Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem is érdekel. de ha lehet akkor priviben magyarázza már el valaki 😄

http://thenamelessphoto.com/

gpm
SPOILER!

A kapcsolotol jobbra lodd szet a drotkerites masik vegen levo robbano hordot.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

a szikrázó kapcsoló mellet van egy másik ami még nem ment tönkre. az nyitja a zsilipet
[NST]Cifu
Miért nem rögtön az X2-höz hasonlítod, ott csak az volt kb. 100 órányi játékidõ, hogy kiépítettem a vállalatomat... <#idiota>

Szvsz a játék hosszúsága pont megfelelõ, legalábbis nekem. A végén már néha kezdett komolyan idegesíteni az erõsen lineáris játékmenet és a kissé már fáradt játékmenet (a városban, mikor megyünk a le-fel a házakban).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Far Cry = barbie-kommandó <#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CoolStuff

Szal mi van ott, az idõben elemgyünk, vagy mi?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Barpi
Köszi, máris megpróbálom!!!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

A nagy betonzsilipnél hogy kell továbbjutni (itt nem lehet átugratni, csupán egy hibás szikrázó kapcsoló van egy nagy püle mellett ,amit akkor találok meg ha kimegyek belõle a másik oldalon egy ajtón)

amugy szerintem is túl rövid lett. tegnap délután 6kor kezdtem és vége volt hajnali 4kor. mondjuk easyn
IMYke2.0.0.0
Miért, Te megvetted tán?
[Persze, nyugodtan mondhatod, hogy igen, nem tudjuk leellenõrizni <#hehe>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azert grafikailag a farcryt nem kene ehhez a jatekhoz hasonlitgatni sztem 😊
useval tudod megfogni a hordót és leúszol vele a víz alá
gpm
SPOILER!
Alapbol hardon kezdetem, Ravenholmban mar elso 2 percben elfogyott a loszer, gravipuskaval hurcolgattam egy fureszkorongot vegig az egesz palyan(radiatorral korulmenyes volt bemenni az ajtokon) Legdurvabb az volt amikor egy alagutba kb.50 arcratapados alient kellett likvidalni pajszerral.(3 iranybol jottek nagyon gyorsan, gravipuskaval eselytelen volt)<#alien>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Az nemis szép. mingyá rinyálok neki kicsit hogy csináljon pár nagyon dirva képet.

IMYke2.0.0.0
Ja, Te HARD-on nyomod... Mazochista 😊)))))

Fritz Von...
Befejeztem. Azért többet vártam tõle, mint 3 délután játékidõt. Ugyanaz, mint a Max Payne. Szép, látványos, még a hangulata is jó és 10000,-ért semmi játékidõt nem ad. Ehh...

Back to Rome: TW.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Barpi
Van, de hogy teszem a ketrecbe?

4 hordót kell csak berakni a víz alá
IMYke2.0.0.0
Egyszer sem haltam meg 😊 - kopp-kopp
Õszintén szólva, az ember érzi, hogy hol lesz gubanc.
Az igaz, volt, hogy majdnem meghaltam - az ijedtségtõl 😊
Most igaz beszorított a helikopter a csatornán... 69 élet rulez

takraj
jujj....egy ember, aki beleesett egy virtuális karakterbe....szép!<#idiota><#idiota>

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Random_
Van ott még hordó szerintem a környéken.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CoolStuff
De, csak úgy kell nézni!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Barpi
Na én is elakadtam. A vizimopeddel, hogy lehet felugratni a szemközti fal tetejére? Ott ahol van egy libikóka, és alatta egy kék hordó van egy ketrecben. Próbáltam már a másik 3 hordót is betenni, (hát ha az emeli meg) de nem ment. Légyszi segítsetek. Köszi.

CoolStuff
Szépnek szép, de 1es dolgok baszott randák!😄
Pl ajtók!😛

Krinyo
megnéztem a farcryos képedet hát szvsz az nem szebb 😄

alpha fogd a gravity gunt es vedd ki azt a gömböt vele az erõtérbõl vgay micsodából.
ewuk
lökd el a gömböt a grav puskával
Krinyo
spojler!

a gravi fegyóval belelõssz abba szarba 😄

Aki nem hiszi, hogy a hl2 szép játék, az nézze meg a galériám 😉

Krinyo
elkezdtem játszogatni hardon, hát eszméletlen feelinges 😄
minden csatánál meghalok vagy 6x <#idiota>

ALPHA
Elakadtam!
Itt mit kellene csinálni? Mert a csaj mond valamit állandóan!

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Tudomm nem írtam de a sok próba között volt pár full restart is semmi save vagy ilyesmi amúgy a chaptert nem értem nekem csak az elsõ megy
Bocsánat, nem akartam poént lõni.
XeeN
Turbo gomb = futás gomb.

mék nem toltad végig?

Sztem hiaba csinalsz barmit, ha a save mar a hibas allapotban keszult.
Amugy meg start new game es inditsd el azt a chaptert, pont ottvan..
Krinyo
lesz kieg

XeeN
THX! (hogy lelõtted a poént. én speciel még nem tartok ott és örültem volna, saját magam fedezem fel.)

PLZ: LEGKÖZELEBB ÍRD MÁR ODA, HOGY SPOILER!

Most tartok a buggynal, csak nem nagyon erzek motivaciot valahogy annyira gagyi a grafika ezen a reszen. (a csonakos is csuf volt, de mivel ott javareszt viz volt, meg kinezett valahogy, de ez katasztrofa..)

az ugratast amugy hogy kell megcsinalni? Hiaba gyorsitok fel amennyire lehet, nem viszi at a szakadekot. (vissza is tolattam arra a takolt kis magas stegre)
Megcsináltam mindent ami a FAQban van, autoexec, nov16 és így se akar tovább menni (ugye persze az új parancsikonnal indítva) nem lehet valahonnan saveket szedni mert ez már sok sõt ha lenne pénzem már lehet megis venném de így marad ez próba 1 próba2 ... próba999999 és nagy semmi csak áll néz és semmi hajlandóság hogy megtegye azt a pár lépést<#ticking><#violent><#gun><#boxer>
Skiper
öntsed le benzinnel a farönköket, dobjál rá öngyújtót vagy gyufát, majd ha eléggé lángolnak ugrass át rajtuk egy crossmotorral. fõ a látvány!

gyuri http://gyur6.uw.hu

<#rolleyes>
Olyan helyen vagyok,hohy farönkök zárájk el az utat elõttem keresztben.Hogyan kell továbbjutni?
Skiper
😄DDD
Nem, én az elsõ részét is toltam régen, de akkor még hülye voltam hozzá <#idiota>
Nyomtam Doom3-at is (öh), SoF2-t is (jóvót), meg mindenfélét, de ez igazán hatott rám! SZERETLEK ALYX! <#idiota><#idiota><#idiota>!!!!

Segítsetek már, hogy mit kell csinálni a végén, amikor a torony tetején ott a gömb. Van két libegõ lap, vagy mi, az egyiket sikerült lelõnöm, de a másikat képtelen vagyok. Lehet, hogy nem is lehet õket lelõni? De akkor mi a fenét kell csinálni?
elsõ játékod?

Skiper
ÁÁZ!!!
mesteri játék, bakker, mesteri. legjobb föpösö, amit eddig játszottam, de THÉNYLEG!

4x Anitaliast is rakhattál volna 😉

Elsõsorban nem a felbontásra értettem, hanem a részletes kidolgozottságra. Amúgy az a néhány alacsonyfelbontású textúra már semmiséga többihez képest.

CoolStuff
Itt nagyon Stalker feeling volt, nem?😊)