Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És hogy hányszor kell meglõni az attól függ hogy miylen fokozaton játszasz vele. Easy:3 lövés Normal/Medium :5 lövés Hard: asszem 7
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez az autós rész ahol átörtem az ablakon aztán át kell ugrani a hídon.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem? :F
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nálam is ez volt....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kene nekem egy mentes a hl2-bol, annal a resznel akadtam el, de mar nem eloszor, amikor a novel beszelgetek es nem akar beszallni a liftbe...unom mar sokadszorra visszatolteni...valaki lenne olyan jo es kuldene egy mentest kozvetlenul a liftes jelenet utanrol? [email protected] is koszi😊
Valaki gyorsan megtudná mondani a Half Life 1-nek a registryje hogy van?
addig asszem tudom hogy Valve/half-life/ tovább nemtom és sûrgõsen szeretnék vele játszani..........
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az AWEKING kiegészítõt, hogy kéne használnom, mert a letöltött fájlokat simán betettem a "hl2" mappába és fellülírt egy jópár fájlt, viszont azon kívûl hogy megváltozott a menü, meg asszem az elsõ 5 fejezetnek a képe, azon kívûl semmit nem tudok csinálni, mert mikor az elsõ pályára nyomok, nem kezdi el betölteni....
Tud valaki megodást???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem vágom ezért kérdezem hogy most a Half life 2 után mi van még? Episode 1 és van még vmi? Ez a Lost caust az mi lenne?
Nah asszem szétnézek pár bevásárlóközpotban, legalább már tudom, hogy GOTY edition-t kell keresnem!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Akkor lehet, hogy mégis csak Steam-es verzió lesz 😄
Ha van mennyibe kerül? (Nem Steamen szeretném megvenni)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Elakadtam. Nem tudom mit kell csinálni a vonatállomás elõtti téren, mikor a csajszi intézkedik egy állító állomáson (egy kis lyuk) és két oldalról jönnek a katonák. Folyamatosan osztja az észt, de nem tom mit kell csinálni.
valmi PRIMERY WEAPON.... nem tudom!
Segítsen valaki!
G:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\
Persze attól függ, hogy a Steam-et hova telepítetted. És utána újra kell indítani a Steam-et. Ha rákkattintasz, még indítás elõtt letölt egy SDK-t is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ez, és a következõ három határozza meg a feliratok betûtípusát.
(Normal, Italic, Bold, BoldItalic). Kisebb mérethez a "tall"
tulajdonságokat kell kisebbre átírni. Eredetileg 26, én 20-ra
állítottam.
resource/clientsheme.res
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert a FAQ-ban sem találtam. Melyik fájlban tudom a feliratozás betûméretét csökkenteni? Az a problémám, hogy túl nagyok a betûméretek, és élvezhetetlenné teszik a játékot.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
scripts/hudanimations.txt
scripts/hudlayout.res
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"