Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
de létrehoz ugye egy backup könyvtárat és onnan állítja vissza

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
Nem is kerestem pörcsösz gombot <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
tudok angolul. Megnéztem, rányomok a purchase-re és mondja hogy már megvan, ha akarom akkor ugye újra letölthetem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
Megnéztem, milyen a japán Steam... Lehet, hiba volt?

Mit kérdezhet? Sós a gésa segge? <#idiota>

Blekk Síp
"Esetleg ilyenkor újra meg kell venni õket?"

Erre írtam. 😄
Természetesen nem kell megvenned újra.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RelakS
Backup visszaállítás: létrehoz a lemezen a steam egy steambackup.exe-t. Elindítod, és rákattintasz, hogy mit akarsz visszaállítani.

Több dvd-re cd-re is képes szétszedni a programokat.

RelakS
Angolul tudsz?
Purchase = vásárlás

A SIN-t letöröltem, mindjárt megnézem neked, mit találok a helyén

Nah, benéztem a MyGames-be
Ami fel van telepítve játék, ahhoz egy Launch gomb tartozik
Ami nincs feltelepítve, az külön csoportban van, és egy Install gomb tartozik hozzá.
Viczont letörlés elõtt az egész játékot betömörítheted, és elrakhatod mentéssel, miegyébbel: jobb gomb a játék nevén -> Backup game files, utána mehet a jobb gomb a játék nevén -> Delete local content (szvsz a legbiztosabb, ha így törlöd. Mondjuk reinstall után lehet, hogy enélkül is üzemel)

Aquir
vagyis rá kell nyomni a steampowereden a purchase gombra és már tölti is? ok 😊

Ha letöltöttek, akkor a my games nél lesz..
Ha pedÍg lesz reinstall, akkot ott kell letölteni ahol elõzõleg töltötted le.

Aquir
és azt hol lehet majd elkezdeni letölteni? Csak mert elkeztem keresni ilyesmit a steam-ben. Vagy a my games-ben fog megjelenni a játékok helyén? (ahol most ugye a játékok vannak)

Igen, azt te már megvetted, a valve jegyezte..
Máskor ha steamot felnyomod akkor már töltheted is a gmod ot.😊

Aquir
melyiket? 😄

Blekk Síp
Ezt te sem gondolhattad komolyan. <#beka2>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Aquir
Hogy ha pl Win-reinstall-t csinálok majd egyszer, vagy mondjuk letörlök egy játékot vagy új gépem lesz stb. szóval ha bármi ilyen van akkor az accountommal le lehet újra tölteni a játékokat? Esetleg ilyenkor újra meg kell venni õket? ugye nem? 😊

Fantos
de az meg nem indul nálam sehogyse<#falbav>

A 10 az mindÍg is fizetõs volt..a 9 az nem...

Fantos
francba lett pont akkor fizetõs amikor megszereztem HL-t :,(

Aquir
packban. igen

Fantos
vagí várj kitalálom megveted a 10-et?

Fantos
áá nem találom a download gombot vagy ilyesmit

Fantos
kössz

Aquir
steampowered.com

Fantos
de nekem valami hülye hibát ír ki:
HIBA
szal az hogy neked egybõl elindult számomra a awesome
És tudnál akkor mondani egy linket is? 😛

Aquir
2: letöltödött és kettõs kattintással 😊
4: nem lehet fényeket kikapcsolni

Fantos
1.az Garry's mod
2.hogyan inditotad el?!
3.várom a párom
4.nemtudom akkor passz ha lehet kapcsold ki a fényeket 😛

Aquir
Gerry's mod. De láttam ilyet a CS:S-ben is más helyen. (ez utóbbi meg a többi game meg nem csinál ilyet)

Fantos
de melyik mod is ez?

Aquir
ez valamilyen hibának tûnik mert akármerre nézhetek az egész pályán ez van

Fantos
szerintem csak valami erõsen világító valami van ott és ugye embereken tárgyakon HL-ben átsüt minden fényforrás VAGY fogalmam sincs

Aquir
Az miért van hogy az egyik HL2 modnál amikor mozgatom az egeret egy pályán akkor szembevakít a fénysugár? Vagyis több egérpozícióban szembevakít a fény. Grafikai probléma vagy mi?

janos666
Áhh, jobban megnézve már nem csak egy teljes highres pack a dolog, hanem idióta módon átvariálták az egész játékot. (Alyx fehérnemûben meg napszemüvegben mászkál, stb.)
janos666
Régen már linkelte valaki, de akkor annyira nem gyõzött meg, mostanra viszont 3,21Gb-ra duzzadt a HL2 Cinametic mod 4.0. Ha a screenshotokban mindenféle extrém cuccokban virító alyx és társai csak amolyan érdekességképp kerültek be és menet közben a hagyományos elemeket használják akkor érdemes lehet belenézni.
Aquir
Ez mit is csinál? szebb lesz a grafikai megjelenítés?

Aquir
én tegnap néztem bele kicsit. Ha jól emlékszem 1 óra játékidõt irtak a honlapján

sevendoor
Vmit nem jól csináltok, nekem magyar a steam is, meg az eredeti játék is és semmi baja.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Fantos
a probléma megoldota saját magát a Steam visszaálítota magát angolra és minden mûködik

Fantos
jajdejó feltetem énis a magyarosítást és ezt írja ki:platform error: module failed to initialize de lehet az a baj hogy közben letöltöm a dark messia might and magic dedicate servert?

Fantos
véletlenek nincsenek csak annak nevezte el õket valaki véletlenül.....

kösz

TSL16b
Pl. magyaritasok.hu, vagy cheatland.hu/hl2

Véletlenül pont erre jártam... <#vigyor>

Fantos
na magyar a steam-em 😊 half life 2 magyarosítást honnan tudok leszedni?

Megvan a hiba forrása. Köszönöm a segítségeket.
Nem olvastam el rendesen a magyarosításhoz szóló használati utasítást. Most már jó a steam és a magyarosítás is. Töltsétek le nyugodtan a magyarosítást, nagyon jó.
Fantos
húúú le akartam szedni magyarosítást de ha tudom hogy hobák lehetnek benne...és szerintem tudkaold meg hogy a játék hova menti a mentéseket és tedd újra vagy a magyarosítást töröld ki és tegyél vissza mindent úgy ahogy volt ha tudod

Lehet...Soxor okoz problémát.

Sziasztok!
Lehet, hogy a magyarosítás kever bele?
Sziasztok.
Kérhetnék egy kis segítséget. Szombaton vettem meg a half life 2-t. Elindult szépen, nem volt semmi gondom vele, tegnap estig. Ezt irja ki amikor beakarok jelentkezni : Fatal Error : Failed to load platform modules. Utána nem csinál a program semmit sem. Nem indul el. Valami a steammel lehet?
Köszönöm elöre is a segítséget.
Fantos
awakening? kérlek szépen a mappát berakod a C:\Program Files\Steam\SteamApps\SourceMods-be vagy ha instalálni kell akkor megkeresi és megtalálja ezt a mappát és odarakja és egy kis idõ múlva megjelenik a my games listában elindítod és enjoy!

Bandi Corp
jaja, az Ep. One
de én már vagy 20x oda vissza elmentem, de nem vágom mit kell csinálni, mert ott az ajtónál azt mondják "még nem fejeztem be" vagy iesmi...
pls help (bocs ha lámi vok 😛)

Slig
Az már elvileg az Episode 1. Asszem 3 kör van, vagy 4. Ha unod ne játsz vele 😉

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Bandi Corp
Emberek!
Azon a részen vok, ahol a 17es városból kell az embereket áthurcolni a vonatokhoz. de mégis HÁNYSZOR?!
vagy ha vmit kell csinálni akk mondjátok el mert naon unom.
elõre is thx az info(ka)t 😉

De tenyleg igy van, azon a helyen ahol hasznalni kell a kozelben kell lennie meg loszernek. Asszem amikor az ablakon at kiugratsz az autoval (ez mar a darus resz utan van ha jol tevedek), a szerpentinen menve vannak autoroncsok. Most ott valahol kene lenni meg raketanak is. Igy fejbol nehez mar de 2x vegignyomtam a jatekot szoval keress, szerintem kell lennie. 😉