Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom beinstalálni a HF2-t!
A setup-ra klikkelve azt Írja "Nem win32 alkalmazás".
PLEASE,v.ki segÍtsen!
Respect!
ma meg is rendeltem eredetibe az EP1-el együtt 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
köszi a segítséget 😊<#worship>#worship>
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
nekem is az lenne a probémám mint Matt07-nek, hogy a Source mgevna eredetibe,a HL2 meg nincs (és sajna nincs rá pénzem se😞 ).De egy haver ideadta úgy,hogy nem képfájlokban,hanem feltelepített! állapotban kiírta dvd-re (tehát akár a dvd-rõl is elindíthatom), és ha azt rámásolom a gépre akkor is letiltják az acc-omat?
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
nekem megvan eredeti a cs:source,és ha felrakom a tört hl2-t akkor a steamben nem fognak "összeakadni"?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
スラッグ
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Elég feelig mentes, menj oszt lõjj kategória. Mondjuk nem könnyû. De fõleg azért, mert bután van scriptelve.
Meg persze az RPG robbanásoktól egyszercsak ez is kifagy, mint minden ilyesmi eddig.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nemrég adták ki, azt irják jó lett. Most töltöm le 😊
スラッグ
megtudtam csinálni hogy kilõttem a gépágyúkat,és az istennekse sikerült odébállni,beragadtam mint micimackó a mézesköcsögbe!
aszthiszem a kezelõorvosom ekkor váltott nevet és költözött másik országba,államba😮
episode 2 mi van mááááááááááááááááááááár?
Off: ha az aláírásodban a シュリグ rád akar utalni, akkor írd át スラッグ-ra, mert a szótáram szerint a slug-ot így írják, vagy úgy, hogy 蛞蝓 (namekuji) 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
スラッグ
スラッグ