42676
-
pirosBoci #40831 itt tuti meg találod ezt az oldal erre találták ki -
Code92 #40830 ok én meg sok siker kívánok a kereséshez 
-
Jól van, csak egy újraindítás kellett neki. -
babus #40828 Végigjátszást keresek.(HUN). -
Hát ez szivacs megvettem egy csomagot, majd ma (szó szerint) egyik pillanatból a másikba nem engedi elindítani egyik játékot se. Azt írja ki Pre-load complete és ahol a launch volt ott most a purchase. -
FLeK0 #40826 Crashing and lock ups in Source Games -
Sziasztok! Buék!
Csak most jutott eszembe hogy megvegyem az Episode One-t. :)
Elmentem hát és megvettem, telepítettem, de betöltéskor állandóan kifagy. Először azt hittem talán a lemez hibás, uninstaláltam majd letöltöttem a steamen keresztül úgy sem működik. :)
Amikor lelkesen rákattintok a 'new game' opcióra, betöltés közben (kb a 3/4nél) leáll és kész, illetve volt hogy szétesett a kép is. semmire nem reagál, csak a resetre
A gépem eléggé izmos, a HL2vel és a CSvel semmi gond, nem értem mi lehet a probléma, mit tudnátok ajánlani megoldásként? -
Nyugodtan crackeld, majd szépen letíltja a Steam az accountodat az eredeti CS-eddel együtt. -
Ha minden igaz már a cs sincsen meg neked... -
Amigoss #40822 Hello!
Letöltöttem az opposing force-t!
És valami hibátír ki...
Tudtok segíteni?
Köszi! -
-
sadi57 #40820 megvan eredetiben a cs 1.6 meg a zero (anthology) és mikor raknám fel a hl2-őt ami nem eredeti akkor csak oda engedi rakni ahol a cs van... miután felraktam elindítom erre bejön a steamen belül az hogy vegyem meg a hl2-őt ... és ahova felraktam sehol egy hl2.exe hogy crackeljem:( csak .ico :( valaki help me -
Neoncsoves #40819 jah csak nincs 6ezer ftom postköltséggel együtt főleg h nem az antológiia kéne -
FLeK0 #40818 bolt? -
Neoncsoves #40817 jah pont ez a baj... pénz megvan csak a hitelkártya most nem ok... -
fillérekért lehet legális HL-t venni... sőt HL2-t is (az alapjátékot)... -
Neoncsoves #40815 no figyu. bocs hgy itt kérdezem... vkinek nincs egy felesleges HL1 accountja? Amit oda adna nekem... kéne nagyon :D PM Me pls.. a részletek pm-ben -
Első hsz. az évben!!! 
nem is olyan érthetetlen, ha nem képes kezelni egy bizonyos hangfájlt a kártya valamilyen okból akkor megtörténhet, hogy lefagyogat, ez természetes -
Mityu91 #40813 Nah sikerült!
A hangkártya volt a gond elég érthetetlen hogy hogy lehet 1 hangkari a gond de az volt:D -
Mityu91 #40812 Most updetolom a wint mert nm rég reinstaláltam és az Sp1 van fenn lehet szerintetek az a gond? -
Mityu91 #40811 Clean booting to free up memory on machines that have 512mb of ram.
When you start Windows, typically there are a number of programs that start automatically and run in the background that may interfere with the game. These programs may include antivirus and system utility programs. When you perform a clean boot, you prevent these programs from starting automatically. You must be logged on as an administrator or a member of the Administrators group to complete this procedure.
Click Start, and then click Run.
In the Open box, type msconfig, and then click OK.
On the General tab, click Selective Startup.
Under Selective Startup, click to clear the following check boxes:
Process SYSTEM.INI File
Process WIN.INI File
Load Startup Items
On the Services tab, click to select the Hide All Microsoft Services check box, and then click Disable All.
Click OK, and then click Restart.
Note: To restore your normal boot sequence re-open msconfig and place a check in the items you previously disabled.
For lag issues in game or if you're still not able to get to the main menu try specifying a different DXLevel in launch options. This update replaced any tweaks that may have been made to improve game performance. If you are crashing or locking up when starting your game go to the Launch Options for the game and add -dxlevel 81.
If you are able to play with -window - console, but crash without these two launch options try copying the avi.dll from:
Steam\SteamApps\accountname\counter-strike source\bin folder to the Steam\SteamApps\accountname\counter-strike source folder
This will also work for HL2 and DoD: S.
If after trying these steps you are still experiencing issues please re-open your ticket and update us with the steps you have taken so far.
Valaki össze tudná foglalni mit ír és mi a tendő!
Köszi -
(Döglődik a fórummotor? Most küldöm másodszor.)
Az természetes, hogy a nem többnyelvűre készített játékokba csak belehekkelni lehet más nyelvű szövegeket, és ez gondokat is okozhat. A játékmagyarítások topikjában már sokszor volt róla szó, hogy minden játék egyedi ilyen szempontból, de néha még a frissítések is bezavarhatnak.
Azt viszont már asszem írtam itt is, hogy a Source motor eleve sok nyelvet támogat, és ez ráadásul elég tisztességesen van megoldva. Nem kell semmit átvakarni, elég a jól elkészített nyelvi fájlokat betenni a helyükre, és átállítani a nyelvet.
Ez egyben azt is jelenti, hogy ha felmerül a gyanú, hogy a hiba a nem eredeti nyelv kiválasztásával kapcsolatos, akkor elég egyszerűen visszaállítani a használt nyelvet eredetire, és újrapróbálni. Ha meggyógyul, akkor a más nyelv a probléma, ha nem, nem.
Az az itt is sokat hangoztatott mítosz, miszerint egy legális HL2 sohasem rosszalkodik, nem igaz. Rusy problémája a node graph fájlok dátuma körül lehetett, amit a játék menet közben frissít. És mint tapasztalta, a mesterséges intelligencia ki tud kapcsolódni Steames változaton is.
-
Mityu91 #40809 No settings could be found for this game. This may be a third-party game, or the game has not been launched
SoundBlaster Problems
If you have a soundcard (not a chip on the motherboard) what PCI slot is your soundcard plugged into?
SoundBlaster soundcards are infamous for not performing well on the lower slots (beyond slot 3 on most PCI buses). Other cards may also have problems. Try moving the card closer to the graphics card, or if it's already as close as it can get, then try moving the card down a slot or two.
On-Board Soundchips
If you have an on-board soundchip, there are several web reports seem to indicate there are problems with some on-board sound chip drivers causing this problem, here is one:
ezeket valaki segítene lefordítani mert nekem ilyen hangkarim van!
Köszi -
FLeK0 #40808 L -
sajnos nem tudom a megoldást
-
FLeK0 #40806 [url=http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=397]itt[/ur] nézz körül. -
azt törölte tuti, a kereső nem kapja...
-
Mityu91 #40804 hm??
Nem tudsz semmi megoldást? -
semmi baj, itt úgyis divat lett a spammelés
-
Mityu91 #40802 bocs
h kettőször ment el nem direkt -
Mityu91 #40801 Lehet hogy hosszú de pls olvasd el:D:D
Hello!
Hihetetlen mondom megvettem a játékot és nem tudok DM ben játszani mert az elő hiba mikor belépek a menübe azaz az optionsbe lefagy a második mikor küldi a server infot lefagy 3 mikor belépek a serverre 3 pm ig tudok mozogni és lefagy ezek után már csak resetleni tudok de a DM még mindíg nem megy és nem tudok onlin játszani mi lehet a gond vagy van valami megoldás már a felesleges programaimat letöröltem de csak ha nagyon megeröltetem magam annyi a változás hogy csak belépés után fagy le amúgy a HL2 sima az normálisan fut semmi baja!
A kérdés egyértelű van e megoldás vagy valami másik onlin mód amúgy a karácsonyi hl-t vettem meg tehát külön se tudom telepíteni a játékot!
Előre is mindent köszönöm!! -
Mityu91 #40800 Lehet hogy hosszú de pls olvasd el:D:D
Hello!
Hihetetlen mondom megvettem a játékot és nem tudok DM ben játszani mert az elő hiba mikor belépek a menübe azaz az optionsbe lefagy a második mikor küldi a server infot lefagy 3 mikor belépek a serverre 3 pm ig tudok mozogni és lefagy ezek után már csak resetleni tudok de a DM még mindíg nem megy és nem tudok onlin játszani mi lehet a gond vagy van valami megoldás már a felesleges programaimat letöröltem de csak ha nagyon megeröltetem magam annyi a változás hogy csak belépés után fagy le amúgy a HL2 sima az normálisan fut semmi baja!
A kérdés egyértelű van e megoldás vagy valami másik onlin mód amúgy a karácsonyi hl-t vettem meg tehát külön se tudom telepíteni a játékot!
Előre is mindent köszönöm!! -
Code92 #40799 nah megnyitottam a hl2 deathmatch topicot csdak volt oly kedves az admin és törölte vagy foggalmam sincs hova tűnt loool 

-
Mityu91 #40798 Hello!
Senki nem tudja hogy miért fagyhat nekem a Multi?
Köszi -
"bllllllllllllllllllllllllllllllll "
LOOOOOOOOOOOOOOOOL

-
Code92 #40796 nah megvan az évi "IQ fighter" cím nyertese is 

-
bllllllllllllllllllllllllllllllll -
Code92 #40794 jó de az nfs carbon úgy ahogy van szar volt és ott csak feliratok kellettek vona a steamnél meg ami mindig frissíti magát mindig új dolgok vannak rajta persze h. marha nehéz rendes magyarítást készíteni hozzá szal...... -
Rendszerint a magyarítás tol el mindent, még akkor is, ha hivatalos forrásból származik (lásd Need For Speed: Carbon) -
van ilyen