Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az sem fog menni mert nem eredeti verziód van magyarán bemiulyenb mentést töltersz ott be az ember akkor se fog semmit se csinálni 2 megolédás van van az egyszerû:elmész sy boltba és 4ezerért m,egveszed,és van a húzósabb:minden fejezetet elõrölo kell kezdeni magyarán new game és ott az adottt fejezetet válaszd ki és akkor müxxeni fog az al......ennyi

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Köszi szépen. Az e-mail címem [email protected]
Lécci valaki segítsen nekem!Amikor a hidroplánra rászerelnék a fegyvert arra a részre vaalki küldjön nekem egy mentést az e-mail címemre plz mert nem birok átmenni a kapun. Az õr csak áll egy helybe és én nembirok bemenni. Lécci segítsek. E-mai: [email protected]
Teflon Mike
hopp valamiért 2x kütte el bocs

Teflon Mike
Nah hellósztok mopst le szettem egy módot ezt a Combine Destiny és nem tom fel rakni :S nem tom ki jelölni hogy a mod filest rakja fel azt rá nyomok hogy install aztán egyböl complete :S most akkr mit csináljakl?

Én feltetem pénteken és Hétfõre már végig is játszottam
Bár a legtöbb játékott én sem játszom ki egyböl ellsönek körbenéz kóstolgatom majd aztán játszom végig

Na válaszolok neked kimész az ajtón elöted ugye szikrázik a csap de ha oldara nézel látsz néhány robbanó hordot beleeresztesz néhány golyót és Robbanás Vas Ajtó Szakad visza mész beugrasz és továbbmész

hát tovább taret a játék élvezete de érted mikor én toltasm a hl2-t akkor egyszerûen nem bírtam mással ellenni nem volt kedvem semmi máshoz........és próbáltam abbahagyni kicsit ded vnem bírtam mert nagyon jó volt és pikk pakkra sikerült végigtolni sajna.......

Qwerty4
Ezek robotok???Akik ennyi idõ alatt végigvitték.<#zavart2>
Nekem egy játéknak általában egy hét kell, egy instalálási nap(hétfõ vagy kedd), ha probléma adódik a gammával húzódik a játszás max. pár nappal, kóstolgatás egy nap, amikor már kezdem igazán élvezni hétvége fele van(szerda vagy csütörtök), hétvégén pedig komolyan nekiállok és befelyezem.
Szeretem így tolni az idõt, pikk-pakk végigjátszani nem nagy élmény... ebben az esetben tovább tart a játék élvezete(napokban).<#smile>

Qwerty4

Mayday
Mondjuk az abszolut rekordom a Splinter Cell masodik resze volt, az 2 vagy 3 ejszaka alatt volt meg. Alapbol persze nem a jatekidom sok, mert azert nagy gondok nincsenek a jatekkal, csak ugye este mire mindketto agyba kerul, es meg akkor van egy kis idonk egymasra is, ugyhogy csak ejszaka szoktam 1-2 orat jatszani, ha mar az egesz family alszik 😊

Es most nyomom a Splinter Cell 4-et, utana meg NWN2 project lesz, azzal elleszek egy darabig, asszem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

az érthetõ 2 gyerek mellett........mikor én voltam kicsi apu is nagy gamer volt csak õ is meló meg persze melettem(mondjuk én mindig váram h. hazaérjen és játtszon)sok idõ alatt vitt ki egy játékot😄

Mayday
Nekem 1-2 honap volt, mint szinte minden jatek, mondjuk ket gyerek mellett 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

AZ KEMÉNY ÉN 2,ÉS FÉL NAP ALATT VITEM KI A HL2-T ASSZEM ÚGFY ÖSSZESEN MAX 5-6 ÓRA VOLT.......

hl1 rekord: 46 perc
hl2: 1 óra 37 perc
demok, videok @ speeddemosarchive.com

Nohab
Nálam biztos... egy, két perc kell mire betölt egy új pályarészt 😊
Qwerty4
ez nem fizikai lehetetlenség?nagyon bizarr...nem inkább csak a film van felpörgetve?még ha 45 percrõl is van szó.

Qwerty4

Teflon Mike
te nem tucc nekem segíteni ahol elakattam? #40650

Teflon Mike
neeeem én csak azt láttam amikor egy tag ki vitte a HL1-et 10 perec alatt vagy 45 perc alatt?

tibor16
pedig még képekre is emléxem róla, - biztos ez, hogy nem a HL2?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Teflon Mike
az nem a HL2 volt hanem a HL1 és azt vitte ki 10 perec alatt

tibor16
sziasztok, - ha emlékeim nem csalnak, - van vmi video, egy végigjátszás, amikor is a film készítõje tizen perc alatt végigjátsza a HL2-õt. A Gothic 3 fórumban fel emlíítettem és van aki ezt nem hiszi el. Tudna ebben vki segíteni, esetleg linkkel vagy sima megerõsítéssel? - mertmost már én is elbizonytalanodtam, vajon yoól emléxem-e?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Teflon Mike
Sziasztok elakatt anál a résznél mikor menni kell azal szar izével aminek a végén propeller van és amikor van egy vaskapu és ott fel ekll menni és eltekerni a kart (a második ilyen mert már volt ilyen) nah és akkor ott a kart amit el kell tekerni az nekem szikrázik meg mittom én és nem tom eltekerni PLS HELP

Mayday
Jaja, ez csak HL2 fanok kozt megy el, mas meg csak nem is erti 😊

ez aranyos de azért elég hülyének néznék az embert ha ilyennel máészkálna az utcán.......😊

Qwerty4
soha nem szerettem a plüss cuccokat, de ez bejön<#nyes>

Qwerty4

Seth
whaaa, ilyet akarok 😄

PSN ID.: Beegabor

Mayday
LOL!

Karácsony közeledtével a Valve sem akar lemaradni a plüss állatokért folytatott ádáz küzdelemben. Ezért a hidegre tekintettel kiadták a HeadCrab sapkát! Már csak hozzá kell képzelni az egérgyomorkorgásra hasonlító nyízegõ-vonyító hangot, amint kedvencünk szépen elnyammog a hajunkon.

Slig
azt hogy csináltad? és a hozzávalókat honnan töltötted le?

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

mike0013
akkor mindegy😞
azért köszi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Mayday
Hat, en meg nem teljesen ertem, de a lenyeg, hogyha van accountod, akkor ahhoz nagyon nem javasolt warezt beszerezni, mert meg a legalis CS:S accodat is bannolhatjak, ha mellette masokbol nem eredetid van.

Olyan verzio meg sztem nincs, hogy ingyen tudj letoltogetni a meglevo Steam accountodhoz.

mike0013
eh, nem így értettem😊
tehát...
anno megvettem a CS: Source-ot ahhoz ugyebár van account (azt használom), de a HL2-t nem szeretném megvenni és ezért kéne egy ien verzió amihez mindent fel lehet tenni és STEAM-et használ... most már érted mire gondolok😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hát grat 1000 mert ha garry mod megy akkor azon 100 hogy minden mod megy

Mayday
Gratulalunk.

Maxtreme
Enyémhez semmiféle steam acc nem kell 😊
Összebuheráltam 1 olyan hl2-õt, amin elvileg minden mod megy. Igaz eddig csak 3-at néztem, (eclipse, garrys mod, hl2dm ) de ezek kifogástalanul mentek.
Becsomagoltam, kiírtam DVD-rem aztán jóccaka 😊

Promi
Ha van accountod akkor mi a baj?????????
Steam telepit, loginolsz majd a steam letolti ami ahhoz az accounthoz jar.
mike0013
a rendes STEAM-es verziót nem lehet valahogy beszerezni😊?
Csak, mert van accountom és szeretnék frissítéseket hozzá😛

nabakker ... akkor futkoshatok a rovar-heli elõl .. ... na mindegy. Köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

peeter22
Vissza kell menni amerre jöttél, és útközben lesznek rakéták, sõt még láda is amiben rakéta van. Mindenképp vissza kell menni a híd azon végére ahonnan jöttél, mert a kocsival kell majd továbbmenni.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Üdv: Kicsit megakadtam. Help kellene, ha valaki emléxik a megoldásra.
Egy iszonyat hídon másztam végig, az alján a konzolokon, feljutottam az emeletre aminek a végében volt egy erõtérrel leválasztott szoba, ott kihuztam a konnektort, és bekapcsoltam a bekapcsolni valót. Elõjött egy rovar-helikopter de csak 3db rakétám van. Egy darabig lövöldöztünk egymásra de így reménytelen ... Most innen hogyan tovább ?
Prószáltam lelõni a helit de a három rakéta kevésnek tünik. Van másik út vagy valami trükkel kell kilõni a rovar seggét ???

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

SZilaJMaGGoT
Nekem is, de tök fölösleges kínlódás, mer jön egy steam frissítés és nézhetsz új tört kliens után, stb... Én megelégeltem és vettem egy accot..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Maxtreme
Meg lehet oldani, csak 1kis idõ, olyan hl2, meg türelem kell hozzá :p
Nekem sikerült anno 😊

Bár apám azt mondta menyek azt szerezem meg jobb törtverziot Nem érti meg hogy ez ugy nem igazán lehet hogy interneten játsz <#circling>

c. csak enyit tartalmaz ?
Szerintem a Tört werziok arra valók hogy kiprobáld a játékot
Ha már többet akkarsz vedd meg
Nekem a karácson ajándék bene van gépbe máskölönben nem látnák semit a képernyön

hát 8000 ft van rá ugyhogy a c. Igaz gsrry mod törtverzioval nem megy ja és tudom hogy kell a steam egyébként kösz

Nohab
Vegyél példát rólam és Wyn-rõl megvettük/szük eredetiben. Én a game of yeart vettem meg 9000 rugóért benne HL2, HL2 deatmach, HL source és CS:S et ezek egész jók csak még nem tudtam kibróbálni õket ,mivel karácsonyi ajándék. (Egyébként jó koszos volt a DVD...)
SD456
Ok<#szomoru1>Mind1

PS3 ID: SDani456

SZilaJMaGGoT
Tört HL2-vel sztem ne is próbálkozz...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SD456
Hy all!

Na találtam modot végülis nem SW de az a neve, hogy Garry's Mod
na de azt, hogy tudom bele rakni? tört verzióm van!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

ibrik
1. Hozzájuthatsz steam-en keresztül, banki átutalással, vagy webbank, stb stb - nem tudom mennyibe kerülnek ott a különbözõ változatok.
2. Boltban is megveheted, de steam nélkül azokat sem tudod használni
CDGalaxisnál:
a- alap Half-Life 2 (tartalmazza a HL2: Deathmatch-et): 3890 Ft
b- Half-Life 2 Episode One (+ HL2😄eathmatch, HL1😄eathmatch Source): 4890 Ft
c- Half-Life 2 Holiday 2006 Collection (HL1:Source, HL2,HL2: Episode One): 7190 Ft
2. Ugyanezek az 576-nál:
a- 3899 Ft
b- 4898 Ft
c- 7199 Ft

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu