Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Mondd ezt a modemeseknek...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Random_
Persze mert 2 külön világ. Jobb a doom3-nál, de tényleg mozgásban lehet látni. A doom3 is bizonyos képeken szép ha játszol a sötétséggel sokmindent elrejtenek.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pl far cry v. doom 3
annyira magasztaljátok, hogy pl ez már nem doom 3, hanem doom 4... de sehol egy olyan kép ami okot adna erre a kijelentésre! sõt még doom 3 minõségû képet sem láttam, nemhogy jobbat

Random_
Silány? Mihez képest neked mi az etalon?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BEAST
500k azért hamar betöltõdik, de akár linkelve is lehet képeket mutatni... az nézi meg aki akarja

Random_
Pedig nem sületelnség a dátum, de nembaj.

Maffya
probáld meg a F6-F9 egymásutáni lenyomással nálam ez bejött

Ikarus
Nem tudja valaki, hogy az SDK-hoz valahol lehet találni magyar nyelvû segítséget, vagy leírást?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

erdekes nalam pont olyan a graf mint a screenshotjaimon, neked nem? 😊
hagyd a datumot meg a tobbi suletlenseget. faq-ban nezd meg miket kell az autoexec-be irkalnod es tolts vissza egy meg jo allast.
Újra kell hozzá kezdeni a gamet? vagy jó a save azelõttrõl mikor lecsapnak?
Krinyo
futás közben lehet látni igazán a grafot, nem képekben

Nekem azután se megy be a liftbe ha disable van. Eddig tök jol ment csak itt nem akar.
Bandew
14-re állítsd!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rip
"ai_disable 0" a konzolba

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

azért szúrok be 20K-s képet nem 500K-s, mert az 20K-st pillanatok alatt leszedi a neted. (nem terheli)

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

Na, én a windowsban vissza állítottam a dátumot Nov.16ra de így se tudtam becsalogatni áááááááááááááááááááááááááá
ha állítólag télleg olyan jó grafja van a játéknak, akkor miért nincs beszúrva valami jó minõségû kép??? amiket láttam, azok eléggé silány minõségûek voltak, remélem ez nem igaz az egész játékra, csak beállítás kérdése...

Rip
Tom, rábrowseoltam, de valamiért nem találja a hl2.exe a marha.
De tegyük fel, hogy megtalálja, akkor menne?

Na akkor....
Hi!
Segítsetek! Elakadtam!
ANTICITIZEN ONE pályán vagyok egy lépcsõházban a csajjal, de nem tudok semerre se menni.

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

TiMoN
Css nincs benen ebbe a hlbe? vagy hogy kell elinditani?

-TiMoN-

Bandew
ASE azért nem látja, mert a prgi nincs telepítve csak felmásolva. Mutasd meg a proginak hol van az exe.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rip
Télleg, a CS-t lehet neten játszani Emp. féle verzióval? All-seeing-eye nem látja. FAQ-ban csak a HL multiról van szó.
Thx.

bocs, elcsesztem

rezsofiz
Ne a gépedrõl linkelj be képet, hanem töltsd fel a Netre.

sazl : c

Hali😊 Ha visszaállítom a dátumot akkor se jön a csaj a liftbe.
Nem tud valaki segiteni? pls...
Bandew
Törölni semmiféleképpen ne, legfeljebb zárni.

Hi!
Segítsetek! Elakadtam!
ANTICITIZEN ONE pályán vagyok egy lépcsõházban a csajjal, de nem tudok semerre se menni.

Random_
A bunkerekkel egy magasságban az egyik bunker hátuljánál az elsõnél talán.

szerintem meg már most lehetne...csak még felkéne világosítani az embereket a FAQ-val kapcsolatban..

nah müxik a zanyag .
hát elmondhatom számomra jobban végzett mint a doom3

hol a valagút?

IMYke2.0.0.0
30000 hozzászólásnál TÖRÖLNI kellene a topikot és újra létrehozni!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Random_
Fölösleges. Ha már egy hete nem teszik meg most már nem kezdik el. Na meg mindig jönnek újak mint az egyik pályán a zombik. 😄

SZPOJLER!
szal úgy kell hogy amikor bemész akkor felugrassz arra az asztal szerûségre és a tárgyakon ugrálva kell elmenni a kikapcs gombig.

http://thenamelessphoto.com/

IMYke2.0.0.0
50 hozzászóláson belül 2x megkérdezik ezt...!!!
Tessék már visszaolvasni!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krinyo
mért, megtiltották a szüleid? <#hehe>

jajajajaja
Random_
De! Ne warezt használj.

így megy
Random_
Hát ha nem akarod akkor nem. Másoknak pedig ez oldotta meg.

Mégis az merre van mert nem látok semmi alagutat..az elején?

[NST]Cifu
Spoiler!

Ez pontosan melyik pályán van? Mert én ilyenre nem emlékszem...
Amikor Barney-val mész egy múzeum-szerû épületben, és a padlóból géppuskák lõnek, ha átlépsz a lézerérzékelõn?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
vegyél neki virágot

Krinyo
ahol kinyitod elötte lehet látni egy nagy fadarabot, mint egy ugrató...azon kell átugratni a zsilip felett

Help please<#falbav> A liftnél a csaj nekem se akar beszállni mit csináljak, már megdobáltam mindennel de az se jött beeeeeeeeeeee<#circling>
Tudom figyelmetlen vagyok, de segitség kéne. elakadtam a vizimopednél, mikor egy zsilipet kéen kinyitni. megtaláltam a tekerõjét, de csak szikrázik és nem mûködik. hogyan nyissam ki a zsilipet hogy tovább vizibiciklizzek?

Krinyo
bemész , balra ahol van az elsõ két érzékelõ, fel lehet ugrálni a szélére, a haveroknak meg megmondod hogy menjenek a piscába...nekem sosejöttek vissza csak ha szoltam nekik

Lenne egy kérdésem. Az EMPORiO-s cuccban ott van a CS könyvtára. Szal akkor ezen már ott van a CS Source is? Ha igen akkor hogy tudom elinditani?