Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nem is olyan érthetetlen, ha nem képes kezelni egy bizonyos hangfájlt a kártya valamilyen okból akkor megtörténhet, hogy lefagyogat, ez természetes
Qwerty4
A hangkártya volt a gond elég érthetetlen hogy hogy lehet 1 hangkari a gond de az volt😄
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
When you start Windows, typically there are a number of programs that start automatically and run in the background that may interfere with the game. These programs may include antivirus and system utility programs. When you perform a clean boot, you prevent these programs from starting automatically. You must be logged on as an administrator or a member of the Administrators group to complete this procedure.
Click Start, and then click Run.
In the Open box, type msconfig, and then click OK.
On the General tab, click Selective Startup.
Under Selective Startup, click to clear the following check boxes:
Process SYSTEM.INI File
Process WIN.INI File
Load Startup Items
On the Services tab, click to select the Hide All Microsoft Services check box, and then click Disable All.
Click OK, and then click Restart.
Note: To restore your normal boot sequence re-open msconfig and place a check in the items you previously disabled.
For lag issues in game or if you're still not able to get to the main menu try specifying a different DXLevel in launch options. This update replaced any tweaks that may have been made to improve game performance. If you are crashing or locking up when starting your game go to the Launch Options for the game and add -dxlevel 81.
If you are able to play with -window - console, but crash without these two launch options try copying the avi.dll from:
Steam\SteamApps\accountname\counter-strike source\bin folder to the Steam\SteamApps\accountname\counter-strike source folder
This will also work for HL2 and DoD: S.
If after trying these steps you are still experiencing issues please re-open your ticket and update us with the steps you have taken so far.
Valaki össze tudná foglalni mit ír és mi a tendõ!
Köszi
Az természetes, hogy a nem többnyelvûre készített játékokba csak belehekkelni lehet más nyelvû szövegeket, és ez gondokat is okozhat. A játékmagyarítások topikjában már sokszor volt róla szó, hogy minden játék egyedi ilyen szempontból, de néha még a frissítések is bezavarhatnak.
Azt viszont már asszem írtam itt is, hogy a Source motor eleve sok nyelvet támogat, és ez ráadásul elég tisztességesen van megoldva. Nem kell semmit átvakarni, elég a jól elkészített nyelvi fájlokat betenni a helyükre, és átállítani a nyelvet.
Ez egyben azt is jelenti, hogy ha felmerül a gyanú, hogy a hiba a nem eredeti nyelv kiválasztásával kapcsolatos, akkor elég egyszerûen visszaállítani a használt nyelvet eredetire, és újrapróbálni. Ha meggyógyul, akkor a más nyelv a probléma, ha nem, nem.
Az az itt is sokat hangoztatott mítosz, miszerint egy legális HL2 sohasem rosszalkodik, nem igaz. Rusy problémája a node graph fájlok dátuma körül lehetett, amit a játék menet közben frissít. És mint tapasztalta, a mesterséges intelligencia ki tud kapcsolódni Steames változaton is.
SoundBlaster Problems
If you have a soundcard (not a chip on the motherboard) what PCI slot is your soundcard plugged into?
SoundBlaster soundcards are infamous for not performing well on the lower slots (beyond slot 3 on most PCI buses). Other cards may also have problems. Try moving the card closer to the graphics card, or if it's already as close as it can get, then try moving the card down a slot or two.
On-Board Soundchips
If you have an on-board soundchip, there are several web reports seem to indicate there are problems with some on-board sound chip drivers causing this problem, here is one:
ezeket valaki segítene lefordítani mert nekem ilyen hangkarim van!
Köszi
Nem tudsz semmi megoldást?
h kettõször ment el nem direkt
Hello!
Hihetetlen mondom megvettem a játékot és nem tudok DM ben játszani mert az elõ hiba mikor belépek a menübe azaz az optionsbe lefagy a második mikor küldi a server infot lefagy 3 mikor belépek a serverre 3 pm ig tudok mozogni és lefagy ezek után már csak resetleni tudok de a DM még mindíg nem megy és nem tudok onlin játszani mi lehet a gond vagy van valami megoldás már a felesleges programaimat letöröltem de csak ha nagyon megeröltetem magam annyi a változás hogy csak belépés után fagy le amúgy a HL2 sima az normálisan fut semmi baja!
A kérdés egyértelû van e megoldás vagy valami másik onlin mód amúgy a karácsonyi hl-t vettem meg tehát külön se tudom telepíteni a játékot!
Elõre is mindent köszönöm!!
Hello!
Hihetetlen mondom megvettem a játékot és nem tudok DM ben játszani mert az elõ hiba mikor belépek a menübe azaz az optionsbe lefagy a második mikor küldi a server infot lefagy 3 mikor belépek a serverre 3 pm ig tudok mozogni és lefagy ezek után már csak resetleni tudok de a DM még mindíg nem megy és nem tudok onlin játszani mi lehet a gond vagy van valami megoldás már a felesleges programaimat letöröltem de csak ha nagyon megeröltetem magam annyi a változás hogy csak belépés után fagy le amúgy a HL2 sima az normálisan fut semmi baja!
A kérdés egyértelû van e megoldás vagy valami másik onlin mód amúgy a karácsonyi hl-t vettem meg tehát külön se tudom telepíteni a játékot!
Elõre is mindent köszönöm!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Senki nem tudja hogy miért fagyhat nekem a Multi?
Köszi
LOOOOOOOOOOOOOOOOL
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Qwerty4
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szerintem ez a baj...
FLeK0: Na, ez meg a másik 😄 A Steam elvileg automatice frissíti, szal nincs mit leszedni hozzá 😄
oLYAN PROBLÉMÁVAL KÜSZÖKÖK, HOGY MEGVETTEM A KARÁCSONYI KIADÁSBAN A hL2 ÕT ÉS ADTÁK HOZZÁ ALAPBÓL A DETHMATCH-T a multit és mikor belépnék 1 szerverre mindíg leagy és általába az opcionsbe is.Mi lehet a gond?
Próbáljatok meg segíeni köszi!
Bocsa az elején a nagy betûért véletlen volt!
Még egyszer köszi😊
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Hetek óta jár a fejemben egy helyszín, amit az istennek nem tudtam eddig hova tenni, pedig még a HL2-be is belenéztem... MOST MEGVAN!!! JÁÁÁÁÁJ!!!!
KÖSZÖNÖM, meg ARIGATOU, meg 10Q, meg mittommi 😊
Az alapba jóval több kreativitást igénylõ feladatok voltak, változatosabb helyszínek, nem úgy mint az Ep. One-be hogy a városba csak császkálunk ide-oda és már a hangulata sem volt a régi a folytonosság hiánya miatt.<#vigyor5>#vigyor5>
És az alapot õszön játszodtam, akkor jobban bírok ilyesmit tolni, az Ep. One-t viszont nyáron, de mind1 ez csak az én hülyeségem.<#idiota>#idiota>
Qwerty4