Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az AWEKING kiegészítõt, hogy kell felrakni? Segítsetek légyszi köszönöm
Maak
mert most ez van meg...nem vagyok egy jatekbuzi, csak fent van a gepen es gondoltam elutom vele az idot...de ennyi energival elkuldhetted volna azt a mentest is, amig ezt leirtad...koszi...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
tudom, mert mar volt hogy sikerult,csak elveszett a mentesem...csak semmi kedvem szarakodni vele 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Most egész elfogadható szintre lement az ára így nem utolsó dolog megvenni eredetibe is.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mész tovább átugratod a hidat és ott találsz a raksiba lõszert.
És hogy hányszor kell meglõni az attól függ hogy miylen fokozaton játszasz vele. Easy:3 lövés Normal/Medium :5 lövés Hard: asszem 7

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

sevendoor
HÁt itt nem volt, de hagytam a francba, elhuztam a csíkot 😊
Ez az autós rész ahol átörtem az ablakon aztán át kell ugrani a hídon.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

mindig lehet többet szerezni ahol használni kell

sevendoor
Hova kell lõni a rakétával a repülõ szarokba, hogy 3 rakétától kifeküdjön. Mert több nincs 😞

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

DarkSector
Kinek szól ez? És mirõl szól ez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Blekk Síp
Mert ez olyan vicces 😄
Nem? :F

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

nem értem hogy 2.5 évvel a megjelenés után miért azzal a szarral kell játszani ami helyett 2 héttel késõbb is volt már rendesen végigjátszható verzió

DarkSector
Igen ez típushiba, de ha sokszor próbálkozol, akkor egy idõ után át fog lépni....
Nálam is ez volt....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maak
udv!

kene nekem egy mentes a hl2-bol, annal a resznel akadtam el, de mar nem eloszor, amikor a novel beszelgetek es nem akar beszallni a liftbe...unom mar sokadszorra visszatolteni...valaki lenne olyan jo es kuldene egy mentest kozvetlenul a liftes jelenet utanrol? [email protected] is koszi😊

Hy!
Valaki gyorsan megtudná mondani a Half Life 1-nek a registryje hogy van?
addig asszem tudom hogy Valve/half-life/ tovább nemtom és sûrgõsen szeretnék vele játszani..........

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

DarkSector
Csõtök.
Az AWEKING kiegészítõt, hogy kéne használnom, mert a letöltött fájlokat simán betettem a "hl2" mappába és fellülírt egy jópár fájlt, viszont azon kívûl hogy megváltozott a menü, meg asszem az elsõ 5 fejezetnek a képe, azon kívûl semmit nem tudok csinálni, mert mikor az elsõ pályára nyomok, nem kezdi el betölteni....

Tud valaki megodást???

janos666
Ja, kicsit benéztem...
Mayday
Ez a Lost Coast abszolut elhanyagolhato a tortenet szempontjabol, csak egy rovid palya, amolyan tech-demokent funkcionalt, hogy bemutassa az akkor ujdonsagnak szamito HDR-t a jatekban.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

más nincs

Hi

Nem vágom ezért kérdezem hogy most a Half life 2 után mi van még? Episode 1 és van még vmi? Ez a Lost caust az mi lenne?
ollie
Mi van? Mi köze ennek ehhez?
"Ingyen HL2DM és Lost Coast az ATi kártyásoknak."

janos666
Önmagában se új hír, de emlékszem hogy örültek régen néhányan a HL2 kuponnak, aztán kezdték késõbb eladni mikor a megjelenés csak csúszott...
Blekk Síp
Köszi az infot, sztem ennyi pénzt megér, csak "sajna" miskolci vagyok. =)
Nah asszem szétnézek pár bevásárlóközpotban, legalább már tudom, hogy GOTY edition-t kell keresnem!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mayday
Ha meg aktualis. A budaorsi teszkoban van meg pl GOTY edition, van benne HL2, HL2😄M, HL1:S es CS:S, asszem 5600 HUF korul van.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

THX a segítséget!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Blekk Síp
Aham, köszi!
Akkor lehet, hogy mégis csak Steam-es verzió lesz 😄

magyarországon nem árulnak ilyet mostanában, csak külön-külön

Blekk Síp
Van olyan pack, amiben benne van a HL2 és a CS:Source?
Ha van mennyibe kerül? (Nem Steamen szeretném megvenni)

Noninnyó
Hú, rémlik ez a rész. Mintha most kellene kiiktarni a generátort, nem? Akkor viszont egy jó ideig lõni kell a katonákat, majd ha Alyx szól, hogy lõjj mert kész van a melóval, akkor azt kell csinálni, hogy a zárt kapunál lenyílik egy védõpajzs, ami mögött meglátsz egy kis világító golyót fel-le mozogni. Azt a golyót lõdd ki a gravity gun-al. Ezután kinyílik a kapu, és gyorsan fuss át rajta, majd Alyx a túloldalon lezárja. Többet nem mondok el, nyomassad tovább, jó részek jönnek 😊.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

bigfoot
magyarítást rakd fel!

Sajnálom, de ezzel a segítséggel sem vagyok közelebb!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

http://www.cheatland.hu/hl2/

Help!
Elakadtam. Nem tudom mit kell csinálni a vonatállomás elõtti téren, mikor a csajszi intézkedik egy állító állomáson (egy kis lyuk) és két oldalról jönnek a katonák. Folyamatosan osztja az észt, de nem tom mit kell csinálni.
valmi PRIMERY WEAPON.... nem tudom!
Segítsen valaki!

ollie
Ok, köszi!

ollie
Ide kell másolni:

G:\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\

Persze attól függ, hogy a Steam-et hova telepítetted. És utána újra kell indítani a Steam-et. Ha rákkattintasz, még indítás elõtt letölt egy SDK-t is.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kirol
Hogy kell azt felrakni? Simán installálni kell?

ollie
Honnan szedted le?

Köszi.

TSL16b
A ClientScheme.res fájlban "CloseCaption_Normal"-t kell keresni.
Ez, és a következõ három határozza meg a feliratok betûtípusát.
(Normal, Italic, Bold, BoldItalic). Kisebb mérethez a "tall"
tulajdonságokat kell kisebbre átírni. Eredetileg 26, én 20-ra
állítottam.

Viszont gõzöm sincs, hogy melyik részt módosítsam benne. 😞

uppsz, már megvan:
resource/clientsheme.res

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem, mert a FAQ-ban sem találtam. Melyik fájlban tudom a feliratozás betûméretét csökkenteni? Az a problémám, hogy túl nagyok a betûméretek, és élvezhetetlenné teszik a játékot.

berczely
Tuttommal van HDR mod a HL2-höz is.Meg is van csak nem tudom hogy kell használni!Feltelepítem és semmi nem változik!(Nem eredeti a játék)Valaki tud segíteni?<#szomoru1>

thx megnézem

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

resource/clientsheme.res
scripts/hudanimations.txt
scripts/hudlayout.res

hülye kérdés de a HUD (életerõ, tölténymennyiség, páncél kiírás) színét hogy lehetr változtatni? most sok olyan hsz fog jönni h. nemn lehet, pedig lehet csak nem optionsba hanem v. hogy bele kell piszkálni vagy a mappáiba vagy passz aki tudja h. hogy kell pls segítsen.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

azt sem sietik el 😊

ollie
Mindenesetre én a Black Mesa Source-ot várom már nagyon.

ollie
Nem, de töltöm. Viszont a rossz hír, hogy csak kb. 1 óra a játékidõ, és 270MB letöltés.