42676
  • kisss19
    Szia!

Vannak hordók körülötte amiket a víz alá cipelve alúlról felnyomják az ugratót.

Lesz majd mégegy ott egy liftet kell telepakolni holmikkal majd majd meghúzni egy kart a lift a súlytól lefele az ugrató felfelé emelkedik
  • Prypiat
    Igen,nagyon szépen 1024x768-ban. :) Csak most elakadtam valami gátnál amit gondolom fel kéne nyitni,hogy át tudjak menni azzal a kis léghajtásos csónakkal vagy mivel. Aminek ha felkapcsolom a világítását működik de a zseblámpám az továbbra sem... :(
  • Code92
    mobility radeon 7500-on fut???? akkor felrakom a régi gépemre is abban radeon 7500pro van:D
  • Prypiat
    A magyarítást leszedni miböl áll pontosan? Miket kell törölni hozzá?
  • Slig
    hát figy. próbáld ki magyarítás nélkül, vagy szedd le a már lentebb írt verziót. azzal megy a magyarítás is meg minden.
  • Slig
    én is erre szavazok.
  • Prypiat
    Sziasztok!

Én is tegnap szedtem le egy változatot torrentről,unpack-elni kellett megy szépen a probléma csak az,hogy nincs a zseblámpának fénye... Ez lehet esetleg attól,hogy a magyarítást feltettem? (Valahol olvastam,hogy gáz lehet miatta) Mobility radeon 7500-as kártyám van.
  • Noninnyó
    Az Emporio-s kiadás a legelső volt. Azokkal sok probléma volt, a játék is elakadt néha, pl nem megy tovább a csaj, ilyesmi. Szerintem minél előbb szerezd be a Retail DVD Vengeance verziót, az tökéletes, semmi baja. A többi release felejtős szerintem.
  • w77d
    ááá basszus sehogy sem sikerül megoldani a problémát
  • w77d
    köszi :)
  • Slig
    noshát... mondom a vengeance féle verzsön a totál hibamentes. a te verzsönödet nem naon vágom, mindenesetre steam tuti nem kell hozzá, de futtass mindenféle fixet, és olvasgasd el az nfo fájlok tartalmát (ajánlom a damn nfo viewer-t)... ha ezekután se találsz akkor majd nézek neked vmi krekket :)
  • w77d
    Sziasztok!
    Letöltöttem a half-life2 emporiot, el is indul meg minden. már vagy 2 órája játszottam vele, amikor kilépett, hogy nem tud csatlakozni a steam szerverhez. Ha mentést akarok betölteni ugyanezt írja ki.
    Nos mivel a games gépemen nincs net, nem is pakoltam fel a steamet, hisz úgy sem engedi, vagyis nem engedi elindítani. Lefuttattam az emporio fixet is és az offline activationt is. az offline activationnal csak az a baj, hogy nem tudom, hogy sikerült e, mert kiírt valami francia üzenetet, leokézom és nem történik semmi! Számomra az a furcsa, hogy miért engedett idáig játszani? Kérlek segítsetek!!!!!
  • Csokis
    Köszönöm! Megfontolom, hogy leszedjem vagy sem.
  • Slig
    rengeteg hibás tört verzió van. az egyetlen ép és működőképes az a vengeance-féle retail. szedd le azt és menni fog.
  • SZilaJMaGGoT
    Hát ahogy érzed... :)
  • Csokis
    Nézd, számomra nem jön be a játék. Viszont, ha már elkezdtem, akkor szeretném befejezni. Ellenben, ha nem tudok itt továbbmenni, akkor teszek rá magasról és hagyom a fenébe.
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor ne játsz vele... XD Sztem ez pont az a játék amit nem kell warezolni.. Bár én is csak a multi miatt vettem emg..
  • Csokis
    Annyit ez a játék nekem nem ér.
  • Csokis
    Így kerestem én is, de nincs megfelelő találat. Csak az ai_disabled meg cheat mód aktiválás szerepel mindig.
  • ollie
    Vedd meg eredetiben a játékot!
  • artschiatwork
    nagyon bonyolult... alul a keresőbe beírod, hogy "consol" (idézőjelek nélkül) és kidob egy pár hsz-t, ott megtalálod a kérdésedre a választ.
  • Csokis
    Van 1 kis gondom. Elakadtam, de nem azért, mert nem tudom, hogy mit kell csinálni, hanem mert a program bugos vagy nem tom mi van?! Itt tartok és

"Átellenőriztek minket, és bejutunk a laborba, lekisérnek a lenti részre, ahol ismerős arcokba boltunk..."

nem ez történik, hanem csak áll bambán a csaj meg a pasi is és semmit nem tudok csinálni! Az ajtó ugye kódos és nem nyilik, gondolom Ők nyitnák ki. Annyit megtudtam, hogy ez tipikus nem eredeti játék probléma és orvosolni lehet 1 konzolparanccsal! Le tudná írni valaki, hogy mi az? Mert olvasgattam vissza, de a sokadik oldal után se találtam! :( Keresni meg nem tudom, hogyan keressek rá!

Előre is köszönöm!
  • SZilaJMaGGoT
    Töltsd le steamen..
  • kecskusz
    Helo

Volna egy kis gondom!

Ha be rakom a dvd-t és el akarom indÍtani az instalációt akkor azt Írja ki hogy "Nem Win32 alkalmazás"!

Tudnavalaki segÍteni?

Előre is köszönöm!
  • Doom 4
    ez nem ide tartozik szerintem amúgy rakéta vető
  • ccona
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki abban segíteni,hogy az álomáson hogyan lehet kinyirni a szörnyet miután egy ajton beengettem a lányt.
    Válaszokat előre is köszönöm .
  • SZilaJMaGGoT
    :) Nekem mindig az ilyen óriás szobás dm pályák teccettek, mint pl a fürdőszoba, meg a gyerekszoba... :D
  • Code92
    OGC-hl2-(HUN)Melonfield a magyar szervernek valami ilyesmi neve bvan általános esetben felnézek ide de ha játszok akkor inkább klánnal szoktunk warozgatni valami eszméletlen jó a magyar hl deathmatch tárasásg nem szólnak le stb.......
  • Slig
    én tudom mi a hiba, vannak egyes tört verziók amiből 1-2 textúra kimarad... ha kell 1 retail tört verzióhoz link, írj privit
  • SZilaJMaGGoT
    $ZiL@JM@66oT vagy valami ilyesmi... Már rég nem játszottam.. :D Milyen szerevereken szoktad tolni??
  • Code92
    nekem a szingli miatt is megérte de a multit nyomom mostmár főleg mi a neved a deathmatch-ben??
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor nyilván ott lehet valami probléma... Ebben az esetben sajna nemtudok segíteni... Viszont ha nagyon szereted a játékot, akkor sztem megér 4-5000 forintot... Nem vagyok anti-warezos, de nekem a multi miatt megérte... :)
  • Doom 4
    semmi tök alap az egész régen nem vólt ilyen (amúgy nem eredeti)
  • SZilaJMaGGoT
    Ha ez valami mod, akkor vagy az alapjátékból hiányzik neked valami, vagy az sdk nincs telepítve, vagy a mod egy korábbi verziója kell hozzá, vagy valami egyéb modot is használ, mint az smod tacticalnak, is volt olyan változata, ami nem tartalmazta az smod-ot ha valakinek esetleg már megvolt..
  • Doom 4
    Mert ilyen az előtt nem volt ?
  • Doom 4
    Ez a lila-fekete kocka miért van ? http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1146838373&status=galeria&galeria=HF2
  • chriss01
    Sajnos ezek nem segítenek :(
  • FLeK0
    http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=397
    http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=242
  • chriss01
    Hali A problémám az lenne h konkrétan nem tudom elindítani a játékot. Eredeti verzióm van nem is ez a lényeg régebben elindult végig is játszottam gondoltam most újra előveszem, de miután elindítom bejön ugyan a kis ablak h "preparing to launch hl2" de semmi nem történik. Remélem tud vki segíteni! Előre is köszönöm
  • FLeK0
    dystopia, hidden, hl2ctf