42676
  • FLeK0
    nem értem hogy 2.5 évvel a megjelenés után miért azzal a szarral kell játszani ami helyett 2 héttel később is volt már rendesen végigjátszható verzió
  • DarkSector
    Igen ez típushiba, de ha sokszor próbálkozol, akkor egy idő után át fog lépni....
    Nálam is ez volt....
  • Maak
    udv!

kene nekem egy mentes a hl2-bol, annal a resznel akadtam el, de mar nem eloszor, amikor a novel beszelgetek es nem akar beszallni a liftbe...unom mar sokadszorra visszatolteni...valaki lenne olyan jo es kuldene egy mentest kozvetlenul a liftes jelenet utanrol? [email protected] is koszi:)
  • Gibor
    Hy!
    Valaki gyorsan megtudná mondani a Half Life 1-nek a registryje hogy van?
    addig asszem tudom hogy Valve/half-life/ tovább nemtom és sűrgősen szeretnék vele játszani..........
  • DarkSector
    Csőtök.
    Az AWEKING kiegészítőt, hogy kéne használnom, mert a letöltött fájlokat simán betettem a "hl2" mappába és fellülírt egy jópár fájlt, viszont azon kívűl hogy megváltozott a menü, meg asszem az első 5 fejezetnek a képe, azon kívűl semmit nem tudok csinálni, mert mikor az első pályára nyomok, nem kezdi el betölteni....

Tud valaki megodást???
  • janos666 #41106
    Ja, kicsit benéztem...
  • Mayday
    Ez a Lost Coast abszolut elhanyagolhato a tortenet szempontjabol, csak egy rovid palya, amolyan tech-demokent funkcionalt, hogy bemutassa az akkor ujdonsagnak szamito HDR-t a jatekban.
  • FLeK0
    más nincs
  • raymond01
    Hi

Nem vágom ezért kérdezem hogy most a Half life 2 után mi van még? Episode 1 és van még vmi? Ez a Lost caust az mi lenne?
  • ollie
    Mi van? Mi köze ennek ehhez?
    "Ingyen HL2DM és Lost Coast az ATi kártyásoknak."
  • janos666 #41101
    Önmagában se új hír, de emlékszem hogy örültek régen néhányan a HL2 kuponnak, aztán kezdték később eladni mikor a megjelenés csak csúszott...
  • FLeK0
    Ingyen HL2DM és Lost Coast az ATi kártyásoknak.
  • Blekk Síp
    Köszi az infot, sztem ennyi pénzt megér, csak "sajna" miskolci vagyok. =)
    Nah asszem szétnézek pár bevásárlóközpotban, legalább már tudom, hogy GOTY edition-t kell keresnem!
  • Mayday
    Ha meg aktualis. A budaorsi teszkoban van meg pl GOTY edition, van benne HL2, HL2:DM, HL1:S es CS:S, asszem 5600 HUF korul van.
  • bszabi84
    THX a segítséget!
  • Blekk Síp
    Aham, köszi!
    Akkor lehet, hogy mégis csak Steam-es verzió lesz :D
  • FLeK0
    magyarországon nem árulnak ilyet mostanában, csak külön-külön
  • Blekk Síp
    Van olyan pack, amiben benne van a HL2 és a CS:Source?
    Ha van mennyibe kerül? (Nem Steamen szeretném megvenni)
  • Noninnyó
    Hú, rémlik ez a rész. Mintha most kellene kiiktarni a generátort, nem? Akkor viszont egy jó ideig lőni kell a katonákat, majd ha Alyx szól, hogy lőjj mert kész van a melóval, akkor azt kell csinálni, hogy a zárt kapunál lenyílik egy védőpajzs, ami mögött meglátsz egy kis világító golyót fel-le mozogni. Azt a golyót lődd ki a gravity gun-al. Ezután kinyílik a kapu, és gyorsan fuss át rajta, majd Alyx a túloldalon lezárja. Többet nem mondok el, nyomassad tovább, jó részek jönnek :).
  • bigfoot
    magyarítást rakd fel!
  • bszabi84
    Sajnálom, de ezzel a segítséggel sem vagyok közelebb!
  • FLeK0
    http://www.cheatland.hu/hl2/
  • bszabi84
    Help!
    Elakadtam. Nem tudom mit kell csinálni a vonatállomás előtti téren, mikor a csajszi intézkedik egy állító állomáson (egy kis lyuk) és két oldalról jönnek a katonák. Folyamatosan osztja az észt, de nem tom mit kell csinálni.
    valmi PRIMERY WEAPON.... nem tudom!
    Segítsen valaki!
  • ollie
    Ok, köszi!
  • ollie
    Ide kell másolni:

G:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\

Persze attól függ, hogy a Steam-et hova telepítetted. És utána újra kell indítani a Steam-et. Ha rákkattintasz, még indítás előtt letölt egy SDK-t is.
  • artschi
    próbáld ezt - Half-Life 2 HDR mode
  • kirol
    Hogy kell azt felrakni? Simán installálni kell?
  • ollie
    Honnan szedted le?
  • DJviolin
    Köszi.
  • TSL16b
    A ClientScheme.res fájlban "CloseCaption_Normal"-t kell keresni.
    Ez, és a következő három határozza meg a feliratok betűtípusát.
    (Normal, Italic, Bold, BoldItalic). Kisebb mérethez a "tall"
    tulajdonságokat kell kisebbre átírni. Eredetileg 26, én 20-ra
    állítottam.
  • DJviolin
    Viszont gőzöm sincs, hogy melyik részt módosítsam benne. :(
  • DJviolin
    uppsz, már megvan:
    resource/clientsheme.res
  • DJviolin
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, mert a FAQ-ban sem találtam. Melyik fájlban tudom a feliratozás betűméretét csökkenteni? Az a problémám, hogy túl nagyok a betűméretek, és élvezhetetlenné teszik a játékot.
  • berczely
    Tuttommal van HDR mod a HL2-höz is.Meg is van csak nem tudom hogy kell használni!Feltelepítem és semmi nem változik!(Nem eredeti a játék)Valaki tud segíteni?
  • Code92
    thx megnézem
  • FLeK0
    resource/clientsheme.res
    scripts/hudanimations.txt
    scripts/hudlayout.res
  • Code92
    hülye kérdés de a HUD (életerő, tölténymennyiség, páncél kiírás) színét hogy lehetr változtatni? most sok olyan hsz fog jönni h. nemn lehet, pedig lehet csak nem optionsba hanem v. hogy bele kell piszkálni vagy a mappáiba vagy passz aki tudja h. hogy kell pls segítsen.
  • FLeK0
    azt sem sietik el :)
  • ollie
    Mindenesetre én a Black Mesa Source-ot várom már nagyon.
  • ollie
    Nem, de töltöm. Viszont a rossz hír, hogy csak kb. 1 óra a játékidő, és 270MB letöltés.