Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork
nemtom, nekem 70-70 ponttal sikerült megúsznom általában.

12346
multiban nem mind1 ugye. és a menüben a multis fülnél nem lehet állítani ilyenkor semmit. hol/hogy lehet? vagy vmi szar került a palacsintába? natur hl2 multinál minden okés.

RelakS
Jaja, rohangálhatsz a buta civilekkel XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Qwerty4
köszi<#worship>
én 1 élettel végeztem és semmi energiával így is ott, már nem is érdekelt tovább mentem és már az 5. fejezetnél vagyok, sajna az utolsó ha jól tudom<#szomoru1>

Qwerty4

RelakS
Ehh... Bele sem kéne esni abba a nyüves vízbe, hiszen ráááááázzzzzzz 😉

artschiatwork
a vízben van egy hordó, azt beteszed a leszakadt padló alá, hogy ne merüljön bele a vízbe, áramot felkapcsolod, ugrás+futással mész addig, amíg tudsz aztán gyorsan kiugrasz a vízbõl, kimész az ajtón.

de ez is le volt már írva párszor.

Qwerty4
Egy kicsit megakadtam az Ep one-nál.A városi vágta fejezetnél vagyok a kórházban, az a story hogy egy folyóson voltam, sok ajtó + a zombik dübörgetik az egyik ajtót, elrendeztem a patkányokat, majd egy olyan helyre kellett leszökjek ahol éppen a padlózat beszakadt és egy vizes helyre estem be.ott felmentem egy lépcsõn majd csáprágók támadtak meg(2 volt), majd kievickéltem egy olyan helyre ahol van egy áramkapcsoló, majd bekapcsolom, de viszont a vízbe akkor nem tudok bemenni mert meghalok és csak akkor nyílik ki az az ajtó amin keresztül kijuthatnék.szova hogy jussak át a kinyílt ajtóhoz.
Please Help Me!!!<#help>
Elõre is kösz.

Qwerty4

Doki17
Sok trükközés után megy, de jobban jársz ha megveszed eredetibe a hl 2-öt.

Doki17
Nem mindegy milyen skinkt kap ugyse látja magát csak a kezét az meg mindig gordonos.

12346
halihajó^^

olyan kérdésem lenne, hogy adva van egy oridzsin hl2, minden frissítéssel, + legújabb (9.4?) garry's mod. aztán öcsém vmi olyasmit mond, hogy nem tud magának skint választani a modon belüli ökörködéshez, mindig egy random skint kap, és nem tudja hogy cserélje le. natur hl multinál viszont mûxik a dolog.
én meg nem értek hozzá, de érdekelne ennek mikéntje, hátha egyszer megnézem én is magamnak ezt a játékot^^

az esetleges választ köszi😊

sziasztok az lenne a kérdésem hogy a garry's mod az megy a tört hl 2 vel is?
icewolf
köszi. használt

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

takraj
indítsd így: hl2.exe -windowed

ilyenkor ablakban fut és nem kapcsol ki a monitor => át tudod állítani a falbontást.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

icewolf
a segítségetekre lenne szükségem, túl magas felbontásra raktam a játékot, ám azt a felbontást nem bírja a monitorom, ezért ilyenkor mindíg egy üzenetben közli ezt. amint nyomok egy crtl+alt+del kombinációt visszajön a kép, és a windows-ban letudom állítani a cuccot.
A kérdésem az lenne: hol tudom manuálisan cfg-bõl átállítai a felbontást?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Qwerty4
hát igen nem kedvez<#szomoru1>pedig biztos nem csak a képregényrõl van szó, talán egy-egy emberke még betéved ha elakad vagy vmi gondja van, az ilyenféle hsz.-okat szeretem olvasni.
Amúgy ma fogtam neki az episode one-nak, azért jött rám hogy most ezt meg is kérdezzem.

Qwerty4

Seth
mind1, a lényeg hogy semmi nem történik most a hl2 körül ,ami említésre méltó, az már az episode-os topicban van kitárgyalva, szóval ezek a képregények inkább feldobták kicsit ( persze lassú neteseknek nem kedvez annyira tudom)

PSN ID.: Beegabor

Qwerty4
amikor én irogattam az 2006 július volt

Qwerty4

Seth
nem ismered a sorozatot???AZonnal pótold be a lemaradásod.itt kezd
Amikor még te is irogattál ide, akkor még volt mirõl beszélni a játék kapcsán, most már nemnagyon van

Qwerty4
én is olvastam volna ezt a topicot, de ez a sok nagy kép túl sok, nehezen tölti be és elmegy a kedvem olvasgatni + hozzászólni ebben a fórumban.

Qwerty4

Qwerty4
amúgy 1 kérdés:mi folyik itt hogy állandóan vmi képregényszerû Half-life 2-t nyomattok ide be mostanában?

csak kíváncsi vok és dög vok olyan régre visszaolvasni, mert amikor még én is irogattam ide nem folyt ilyesmi.<#duma>

Qwerty4

RelakS
Nah, ezentúl oda Frohnolok 😊

FROHWNED!

janos666
Való igaz, kissé mellélinkeltem a topikkal....

Ez a Hl2 Comic topic, nem az SG Team topic (csak egymás alatt voltak mikor kopiztam a linket és ezek szerint félremént)
RelakS
Jééézuskrisztus!!! <#wow1>

Qwerty4
na mûködik a HL2 - EO magyarítás!!!<#vigyor2><#vigyor2>

Qwerty4

Qwerty4
Megkaptam!!!!!!nem kell válasz.

Qwerty4

Qwerty4
A half-life 2 - episode one magyarítása miért nem mûködik?kell még neki steam magyarítás is?és ha kell steam magyarítás akkor honnan lehet beszerezni ezt a dolgot hozzá:Steam-kliens magyarítás.
Nem teljesen tiszta amit az útmutató leír.

a 2. és 3. pontot értem + meg is vannak hozzá a dolgok
Itt van a szövege:

1. Szerezzük be a 'Steam-kliens magyarítás' csomagot, és
telepítsük fel.
2. Minden játékhoz szerezzük be a '<Játék címe> magyarítás'
csomagot és telepítsük fel õket.
3. Állítsuk át az alapnyelvet a 'Steam-Hungarian.reg'
futtatásával.

Qwerty4

janos666
Rajtam nem múlik egy új topic. <#idiota>

Concerned hl2 topic
RelakS
Nah, nekiállok mégegyszer >😞

Nem kéne már neki egy topikot nyitni?

-Hülye tesó! folyton rávesz valamire, amit... Hé, ez fura... Nem is vettem észre ezt a nagy, forró, sercegõ feketelyuk fegyver sogarat korábban... Kiváncsi vagyok, honnan jön.
-SZTRÁÁÁÁÁJDEEEEER!!!!

*ZÍÍÍÍÍJJJJOOONNNNG!!!*
-Ó, a francba! Annak a Stridernek a fullánkjából jön!

-Feküdj, te IDIÓTA!
-TE vagy az! (vagy legyen úgy, hogy: "Aki mondja!"? XD)
*BUUUUMMMM!!!*

-Nem tudsz ellenni öt percet anélkül, hogy majdnem meghaljál? Mostantól maradj fekve! Nem beszélsz, nem mozogsz, nem veszel levegõt!
-Nem vagy a fõnököm!
-Nem beszélsz! Nem mozogsz! Nem veszel levegõt!

...

-Õ nem a fõnököm!
-És nem gondolkozol!

Qwerty4
köszi.akkor annak örülök.<#vigyor2><#vigyor2>

Qwerty4

artschiatwork
nincs, különállóak.

Qwerty4
van egy kérdésem:szükség van az alapjátékra a HL2 - Episode One és a Lost Coast telepítéséhez?<#vigyor2>

Qwerty4

RelakS
Van is rájuk link, de nem vettem nagyon figyelembe. Akkor Bulizók -> Ricsajozók? 😊

janos666
Kannáscigányok és zsírosbödönön kanával doboló idióták köcsögdudás aláfestéssel? <#idiota>
Korábban a Ravenholm résznél is használta a Stromp-szót a strider hangjának utánzására.

Én még a nexus szóra keresnék valami hangzatosabb kifelyezést. Valami filmben emlékszem hogy egy ûrben bojongó energiafelhõ volt ami ha élõlényekkel találkozott akkor amolyan menyország félébe kerültek. Talán Star-Trek sorozat lehetett. Valami hasonló kaliberû dologra is mondták valahol máshol ezt a nexus-t. Kicsit utópia hatású szó.
Seth
ja most olvasom a készítõ megjegyzését, szóval a Stomp-pal õ is az együttesre gondolt

Seth
van egy Stomp nevû csapat, szerintem az õ elõadásukra gondolt. Biztos ismered õket, Hétköznapi szerszámokkal adnak elõ instrumentális zenét

RelakS
Aggódó rulz 😊

Egyébként sem emléxem, anno minek fordítottam, bár a játékban lehet egy khm... "érdekelt" polgárnak is fordítani, bár most nem jut eszembe az a szó, ami azt jelentené, hogy érdekelt a gyermeknemzésben (mert ugyi azzal kapcsolatban írt a pofa)

janos666
Egy apró megjegyzés.

Most látom hogy te "egy Érdekelt Polgár"-nak fordítod a Concerned Citizent. Akkor már talán jobb lenne "Egy érdeklõdõ polgár". Sõtt, én vettem a bátorságot hogy "Aggódó polgár"-t írtam, így értelmesebbnek láttam, ha már "törõdõ"-t is jelent. Törõdõ és aggódó közt már laza átmenet, de az "Aggódó polgár" életszerû megfogalmazás. Fõként azért is, mert a Ravenholm résznél mikor beilleszkedik a melegszivû városiak közé és békésen hátradõlve ír levelet Breen-nek hogy milyen jó itt élni, akkor így írja alá: "A completely unconcerned citizen". Márpedig ez könnyen átvihetõ "Egy teljesen aggodalommentes polgár"-rá a történet alapján, de "Egy teljességgel érdektelen polgár"-rá már kevésbe.
RelakS
Ez a mai kicsit szar, de beteszem:

Kedves Dr. Breen!
Hogy mennek a dolgok a Citadellában? Frankón? Remélhetõleg jobban, mint idelent.

Nem utálja, mikor eljön egy rokon látogatóba? Például ... Az ikertestvérem itt van a városban, és nem csak hogy még ide sem telefonált, hogy jön, de meg akar nézni minden turistalátványosságot.

Rávett, hogy vigyem el valamiféle Múzeumba. De béna! A neve "A Felügyelõ Kapcsolat". Azt hiszem, van valami kiállítás a tetõn, amit mindenáron meg akar nézni. Nos, nem igazán értek a mûvészethez, de tudom, mit szeretek, és az nem a mûvészet. Én meg akartam nézni a "Bulizók"-at!

Egyébként egy sorban állok, és egyszerre hármasával, vagy négyesével engednek be minket. Azt hiszem, ez azért van, mert az a Freeman srác bent van. Jobb lenne a múzeum, ha legalább néhány dinoszaurusza lenne.

Apropó, "Bulizók", valaki éppen most állt mögénk a sorba, és igencsak lármáznak.
Csáó!
Aláírta egy Érdekelt Polgár.

(megjegyzés: A stomp egyszerre jelenti a bulizni, szórakozni, táncolni, és az eltaposni szavakat 😊 Innen lehetnek a Striderek a háttérben)

artschiatwork
😄D

RelakS

takraj
Nekem megvan az ANON féle alpha 3CD-t nyom, de hiányzik szerintem hozzá a patch amit kiadtak hozzá, mert nekem nem mûködik benne semmi (+ hiányzik egy csomó textúra). Szerintem azért nem csinálták meg modban, mert akkor lebuktak volna, hogy a lopott verziót használják. 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

janos666
Majdnem, az ANON féle Alpha verzió. Igen, eredetileg lett volna a játékba egy rész ahol egy hajó gyomrában kell császkálni (fentrõl indulsz, lemész, gyilkolsz, aztán nem tudom mit kelett volna csinálni mert nincs következõ mapja, csak egy lázadó ember mutogat a semmibe), de a finalból aztán kimaradt. Ez volt a legkidolgozottabb pálya ebben a verzióban azok közül amik késõbb nem keröltek be a finalba. Emelett volt még 1-2 érdekesség amit sajnáltam hogy nincs meg, itt például benvolt a mûködõ hidra modell, editor programmal mindent meg tud csinálni amit akarhatnak tõle, de a játékban nincs benn. Meg most nem jut eszembe (több kép meg nemigen maradt meg nálam se), de volt még egy egész részletesen kidolgozott map is aminek most szintén se híre se hanva. És akkor még nem is beszéltünk a kombine féle gravity gunról, amivel felvehetsz valamit, görgõvel beállítod a távolságot a tárgy és közted, kilõhetsz kis kontaktbogyókat amik ráragadnak minden tárgyra (falra, fémre, fára...), aztán a sugárral összehegesztheted a tárgyakat ahol van rajtuk ilyen kontaktanyag (tehát két bebogyózott ponton összepasszol és ottmarad örökre). A Ravenholm utáni bánya is le lett kicsit butítva. Eredetileg miután felbukkansz a víz alól csak egy fúrógépet találtál volna amivel meg kelett volna ölni 3 bazinagy, egymásbaragadt bogarat amik a fejrágókat szülték szalaggyártás módra, és utánna továbbfúrni hogy kijuss. Szerintem ez demonstrálta volna az engine kamuhírben is beígért featureját, hogy némely falak lerombolhatók.
Nem is értem miért nem csinálta meg ezeket valaki egy modba, jórészt csak portolni kellett volna ezeket a mapokat az új engine buildra és kipótolgatni.
TSL16b
A doboz ismerõs innen:

takraj
Csak nem a HL2 egyik korai bétája? 😄 (Abban volt hajó is??? hm..)

janos666
Hideg. A táncolósdi csak az én saját alkotásom, sokkal inkább akar ez a lény kérdés nélkül a féjbe épített lézerrel megölni téged mintsem a shotgun mogásának ütemére himbálózni. <#idiota>
Ez a HL2:EP1-be is szerepet kapó, citadellában ténykedõ stalkerek egyik kiadása. (inkább szárazföldi mintsem citadellás, de nem akarom elárulni hogy egy hajón vagyunk <#nyes>) Ha még azt is hozzáfûzöm hogy egy, a citadellában dolgozókénál koraibb (bár szerintem sokkal találóbb és igényesebb) ábrázolás akkor tényleg túl sokat segítek.
SZilaJMaGGoT
ez valami mod HL2-höz??

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

janos666
Csak amolyan nosztalgiából kérdem (z SG-s képtáramban találtam amihez 1 éve nem nyúltam). Felismeri még valaki ezt a játékot?

RelakS
Napi frómen:

-Szal, mi a helyzet, bátyó? Nem láttalak azóta, hogy véget ért a hét órás háború.
-Véget ért a háború? Ez vicces...

-...mert én még mindig harcolok!

-Hé, te dohányzol? Nos ... szemüveges orvosként figyelmeztetnem kell téged az egészségügyi veszélyekre.
-Ha hagyták, hogy te doktor legyél...

-... akkor mindenkinek az élete veszélyben van.

-Régi jó Norman. Még mindig azt hiszi, hogy õ valami zord, életunt akcióhõs, aki cinikus, túl drámai válaszokat lök, és úgy viselkedik, mintha egy kamera közeliket venne róla. Hmm... Fogadjunk, ki tudok fogni rajta. Francba! Szörnyû aranyerem van! Végig az egész hátsómon. Erre mit mondasz?

-Azt hiszed, fájdalmas leülnöd? Próbálj állva maradni!
-Amindenit, nagyon jól csinálja!

(a vége lehet, valami beugratós, mert a "take a stand on" azt jelenti, hogy "állást foglal")

janos666
CS: ledobnak (ideális esetben) 5-5 embert egy Terrorista és egy Counter-Terrorista csapatba. A terroristáknak vagy túszaik vannak a kezdõpontotjukon amit a CT-knek át kell vinniük az õ kezdõpontjukra, vagy a bombájuk van amit le kell teniük egy A vagy B lerakóra (egyik általában nehezebben bevehetõ, a másik meg közel van a CT kezdõponthoz). Az nyer aki elvégzi a feladatot vagy veszít akiknél mindenki meghal (illetve ha minden terrorista meghalt, de a bomba robbant, vagy a hülye túsz épp belelépett a pontba akkor is véghezvitték a feladatot) A bombát lehet hatástalanítani is, plusz pénzért vett cuccal akár gyorsabban is, a túszokat meg nem szerencsés lelõni egyik oldalnak se, elveszik minden pénze. A nyert körökért és a gyilkosságért, bombázásért, pontok (kill 1, bomba 3 ha felszedi, ha robban, a túszért viszont semmi pont) és pénz (értelem szerint nyertesnek több, ha bomba is robbbant mégtöbb mintha csak lelõtték a CT-ket, a túszkivitelért kurva sok pénz jár, de gyilkolásért 0-áz mindenkit, CT-t és T-t is). A pénzbõl vehetsz fegyvereket, lõszert, golyóállómellényt, sisakot, bombahatástalanítást gyorsító csomagot, gránátot, vagy vakító gránátot, stb. A körök kezdetén ingyen is kapsz egy közepesen használható pisztolyt, és egy kést (utóbbival csak állatkodni lehet, nincs sok értelme, legfeljebb vak embert tudsz hátbakéselni, de olyankor kicsit megalázod az illetõt ; a kezdõ CT piztoly egész jó, a T-ké meg szar) A vásárolható fegyverek helyenként fedik egymást, de általában sokkal jobb fegyvert vehetsz CT-ként (m4a1-et AK47 helyett, de pl. a mesterlövész puska, vagy a dessert eagle pisztoly ugyanaz), a halott mindenét elejti a palyzsán kívül, ezt bárki felveheti, de egyszerre csak egy fegyvered lehet (1 pisztoly, 1 puska, 2 vakító, 1 HE és 1 füst gránát, semmibõl se több mint 1 csak a flash), így el kel dobnod ami épp nálad volt ha fel akarod venni. A fegyvert bármikor eldobhatod hogy lecseréld vagy másnak add, de a gránátokat, bombaszdeõ csomagt nem adhatod át. A terrorista átadhatja a lerakni való bombát, ha eldobta brki felszedheti hogy elvigye, de a CT-k meg se tudják modítani (akkor se ha rálõnek). Ha túlélsz egy kört mindened megmarad következõ körre is, de ha meghalsz alapcuccal indulsz.
Szervezett meccseken csak de_ (bombás) páylákon szoktak játszani, mert hülyék a túszok.

Ha valaki kedvet kapott hozzá meghívom egy tesztjátékra az SG szerverre. <#idiota>
RelakS
De ennyire béna? 😄

(mijazacété?)