42676
-
FLeK0 #41111 nem értem hogy 2.5 évvel a megjelenés után miért azzal a szarral kell játszani ami helyett 2 héttel később is volt már rendesen végigjátszható verzió -
Igen ez típushiba, de ha sokszor próbálkozol, akkor egy idő után át fog lépni....
Nálam is ez volt.... -
udv!
kene nekem egy mentes a hl2-bol, annal a resznel akadtam el, de mar nem eloszor, amikor a novel beszelgetek es nem akar beszallni a liftbe...unom mar sokadszorra visszatolteni...valaki lenne olyan jo es kuldene egy mentest kozvetlenul a liftes jelenet utanrol? [email protected] is koszi:) -
Gibor #41108 Hy!
Valaki gyorsan megtudná mondani a Half Life 1-nek a registryje hogy van?
addig asszem tudom hogy Valve/half-life/ tovább nemtom és sűrgősen szeretnék vele játszani.......... -
Csőtök.
Az AWEKING kiegészítőt, hogy kéne használnom, mert a letöltött fájlokat simán betettem a "hl2" mappába és fellülírt egy jópár fájlt, viszont azon kívűl hogy megváltozott a menü, meg asszem az első 5 fejezetnek a képe, azon kívűl semmit nem tudok csinálni, mert mikor az első pályára nyomok, nem kezdi el betölteni....
Tud valaki megodást??? -
Ja, kicsit benéztem... -
Ez a Lost Coast abszolut elhanyagolhato a tortenet szempontjabol, csak egy rovid palya, amolyan tech-demokent funkcionalt, hogy bemutassa az akkor ujdonsagnak szamito HDR-t a jatekban. -
FLeK0 #41104 más nincs -
raymond01 #41103 Hi
Nem vágom ezért kérdezem hogy most a Half life 2 után mi van még? Episode 1 és van még vmi? Ez a Lost caust az mi lenne? -
Mi van? Mi köze ennek ehhez?
"Ingyen HL2DM és Lost Coast az ATi kártyásoknak." -
Önmagában se új hír, de emlékszem hogy örültek régen néhányan a HL2 kuponnak, aztán kezdték később eladni mikor a megjelenés csak csúszott... -
FLeK0 #41100 Ingyen HL2DM és Lost Coast az ATi kártyásoknak. -
Köszi az infot, sztem ennyi pénzt megér, csak "sajna" miskolci vagyok. =)
Nah asszem szétnézek pár bevásárlóközpotban, legalább már tudom, hogy GOTY edition-t kell keresnem! -
Ha meg aktualis. A budaorsi teszkoban van meg pl GOTY edition, van benne HL2, HL2:DM, HL1:S es CS:S, asszem 5600 HUF korul van. -
bszabi84 #41097 THX a segítséget! -
Aham, köszi!
Akkor lehet, hogy mégis csak Steam-es verzió lesz :D -
FLeK0 #41095 magyarországon nem árulnak ilyet mostanában, csak külön-külön -
Van olyan pack, amiben benne van a HL2 és a CS:Source?
Ha van mennyibe kerül? (Nem Steamen szeretném megvenni) -
Hú, rémlik ez a rész. Mintha most kellene kiiktarni a generátort, nem? Akkor viszont egy jó ideig lőni kell a katonákat, majd ha Alyx szól, hogy lőjj mert kész van a melóval, akkor azt kell csinálni, hogy a zárt kapunál lenyílik egy védőpajzs, ami mögött meglátsz egy kis világító golyót fel-le mozogni. Azt a golyót lődd ki a gravity gun-al. Ezután kinyílik a kapu, és gyorsan fuss át rajta, majd Alyx a túloldalon lezárja. Többet nem mondok el, nyomassad tovább, jó részek jönnek :). -
magyarítást rakd fel! -
bszabi84 #41091 Sajnálom, de ezzel a segítséggel sem vagyok közelebb! -
FLeK0 #41090 http://www.cheatland.hu/hl2/ -
bszabi84 #41089 Help!
Elakadtam. Nem tudom mit kell csinálni a vonatállomás előtti téren, mikor a csajszi intézkedik egy állító állomáson (egy kis lyuk) és két oldalról jönnek a katonák. Folyamatosan osztja az észt, de nem tom mit kell csinálni.
valmi PRIMERY WEAPON.... nem tudom!
Segítsen valaki! -
Ok, köszi! -
Ide kell másolni:
G:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\
Persze attól függ, hogy a Steam-et hova telepítetted. És utána újra kell indítani a Steam-et. Ha rákkattintasz, még indítás előtt letölt egy SDK-t is. -
próbáld ezt - Half-Life 2 HDR mode -
Hogy kell azt felrakni? Simán installálni kell? -
Honnan szedted le? -
DJviolin #41083 Köszi. -
A ClientScheme.res fájlban "CloseCaption_Normal"-t kell keresni.
Ez, és a következő három határozza meg a feliratok betűtípusát.
(Normal, Italic, Bold, BoldItalic). Kisebb mérethez a "tall"
tulajdonságokat kell kisebbre átírni. Eredetileg 26, én 20-ra
állítottam.
-
DJviolin #41081 Viszont gőzöm sincs, hogy melyik részt módosítsam benne. :( -
DJviolin #41080 uppsz, már megvan:
resource/clientsheme.res -
DJviolin #41079 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert a FAQ-ban sem találtam. Melyik fájlban tudom a feliratozás betűméretét csökkenteni? Az a problémám, hogy túl nagyok a betűméretek, és élvezhetetlenné teszik a játékot. -
Tuttommal van HDR mod a HL2-höz is.Meg is van csak nem tudom hogy kell használni!Feltelepítem és semmi nem változik!(Nem eredeti a játék)Valaki tud segíteni?
-
Code92 #41077 thx megnézem
-
FLeK0 #41076 resource/clientsheme.res
scripts/hudanimations.txt
scripts/hudlayout.res -
Code92 #41075 hülye kérdés de a HUD (életerő, tölténymennyiség, páncél kiírás) színét hogy lehetr változtatni? most sok olyan hsz fog jönni h. nemn lehet, pedig lehet csak nem optionsba hanem v. hogy bele kell piszkálni vagy a mappáiba vagy passz aki tudja h. hogy kell pls segítsen. -
FLeK0 #41074 azt sem sietik el :) -
Mindenesetre én a Black Mesa Source-ot várom már nagyon. -
Nem, de töltöm. Viszont a rossz hír, hogy csak kb. 1 óra a játékidő, és 270MB letöltés.