Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálta már valaki?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Majd, ha lesz rá pénzem megveszem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
スラッグ
csak kérdeztem mer ismerek egy másik uthert is
スラッグ
UtH3r te az iq-s UtH3r vagy???<#pardon1>#pardon1>
RESPECT!<#wave>#wave><#violent>#violent>
ÉS felejtsd el az ATI-t ez ügyben, az Nvidia rontotta el az egészet.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
köszi fleko pont ilyen kellet nekem!!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"
"citadel.gman_exit02" "Hát már megint itt az idõ?"
"
"citadel.gman_exit03" "Pedig mintha csak most érkezett volna."
"
"citadel.gman_exit04" "Mily sokat tett, ilyen rövid idõ alatt."
"
"citadel.gman_exit05" "Igazából olyan jó munkát végzett, hogy kaptam néhány érdekes ajánlatot a szolgálataira. Normál körülmények között fontolóra sem venném õket. De most rendkívüli idõket élünk."
"
"citadel.gman_exit06" "Ahelyett, hogy felajánlanám önnek a szabad döntés illúzióját, bátorkodom dönteni ön helyett... Ha és amikor újra eljön a maga ideje."
"
"citadel.gman_exit07" "Bocsánatot kérek, hogy az ön számára ez önkényeskedésnek tûnhet, Dr. Freeman. Bízom benne, hogy minden értelmet nyer majd, miközben... Nos..."
"
"citadel.gman_exit08" "Errõl tényleg nem beszélhetek."
"
"citadel.gman_exit09" "Addig is..."
"
"citadel.gman_exit10" "Én itt kiszállok."
"
konkrétan: jövendõl elõre akármit, vagy magyaráz dolgokat a történettel kapcsolatban(pl: ez v az mért történt v hogy történt)?
Legaláb egy oldalt mondhatnátok ahol tudhatják a választ!
õ mit mondott a végén?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Most toltam végre végig a HL2 -t(megvan eredetiben 2004 óta 😄) - tudom elég ciki de az évek során mindig elkezdtem csak valahogy sosem jutottam a végére; mindig mással kezdtem el jáccani és akkor pedig már feledésbe is merült- . Hihetetlenül klassz volt, sztem ez minden idõk legjobb akció játéka!!!
DE végül is azt szeretném kérdezni, h mivel az angolom még nem az igazi keveset értettem a játék végén G- man beszédébõl; esetleg vki el tudná mondani h pontosan mit is közölt?! A másik: az episode one az 1 kieg v mi, mert nekem elég ködös és ha igen akkor a történet ott folytatódik ahol a HL2 abbamaradt?
elõre is köszi a segítséget!
Bye