Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gpm
30'-os monitorod van?<#vigyor1>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

rezsofiz
<#eljen>

sazl : c

bon
nekem mükõdik vele a játék gond nélkül

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

CoolStuff
jaja, kéne valami kieg!😄
A zenék milyen jók voltak már bazz!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

es sehol semmi segitseg.azert azoknak uzenem akik allandoan a fqaot ajanljak hogy nem mindenki szamitogép zseni.persze ezeknek a szakértoknek a szemebe mi vagyunk a lámák.ma leggalabb negyszer kérdeztem es semmi valasz csak olvasd a fqaot
CoolStuff
Van valami kiegészítés már a gémhez, vagy akármi?
Igaz, hogy korai lenne, de a sok rajongó hátha összedobott valamit!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Skiper
<#wow2>

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
bakker én nem tudom elhinni, hogy az ember végigviszi, és vége! ÁÁÁ MÉG! 😄
multit vagy valamit! folytatást! függõ lettem! :|

gyuri http://gyur6.uw.hu

CoolStuff
A HL2-ben az árnyék néhol átláccott a falon, de igaz, a feelingje miatt jó ez a gém!😉

Köszi, de nem ott. Utána a következõnél, ahol egy nagy épületbe be kell menni a zsilip elött és ahol kijövök belõle, ott van az elromlott zsilipnyitó. Ott hogy kell tovább menni?

<#eljen>

CoolStuff
Ja és amit nem értettem, hogy miért van ilyen kiba kevés fajta szörny benne?
Sztem túl sokat vártam a gémtõl...
Nem volt rossz, de lehetett volna jobb is.

IMYke2.0.0.0
2 kép kivételével azonos helyeken loptunk képeket 😊)))))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CoolStuff
Hi!
Na végigtoltam a HL2-t, de mi a végkonklúzió?
Mit magyaráz a csóka a végén in inglis?:S

gpm
Azzal nem ertek egyet, h a texturak nagyon jok es reszletesek, elofordulnak azert alacsonyfelbontasu texturak is...ettol fuggetlenul graf 9/10...szerintem😊
Sajat kepek 1024*768 HQ 6/16 (kicsit lassan jon be az oldal)

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Lord AnonymouS
Na ez egy normális hozzászólás, köszönöm!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

IMYke2.0.0.0
Szerintem nem fogalomzavar. Gondolj csak bele rendesen...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hihetetlen egy jatek.még win 98 alatt is hbatlanul futt.kivéve mikor kilépek.akkor egybol szabalytalan muveletett hajt vegre.vajon mert a fqaba nincs leirva
insp
"Utópisztikus" - apró fogalomzavar...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Ja igen. A karakterek szuper kidolgozását és élettel való megtöltése pedig teljesen hiányzott a Doom 3-ból. Mimika, mozgás meg minden. Fenomenális.

Rip
Olvass már FAQ-t, nem véletlenül van ott a banner alatt...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

[NST]Cifu
Akkor mondom: próbáld meg a crackfix-et, hátha mûködik. Ennél többet senki sem tud.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én végignyomtam anno a Half Life 1-et, a Doom 3-at és most játszok a Half Life 2-vel. A Doom 3-at és ezt már Radeon X800XT PE-vel. Szóval ezen minden DX9-es dolgo látszik és megy.
Szubjektív vélemény amit írok, de akad benne tárgyilagosság is.
A Half Life 2 sokkal-sokkal jobb a Doom 3-nál!!! Miért? A Doom 3 nem szólt másról, mint sötét sarkokról és pusztításról. Igazi, egyedi hangulat nélkül. Az 5. pályánál már csak a látvány miatt játszottam. Ez volt az egyetlen erénye a Doom 3-nak.
A Half Life 2 ezerrel hozza át a Half Life 1 hangulatát számomra. Sokan a Doom 3 árnyékait magasztaljátok. Az árnyékok játéka volt ott jó, mert arra épül az egész. Viszont nézzétek meg a Half Life 2 árnyékait. Igaz nem olyan gazdag a világa árnyékokban, de azok softshadow-ok!!! Valós hatásúak és nem éles kontúrral vannak kiszámolva. A grafikája is többet ér, mint a Doom 3 (ha már ezzel hasonlítgatja mindenki). A Doom 3-ban az elsõ 2-3 pályán nézelõdtem aztán egyhangú lett minden. Half Life 2-ben nézzetek már körül! Ilyen aprólékosan és változatosan kidolgozott játékot (FPS-t semmikép) még nem csináltak! A gázórán a számok áés rovátkák, a palánkok, deszkalapok, víz, villanyvezetékek, mozaikfalak és sorolhatnám a végtelenségig. A texturák nagyon-nagyon jók és részletesek. A lehetõ legközelebb állnak a valósághûséghez ebben a utópisztikus fantáziavilágban. Nincsenek agyonfényezett falak és fémek. Pont annyira csillanak meg, amennyire kell. A legelején egy percig bámultam a falat, mely tökéletesen keltette azt a hatást, amit egy zománcfestékkel lefedett fal kelt.
És nem utolsósorban mindez jobban fut, mint egy Doom 3 engine. A külsõ terek megjelenítésében pedig (egyenlõre) verhetetlen. A város látványa és élettel teltsége meglepõen jó.

Hi!Leszedtem a game-t,de nem akarja lefuttatni az autorun.exe-t és nem tudom telepíteni!Tudna valaki segíteni?
Lord AnonymouS
Najó... elolvastam az egészet mielütt írtam, ismerem a fórumot elég régóta és tudtam hogy csak a fikázás lesz... én azt kérdeztem, hogy esetleg van e olyan crack, mint a tört CS:Source-nak, hogy ne kelljen hozzá egyáltalán net, de mind1, kár volt kérdeznem, mert mindenki imádja a másikat cikizni, meg le 😄DDDD-zni, de segíteni, csak úgy szimplán, azt már nem! Elfogadom azt is, ha nem tudom így megcsinálni, csak nem ilyen reakciókat kértem... nem érdekes, majd megoldom magam... <#szomoru2>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

janos666
Ja, régebben én is kinlódtam ezzel és itt is kérdezték többen hogy a tört verziót hogy lehet DX9-be tenni FX-eken.
Na, MINDEN INDÍTÁS UTÁN beírod a konzolba hogy "mat_dxlevel 0" (a cfg-gbe hiába írod, újraindítás után az options szerint is DX9.0-ban megy, de nem-lásd víz...) ennnek hatására lerakja a defaultba (itt 8.1-be), majd beírod hogy "mat_dxlevel 90", DE utáána nem lessz vized csak a csillogása ezért beírod azt is hogy "mat_clipz 0". Na így már szép lessz a játék, bár én csak a vízen látok igazán különbséget, de ott tényleg fasza. (81-ben mint a higany, 90-ben meg mint a desztilláltvíz, de legalább víz<#idiota>, és JÓ AZ!)
ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

BEAST
jah és van tovább is de a fél oldalt nem copyzom be 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

janos666
Nézte már ezt valaki:"Half-Life 2 (c) Valve *ALL VERSIONS FIX"?
BEAST
mondjuk ha nem cask az elsõ sort ovlastad volna el 😄DDD

Kérdés: Tényleg kell Internet kapcsolat ahhoz, hogy játszhassak vele?
Válasz: A játékot a STEAM-en, interneten keresztül lehet csak aktiválni, még akkor is, ha dobozos változatról van szó.
Az aktiválás után már nincs szükség internetre a Half-Life 2-nek, egyszerûen csak Offline módban kell elindítani a Steam klienst (Figyelem! Csak akkor mûködik, ha a ...Steam\SteamAps könyvtárba lévõ file-ok 100%-osan megvannak!). Késõbb azonban várhatóak még olyan extra dolgok, amiket a STEAM-en keresztül lehet majd letölteni, illetve a javitópatchek is így lesznek csak elérhetõek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rip
Jó, akkor szemezgess itt:

http://images.google.co.hu/images?q=half+life+2&hl=hu&lr=&ie=UTF-8&inlang=pl&sa=N&imgsz=xxlarge

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Nincs exe-je.
Már a HL1-ben is command line-nal indult a cs. (illetve csinált magának a desktopra)

Lord AnonymouS
Ott a tört verzióhoz írják ezeket le, nekem eredetim van, ekkora láma nem vagyok azért...

gameportálon sem mutatnak meg mindent

Bandew
A CS-nek más az exe-je nem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rip
ASE-nek megmutattam a HL2.exe-t, de serverre kattintásnál error in command line üzenet jön.
Valakinek sikerült már mûködésre bírnia az EMP. féle verzió CS részét?

mekprószálom =)
minden maxon. na mingyá jövök..

http://thenamelessphoto.com/

Bandew
Inkább a fény a szemükben. :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

köszi, egyszerre mindkettõ nem megy? 😊

Random_
Ja mikor beszélnek hozzád és megcsillan a szemük a fényben. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Rip
Keress képeket gameportalokon. Itt nem azért rakjuk be, hogy mutassuk, milyen szép a játék (elsõsorban), hanem lebutítva, átméretezve, csak a problémára fókuszálva...

Bandew
Tényleg nagyon szép. Van amikor már olyan, mintha igazi lenne. Nagyon élethûen mozognak a karakterek. És bizony nem volt hülyeség a Valvetõl a szemek gondos kidolgozása. Az a két "hülye pont" több életet visz a karakterekbe, mint bármi más.

Random_
Ami a galériámban van azok is silányak?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BEAST
Gyakran Feltett Kérdések ^^

mirõl? arc/táj/ vagy mi. csinálok én szivesen

http://thenamelessphoto.com/

linkelni!

BEAST
a d3 csak a valos idejû árnyékolásban volt jobb ... vizsont a hl2 1 picit életszagubb ... nemcsak sötét folyosok mégsötétebb ellenségekkel 😄D

Lord AnonymouS
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Megvettem a bolti HL2-õt, van internetem és megy is csodásan, de fel szeretném rakni egy olyan gépre is, amin nincs net hozzáférés, mit tegyek? Van esetleg crack, amivel meg tudom oldani?
Kérlek titeket, hogy ne hurrogjatok le rögtön, hogy milyen láma kérdést teszek fel, meg olvassak vissza. Nincs most sajnos idõm erre. Please valaki írja le és mellõzzük a fikázást. köszi <#papakacsint>

nem vitatkozni akarok, egyszerûen csak szeretnék látni valami minõségi képet!