Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

készül neki már a paraszt king kupa szal....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

SZilaJMaGGoT
Hagyott másokat érvényesülni... de mostmár tutira megnyeri.. XDDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

héhé ember!!!!!! olyanról hogy stílus hallottál már????

na mivan, csak nem beugrottál az év parasztja versenyre így december 28-án?

Na fiuk....
Udv
Barminjen HL2 -ot toltok akkar mijent auto-save kor kivet a jatekbol mert?
Tetem mass windowsot szal kiprobaltam sok fele kepen mi lehet az oka?

rggfd

nyáron.....nyáron..........

mikor jön már az ep 2?
steampowered.com, support

Seth
szerintem meg ugyanazt az élményt nyújtja, mivel megszakítás nélkül folytatja az alapot és számomra semmit nem vesztett a varázsából

PSN ID.: Beegabor

hasonló élmény?! te mirõl beszélsz???? a hl2ep1 az jó de az az igazság h. fel sem ér a sima alap hl2-val de mondjuk meg õszintén az ep1 az alap hl2 utáni lehgjobb fps😄 hihi amúgy bacardi grat nekem nem sok idõm volt a gammára mikor jáccottam és 3 nap alatt sikerült kitolnom amit sokan csodáltak is megdöntötted ezt akkor grat de van egy ilyen spéci ooldal ahol van egy videó ahol a csávó össz-.vissz 1óra 46 per alatt kiviszi a hl2-t😄 durva

Zombi91
Hello mindenkinek
Megvettem a HL2+HL2😄etmatch-ot és felrakom meg minden de a Deathmatch nem indul ki ir egy hibaüzenetet:[/img]
Tudnatok nekem segíteni elõre is köszi.

Abit AN7/AMD 3.2Ghz/:(Abit GeForce FX5700 256mb DDR:(/2*512Mb DDR/Samsung 160GB HDD S-ATA 7200/LG DVD-RW/LG DVD-ROM/

merre találom a half life 2: deathmatch topikot?, mert nem találom
kösz
Nohab
Pénzt is érdemelnek, nem csak gratulációt!😊
Seth
akkor nekikezdhetsz az episode 1-nek, hasonló élmény ^^

bacardi93
na kivittem a gammár 2 nap alatt és az a tapasztalatom h **************************************************** jó!! naon kira!!
grat a készítõknek😄

bacardi93
bocsi, mrá rájttem cska elfelejtettem írni. Amúgy a Follow Freeman nél tartok, és naon tecik a game!!

bricsi01
sorry, véletlen volt.

bricsi01
Helló!

Aktiváltam Steam-en az Ep1-et de az SDK-ban nem alkalmazza abbol a cumókat.
Mi lehet a probléma?
vagy ha rosz helyre tettem fel a kérdést, akkor hol tegyem fel?

bricsi01
Helló!

Aktiváltam Steam-en az Ep1-et de az SDK-ban nem alkalmazza abbol a cumókat.
Mi lehet a probléma?
vagy ha rosz helyre tettem fel a kérdést, akkor hol tegyem fel?

Nohab
Na ebbõl már nem mászok ki 😊
gratula.....crackrõl hallottál már???

bacardi93
bocsi de gondom akadt a játék elindításával! nem tom h kell elindítani<#wilting><#wilting><#help>

jah de ha már wazol akkor az ár az mind1 de minden képen jobb a hl2

jah de ha már wazol akkor az ár az mind1 de minden képen jobb a hl2

RelakS
Én anyagilag értettem, hogy jobban jársz Ft/Játék terén 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
Pedig a demó jóval a teljes játék megjelenése után készült el, legalább fél évvel (vagy több). Szóval szó sincs arról, hogy a demót beletették a végleges játékba ,ez fordítva történt.

Qwerty4
a quake 4 egy fos, storyja unalmas, az enginje sem tetszik, egy pillanatát sem élveztem<#duhos2><#zavart2>
a HL2 valóban a legjobb, de nem az Ep. One

Qwerty4

a kvék4 is marha jó sztem de eggylértelmû h. a kvék az a hrac miatt jó a half life meg a fizkáéval való szórtakozás a történet a járgyányok miatt híres nem azt mondtam h. a hl ben rossz a jarc hanem azt h. a kvék 4 az pont a harcra van kiélezve jó mind2 jázték de eggyértelmû h. a hlaf life 2 min a mai napig a legjobb fps.

RelakS
Még úgy is jó pl a kvék4-hez képest ^^

Qwerty4
csak nem minden warez verziónak<#ravasz1>

Qwerty4

és ezekre még jön 20% áfa

magyar boltban csak 3800

RelakS
Vedd meg, bakker, nehogy már ne érjen meg 30 dodót, vagy 40-ért már episode one-nal együtt
steampowered
$30: Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast (ez utóbbi mondjuk ingyér van, szal csak marketing 😄)
-
$40: Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One
-
$50: Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One
-
$65: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One

Ez utóbbiban már minden tücsök és bogár benne van, és 13000 Ft-nak megfelelõ dollárt kérnek érte. Hol kapsz ennyi pénzért ennyi játékot? 😊 (jó, tudom, a HL pl már nem mai kölök, de attól még jó játék)

elleszel mert a warez verziónak van egy olyan hibája h. mindig pálya elejétõl kell új játékot kezdeni mertt ha mentést töltessz be akkor nincs AL 😄

bacardi93
köszönöm szépen😊 már töltöm is. Remélem el leszek vele szünetben😛

Nohab
Nekem csak szép, mert közepesen fut 😊
"A grafika szerintem szép, de nem kér sokat." szerintem meg nagggyon szép és azért nem kér sokat mert a mai játékokhoz képes naggyon jól lett optimizálva magyarán nem kell hozzzá atomerõmû hogy szép képet kapja egyszerûen nagyon ott van!!!!!!!

Nohab
Hát persze 😊
Nagyon jó és olcsó! A játékélménye kiváló egyszerûen letehetetlen...
A grafika szerintem szép, de nem kér sokat.
A történetet el lehet olvasni különbözõ helyekrõl (sajna én nem tudok ilyeneket).
Nincsnek benne átvezetõ animációk, így jobban bele tudod magad élni a játékba. (jó, a lgelején és a legvégén van egy...)
A zenék fenomenálisak, a hangok még inkább.
Elenfélnek van itt minden: egyszerû "rendõröktõl" a zombikon át a bogarakig.
Nem vagyok nagy FPS rajongó és bajnok, de ki tudtam vinni kód nélkül a legkönnyebb fokozaton.
Én csak ajánlani tudom 😊
Meg itt vannak hozzá a modok (amik csak eredetivel mûködnek)
Remélem ez elég volt neked 😊
bacardi93
hello!tud vki egy kicsit a játékról írni? grafika, játékélmény,történet..... milyen maga a játék mit nyerte el a tetszésedet ? kösz és BOLDOG KARÁCSONYT MIDENKINEK!!

2-3 év múlva nem ezt fogják kiadni, az ep2 sem épp ugyanaz a technológia amin a hl2 volt két éve.

hát sztem jobb lenne ha mondjuk negyedévente jönne ki egy ilyen kis 2 órás stuff amúgy nekem is teccik mert nagy rajongója vok a sorozatnak és a grafikát is csak dicsérni tudom csak megemlítettem h. 2-3 év múlva már nem lesz egy csúcs ez a graf.

Nohab
Nekem így is nagyon tetszik...Meg akkor mi van ha ilyen ritkán jönnek? Szívesebben hallanád azt: Jaj, már megint egy Half life!... Szerintem ez így jó azt kész... Lehet, gyakrabban jönnének kevésbé tudnának jó részleteket belerakni...
A grafika szerintem meg úgy jó ahogy van... Nem halnék bele, ha itt állna meg a fejlõdés e téren... Dehát izlések és pofonok...
Nekem elsõre és utoljára 4 óra volt kb.
nekem elsõre volt 3 óra másodikra volt kereken 2 óra 6 perc (mértem) de másodjára is körbernézelõdtam......meg minden amúgy nekem is teccet az ep1 de rövid volt és történetbelei elõrelépés anmnyi volt csak h. lehûtjük a magot és elmenekülünlünk ezt amúgy megoldhastták volna egy introval is és kihagyható lett volna lehetett volna helyxette egy rendes részt csinélkin ne értsetek rfélre sztem jó volt de szal értitek....

RelakS
Az a baj, hogy annyira megemelkedtek az igényeink, hogy mialatt egy ilyen epizode-ot összelapátolnak, az alatt az idõ alatt régen komplett játékot lehetett csinálni ^^

Seth
szomorú? szerintem abszolut nincs elrontva. Ep 1 nekem több volt mint 3 óra, volt az 8 is

nem sok x évet hát vazze azért durva h. közel 1 kerek évet kell várni egy 2 órás stuffra de remélem a freeman múltját és egyéb rejtéj fedte kérdésekre mostzmár választ is kapunk vagy legalkább egy részükre....aztán lehet várni az ep 3 at ami gondolom meint csak uyganez a grafikai szint ami már sztem kissé gáz lesz 2 év múlva mikor végr kis is jön ha meg jobb graffot várunk akkor várhatunk rá még min. 3 évet és akkor még mindig csak 2 órányi játék lenne.........szomorúú a legjobb fps-t így elrontani, szomorú....

Nohab
igen ez is két órás lesz... ,de legalább nem sok x évet kell rá várni...
nah ja húzzák halasztják és abból is egy 2 órás játék lesz mint az ep1 bõl nekem ez az érzésem..........sajnos...