42676
  • Mayday
    Hello,

Milyen multiplayer mod-okat ajanlanatok szivesen HL2 ala? Stilus mindegy, lehet tolem haborus, zombis, barmi, amit jatszanak sokan, es jonak tartjatok!

(Eredeti game ala termeszetesen!)
  • RelakS
    Attól függ...

Ha bemész a boltba, csengetsz, akkor utána a Steam-en nem kérnek pénzt.
    Ha letöltöd a Steamet, és azon keresztül veszed meg, akkor meg természetesen elkérik a játék árát, utána meg lásd az előző pontot :D
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ha megveszem a játékot eredetiben,akkor a steamnél már nem kell fizetem semmit hogy játszahssak?
    Mert akkkor 4000Ft-ot simán megér
  • ollie
    És Puma melegítő
  • Guer
    nahát miez, nagyothallókészülék? :DD
  • pirosBoci

öööö köpni nyelni nem tudtam
  • TreDoR
    Ezért írtam, ha fizetős lenne, vagyis a valve csinálná.
  • SZilaJMaGGoT
    Hát a többi sem készült sokkal kevesebb ideig... Ráadásul szabadidelyükben csinálják, szal...
  • FLeK0
    a black mesa source egy mod, semmi köze nincs a valve-hoz.
  • TreDoR
    Kár ! Jó lenne ha a fejlesztők inkább a blm-re koncentrálnának és nem az episodeokra, még ha a blm fizetős is lenne, akkor is inkább azt venném meg az aftermath helyett.
  • FLeK0
    2.5 év viszont egy picit sok már.
  • SZilaJMaGGoT
    Szerintem még a fejlesztők sem... :) Nem 2 hónap egy modot összerakni, főleg nem egy TC-t...
  • TreDoR
    Hi! Tud valaki valamit a Black Mesa Source megjelenésének dátumáról? Már nagyon várom.
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor hogy várhatod el, hogy bárki is segítsen, ha nem tudod magad kifejezni, és a kommunikációs készséged=0-val??
  • Code92
    az jó és akkor mért kellett ide írni?? nah mind1
  • Aleika232
    Tudod én nem vagyok "okos" szóval nem értem meg fölfogni sem tudom
  • Nohab
    előhozod a consolt ott beírod ezt: sv_cheats 1 majd god . Ha azt írta ki god mod off akkor nyert ügyed van.
  • Yag
    Sziasztok. HELP!!!

Éppen most játszom a HL2vel és játék közben lehet megnyomtam valmi kombinációt, mert bekapcsolhaott a sérthetetlenség. Kerestem de nem tudom hogyan kell kikapcsolni mert így semmi értelme a játéknak.
  • Qwerty4
    itt mindenki rendes...csak jó lenne megtanulni egy kicsit kommunikálni...mondjuk azzal kezdhetted volna hogy ilyen meg ilyen helyen akadtam el + ott van egy ilyen meg olyan lény, stb., akkor tuti segítettünk volna, de az a chapter 2 túl tág fogalom...érted???
  • Aleika232
    Köszi szépen segítségedet dinomano!!!Ennél a résznél amit mondasz elakadtam és az egyik barátom megcsinálta nekem (csak nem mondta el, hogy hogy) de így, ahogy leírtad most már én is át tudok menni azon a részen.Köszi szépen!!!!!!(Vannak még rendes emberek a világon)
  • Qwerty4
  • dinomano
    Ööö... Nem egy liftes résznél vagy? Ahol egy gurulo granatot kell kivenned egy csőből(kapcsolo megnyomasa utan kigurul kb.4-5 db) - megfognod egyet a gravipisztollyal, és elvinni Alyx-nek; aki megbuheralja, hogy egy energiaajton atmehessen a granat?
  • Aleika232
    Értem.(bár ugye nem vok okos)és nem kell bocsánatot kérned.Amúgy meg az első dolgom volt(mielőtt még beírtam erre a Fórumra)hogy megnézem a google-ba, de nem találtam, ezért írtam ide.Amúgy nem gondolom, hogy nem röhögtél volna ki(te meg a megértés...)Na csá!!!
  • Code92
    figy. itt írtad h. akkor nagyon hosszú lenne de ha nem írod le pontosan h. hol akadsz el akkor nekünk meg még annál is sokkal hosszabb lenne leírni az egész chapter 2-t szal remélem érted h. mit akarok mondani. Igazából nem lealázni akartlaka és soxxor boccs ha megtettem mégis de akkor is ott a google amivel teljes végigjátszást tralálsz az ep1 hez ha kleresel egy kicsit. Amúgy nem röhögtelek volna ki........
  • Aleika232
    Code92!Nos, hát azért nem írtam le hol akadtam el, mert az nagyon hosszú lett volna,mivel én nem nagyon értek hozzá (szakkifejezések Pl:Stalker)kb. így tudtam volna leírni(de akkor biztos még jobbban kiröhögsz):Van egy nagy fehér,ahova elvisz egy lift és ott kell a nem tom mibe belerakni azokat a roller izéket.Nos így még hülyébben érzem magam.Szóval...
    Kösz a segítséget és a lealázást is!
  • Code92
    nem tom milyen megfontolásból de én is rá szavaznék és tegyük hozzá h sokkal közkedveltebb freeman.
  • Qwerty4
    háháhá én Freeman-re szavazok
  • Qwerty4
    várj, mingyárt leírom a 2. chaptert, csak egy perc
  • Code92
    www.google.co.hu végigjátszást itt keress de ha talán lennél olyan okos és leírtad volna h. pontosan hol akadtál el akkor segíztettem volna de így most a google re kell támaszkodnod (nehogy leírja neki v.ki a 2.dik chaptert!! legyen annyi sikerélménye h. megtalálja a google-n):D
  • Aleika232
    Sziasztok!!!!Nem rég kaptam meg a HL2 episod 1t és a chapter 2nél elakadtam.Segítene valaki?Vagy esetleg valami végigjátszások oldalt tudnátok ajánlani?please:közönet előre!
  • dinomano
    Eh... Vágó...Birom, de Ő (+ a műsort szerkesztők) sem tevedhetetlen(ek)... Multkor, a "Legyen Maga is Miskásban" elöadta; hogy Mucsi Zoltán nem szerepelt a Magyra Vándorban..Oszt faxt nem... A hapi meg elbukta a jó válaszát! ha jol emlekszem; a M. Vándorra tippelt... :-|
  • FTF2mg
    Köszönöm a segítséget!
    Legyen szép napotok! :)
  • gman906
    Ja és 6 éves korában egy teniszlabda kilővő fegyvert készített. (Ezt a Valve mondja)
  • GamerAdams007
    :DD lol
  • Code92
    kinézetre hasonlít de szedjük össze a külömbségeket

Gordon Freeman:-jobb csja van (Alyx)
    -előkelőbb állása volt fizikusként amég el nem cseszték azt a kísérletet
    -kalandos élete van és még lesz is egy darabig még az episode 3 véget nem ér
    -szabadidejében megmenti a világot és megpróbál rájönni hogy miért történt vele az ami történt.
    -gépstuki golyókat és rakétákat oszt ki a rá támadóknak
    -szótlan
    -az ovodában feszítővas majd később lambda utána pedig lambda aköbön volt a jele

Vágó István:-nem ismerjük a csaját
    -idegesítő tudományos műsorokat vezet egy kereskedelmi cxsatornán
    -kalandosnak nem mondható de sokat utazós élete van
    -szabadidejében filozósusi dolgokat végez(gondolkodik)
    -5000ft-től 40.millióig pénzt oszt ki annak aki jáccik vele
    -idesítően nagy dumás
    -az ovosában kecskeszakáll lehetett a jele bár egyes feltételezések szrint misztikus jelek sem kizártak...
  • GamerAdams007
    Nekem is ő jutott róla eszembe, nagyon hasonlít! :D
  • RelakS
    Tiszta Vágó a pofa :D
  • fernandez93
    Hello. Van 1 problémám HL2-vel. Amikor rámegyek a New Game-re nem csinál semmit csak vár. Az a fekete bigyó se jön elő ahol van az a sok írás... Kössz. Valaki segítsen.
  • Seth
    ez még a megjelenés előtti időkből való,amikor nem lehetett tudni mikor is jön ki a game :D
  • pirosBoci
    lol