42676
-
but i can't speak english -
UtH3r #41190 pedig akkor mondja is h a polcok mögött van a szellőző -
én akkor akadtam ki amikor elváltunk mondta folyamatosan hogy a szelözőben menjek ott volt egy bazinagy szelöző rács de nem lehetet semmit se vcsinálni mentem össze vissza semmi belelődtem a szekrényekbe és ott volt...... -
igen, jól megcsinálták -
csak tegyétek le és kész :) -
Ravenholm, sorry. -
Mondjuk a kedvenc pályám Revenholm (remélem, jól írom). Na az aztán brutális! -
két megoldás van: Van egy cella. Elbarikádozod dobozokkal, gépágyúkkal, majd jöhet a népesség, csak előtte ugye tankolsz, meg folyamatosan gyűjtöd az elhajigált cuccokat, illetve állítgatod fel az ágyúkat.
Másik megoldás: A dobozokból tudsz olyan magas várat építeni, hogy feljuss a felső szintre, és elbújj. Felviszed a géppityukat (ez nem biztos, de így emléxem), és utána már csak hajigálod vissza a gránátot, meg állítgatot a géppityut, amíg jönnek a népek :D -
Öööö, nem emlékszem pontosan, elég rég nyomtam, a lemez meg most nincs itthon. Van vagy négy hely, ahol az ellen be tud jutni. Ha jól emlékszem, van egy csomópont, ahonnan láthatod az összes bejáratot. Oda állítsd be a gépfegyvereket. Aztán vannak a fal mentén ilyen rozsdás aknák, vagy mik. Pont beférsz. Én oda bújtam be, aztán hallgattam a lövéseket, és amikor a látóterembe került egy enemy, puff. -
legyetek kreatívak most nem igaz hogy csak ennél nem lehet továbbjutni :) -
Köszi :) odáig eljutottam, hogy "állitsd fel", de hová? A hosszu folyosó közepére vagy egy ilyen közbenső folyosó 2 végére? -
Jó, de játék közben egy sima Esc, aztán ott a menü és a konzol is. AI_disable, ezt írd be, mert ha nem reagálnak, akkor most fognak. -
zsotesz #41179 Azt hiszem ez megoldja a problémát. Csinálni kell egy autoexec.cfg file-t, abba be kell írni ezt:
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
majd bemásolni ide:\hl2\cfg directory -
télleg konzolt (gondolom azt érteted cheat ablak alatt) hogy lehet behozni? egyébként nem zavar hogy van egy kis fáziskésésük legalább könyebb leölni őket :P -
Néha van olyan, hogy az ellenfelek nem reagálnak
akkor valamit be kell írni a cheat ablakba, hogy működjön az NPC rendszer. CSak nem emlékszem, mit. -
énis pont ott tartok de én ügyesebb voltam mert RPG-n kivül mindegyik fegyverhez van töltény ^^ és azon gondolkodom hogy ablakok elé kéne álítani a géppityukat a többit meg lelövöm shotival...szerintetek életképes terv vagy nagyon sok jön?
más:
megyek ehez a rész felé nemsokal lelövök pár katonát
elötem egy ajtókeret a fal melet megyek és ott ül egy combine kicsit közelebb megyek már szemtől szembe nézzük egymást ő meg nem reagál és fejbelőttem
a másik emg ugyanígy mentem terembe ott van egy katona odamegyek kap egy fejestr nem hal meg egy másodpercig mozdulatlan aztán reagál hogy lőnek...
de milyen már hogy a agya kifolyik a falra és még él? -
Én is sokáig szórakoztam vele. A géppigyukat állítsd fel, aztán ugorj be egy ilyen kis résbe a fal mentén, elég sok van. Elő a shotgun, aztán adhatod nekik. :D -
Pedig ugy kell ahogy írtad felálítod naggyából ugy a gépeket hogy bevédjék a helyet de azért nem boritsa fel az első szellő, aztán ha megnézed vannak ilyen köztes átjárok egyik oldalról a másikra na azokba vann végtelen töltény és még vannak ruha feltöltő cuccok. Ha felborul az egyik szaladj oda és állítsd fel majd menj vissza fedezékbe és onnan tűzelj. -
Elakdtam, segítsetek. Ott tartok, hogy csajjal kell vmi börtönszerűből kijutnom, találok 3 géppityut, fel kellene állitanom őket amig a kiscsaj ideér. De akárhová rakom mivel 4 irányból jönnek és csak 3 fegyverem van, 1 gránát és vége is a pityunak. Mire elkzdem újra fellálitani lelőnek. vagy 20x ugrom már neki.. Help! -
Oda csinálod a backupot, ahova akarod. Visszaállítás meg akár dvd-ről is mehet. Ha volt már ilyen játék/fájl/akármi, azt lehet, hogy egy kérdés után felülírja -
de létrehoz ugye egy backup könyvtárat és onnan állítja vissza -
Nem is kerestem pörcsösz gombot
-
tudok angolul. Megnéztem, rányomok a purchase-re és mondja hogy már megvan, ha akarom akkor ugye újra letölthetem :) -
Megnéztem, milyen a japán Steam... Lehet, hiba volt?
Mit kérdezhet? Sós a gésa segge?
-
"Esetleg ilyenkor újra meg kell venni őket?"
Erre írtam. :D
Természetesen nem kell megvenned újra. -
Backup visszaállítás: létrehoz a lemezen a steam egy steambackup.exe-t. Elindítod, és rákattintasz, hogy mit akarsz visszaállítani.
Több dvd-re cd-re is képes szétszedni a programokat. -
Angolul tudsz?
Purchase = vásárlás
A SIN-t letöröltem, mindjárt megnézem neked, mit találok a helyén
Nah, benéztem a MyGames-be
Ami fel van telepítve játék, ahhoz egy Launch gomb tartozik
Ami nincs feltelepítve, az külön csoportban van, és egy Install gomb tartozik hozzá.
Viczont letörlés előtt az egész játékot betömörítheted, és elrakhatod mentéssel, miegyébbel: jobb gomb a játék nevén -> Backup game files, utána mehet a jobb gomb a játék nevén -> Delete local content (szvsz a legbiztosabb, ha így törlöd. Mondjuk reinstall után lehet, hogy enélkül is üzemel)
-
vagyis rá kell nyomni a steampowereden a purchase gombra és már tölti is? ok :) -
zoolee #41163 Ha letöltöttek, akkor a my games nél lesz..
Ha pedÍg lesz reinstall, akkot ott kell letölteni ahol előzőleg töltötted le. -
és azt hol lehet majd elkezdeni letölteni? Csak mert elkeztem keresni ilyesmit a steam-ben. Vagy a my games-ben fog megjelenni a játékok helyén? (ahol most ugye a játékok vannak) -
zoolee #41161 Igen, azt te már megvetted, a valve jegyezte..
Máskor ha steamot felnyomod akkor már töltheted is a gmod ot.:) -
melyiket? :D -
Ezt te sem gondolhattad komolyan.
-
Hogy ha pl Win-reinstall-t csinálok majd egyszer, vagy mondjuk letörlök egy játékot vagy új gépem lesz stb. szóval ha bármi ilyen van akkor az accountommal le lehet újra tölteni a játékokat? Esetleg ilyenkor újra meg kell venni őket? ugye nem? :) -
de az meg nem indul nálam sehogyse
-
zoolee #41156 A 10 az mindÍg is fizetős volt..a 9 az nem... -
francba lett pont akkor fizetős amikor megszereztem HL-t :,( -
packban. igen -
vagí várj kitalálom megveted a 10-et? -
áá nem találom a download gombot vagy ilyesmit