

IMYke2.0.0.0
Helyes meglátás.
Én ezért nem szoktam lelkiismeretfurdalást érezni akkor, ha egy FPS-ben (amikor már végképp kiborul a bili - hál' Istennek ritkán fordul elõ, már rutinos róka vagyok a stílusban), akkor isteni segedelmet kérek és mondjuk láthatatlan málhászsákot kapok a hátamra újratöltõdõ lõszertartalékkal - mint Fortuna szarúja 😊))
<Értsd: Lõszer cheat>

pontosan, ahogy mondod: ÁLLUNK

Ikarus
na ez egy jó kérdés!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

xj700t
A MOHAA-ban a fritzek milyen komolyan viselkedtek 😊))

JohnnySmith
Valóban diplomatikusabban hangzik 😄DD (jah magyarítással hogy álltok?)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ikarus
ebbõl csak az tetszik, amikor nem támadnak az ellenfelek ---> így jól meg lehet nézni közelrõl, de ez is csak érdekesség, sem mint hogy így nyomja az ember

Naaa, milyen? Képek? Egyebek???

IMYke2.0.0.0
😊))))))))))))))))))))

xj700t
Mégiscsak egyedül vagyunk ellenük javarészt 😊))

IMYke2.0.0.0
Köszi.

Hát elég szánalmas ez a stílus, magunkközt szólva... <#hehe>

olyan, mintha magyarul azt írnád, hogy SZÖKI! <#nyes>

toMpEr
ja, valami...fake 😊

IMYke2.0.0.0
Finomabban hangzik, ha azt írod: helyzeti elõnyt adsz magadnak az idegen invázióban érkezõ latorokkal szemben <#alien>

Shaman
HTX=THX (Gumiszoba style)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

JohnnySmith
Mondjuk én biztos becsítelem <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Mi a fütyi ez a Htx?! Szokásos magyar angolszászoskodás?

JohnnySmith
Cheat List
Bring DOWN the console and enter “sv_cheats 1”.
No damage: god
Never Die: buddha
Infinite power for your suit: infinite_aux_power
All weapons and ammo: impulse 101
Kill all npc’s in the area: npc_kill
Enemies don’t attack: notarget
Walk through walls: noclip
Spawn a scout car: ch_createjeep
Spawn an airboat: ch_createairboat
skulls: impulse 102

Ikarus
háát ezért írták hat évig, hogy végig csíteld vazze?
<#ejnye1>

RelakS
képeket! Htx!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<#nevetes1>